ultima piesa demmo ?
Moderator: anjin-san
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
ultima piesa demmo ?
mi se pare mie sau ultimul single DEMMO e copiat dupa electric city a lui music instructor?
- Vizitator
Re: ultima piesa demmo ?
Da, posibil, avand in vedere ca in momentul de fata se copie piese in prostie, nici nu se mai stie care a fost primul care a scos piesa. Nu inteleg ce rost are, sa isi completeze ei piesele de pe album sau ce? Cantaretii cred ca daca fac o varianta mai buna a unei piese a altui cantaret vor fi apreciati mai mult? Eu nu i-as aprecia mai mult!
- testoasa
- Junior Member
Re: Re: ultima piesa demmo ?
Initial trimis de testoasa
Cantaretii cred ca daca fac o varianta mai buna a unei piese a altui cantaret vor fi apreciati mai mult? Eu nu i-as aprecia mai mult!
chestia cu "o varianta mai buna" e foarte discutabila. In general vorbind, nu in cazul de fata despre care nici nu vreau sa ma pronunt. Nu de alta dar nu vorbesc in necunostinta de cauza (Demmo si mai cum?!):confused: :confused: :confused:
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Re: Re: ultima piesa demmo ?

apropos de intrebarea initiala: e copiata sau nu?
poate este doar un demmo. Get it?!
Not funny, i know

DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Re: Re: Re: ultima piesa demmo ?
Initial trimis de DrSlam
:D![]()
![]()
apropos de intrebarea initiala: e copiata sau nu?
poate este doar un demmo. Get it?!
Not funny, i know![]()
![]()
![]()
Ba da, e chiar funny, dar CRED ca e copiata...
- testoasa
- Junior Member
Apropos de sondaje !
Recent s-a efectuat un sondaj de opinie pe plan mondial. Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un esec total. In Africa nu stiau ce inseamna 'alimente'. In Europa de Vest nu stiau ce inseamna 'lipsa'. In Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie'. In America de Sud nu stiau ce inseamna 'va rugam'. Iar in S.U.A. nu stiau ce inseamna 'restul lumii'.
Recent s-a efectuat un sondaj de opinie pe plan mondial. Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un esec total. In Africa nu stiau ce inseamna 'alimente'. In Europa de Vest nu stiau ce inseamna 'lipsa'. In Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie'. In America de Sud nu stiau ce inseamna 'va rugam'. Iar in S.U.A. nu stiau ce inseamna 'restul lumii'.
- vladonne
- Junior Member
Re:sondaje
Asta vrea sa fie o gluma?
- testoasa
- Junior Member
Initial trimis de vladonne
Apropos de sondaje !
lol.. ii super trista (plina de adevar), da' fainutza rau.

p.s. piesa "Demo" ii "inspirata cu nerushinare" dupa parerea mea
-
kris - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma