Oare cine castiga anul asta"???? dinozaurii sau muzica ceva mai noua???
Sau mai clar : ARE VREUN SENS EUROVISIONUL???
PS:... Adrian copilul minunii participa? Am auzit ca da.... cu ce piesa oare?

Moderator: anjin-san
[i]
Ce sa mai! Ce o sa fie? Ce o sa fie? O sa fie iar o porcarie...
P.S. Uite ce face omu' la plictiseala (si mai ales in timpul serviciului)) [/B]
Initial trimis de Baluba
E o laba trista cu premii date pe ochi frumosi si simpatii. Ce e trist e ca situatia nu tine doar de Romania ci e cat se poate de internationala.
Initial trimis de AnDrEi
... sper sa castige si .. cine stie? Muzica din Romania sa ajunga acolo unde cu totii ne dorim!
Multumesc!
Initial trimis de Bortzianu'
..AAAa era sa uit ...pai cei de la MOH nu sunt ex-HI in Quistii? ..pai nenea, daca ei au facut piesele ... sper ca nu vom auzi un nou "ma duc la discopolo / ma simt ca Marco Polo..."
Initial trimis de Lady Killer
ba chiar aia sunt. si probabil d-soarei Paula Seling ii vor face melodii gen TNT or somethin'. hmm...sinistru.
Initial trimis de Lady Killer
ba chiar aia sunt. si probabil d-soarei Paula Seling ii vor face melodii gen TNT or somethin'. hmm...sinistru.
Initial trimis de Unregistered
..moga
Initial trimis de AnDrEi
Deci melodiile lu Alexandra Ungureanu si Paula Selyng au fost facute la Mof Records , studioul nu il are numei pe Marius Moga .. acolo mai sunt si cei de la Hi-Q plus cei de la Unu` .. eu va propun ceva.. nu va mai datzi cu parerea si jigniti pana nu vedeti/auziti da? clar?
Initial trimis de AnDrEi
Deci melodiile lu Alexandra Ungureanu si Paula Selyng au fost facute la Mof Records , studioul nu il are numei pe Marius Moga .. acolo mai sunt si cei de la Hi-Q plus cei de la Unu` .. asa ca .. daca auziti de Mof Records nu sariti repede "Marius Moga Marius Moga" da?
Citez (dintr-un interviu cu Moga) : "uneori imi vin ideile pentru piese pe drumul pana la studiou... " ..Frate frate... esti thare tare...
Cineva dintr-o trupa chiar celebra spunea : ca artist ai nevoie de 5% talent , 10 % inspiratie si ..restul MUNCA!!!!
.... daca nu ..produci chestii pe banda rulanta ..le poti face si acasa, doar pentru prieteni... moguta..
Initial trimis de Draga
Cat despre melodiile pe banda rulanta... trebuie sa-si castige si el o paine, nu? Daca face numai arta de dragul artei risca sa moara de foame... cererea formeaza oferta in cazul lui si nu numai.
"Nu banii aduc fericirea ci numarul lor"
dar, ca precizare necesara
Daca n-ai prieteni, familie si sanatate "ca-i mai buna ca toate", degeaba ai bani...
Si mai e o chestie : in ultima clipa de viata ... ar trebui sa mori multumit de tine... si asa de mult ai vrea sa te poti intoarce in timp...
..
.. Fericiti vor muri cei saraci cu duhul...
Initial trimis de Mihai-MOFInitial trimis de Draga
[B]
Alexandra Ungureanu.
..PS: ptr. Draga : da prin prosti se traducea.. dar acum a capatat noi valente: inconstienti ,de ex.
Initial trimis de ayrton
Vremea voastra a trecut, la groapa cu voi Taxi!!!
Initial trimis de ayrton
Nu-i suport, mi se face sila de ei numai cand il aud pe comunitaru' ala de Dan Teodorescu cu vocea lui de catel castrat! E PENIBIL!
Nu am nimic cu muzica rock (daca asta e genul pe care-l canta Taxi), imi plac si mie niste melodii Holograf, Vama Veche sau Iris, dar nu-i doresc nici pe astia la Eurovision.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator