tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Mesajde Bortzianu' » Dum Ian 26, 2003 12:59 am

Initial trimis de Unregistered
Mai baieti, ma bucur ca vorbiti intre voi, dar care-i legatura cu TNT?

Legatura...? ...da' tu daca n-ai nimic de zis despre tnt , ce te bagi????? :)
... legatura e ca totusi nu au vocile corectate cu tunerul... e de apreciat totusi in "muzica" romaneasca...
..
Bortzianu'

Mesajde Justice » Dum Ian 26, 2003 6:43 pm

Sunt dragute fetele. Imi place ca au reluat o melodie care era in voga acum mai multi ani...
Justice

Mesajde Bortzianu' » Lun Ian 27, 2003 9:55 am

Initial trimis de Justice
Sunt dragute fetele. Imi place ca au reluat o melodie care era in voga acum mai multi ani...

..Da, dar daca luau si versul cu matematica...parca era mai misto ...sau generatia frageda nu mai are probleme cu matematica??? ....sau a scos-o ministerul invatamantului din categoria materilor obligatorii? ..nu stiu ca am terminat de mult scoala... :)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde copiutzu » Lun Ian 27, 2003 2:37 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..Da, dar daca luau si versul cu matematica...parca era mai misto ...sau generatia frageda nu mai are probleme cu matematica??? ....sau a scos-o ministerul invatamantului din categoria materilor obligatorii? ..nu stiu ca am terminat de mult scoala... :)

Poate (sigur) era daca lasau versurile cum au fost.
Ca suntem satui de din astia care sunt mari rebeli (tembeli) si in toamna la tzatzaie curul ca nu trec anul cu atatea corijente.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Ian 30, 2003 3:07 am

Fete dragute, melodia actualizata super. Bravo Moga, bravo pustoaicelor!

Hai nu,zau!Au stricat bunatate de melodie.Chiar era nevoie de "actualizare"?
Poate sunt eu nostalgica,dar prefer de 100 de ori:

"Ani de liceu cand tii soarele in mana
Si te crezi legendar Prometeu"

lui

"Ani de liceu cand lipsesti o saptamana
Si le spui ca ai fost in turneu"

Nostalgica
Unregistered

Prometeu...

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 30, 2003 9:51 am

Poate sunt eu nostalgica,dar prefer de 100 de ori:

"Ani de liceu cand tii soarele in mana
Si te crezi legendar Prometeu"
lui
"Ani de liceu cand lipsesti o saptamana
Si le spui ca ai fost in turneu"

:)) Pai : textul vechi contine prea multe cuvinte dificile , ca de ex: Prometeu, legendar....
:a
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Ian 30, 2003 1:29 pm

mie imi place faza din textul vechi in care se zice de aia care stau si invata in pauze

like somebody buy it...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 30, 2003 1:50 pm

Initial trimis de Mihai-MOF
mie imi place faza din textul vechi in care se zice de aia care stau si invata in pauze

..Adevarul e ca ce e prea mult strica .. dar si sa ai sacul gol.. ajungi sa faci faci rime de genul "discolo/marco polo"... Poate te-ai prins...:)

Oftica e pentru cei odihniti
Bortzianu'
Junior Member

Ia sa-mi dau si eu cu parerea...

Mesajde Draga » Joi Ian 30, 2003 4:22 pm

"Ani de liceu 2002"... hm, ia sa vedem:

1. Videoclipul nu m-a dat pe spate (iar chestia cu mana care sta la fete in camera ma duce cu gandul pe meleaguri perverse... sau poate am eu o imaginatie bolnava... hehe)

2. Remixul e bun (si, fratilor, nu cumva exista o diferenta intre "remix", "cover" si alte alea si "melodie copiata / furata"? ia ganditi putin, va rog). Vocile nu sunt rele, cu exceptia Tishei (cam slaba vocea, dar daca pe-asta o are, de...). Ar putea face totusi niste cursuri de canto, nu le-ar strica.

3. Dintre cele 3, roscata e intr-adevar cea mai misto.

4. Comparatie cu originalul: e normal ca versurile sa fie diferite, ca una era viata de liceu acu' tzashpe ani si alta e acum - trist dar adevarat, cred ca versurile reflecta bine cam ce se-ntampla acum prin licee. Next: pentru zilele noastre melodia originala ar fi fost cam lesinata, nu ar fi exprimat bine liceul secolului XXI... asta nu inseamna ca nu e o meldodie draguta, dar cam prea romantic-nostalgica la ora actuala. Nu prea sunt fan al muzicii usoare, si-mi plac chitarile electrice folosite la melodii dance, asa ca dintre cele doua votez pentru versiunea 2002.

Si sa fim seriosi, fratilor: in industria muzicala din Romania si de oriunde in lume (ca si in alte industrii de altfel) conteaza foarte mult pe cine cunosti nu neaparat ce cunosti sau stii/poti sa faci...
Si norocul...

A fost bafta fetelor ca s-au aflat la timpul potrivit si la locul potrivit si ca l-au cunoscut pe Moga. De aici incolo insa, vor trebui sa munceasca mult sa-si cultive imaginea si sa se promoveze. Asta daca vor sa reziste.

Parerea mea :) ... as usual :t
Draga

Re: Ia sa-mi dau si eu cu parerea...

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 30, 2003 4:59 pm

..da da ..vad ca pe forumul asta ..se citestim tot si raspundem doar la ce ne convine...

..mai scutiti-ma cu moga asta....
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Ia sa-mi dau si eu cu parerea...

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 30, 2003 5:11 pm

... oricum ... in "atmosfera de liceu" nu intra turnee si alte tampenii din astea... Iar , daca nu stiai ,in ultimul timp foarte multi copii nu prea au nici ce manca in pauza mare ... Si si mai multi au devenit constienti ca doar prin valoare ... mai ai ceva -ceva sanse in tara asta ..
..ma rog ..poate tu ai terminat cu andreea balan ...

..si cum spuneam, citim tot si raspundem doar la ce ne convine..
..iar faza cu moga ... lasti-o cu marii compozitori romani de hituri ..ca d-aia a ajuns muzica romaneasca la fundul sacului...

Oftica e pentru odihniti..:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Ia sa-mi dau si eu cu parerea...

Mesajde Draga » Joi Ian 30, 2003 5:46 pm

]...oricum ... in "atmosfera de liceu" nu intra turnee si alte tampenii din astea...

Intra in schimb celulare care suna-n ora, plimbatul cu rolele si, am eu senzatia, o mult mai mare lipsa de respect fata de profesori decat era pe vremuri.
Sa nu generalizam, totusi.

]Iar , daca nu stiai ,in ultimul timp foarte multi copii nu prea au nici ce manca in pauza mare...

Nu, ca m-am inchis intr-un turn de fildes si de-acolo Maria-mea nu vede ce se intampla in jur... dar, oricat de adevarat ar fi, nu vad care-i legtura cu topicul...
De curiozitate: tu stii ca in unele licee (si nu numai) sunt multi profesori care poate n-au bani nici sa treaca strada si de mult nu si-au mai permis sa-si cumpere ceva nou, in timp ce elevii lor isi schimba garderoba in fiecare sezon si au celulare si alte minuni ale tehnicii pe care nu se obosesc sa le opreasca in timpul orelor, ca ar fi prea complicat.

]Si si mai multi au devenit constienti ca doar prin valoare ... mai ai ceva -ceva sanse in tara asta ...

Hah! Poate pe vremuri. Uita-te mai bine in jur. Sigur n-ai sanse daca ai doar valoare. Tre sa ai tupeu, ambitie, sa te bagi, sa te zbati si sa razbati. Si exemplele din jur demonstreaza ca uneori e suficient sa te agiti si valoarea nu mai conteaza chiar asa de mult.
Sad but true (c) Metallica :p

]..ma rog ..poate tu ai terminat cu andreea balan ...

?! numai cu andreea balan? de antoneasca n-ai nimic de zis? :p

]..si cum spuneam, citim tot si raspundem doar la ce ne convine..

La ce te referi? Am raspuns la topicul de discutie, iar in ceea ce priveste mesajele celorlalti, le-am citit pe toate, e adevarat, ca aveam timp la dispozitie, dar n-am retinut toate amanuntele... de, varsta... ma lasa memoria...

]..iar faza cu moga ... lasti-o cu marii compozitori romani de hituri ..ca d-aia a ajuns muzica romaneasca la fundul sacului...

Esti cumva in domeniu? Compozitor / cantaret? Ai compozitii mai de valoare / mai klumea decat cele care se difuzeaza acuma? Si-atunci de ce nu le auzim / vedem?
Si-apoi, poate esti fan heavy metal / muzica usoara / muzica clasica / jazz / folk.... atunci normal ca nu-ti place genul dance, atat de agreat de o mare parte a consumatorilor de muzica din Romania. Sau poate-ti plac manelele :) sunt la fel de populare p-aci...

Recunosc ca melodiile romanesti care se vantura la ora asta prin eter nu sunt nemaipomenite - dar unele reusesc totusi sa "gaghile in mod placut urechea" ca "beat" sau unele efecte... de, daca marii compozitori romani de valoare nu se vad pe nicaieri...

]Oftica e pentru odihniti..:)

Ba invers, as zice eu :)

:o

Of, viata mea, iar am scris prea mult. Bat campii, ce mai, recunosc...
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

lui AnDRhei

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 10:46 am

Mai AnDRehei ..tu chiar te faci ca nu vezi ca lumea te ia peste picior??? Sau superioritatea ta consta in a nu raspunde neinsemnatilor ca noi???? :))
..Frate..stiu ca nu-ti blace ..dar mai scuteste-ma de tonele de reclama ascunsa la MOF si pof ....
... Starea vremii e cam trista/Dar la Borsa e zapada (alt exemplu de reclama ascunsa , toooata iarna "vremea" - la PROTV..)..

AnDRhei!!!
AnDRhei

AnDRhei!!!

Oftica e pentru mintile odihnite, AnDRhei... lumea stie ca si tu vezi..:)) ca daca nu ti-ar trebui tastatura pentru orbi..:)
Bortzianu'
Junior Member

LoL

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 11:20 am

Asa o fi .. daca tu spui ? :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: LoL

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 1:24 pm

Initial trimis de AnDrEi
Asa o fi .. daca tu spui ? :-)

..:) ..Ma asteptam sa te ataci ..dar vad ca esti baiat destept si taci..:) ... OK... te las in pace daac asta vrei, sa treci neauzit, nevazut, negandit ..:)
...Doream doar o polemica cordiala..:) ..din care sa invatam amandoi..sau tu nu mai ai ce invata? ..nu de la unul ca mine vei spune...

..si ca sa NU zica lumea "da' care-i legatura cu TNT-ul?" : concluzie : jos TNT-ul ! Jos cu trupele de trei idioti/oate frumosi/oase care canta "HEi HEI HEI ! Mainile sus!.."

..aberatia e mama disperatilor
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Alin » Vin Ian 31, 2003 2:51 pm

like somebody buy it...

nu-mi vine sa cred....da,sa stii ca asa e.eu am terminat liceul acum 2 ani si invatam in pauze.chiar mai tot timpul.si acum,la facultate citesc cursurile in pauze.de ce crezi ca e mai ...... "educativ" si "realist" daca voi spuneti ca anii de liceu reprezinta absente si ca in loc de teme prefera sporturi extreme.ce dracu,ma?
Alin

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 2:59 pm

Initial trimis de Alin
nu-mi vine sa cred....da,sa stii ca asa e.eu am terminat liceul acum 2 ani si invatam in pauze.chiar mai tot timpul.si acum,la facultate citesc cursurile in pauze.de ce crezi ca e mai ...... "educativ" si "realist" daca voi spuneti ca anii de liceu reprezinta absente si ca in loc de teme prefera sporturi extreme.ce dracu,ma?

Stai calm Alin.. multi dintre noi invata in pauze.. si in general ...pentru ca multi dintre noi nu avem alternative, si nici nu ne place sa fim ..neinformati...

..Nu te supara pe toate rezultatele REUSITE ale experimentului "GENERATIA PRO"..:)

..Aku tre' sa vada si ei viata macar intr-o culoare..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 3:06 pm

..Nu te supara pe toate rezultatele REUSITE ale experimentului "GENERATIA PRO"..:)

Aoleu.... nu incepeti iar cu Generatia Pro ca ;a Am alergie la de-alde astea...

Si pe vremuri se chiulea/copia/faceau poante la profesorii mai nesuferiti si, da, unii toceau in pauze (eu personal, mai ales inainte de vreo teza/lucrare, conform metodei de "ingrasare a porcului in ajun"... si a functionat de fiecare data... :D ). Dar acuma au alte posibilitati si idei inovatoare, casazicasa... viata la liceu e mereu reinventata si adaptata la caracteristicile generatiei respective.
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 3:19 pm

Initial trimis de Draga
Si pe vremuri se chiulea/copia/faceau poante la profesorii mai nesuferiti si, da, unii toceau in pauze (eu personal, mai ales inainte de vreo teza/lucrare, conform metodei de "ingrasare a porcului in ajun"... si a functionat de fiecare data... :D ). Dar acuma au alte posibilitati si idei inovatoare, casazicasa... viata la liceu e mereu reinventata si adaptata la caracteristicile generatiei respective.

..???:confused: ???? citat din ce ilustru contemporan?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde aspyrin » Vin Ian 31, 2003 3:29 pm

[
Initial trimis de Alin

si acum,la facultate citesc cursurile in pauze

eu nici nu ma duceam la cursuri. chiar? la ce naiba ai nevoie sa citesti cursurile in pauze? eu stiam ca pauza e pt fumat/mancat/agatat/spus bancuri proaste etc.
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 3:39 pm

..???:confused: ???? citat din ce ilustru contemporan?

MOI, of course! LOL... :D

Acuma, serios... daca era citat era in ghilimele si, eventual, precizam ca citez din XYZ...

Chiar tre sa precizez "Parerea mea...:t " dupa tot ce scriu ?!
Draga
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 3:41 pm

[

eu nici nu ma duceam la cursuri. chiar? la ce naiba ai nevoie sa citesti cursurile in pauze? eu stiam ca pauza e pt fumat/mancat/agatat/spus bancuri proaste etc.

Pai dupa ce te suferi eroic 1 ora de curs, cred ca masochism sa iti ocupi pauzele cu cititul acelorasi cursuri... pauzele-s pentru relaxare, privata, alea-alea... :)
Draga
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Feb 01, 2003 2:05 am

Initial trimis de Draga

Pai dupa ce te suferi eroic 1 ora de curs, cred ca masochism sa iti ocupi pauzele cu cititul acelorasi cursuri... pauzele-s pentru relaxare, privata, alea-alea... :)

...depinde de facultate..daca e privata ..da ..:))

..daca e pe bune ... ai pus-o 5 ani...

..daca mai si lucrezi (subsemnatul ) in vreo 2 locuri legal si inca doua seara/noaptea/cand apuci ... atunci inveti ..si-n somn...:(

..ma rog, putini fraieiri ca mine...
Unregistered

am uitat sa ma loghez..

Mesajde Bortzianu' » Sâm Feb 01, 2003 2:46 am

...depinde de facultate..daca e privata ..da ..:))

..daca e pe bune ... ai pus-o 5 ani...

..daca mai si lucrezi (subsemnatul ) in vreo 2 locuri legal si inca doua seara/noaptea/cand apuci ... atunci inveti ..si-n somn...:(

..am uitat sa ma loghez ... bortzianu'
Bortzianu'

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 11:39 am

..ma rog, putini fraieiri ca mine... [/B][/QUOTE]

Foarte frumos, bravo tie, dar nu inteleg de ce trebuie sa le desconsideri pe fetele de la TNT, care probabil ca si ele muncesc destul de mult si mai au si scoala.
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 11:49 am

Foarte frumos, bravo tie, dar nu inteleg de ce trebuie sa le desconsideri pe fetele de la TNT, care probabil ca si ele muncesc destul de mult si mai au si scoala. [/B][/QUOTE]

..Nu stiu daca ai observat ... dar nu sunt impotriva lor ... atata timp cat mai e si o chitara cu distors (chiar si pe sintetizator ..:)) )
..mai merge... Piesa e comerciala, nu sunt un adept al genului ..deci n-are rost sa torn venin...
..Eu vorbeam doar de imaginea tinerilor, putin cam deformata, prezentata in piesa .... Adica ... ma rog, citeste te rog mai sus..:)
...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 05, 2003 11:59 am

Foarte frumos, bravo tie, dar nu inteleg de ce trebuie sa le desconsideri pe fetele de la TNT, care probabil ca si ele muncesc destul de mult si mai au si scoala.

..Nu stiu daca ai observat ... dar nu sunt impotriva lor ... atata timp cat mai e si o chitara cu distors (chiar si pe sintetizator ..:)) )
..mai merge... Piesa e comerciala, nu sunt un adept al genului ..deci n-are rost sa torn venin...
..Eu vorbeam doar de imaginea tinerilor, putin cam deformata, prezentata in piesa .... Adica ... ma rog, citeste te rog mai sus..:)
... [/B][/QUOTE]

chitara nu e pe sintetizator... sunt Solo de la Bosquito si Cox de la Omul cu sobolani pe "Ani de liceu"
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 12:31 pm

chitara nu e pe sintetizator... sunt Solo de la Bosquito si Cox de la Omul cu sobolani pe "Ani de liceu"

..Aha ..merci de informatie ... fain... suna bine ...:)

.. Intrebare personala: mai esti ofticat pe mine ..? :)

... nu am ascultat celelalte piese ale fetelor ..dar am inteles ca parerea generala e buna ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 12:47 pm

[..Eu vorbeam doar de imaginea tinerilor, putin cam deformata, prezentata in piesa .... Adica ... ma rog, citeste te rog mai sus..:)
... [/B][/QUOTE]

Dupa parerea mea sunt cele mai decente fete din muzica romaneasca. Versurile sunt dragutze si vesele, fetele sunt dragutze si vesele. Ce mare branza ca telefonul suna-n ore sau mai chiulesc de la romana. Asta nu inseamna ca nu le place scoala sau ca sunt un exemplu prost. Atata caz faceti de versurile astea de parca melodia Ani de liceu ar fi obligata sa faca educatie generatiei lor. Sa fim seriosi, sunt alte melodii sau videoclipuri cu adevarat scarboase si de prost gust in muzica romaneasca
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 1:08 pm

[..Eu vorbeam doar de imaginea tinerilor, putin cam deformata, prezentata in piesa .... Adica ... ma rog, citeste te rog mai sus..:)
...

Dupa parerea mea sunt cele mai decente fete din muzica romaneasca. Versurile sunt dragutze si vesele, fetele sunt dragutze si vesele. Ce mare branza ca telefonul suna-n ore sau mai chiulesc de la romana. Asta nu inseamna ca nu le place scoala sau ca sunt un exemplu prost. Atata caz faceti de versurile astea de parca melodia Ani de liceu ar fi obligata sa faca educatie generatiei lor. Sa fim seriosi, sunt alte melodii sau videoclipuri cu adevarat scarboase si de prost gust in muzica romaneasca [/B][/QUOTE]

..Good point! ... Ai si tu dreptatea ta.. in ansamblu sunt o trupa cu mesaj pozitiv..
.. Si conteaza.
Bortzianu'
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma