]...oricum ... in "atmosfera de liceu" nu intra turnee si alte tampenii din astea...
Intra in schimb celulare care suna-n ora, plimbatul cu rolele si, am eu senzatia, o mult mai mare lipsa de respect fata de profesori decat era pe vremuri.
Sa nu generalizam, totusi.
]Iar , daca nu stiai ,in ultimul timp foarte multi copii nu prea au nici ce manca in pauza mare...
Nu, ca m-am inchis intr-un turn de fildes si de-acolo Maria-mea nu vede ce se intampla in jur... dar, oricat de adevarat ar fi, nu vad care-i legtura cu topicul...
De curiozitate: tu stii ca in unele licee (si nu numai) sunt multi profesori care poate n-au bani nici sa treaca strada si de mult nu si-au mai permis sa-si cumpere ceva nou, in timp ce elevii lor isi schimba garderoba in fiecare sezon si au celulare si alte minuni ale tehnicii pe care nu se obosesc sa le opreasca in timpul orelor, ca ar fi prea complicat.
]Si si mai multi au devenit constienti ca doar prin valoare ... mai ai ceva -ceva sanse in tara asta ...
Hah! Poate pe vremuri. Uita-te mai bine in jur. Sigur n-ai sanse daca ai doar valoare. Tre sa ai tupeu, ambitie, sa te bagi, sa te zbati si sa razbati. Si exemplele din jur demonstreaza ca uneori e suficient sa te agiti si valoarea nu mai conteaza chiar asa de mult.
Sad but true (c) Metallica :p
]..ma rog ..poate tu ai terminat cu andreea balan ...
?! numai cu andreea balan? de antoneasca n-ai nimic de zis? :p
]..si cum spuneam, citim tot si raspundem doar la ce ne convine..
La ce te referi? Am raspuns la topicul de discutie, iar in ceea ce priveste mesajele celorlalti, le-am citit pe toate, e adevarat, ca aveam timp la dispozitie, dar n-am retinut toate amanuntele... de, varsta... ma lasa memoria...
]..iar faza cu moga ... lasti-o cu marii compozitori romani de hituri ..ca d-aia a ajuns muzica romaneasca la fundul sacului...
Esti cumva in domeniu? Compozitor / cantaret? Ai compozitii mai de valoare / mai klumea decat cele care se difuzeaza acuma? Si-atunci de ce nu le auzim / vedem?
Si-apoi, poate esti fan heavy metal / muzica usoara / muzica clasica / jazz / folk.... atunci normal ca nu-ti place genul dance, atat de agreat de o mare parte a consumatorilor de muzica din Romania. Sau poate-ti plac manelele

sunt la fel de populare p-aci...
Recunosc ca melodiile romanesti care se vantura la ora asta prin eter nu sunt nemaipomenite - dar unele reusesc totusi sa "gaghile in mod placut urechea" ca "beat" sau unele efecte... de, daca marii compozitori romani de valoare nu se vad pe nicaieri...
]Oftica e pentru odihniti..
Ba invers, as zice eu
:o
Of, viata mea, iar am scris prea mult. Bat campii, ce mai, recunosc...