C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Merlucius » Joi Ian 30, 2003 8:24 pm

Mah io sunt fara dumerire ca vazui pomu laudat aka ditamai literatura cum e luat la betze de catre clasa fumatoare pardon am gresit da stiti voi care sunteti si zic cum ca nu tre sa se umble cu diversiuni p-ashilea ca cetesc aia micii si asa invata de prost faptu ca literaturili este numa shaiba si icsina da hai io va ert da nu mai grejiti ji vidtzi zerioji ca se deterioreaza roamanu la asha vorba.
etc
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde angus » Joi Ian 30, 2003 8:32 pm

Initial trimis de eyewitness
azi va sting becele io...

zi zau, finule, zi zau...
pai cand zise SOD ca de ezceptzie, nu greshii daloc...SODule, fii bun shi nu ne mai dori chestii d-astea, ca stricam prietenia :D
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

mneatza

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 9:10 am

breh, nu-i a buna ce se-ntampla p-aicea de freo doo zile, io sting io aprind, ce-o fi?!
au unde ne deoiche alde Merluciusul, care cica iel n-a auzit de nenea Tudor Arghezi, care din bube, mucegaiuri shi noroi, facut-a frumusetzi shi lucruri noi...
acu' parca vad ca gura lumii sloboda ne va ejecta shi din forumul de literatura, shi ca dupa ce vom mai zace o vreme pa "katerinci", vom cere azil politic sa devenim forum separat, sau, mai bine shi mai bine, sa devenim invizibili ca sfatul batranilor, casa nu mai deranjam pa nime...
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 9:18 am

neatza
io e, ei-el-ea-ele munceste cu aprindere la o intreprindere si nu e trafic pe cm-ul de pe fc-ul internetului deoarece, ironia soartei sa mori prajit pe altaru' artei.....
ce sa faaac, ce sa faaac,
ma'am lasca, vrai un motan? gratis mama soacra
onk

1510

Mesajde baixinho© » Vin Ian 31, 2003 10:02 am

eo nu cre' ca a decazut, ci s-a deridicat. parerea mea. vali, daca-mi permiti o parere, nou tau avatar ie de tot puncte puncte. adica nu-mi place mie, da' vad ca nasica lu finu lu nasica ie fana avataru tau.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 10:10 am

onk shi care mai ejti p-aicea, hai sa va spui ce-am patzit io az dimineatza, caci inca ma mai simt marcata de eveniment...eri dimineatza, aka in jur de pe la 8, 8 shi ceva, trecui pala o farmacie de cumparai nejte doctorii pentru nijte oameni. farmacie mare, non-stoapa, luminata ca ziua, shi cerui shi io, ca omu, bon da casa, daca nu ie pentru mine casa arat la oameni pa ce le-am cheltuit banii. da' casa ce zicea? era de fer shi nu merjea...tanti farmacista imi dete in schimb p-o cartiutza, scrisa de mana cu picsu (cam ca icsina mea), ca i-am dat banu, ca cica sa mai trec io p-acolo ca casa reparase-va in curandul apropiat shi mi-l va da pe bon. pana aici, tate bune shi fromoase, haiu abea acum incepe. az de dimineatza, cu somnu-n oichi, detei buzna la farmacie sa mi-l eau pa bon. sa sparg geamu dela ushe cu fruntea, shi-alta nu, ca ma gandeam la ale mele shi ma dusei ranga, ca shtiam drumu. breh, farmacia inchisa, ferecata cu lacat cat pumnu meu, lumina stinsa, shi culmea culmilor, program pa usha ca deschide la ora 10:00, de luni pana vineri! shi programu' vechi, galbejit, rupt, de zici ca iera acolo din vecii vecilor. shi iote ashea patzii io az in twilight zone, ca shi acuma ma-ntreb cum fu eri, visai au fu adevarat, shi ma talamb uit la bonu din jeanta...:con:
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 10:16 am

anguse, anguse, lucrurile nu sunt ceea ce par a fiii
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 31, 2003 10:29 am

mah bata-va sa va bata norocu si s-o puneti la lotou de 2 milioane de coco ca citind io ce zisetarati voi colosha mai sus ma rasei pe mine de ras de-mi prinsei metacarpienele si dejtele intre taste si varsai cafeluta pe bunatatea de salopeta versace....

mneata mucaliti truditori si pezevenchiosi
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Ian 31, 2003 11:09 am

hai,ho,hai,ho,suntem cemisti misto,avem pistoale cu furnici si tragem in gagici!
neata!is mahmur rau de tot!pe o scara de la 1 la10 sunt mahmur 32.si treaba multa iar,normal,la administratia publicaaaaaaaaa!

bai oameni buni,io vreau sa va expun o problema care ma macina de vo cateva zilisoare.ma,teroristii astia arabi,unde se pot contacta?adicalea,poti sa-i tocmesti pentru o treaba personala?sa matraseasaca pe cineva?sau mai bine,o fi la ei vreun batalion care se ocupa numai de sefi?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 11:15 am

Initial trimis de onk
ironia soartei sa mori prajit pe altaru' artei.....

aiule, ce tare ma bucur ca nu murishi prajit, ca ma sparie onk dis da dimineatza ca crezui ca vorbejte da tine...
...shi nu te mai rade atata, ca nu-i da ras, zi-ne mai bine de indeplinishi planu la isicne az noapte?

SODule, buna ziua mah, ca dimineatza a fost cand m-am trezit io. cu harapii nu pot casa te ajut, da' pot sa fac ceva pentru tine: satz urez o zi da esceptzie!
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 11:20 am

asta-i injuratura, ca urarea "succes la pescuit" anguse, anguse....

ningeeeeeeee

later edit: postu 1600 :confused: isipna mia unii e? :con:
onk

Mesajde SOD » Vin Ian 31, 2003 11:28 am

Initial trimis de angus
SODule, buna ziua mah, ca dimineatza a fost cand m-am trezit io.

adicalea,tu crezi ca acu facui ochi?pai de ce crezi matale ca sunt in cautare de biniladeni?trezirea la ora 6,la 6 si douazeci venit taxi si preluat pe je,mers si colectat 1 bucata contabila din iancului,mers si colectat 1 bucata alta contabila din titulescu si apoi am apucat drumul pribegiei la Administratia financiara sect 4 ,aflat in cladirea IMGB,adicalea unde se termina Bucurestiul.si aici incepe calvarul.terminat prima paret de calvar,revenit la birou in gabroveni,plecat 1 bucata conta la banca sa ieie niste opeuri si apoi iar mergem la imghebeu.in acest rastimp,io vorbesc cu domniile voastre!si sunt mahmur!inteles?
FOUR OF A KIND
SOD

T

Mesajde as xxl » Vin Ian 31, 2003 11:29 am

bai Sodule, io zic ca decat putini arabi si mari, mai bine multi chineji si mici. acu pe bune, zic eu ca-s mai rentabili. unde mai pui ca la o adica poti sa cumperi de la ei si mulinete, lansete sau plase. si creca si isigne.
maciuci©
as xxl

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 11:46 am

nene SOD, acu daca meai esplicat, am intzeles shi-mi retrag urarea, numai casa nu te supar carecumva. da' ma risc shi vorbesc shi io, da una singura: de ce oare le trambalezi tu pe tanti contabilelele alea la orele alea pin tat bucureshtiu, probabel, nush sigur, shi cu o carca de cartii dupe dansele, shi nu ii aduci pa mahomed la munte, il tratezi la fatza locului cu un ceai shi-o maslina?! da' am incredere, lasca shtii tu ce faci! shi lasca dupe ce se sfarsheshte cu bine tate aste, bem un suc da roshii, ceva, sa ne treaca amaru.
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Ian 31, 2003 11:50 am

adicalea,sa vie funtionarul public la noi?ce ai ma?in ce tara crezi ca suntem?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 12:26 pm

bah dragi cemeisti, ia ziceti voi acu ca nu ne vede nimeni, schimbam titlu la thread?
onk

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 12:41 pm

da' hai odata shi schimba-l odata pa titlu, ca uite acuma da firu erbii shi trebe sa-l schimbam ear shi din nou, ca doar acum ejti pa tarlaoa ta shi variante s-a tat propus de-a lungu vremii, asha caci ai de unde alege. baga!
angus
Junior Member

1511

Mesajde baixinho© » Vin Ian 31, 2003 1:03 pm

'mnaziua de doo ori si scuze ca la precedenta interventie am dat buzna fara casa (copirait ma'am lasca -> copirait onk) dau binete. SOD, diseara n-am cum sa imi misc hoitu in unde ai spus tu ca ai mei pleaca in Buftea la nejte neamuri, iar io tre sa stau pavaza si scut acasica in caz ca de Doamne ferejte sa se intample de vrun deces, sa vina sa ma ia. io zic ca titlu la threead pua sa fie modificat, da nu care cumva sa iasa din denumire cuvantul "tuamna". prietenii jtiu dece. parerea mea!

PS: intre 22.00 si 22.15 o sa fiu la Laptarie pentru o treaba foarte inportanta. care ejt prin zona atuncea?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 1:26 pm

natzivatzi titlu
onk

Mesajde gaga » Vin Ian 31, 2003 1:40 pm

neatza, io nervi de la extra NAC data, da' am cateva chestii

angus, marpha, am patit si io, intreaba la as xxl cum a luat el o zi nemotivata :D

onk, e iarna, zi de iarna. ninjeeeee

am bani straini

SOD, daca merge attachmentu' io-te de terorishti

ah si o nedumerire :con: de ce la buxita scrie ca ar avea 1510 posturi cand el are 1503??? minte cineva.
gaga

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 1:41 pm

onk mama, pupate-ar tatzi ielanii mei pa tine, ca mare bucurie, cinste shi onoare le facushi, sa simt shi ei promovatzi shi apreciatzi la justa lor valoare, tomnai in frunte la thread! gandea ielanii mai la ashea ceva, in visele lor cele mai frumoase, da' le fu jena sa sa propuie ei inshishi ashea, singuri, da' vad ca fura-tzi gand la gand cu bucurie! nici isicne nu le mai trebe, de mandri ce sunt acuma shi numai cu nasurile shi cozile pa sus umbla...
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 1:53 pm

bah, daca e de fro propunere, io pe tate le pun in titlu, da numa' propuneri de cuvinte, io-te zisera de iarna? bagai iarna (APROPO DANA, AI UITAT CA SI TU EJ MOD CA SA PUTEAI SA TE BAJI LA MODIFY BY YOURSELF SA STII) bagai tuamna , bagai cm si in asentimentu lu toti elanii care nu se bucura ei mandrii prea tare, ca numa nasurile si cozilii pa sus... ie cam putzin, sau altele se aplecara supt greutatile insipnelor...?

DANAAAAAAAAAA.....ATASAMENTELE...?
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 31, 2003 2:19 pm

bah nu ma mai faceti bah sa radez ca zice otomanii ca-s nebun la damigeana. titlu place si la ielanii mei ca vazui ca-s cu molecularele la urechi vorbesc cu aia lu angus ce noroc dadura ashe de-odata peste capu lor.
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 31, 2003 2:20 pm

123
Fişiere ataşate
terrorist school.gif
terrorist school.gif (330.79 KiB) Vizualizat de 3946 ori
gaga

Mesajde SOD » Vin Ian 31, 2003 3:26 pm

da ma,d'asta imi trebe!de unde se cumpara?da sa fie de unica folosinta!
bre oameni muncitori,daca tot ninge,de ce nu mai serbam odata craciunu ma?sa mai vie odata mosu?io va zic de pe acum la multi ani!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Vin Ian 31, 2003 4:01 pm

nu mai vineee
Fişiere ataşate
craciun.jpg
craciun.jpg (15.77 KiB) Vizualizat de 3948 ori
onk

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 5:04 pm

Initial trimis de dana
1. neatza, io nervi de la extra NAC data, da' am cateva chestii

2. angus, marpha, am patit si io,
3. intreaba la as xxl cum a luat el o zi nemotivata :D

4. am bani straini

5. ah si o nedumerire :con: de ce la buxita scrie ca ar avea 1510 posturi cand el are 1503??? minte cineva.

1. neatza, neatza, putem casa speram ca tzi s-a terminat amereurile alea shi ca te-ai intors in sanul nostru precum fiul cel risipitor?! shi ca cele doo posturi de az de dupa un maaare post negru, is de bun augur?

2.ceai patzit shi tu, spune-mi, meibi pa pemeu?

3. as xxl: ma scuzatzi va rog ca va inoportunez ashea, direct, fara sa ne fi introdus niminea, dar trebuie casa va intreb cum atzi loat o zi nemotivata?!

4. aka cum?! tzi-a dat adminii bani? straini? ce fel, turceshti? :con:

5. lu' baixu ii shterge noaptea nejte oamneni rai posturile care le scrie iel ziua, shi de-atuncea sufla shi-n iaurt shi shi le semneaza cu creta casa nu se piarza, shi tot de geaba, mai bine le dai baicse nejte firmituri pin bozunare casa marcheze drumu' shi sa se intoarca iele singure dupa o vreme inapoi

leitar edit:
5. baixe, ce ie mah cu tuamna, ca io nush?!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 31, 2003 5:31 pm

bah hai ca scapai de otomani , dadui biru,peshchesu si bacshishu,scosei si chiloteii de protectie de tabla de 4, si cu elani muncitoresti ma apucai iar da isicne ca lucrai io ieri in 3 schimburi da nu le dovedi la terminat.
pai dana ie la amr-0 ,asu extralargu la t-0 si io la $ si rol-0...se pare ca numa baicsu ie la unamiecincifoisiceva da si lui i se mai fura ca-n codru , sodu ie dator vandut pumni si scaltoace la sefi si la admi, onkoasa ie cu ideile si nu cu materialu de-i rabufneste creatia creativa, numa nasha zburda de fericire ca-i are la fni si poa sa doarma linistita ca ie unii care vegheaza....
eyewitness

cum ziceam T

Mesajde as xxl » Vin Ian 31, 2003 5:36 pm

anguse, lucrurile sunt asa simpleee ... simple rau mai. adica asa:
se facu ca io trebea sa ma intalnesc cu dana. ca atare o sun pa mudah alih (asa zic arabii la mobilu stricat). si vorbesc io cu ia si-i zic sa ne intalnim in a dooa zi dimineatz sa rezolvam trebi de era.
zis si facut ... si sta bou de asugrasu ( ©onk ) si asteapta la dana. intr-un final iel pleca la calarasiu lui natal dupa ce dana nik, intarzie la munci si nemotivata creste.
apai, dupa trei zile, dana barosana somnambula ii zice lu asu ca cica iel e bulanjiu si nu suna.

creca de asta era vorba ....

ps. anguse, aba tu nu mai tii minte can' eram noi mici si alde dana si onka facea misto de noi si tu spuneai las' ca trece ? adica cum ma impotunezi?! rezon, on cher!
maciuci©
as xxl

Mesajde angus » Vin Ian 31, 2003 6:02 pm

asule, icsicselule, acu' ca ne imprieteniram, creca nu de asta iera vorba, ca prea ie simpla rau, a mea iera cu muuuuult mai paranormala shi ics-fails.

ceva-ceva mai tziu io minte, da' chiar "las ca trece" parca nu-mi vine a crede ca am fost io in stare sa zic freodata.

da' parca imi amintesc acu' dupa vremea prunciei, ca ne trimiseshi tu sa ne uitam pa un sait de unde veneai tu ca nu fonctzionase iel cateva zile, shi m-am inscris shi io acolo ca altu fel nu puteam casa vad ce scria aia acolosha, shi s-a mai inscris nejte oameni, shi vorba ie: ce sait iera ala, ca trecu vreme multa de atunci shi uitai, ejti bun?
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare