F@n|| TNT V0rb3sc d3spr3 e|
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
sa vb despre noi
ma gandeam....tot vb despre fete...dar despre noi nimic...hai sa scriem si despre fanii lor.eu incep.sunt diana din bucuresti,am 14 ani, sunt o mare fana tnt, iar alte formatii care imi plac sunt :simplu,akcent,animalx, dar si eminem, linkin park.etc.voi?aaaaa.....si imi place cel mai mult tisha si melodia mi-e greu-remixu.astept rapunsul vostru.pa}{
- shokata
- Junior Member
CV :-)
Andrei , Bacau , 19 ani , elev ( viitor student "sper" ) , love ya TNT :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Who me ?
Raluca, 17 ani , eleva la liceul Gh Lazar din Bucuresti ... what can i say ... Imi place muzica rock shi le admir foarte mult pe Dea shi Tisha ... what else? hmm i dunno .... stay put
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Alina, bucuresti, 14 ani....leoaica inraita
, o pustoaica nebunatica, caruia ii place sa traiasca viata la maxim... bla bla bla!!!
Ce-ar fi sa puneti si poze??? Ca sa ne cunaostem mai bine
this is me:

Ce-ar fi sa puneti si poze??? Ca sa ne cunaostem mai bine

- Fişiere ataşate
-
- alina2002.jpg (762.82 KiB) Vizualizat de 8597 ori
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Mihai
Mihai,18 ani,Bucuresti clasa a XII-a!imi place muzica house,trance,progresive,techno,club-in!
- Myketheone
- Junior Member
Re: Mihai
ma..oare cum ofi muzica aia "hoase"..
) ...tare curios ..
huuuuuuuuuuuuuuu.. zici ca-ti place si habar n-ai cum se scrie.. rusineeeeeee!!!!!
stiii cum asculta o blonda muzica "hoase" ???? ei bine isi lipeste urecheea de perete hehehehe ...probabil asha faci si tu..
)
in concluzie : se scrie house... si nu "hoase' asha pt cultura ta generala...si ma nu te supara pe mine.. ashas yo
kisses for bad_girl and zbyeeeeee

huuuuuuuuuuuuuuu.. zici ca-ti place si habar n-ai cum se scrie.. rusineeeeeee!!!!!
stiii cum asculta o blonda muzica "hoase" ???? ei bine isi lipeste urecheea de perete hehehehe ...probabil asha faci si tu..

in concluzie : se scrie house... si nu "hoase' asha pt cultura ta generala...si ma nu te supara pe mine.. ashas yo
- rocko
- Junior Member
rocko....lasa ma baiatu, poate s-a grabit si el :p Intre timp, ai uitat sa te introduci si sa pui poza
on topic ppl...:p

on topic ppl...:p
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
I forget something
Am uitat sa mai adaug o poza cu mine si pe langa toate astea va pot spune ca .. imi place sa ascult : goa , trance , techno , house , rock , clubbin and .. of course TNT generation of music 

- Fişiere ataşate
-
- andrei.jpg (100.33 KiB) Vizualizat de 8586 ori
-
AnDrEi - Junior Member
about me...
Radu...sau Andrei .. sau ... whatever ... 16, Bacau , .... ce sa mai zic .. `nalt .. vo 1.86... shaten .. par scurt .. ochi albashtri
... shi imi place sportu .. fuck shi handbal ... love music .. house ... dance .. shi rock ... poza ... o aveti in stanga la avatar
...

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Re: Re: rocko
Initial trimis de rocko
ma..oare cum ofi muzica aia "hoase"..) ...tare curios ..
stiii cum asculta o blonda muzica "hoase" ???? ei bine isi lipeste urecheea de perete hehehehe ...probabil asha faci si tu..)
Imi pare extrem de rau rocko dar mesajul meu este deosebit de corect scris!eu cred ca tu ai citit gresit rau!poate erai beat(a)!:D :silly:

- Myketheone
- Junior Member
Heheh
Mihai .. mesajul tau nu era corect scris .. tu in loc de "house" ai scris "haose" asa ca .. fii si tu mai atent si vezi ca sub mesajul tau scrie Ultima data editat de Andrei pe 22-01-2003 la 20:52 deci eu ti l`am modifcat ... :-) asa ca .. de acum avetzi si voi grija la cum scrieti mesajele .. sa fie cat mai corecte si sa fie On Topic .. iar in legatura cu acest subiect.. as vrea si eu sa stiu despre fiecare in parte de unde e .. eeeh un fel de CV :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Heheh
lol ..CV? pai ce ma angajeaza careva?
pai despre mine :18 ani roshkata craiova, dau bac`ulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll si nu prea sunt eu exploziva ca fetele de la tnt ... dar .. sunt acceptabila
pai despre mine :18 ani roshkata craiova, dau bac`ulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll si nu prea sunt eu exploziva ca fetele de la tnt ... dar .. sunt acceptabila

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Hmmmm..Am trecut si eu pe-aici....:)
Chiar daca toate temele sunt interesante pe acest forum (intrebari importante, ce credeti despre...cum credeti ca...s.a.m.d) eu n-am reusit sa-mi incadrez acest post in nici una dintre ele...
Oricum, ideea de baza este ca....well...am devenit si eu intr-un fel fan al trupei TNT...si nu neaparat pentru muzica...ci...pentru campania care o duc...felul in care sunt...si cum vad ele treaba...sau macar dau impresia...asta nu shtiu. Sunt si eu in Muzica de ceva timp...si apreciez lucururile de bun gust...cand exista...Bravo ce sa mai...Sunt mandru de ceea ce se intampla...
In final...sper sa mai trec pe forum...insa am vazut ca "toti" vorbiti cu fetele prin mail...As vrea si eu niste adrese de mail la care le-as gasi...sa vorbim asa de la coleg la coleg...in muzica romaneasca...Vreau un e-mail macar cu aceste adrese...(inca odata daca se poate...)
Mersi si big up! pentru ele...
Oricum, ideea de baza este ca....well...am devenit si eu intr-un fel fan al trupei TNT...si nu neaparat pentru muzica...ci...pentru campania care o duc...felul in care sunt...si cum vad ele treaba...sau macar dau impresia...asta nu shtiu. Sunt si eu in Muzica de ceva timp...si apreciez lucururile de bun gust...cand exista...Bravo ce sa mai...Sunt mandru de ceea ce se intampla...
In final...sper sa mai trec pe forum...insa am vazut ca "toti" vorbiti cu fetele prin mail...As vrea si eu niste adrese de mail la care le-as gasi...sa vorbim asa de la coleg la coleg...in muzica romaneasca...Vreau un e-mail macar cu aceste adrese...(inca odata daca se poate...)
Mersi si big up! pentru ele...

DJ SWAMP (b.u.g)
- Jin Kao
- Junior Member
Help :-)
Uite hai sa te ajut ... fetele intra pe acest forum si vor posta mesaje , vei putea tine legatura cu ele prin acest forum/portal .. tot ceea ce trebuie sa faci este "Intra si posteaza mesaje/daca ai ceva de zis
"

-
AnDrEi - Junior Member
hehe
shi inka ceva
ia uite cum se vede pe monitoru meu acum mesajul lui Mihai
'Mihai,18 ani,Bucuresti clasa a XII-a!imi place muzica "house",trance,progresive,techno,club-in!'
si oricum rock ul este cel mai tare
'Mihai,18 ani,Bucuresti clasa a XII-a!imi place muzica "house",trance,progresive,techno,club-in!'
si oricum rock ul este cel mai tare

- Fr|Tz
- Junior Member
Re: hehe
Initial trimis de Fr|Tz
shi inka ceva
si oricum rock ul este cel mai tare![]()
Ce ai vrut sa zici cu asta ? si apropos.. de preferat daca se poate ca fanii sa ataseze si cate o fotografie cu ei :-) ar fi mai kewl

-
AnDrEi - Junior Member
Hmmmmm
Fr|tz am o singura rugaminte .. posteaza un mesaj atunci cand ai cu adevarat ceva de zis .. nu posta 2 mesaje concomitent si lispsite de logica .. da? adevertisment/banare .. daca continui asa .. !Multumesc
-
AnDrEi - Junior Member
Uf... Poate oameni nu au inteles cum se posteaza pozele :hehe: Pai apasati pe BROWSE si cautati poza... nu e prea greu!!!!
Vad ca numai eu cu Andrei am pus poze... oh well!!! Asteptam in continuare, dar pana atunci ne admirati pe noI!
Vad ca numai eu cu Andrei am pus poze... oh well!!! Asteptam in continuare, dar pana atunci ne admirati pe noI!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Lol
Eu am sa fac rost de poze cu fanii tnt si am sa le atasez .. sa ii vedeti si voi .. cred ca zilele astea .. cel tarziu joi-vineri
-
AnDrEi - Junior Member
Yeah
Initial trimis de Fr|Tz
deci no scaner no poza
simplu![]()
Pai .. vezi pe cineva care te`ar putea ajuta nu? Bucurestiul e mare ..
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Hmmmm..Am trecut si eu pe-aici....:)
[quote]Initial trimis de Jin Kao
Fetele au adrese personale de mail si stiu din experienta proprie ca raspund la mesaje.
tisha@tntonline.ro
lala@tntonline.ro
dea@tntonline.ro
Fetele au adrese personale de mail si stiu din experienta proprie ca raspund la mesaje.
tisha@tntonline.ro
lala@tntonline.ro
dea@tntonline.ro
- crazzyfan
- Junior Member
DECIZIE!
Fiecare mesaj sa fie ON TOPIC si sa aiba atasat daca se poate o poza .. ar fi de preferat nu?
-
AnDrEi - Junior Member
In sfarsit!
In cele din urma am reusit sa imi fac si eu rost de driverele pt scanner!in sfarsit pot sa imi pun si eu poza aici!YUPEEEEE!Si...sa ma mai prezint o data nu?k!
Mihai,18 ani,sagetator,Bucuresti clasa a XII-a!imi place muzica house,trance,progresive,techno,club-in!Si blondele!:)))
Mihai,18 ani,sagetator,Bucuresti clasa a XII-a!imi place muzica house,trance,progresive,techno,club-in!Si blondele!:)))
- Fişiere ataşate
-
- myke .jpg (218.75 KiB) Vizualizat de 8601 ori
- Myketheone
- Junior Member
UhUhUh:)
Initial trimis de Myketheone
In cele din urma am reusit sa imi fac si eu rost de driverele pt scanner!in sfarsit pot sa imi pun si eu poza aici!YUPEEEEE!Si...sa ma mai prezint o data nu?k!
Frumosuleeeeeeeeeeee :-) .. sexosuleeeeeeeeeee :-) valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

P.S. Eu n`am scanner ca v`as oferi niste poze marfa.. asa ca tre` sa le suportati pe astea facute cu camera:-)
- Fişiere ataşate
-
- image001.jpg (10.86 KiB) Vizualizat de 8564 ori
-
AnDrEi - Junior Member
Re: UhUhUh:)
Initial trimis de AnDrEi
Frumosuleeeeeeeeeeee :-) .. sexosuleeeeeeeeeee :-) valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuite inca o poza cu mine.. dar neah .. fatza mai putin :-)
P.S. Eu n`am scanner ca v`as oferi niste poze marfa.. asa ca tre` sa le suportati pe astea facute cu camera:-)
Frumoas inel!si bratara e frumusica,cat despre degete...chiar ai 5!:D
- Myketheone
- Junior Member
Concluzie
Initial trimis de Myketheone
Frumoas inel!si bratara e frumusica,cat despre degete...chiar ai 5!:D
Uite si fata :-) am facut poza acum 5 min .. fata de obosit .. asta e ;-)
- Fişiere ataşate
-
- image003.jpg (11.8 KiB) Vizualizat de 8569 ori
-
AnDrEi - Junior Member
ce baieti...:))
hmmmm...ce poze.trebuie sa recunosc ca myketheone arata mai bine decat andrei.no ofense!!:)))bravo!!:))
P.S. hai nu te supara andrei....o sa-ti treaca pana te mariti!!:))
P.S. hai nu te supara andrei....o sa-ti treaca pana te mariti!!:))
- shokata
- Junior Member
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2