C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Re: mneatza shi az

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 9:23 am

Initial trimis de angus

k premiu de fidelitate.

pentru angus, fidelizarea ii va fi rasplatita. ca premiu de fidelitate, o punga cu fidea pentru o supa de fidea si rugamintea sa ramana fidela cu grija sa nu se fidelizeze prea tare pentru ca le doare....
onk

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 9:36 am

bah frati de suferinta si truda
io acu vazui ca facui 1000 de posturi si uitai cu desavarsire si in totalitate sa bag postu aniversaru de celebratiune. bah acu pot sa fiu si mod da e posturile ocupate toate si n-am si io o pila la conducere sa bage subiect nou sa ma afirmez si io ca tot forumistu. ce mi-ar place mod pe un animal x sau un loc de dat in ilustru...vise... mai bine ma-ntorc colosha la raboteza mea ca ma schimba sefu de la strung la magaoaia asta...pana la urmatoarea interventie , v-am pupat pe salopete.
eyewitness

Mesajde angus » Mie Ian 29, 2003 9:38 am

La multi ani, SOD!
Indeplinishi 1500 posturi shi te faci ca nu vezi, in loc sa dai de beut la intreprinzatori? vez ca az ie onk in toane bune shi da tat felu da premii.
p.s. vecin-tu Rolf ce mai face, sanatos, voinic?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

1501

Mesajde baixinho© » Mie Ian 29, 2003 9:52 am

neatza
io zic sa-i facem lu angus o statuie (la scara 5:1 macar) ca sa nu mai fie suparat ( :D ) ca nu are nij macar o insicna. parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Mie Ian 29, 2003 11:35 am

nu vreau statueee, ca mai am unaaa, io vreau insicnaaaaaaa;P
vali, io zic sa ne faci la totzi o insicna cu funclubu s-o purtam ashea, casa ne recunoashtem mai ushor, shi casa ne mandrim cu dansa.

baicsule, uitai satz zic, numeri prost, mama! ca ce cladeshti tu ziua, casa ajungi la posturi 1500, tzi sa shterge noaptea ca-n balada lui meshteru...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 11:51 am

io nu vreau ca sa doresc tanjind la insicna. io am deja ditamai pleasca pe partea superioara si da sus a salopetei cu poza ,nume prenume ,an nastere ,an botez, funtzie,atributiuni si cv si altele etc, fara de care si-n absenta careia nu poci si nu am voie si permisiune sa penetrez intrand pe poarta fabricii si adica daca imi mai face si vali maistru' cu numele de scena zoso , alta pleasca ma simt nevoit si obligat in acelasi timp si concomitent sa fiu asa spanzurat de gat lucru care mi-ar creea anumite si unele neplaceri si inconvenientze la respirat si tras aer in piept lucru care ar duce inevitabil si inexorabil la pierderea permanenta si eterna a capacitatii de munca si viata...deci un nu hotarat isicnei de fan.

io zic ca baicsu ar face bine sa zideaca si p-orma sa tencuiasca in zidurile patinoirului pe ilustrul ,eventual cu un calciovechio ulterior si scapa de cosmaru nocturn si de noapte al disparitiei posturilor...
eyewitness

Mesajde vali » Mie Ian 29, 2003 11:56 am

angus, mie nu imi place sa ocolesc problema si te intreb direct: tu te dai la mine? sau te dai bine pe langa sefi?
some people deserve to die
vali

t-2

Mesajde as xxl » Mie Ian 29, 2003 12:07 pm

penca t-2 de unde rezulta ca in curand va fi t, dup-aia chiar cu plus, lucru care inseamna ca mai putini asi pan zona fanuclubului, io zic foarte serios sa se dee un actzipild o isigna ceva, ca sa pastram in memorie acest mirific loc di pi internet.
adica serios ...
maciuci©
as xxl

?!vali

Mesajde angus » Mie Ian 29, 2003 12:10 pm

pai nu ejti tu shef, bre, p-aicea?! da' unde vreai sa solicit prin cerere insicna cu fanclubu, dela mama?! cer shi io dela tine, ca te vad mai tinerel shi cu initziativa garla, ba mai te shi plangi ca ai timp liber la dispozitzie, au vrei sa-i cer lu Moshu, care deja mi-a dat o bere intreaga reprezentand premiu pentru tinere talente?
pa langa care shefi ma dau bine, ca io doara cu tine vorbeam. daca m-am adresat greshit din necunoshtintza de proceduri shi ierarhii, baga tu forward pentru petitzia mea shi trimite-o unde stii tu! ca io n-am placutze ca aiu shi-ncerc shi io sa repar o nedreptate, cu puterile-mi putzine...

