Meetings

Forumul asociat fanclubului Simplu

Meetings

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 02, 2003 2:42 pm

Sper ca Sly va fi deacord cu acest subiect... :D

M-am gandit ca ar fi misto sa organizam si noi intalniri (intre cei care intra pe forumul simplu and stuff), sa povestim ce se intampla DACA ne intalnim (cum m-am intalnit eu cu Babygirl si Olivia ieri....) sa punem poze de la intalniri etc. Mie mi-ar place sa va cunosc pe toti, eventual sa vorbim si cu baietzi de la Simplu sa vina si ei (nu garantez ca va fi posibil.... sunt si ei ocupati :p )

so...what do you think?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Feb 02, 2003 9:53 pm

pai eu zic ca sunt atat de putini useri pe forumul asta incat e o cauza pierduta threadul!!! eu cu tine ne intalnim mereu....pe Piciulika probabil ca o sa o vad cand mai vine prin bucuresti...si ar mai fi sly si UnCopilutz....mai activi!! iar baietii...abia se unesc la spectacole de prin pitesti si bucuresti&stuff...ce sa-i mai strangi si la un meeting?! anyway...sa vedem ce iese!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 02, 2003 10:28 pm

Da mey, dar cine stie, poate reusim sa facem ceva.... :) Ar fi cool, mi-ar place sa intalnesc mai multe persoane... si plus, am putea strange mai multi sunt sigura :)

Pana una alta, io m-am intalnit ieri in mall cu babygirl si olivia, dar am dat deja informatii pe alt thread :) Si acum o poza, cu mine, babygirl, si.... olivia:D
Fişiere ataşate
alinuzza, oliviutza, babygirl.jpg
alinuzza, oliviutza, babygirl.jpg (607.91 KiB) Vizualizat de 3190 ori
---
Wild Rose
Junior Member

Re: Meetings

Mesajde sly » Mar Feb 04, 2003 8:11 pm

Initial trimis de Bad Girl
Sper ca Sly va fi deacord cu acest subiect... :D

M-am gandit ca ar fi misto sa organizam si noi intalniri (intre cei care intra pe forumul simplu and stuff), sa povestim ce se intampla DACA ne intalnim (cum m-am intalnit eu cu Babygirl si Olivia ieri....) sa punem poze de la intalniri etc. Mie mi-ar place sa va cunosc pe toti, eventual sa vorbim si cu baietzi de la Simplu sa vina si ei (nu garantez ca va fi posibil.... sunt si ei ocupati :p )

so...what do you think?

initial cand am vazut acest subiect pe forum mi-am spus in gand: "o nu inca un subiect de crescut posturile" dar analizand mai bine si stiind ca forumul este un mod de a comunica cu oamenii si de a schimba pareri, ideei mi s-a parut un lucru bun si mi-as dori sa va cunosc pe toti care postati pe aici deoarece mi se pare ca sunteti de treaba! oricum dak vin in buc si sper sa ajung cat mai repede deoarece lumea cam trage de mine sper sa ma intalnesc cu babygirl&bad girl la un concert simplu!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Pai,bai...

Mesajde UnCopilutz » Mie Feb 05, 2003 3:57 pm

Stati asa , chiar vreau sa va cunosc si eu . Nu stiu , v-am mai spus ca la vara vin la Bucuresti . Ei , pe voi , fatutelor v-as putea vedea pe acolo , dar pe domnul sly nu stiu zau ... poate daca ar veni prin capitala in aceeasi perioada ? Nu de alta , dar de la mine pana la Bucharest sunt vreo 500 de kilometri si nu e prea placut sa i faci intr-o zi si sa te intorci in alta . E si scoala .... etc ! Mi-ar face placere , zau ... sa va vad ,sa va cunosc si .. ma gandesc ca si baietii si-ar face putin timp pentru o mica intalnire !
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Feb 05, 2003 5:19 pm

Sa ne intalnim cu baietzi ar fi ceva mai greu, ganditi-va si voi ca sunt ocupati... poate doar la un concert ceva (din nou, nu promit nimik...)

Si eu sper sa ne intalnim, sa ne cunoastem mai bine... Nu ca as vrea sa aduc vorba de animal X dar pe forumu respectiv deja se intalnesc multi fani, multi dintre noi am devenit prieteni foarte buni... so, poate asta se poate intampla si aici!!! :kiss:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde sly » Mie Feb 05, 2003 8:34 pm

uncopilutz fara domnul sly ...imi poti zice simplu sly
la vara tre sa ajung si io prin bucuresti neaparat si voi face tot posibilul ca sa ajung deoarece asa cum am zis mai sus am unele treburi si + de asta tre sa cunosc multe persoane...la vara nu vad cum e posibil sa ne intalnim cu baietii deoarece vor avea multe concerte pe litoral si io as zicea sa facem aceasta intalnire la mare deoarece e un loc mai potrivit pentru intalniri vara...
ce ziceti?
sly

Mesajde Wild Rose » Mie Feb 05, 2003 10:55 pm

Io zic ca mai e ceva pana atunci si zic ca totusi e destul de complicat:D Poate tu esti in Costinesti, io in Mangalia, Uncopilutz in Neptun, si Babygirl in Mangalia... Get the point... :con:

Mie mi-ar place si o sa fac tot posibilu la vara sa vin... u know that (duh io am deschis subiectu deci ma intereseaza...) si va astept si la mare (if i can) dar... daca aveti drum prin bucuresti, I'm here!! (da sa ma anuntati din timp ca deh.. sunt si io ocupata....)
---
Wild Rose
Junior Member

Stati asa!

Mesajde UnCopilutz » Joi Feb 06, 2003 3:59 pm

Deci pana la urma , intalnire cu userii de pe forum si trupa simplu ori la Bucuresti ori la mare , dar asta doar la vara , da ?
Deci daca sunteti si voi de acord cu ce am zis pana aici e Ok.
Da, o sa fiu si pe la mare anul asta , asa vb de parca eu as fi mare vedeta :) , ei , oricum , sa ne intalnim , spusera toti .
Va rog sa imi lasati numerele voastre de tel in cate un pm ... Va salut .
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde sly » Joi Feb 06, 2003 7:39 pm

nu putem discuta de ce va fi la vara deoarece pana atunci mai este mult + fff mult stres cauzat de scoala si de acest semestru care e lung...dar poate am putea sa ne vedem mai repede ...cine stie...
oricum io zik ca la mare e cel mai bun prilej de a ne intalni! mai vedem noi!
sly

Mesajde Wild Rose » Joi Feb 06, 2003 8:19 pm

Eu cu Babygirl ne intalnim destul de des.. in weekend, alea alea... dar avem si noi un avantaj... suntem din bucuresti!!! :p

Pe voi va asteptam pe aici!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Vin Feb 07, 2003 2:54 pm

Da, si la mare e bine. E mult pana la vara , zic si eu .. uite, cinci luni de zile ... dar oricum ,daca o sa postam aici in mod constant se rezolva si o sa ne si vedem pana la urma.
Ma mir ca deja cunosc atata lume pe aici si nu sunt decat din decembrie "postator" in fanclub.ro
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Feb 08, 2003 10:51 pm

da la brasov nu veniti mah?! :) eu pe la mare nu stiu daca ajung anu asta...si daca ajung...nu in Ro... so...veniti in bucuresti...veniti in brasov...cam asta e vacanta mea...bucuresti-sinaia-brasov-out-brasov-bucuresti.... :D da las` ca ne vedem noi...clar!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Ziceati ceva de poze ? Bun asa...

Mesajde UnCopilutz » Lun Feb 10, 2003 8:57 pm

Asta-s eu!
Fişiere ataşate
red-mihaitza.jpg
red-mihaitza.jpg (39.28 KiB) Vizualizat de 3178 ori
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Feb 10, 2003 9:00 pm

Daca e asa ...
Fişiere ataşate
mihai.jpg
mihai.jpg (48.53 KiB) Vizualizat de 3181 ori
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 10, 2003 10:19 pm

Poate in curand o sa pun si o poza cu mine.. desi cred ca ati vazut cateva (daca v-ati plimbat vre-un pic pe forum!) De-asta nici nu pun inca, vreau sa pun si eu ceva mai ... nou you know? Ceva care sa nu fie si pe alte forumuri... Pana atunci, poze cu mine si Piticu pe subiectul poze... asta daca va intereseaza... ;D (very interesting...)

apropo, eu sambata m-am intalnit cu Babygirl in Unirea dupa care am plecat in backstage (cafeneaua nu clubu:D ) Au fost si Olivia cu Annais (pe ea o cunosteti poate de pe fanclub...)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Feb 11, 2003 1:40 pm

Nu stiu pe niciuna din cate mi-ai insirat decat pe fetele care erau in poza aia de la Diverta .
Ei , astept sa va vad ... astept fotouri :)
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Simplu