aiule, pleasca aia dupe salopeta e casa shtii cum se imbraca, aka cu susu-n sus shi cu fatza-n fatza.
angus
Junior Member

Re: ?!vali

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 12:24 pm

Initial trimis de angus

aiule, pleasca aia dupe salopeta e casa shtii cum se imbraca, aka cu susu-n sus shi cu fatza-n fatza.

nu mah nashco confundezi rau de tot in eroare ,aia de care zici mataluta are scris tricodava s.a. dupa aia poliester 100% si dupe un desen ceva si un 40 de grade cu un made in romania pa dadasupt si-i pusa pe interior. io zisei de ailalta pleasca ce mi-o dadura astia de la fabrica ca o am si pe inventar...ca-i detasabila.
eyewitness

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 12:35 pm

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa va spui ce asculta je la ora asta? doamnelor si domnilor, cu sau fara voia dumneavoastra, nicu alifantis, ce bine ca esti ce mirare ca sunt...lalalallalala de-as avea quatre dromadere...allalalalallalalala
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 29, 2003 12:43 pm

Bai terminatzilor....mai schimbati-va si voi numele la subiectu asta ...ca de 4 luni nu mai e toamna ! :nope:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

1503

Mesajde baixinho© » Mie Ian 29, 2003 1:04 pm

da macar mejteru Manole a terminat pana la urma constructia aea, io nu cred ca o sa termin vreodatata de postat posturi. parerea mea! sinca ceva, ma'am lasca (copirait onk), daca eu am gresit, nu tre sa te iei dupa mine. corect se spune "isicna", da? sinca ceva, in afara de cevau ala de mai sus: Romania tre sa fie mandra: are un nou truditor pe oguarele patriei. sau a fost o metoda de a ne arata noul ala de da din cap (da, stiu, sunt doua si mai stiu si ca vreau sa-mi dau importanta)?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 1:12 pm

io zic sa o lasati balta cu manolele, ca sa stiti ca secretu masterului consta in "body-building"........

bah, ce zicetzi, facem lobby sa se mute acest subiect, cu titlul intact,pe literatura? ca sa va spun: am rugat un admin sa o faca, si nu am primit refuz ci clasicul: nu e de domeniu meu, incercati la alt ghiseu....

so

ALIOSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NE MUTI?
onk

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 1:15 pm

Initial trimis de onk
ce bine ca esti
ce mirare ca sunt

1/ ce-i spune onkoasa sefei
2/ in realitate ce gandeste ea vis-a-vis de servici...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 29, 2003 2:16 pm

Baixo se intreba probabil ce caut eu sa scriu aici. Pai draga baixole..ai uitat ca munca mea este de a administra acest forum ? Asta e serviciul meu..si nu este unul usor. Zilnic trebuie sa rezolv o gramada de probleme. Lucrul cu oamenii este foarte dificil.
Asadar..deoarece chia acum sunt in timpul serviciului..imi permit sa scriu si eu aici alaturi de voi si sa ma plang despre greutatea muncii pe care o execut..aceea de administrare a fanclubului.

Iar eu fatza de voi...muncesc si ziua si noaptea. De exemplu as'noapte pe la 3 ..cand voi totzi eratzi cufundatzi in lumea viselor..eu vegheam asupra forumului..pentru a nu se intampla vreo nelegiure.

Acum sper ca te-am lamurit ce si cum.

onk....ce urmaresti prin mutarea acestui thread ? explica-ne si 9 d c ai dorintza de a il muta pe un forum moderat de domnia ta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 2:44 pm

bah io zic ca chestiunea cu icsinele sa fie facultativa adicatelea cine vrea sa-si faca , sa-si faca si s-o poarte si cine nu ,sa nu-si faca si sa poarte ce nu-si facu...acu sa vedem ce parere are si maistru dizainer vali...
eyewitness

Mesajde as xxl » Mie Ian 29, 2003 3:30 pm

asta clar nu e bine, si nu e greu sa intelegi de ce.
ca o sa-shi faca unu insigna cu fanclub rosie si caractere aplecate, altu o sa o faca roz si fundal stacojiu si asa mai departe. ca sa nu zici ca or sa fie unii mai jme care or sa stilizeze scrisu sa iasa ca la metallica.
itz dai seama ce o sa iasa?
ficare cu: ba a mea, ba nu a ta, ce sa mai ... taraboiul dracu. si o sa se imparta in bisericute si fiecare o sa copieze de la cel mai tare din gashca lui. si uite asa se duce naibii fanclubu.
nu?
maciuci©
as xxl

Mesajde Aliosha » Mie Ian 29, 2003 3:49 pm

Initial trimis de onk

ALIOSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NE MUTI?

In principiu da, dar ... de ce ? Sunteti majoritatea de acord ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 3:54 pm

pai sa vedeti, domnule admin, se face ca alt admin a fost foarte mirat de valabilitatea acestui forum si a vrut sa-l stearga. intrucat a devenit ceva vital pentru toti si intrucat multe spuse de pe clasamuncitoare se incadreaza superb la capitolul stiinta, imaginatie, beletristica, fascinatzia nimicului, etc, in general cam ce tine de literatura,

ne-am gandit
nu numai io
ci si ceilalti

sa incadram acest frumos subiect in alt preafrumos forum, care, dupa cum scrie in regulament, permite aberatia literar-constructiva intelighent fundamentata.

so
qed

pliz
si multzam

n-are nica de a face cu mandria moderarii
am propus io asta finca-s mai guraliva

repet:
multumim
mai multi semnatari anonimi
onk

Mesajde Aliosha » Mie Ian 29, 2003 4:04 pm

Initial trimis de onk
...forum si a vrut sa-l stearga. intrucat a devenit ceva vital pentru toti

Nu se sterge nimic de unde ti-a venit ideea asta ?

Initial trimis de onk
si intrucat multe spuse de pe clasamuncitoare se incadreaza superb la capitolul stiinta, imaginatie, beletristica, fascinatzia nimicului, etc, in general cam ce tine de literatura,

:D
Aliosha

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 4:06 pm

Aliosha, sa nu-mi spui ca n-ai citit "baixo, vii la patinuar" initiat de Oribilul Mosh pe kterinca si aberatii in care se specifica clar enoughca urma sa fie sters cu toate nouaj'de mii de pagini ale lui....
onk

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 4:08 pm

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6069&pagenumber=1

cum nu stiai? dar triumvirat pe bucatzele>?
onk

Mesajde Aliosha » Mie Ian 29, 2003 4:08 pm

Pai si tu iei de bun ce se scrie pe un thread unde se face katerinka ? Stai linistita ca nu se va intampla asa ceva.
Aliosha

Mesajde angus » Mie Ian 29, 2003 4:11 pm

Aliosha, ne mutzi, nu ne mutzi, da' vorba vine: icsine ne dai?!
angus
Junior Member

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 4:12 pm

pai nu, cand vroia sa stearga Clasa muncitoare, nu era subiectul pe Kterinca, serios vorbesc, intreaba-l

da acu e bine, multumim

Angus, ia uite:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4129
nimic nou sub soare, nu? citeste mai jos
onk

Mesajde as xxl » Mie Ian 29, 2003 4:14 pm

auz onko, da daca o sa fie pa literatura creca nu o sa mai pot zice de avataru tau ca e naspa decupat, nu?
maciuci©
as xxl

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 29, 2003 4:14 pm

Aliosha...cred ca pe onk o pacalesti mai ceva ca pe un copil de 5 ani.
Saraca...crede tot ce spun eu si ia de bun.

onk...am 2 milioane de para ..cont in banca ! Itzi dau si tzie 10 000 daca moderezi cum trebuie pe aici . :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Mie Ian 29, 2003 4:16 pm

mwoaaaa, asule, te-am rupt, ban pe ip, esti cap de linie...mwoaaa
onk

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 4:19 pm

bah fratilor ielanii astia nabadaiosi incepura sa se gudure pe langa mine care mai de care mai bagaret ,dadura si pocnira din copite, isi ascutira coarnele la polizor de lucesc de-mi luara mie aiu oichii, ca cica simtira un aer nou si proaspat in esenta si componenta lui chimica. sa fie oare schimbarea de clima?

nashico mah nashico tu nu stii inca ierarhiile ierarhizate? aliosha ie cu diplomele si cu medaliile , vali ie cu isicnele, pozele la panou de fruntashi si alte alea iar cu fleacurile ie altu. deci tu fa cerere intaiu si intaiu la sindicat si p-orma dupa ce-o inregistrezi ,petitia merje la vali. asta-i circuitu...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare