having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!
Moderator: anjin-san
Am reusit in sfarsit sa ajung si eu la postul cu numarul 100, uitandu-ma, in acelasi timp cu profunda admiratie la unii useri care au facut 300, din Decembrie, de... cine se scoala de dimineata...
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
Fuck School
Bai nene...am picat la R.M...e groasa si cu par bai frate. Futu-i Dumnezeu masii de viatza. Ai dreaq mai nou ne fixeaza profii examenele si R.M care e cel mai greu l-au pus in a 3-a zi de sesiune in pana mea. Am stat 4 nopti la rand sa invatz...n-am dormit vreo 65 de ore si abia am acoperit vreo 30% din materie. Nu e posibil asha ceva domne'. Si ceea ce e nashpa e ca AM PICAT!!!!!!! Fuck this shit life! 

-
Love2Fly - Junior Member
I-am trimis lui vali e-mail acum o saptamana sa-mi schimbe poza de la fani si acum vad ca nu mi-a schimbat-o......;P
-
dEpEchEmIND - Junior Member
sa enumaram toate lucrurile (ca sunt cam multe, nu de alta):
1. notele.... ce dreaq s-a inamplat cu mine :con: Acum, tre sa mai renunt la net, sa invat dreaq mai mult pana nu ma omoara ai mei....
2. Am dormit prea putin aseara (daca va vine sa credeti... INVATAM nu eram pe net... a da, mai vorbeam si la telefon) si astazi la ora 7 dimineata eram :s )
3. Ar fi fost imposibil k profesorul de mate sa fie mai plictisitor... IMPOSIBIL... sa mor de nu eram sa adorm la ora lui....
4. A fost frig, a fost foarte frig.....
5. Au mai fost dar... doar la astea ma pot gandi acum!!!!! :p
1. notele.... ce dreaq s-a inamplat cu mine :con: Acum, tre sa mai renunt la net, sa invat dreaq mai mult pana nu ma omoara ai mei....
2. Am dormit prea putin aseara (daca va vine sa credeti... INVATAM nu eram pe net... a da, mai vorbeam si la telefon) si astazi la ora 7 dimineata eram :s )
3. Ar fi fost imposibil k profesorul de mate sa fie mai plictisitor... IMPOSIBIL... sa mor de nu eram sa adorm la ora lui....
4. A fost frig, a fost foarte frig.....
5. Au mai fost dar... doar la astea ma pot gandi acum!!!!! :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Pe mine ma supara 2 lucruri
Nu imi merge http://www.hotmail.com si nu imi pot verifica mail-ul. Sunt mai palida si am cearcane mai rau ca de obicei.
- Dulcika
- Junior Member
Nu am avut 3 zile net acasa si a trebuit sa merg la net-cafe ,unde aveau aia niste pc-uri de-ti venea sa-ti dai pumni,nu mergea bine tastatura si facusem febra musculara la degete scriind la mesaje ,e-mail-uri,nu aveau ym si nici mirc si ma oftigasem si mai mult,mesaje pe e-mail nu mai spun ,ca mi se umpluse inbox-ul ,dar slava domnului ca a trecut si am din nou net acasa.
Numai eu stiu ce zile de cosmar au fost ,shit,sper sa nu se mai intimple.
Numai eu stiu ce zile de cosmar au fost ,shit,sper sa nu se mai intimple.

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Re: Pe mine ma supara 2 lucruri
Initial trimis de Dulcika
Nu imi merge http://www.hotmail.com si nu imi pot verifica mail-ul. Sunt mai palida si am cearcane mai rau ca de obicei.
off: nu le am eu cu integralele duble sau triple, dar macar stiu sa numar. 1 -> nu iti merge netul, 2 -> nu iti poti verifica mail-ul, 3 -> esti palida, 4 -> ai cearcane mai rau ca de obicei. mai nou 4=2? sau 2=4?
on: inevitabilul s-a intamplat azi-noapte la ora doua: matusa mea a plecat intr-un alt loc, probabil mai bun, din dorinta de a nu-i mai chinui si pe cei din jur cu suferinta ei.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ce se poate spune ? condoleantze...
pe langa ziua proasta a lu' baixo , ziua mea proasta e joaca de bebe , asa ca nu mai are rost sa insir ce ma streseaza azi...da' all in all...i'm having a pretty horrible day !
pe langa ziua proasta a lu' baixo , ziua mea proasta e joaca de bebe , asa ca nu mai are rost sa insir ce ma streseaza azi...da' all in all...i'm having a pretty horrible day !
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Hmm,nasol condoleantze ,baixinho,sper sa nu fie matusa cu dulceata de cirese amare,dar oricum ,tot un deces e,sincer condoleantze.

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
A venit 'tusha Marioara pe la mine m-a strans in bratze shi m-a sarutat pe ambii obraji. Mi-a adus prajitura cu lamaie deshi shtie ca-s alergic.
Ma mir ca n-am facut inca urticarie :bleah:
Ma mir ca n-am facut inca urticarie :bleah:
Play the fool - axel groove - I love it!
-
Pain in the Arse - Junior Member
muie astuia care a postat inaintea mea,pentru ca:
* nu ma lasa sa latru noaptea
*ca dupa ce ca vine la 6 dimineata si ma trezeste din somn,nu se joaca cu mine o ora doua ca sa adorm la loc
*ca nu imi da sa mananc decat conserva si bobite
*ca nu ma scoate afara-ce daca ploua
*ca dupa ce se imbata vine sa ma pupe si pute a alcool si tigari
*ca ma bate
PEDIGREE_UL CA E DE CACAT!!
*ca dupa ce ca vine la 6 dimineata si ma trezeste din somn,nu se joaca cu mine o ora doua ca sa adorm la loc
*ca nu imi da sa mananc decat conserva si bobite
*ca nu ma scoate afara-ce daca ploua
*ca dupa ce se imbata vine sa ma pupe si pute a alcool si tigari
*ca ma bate
PEDIGREE_UL CA E DE CACAT!!
- Catelu lu Alin
- Junior Member
-
O zi oribila, plictisitoare, cu foarte putine lucruri bune si extrem de multe rele... Dupa ce ca ieri nu am fost la scoala, azi m-am ales cu un proiect la franceza, pe care trebuie sa-l fac pana maine (sinugra deoarece prietena mea nu s-a simtit sa ma ajute...) si sa vedeti ce voi scrie eu in franceza..... Macar daca era sa-mi placa dar nici macar atat!!! Am un prof idiot, cretin, imbecil, etc... nu-l suport, e un batran care e obsedat cu faptul ca el seamana cu brad pitt (bine macar ca glumeste... cred) si la fiecare ora ne intreaba cu cine seamana si ne abereaza pe acolo... uf....
m-am sculat prea devreme, vroiam sa stau acasa dar nu aveam cum, si maine o iau de la capat... bine macar ca e miercuri...
baixinho.... condoleante
m-am sculat prea devreme, vroiam sa stau acasa dar nu aveam cum, si maine o iau de la capat... bine macar ca e miercuri...
baixinho.... condoleante
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
se pare ca numai eu am zile proaste......... :cry: Ziua de azi ar fi fost aceptabila daca nu puneam mana pe telefon... dar deh, am pus si..... oh well.
in rest, today sucked!
in rest, today sucked!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Pai azi am realizat ca inca imi place foarte mult de un baiat la care imi e gandu de prin vara ... hmm .. so many chances and im so stupid ... ce draq fac .. oh well ... maybe next time i wont blow it again ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
1535
precedentele cinci posturi.
fetelor, incet-incet o luati iar pe aratura.
fetelor, incet-incet o luati iar pe aratura.
ANTI
-
Ce nu mi-a incantat sufletul astazi si nu numai (sa-mi bag picioarele-n ea de ambra!!!!:mad: )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
1543
dimineatza, cand m-am trezit, am dat drumu' la televizor pe Atomic. cantau alea de la tienti. :bleah: evident, am schimbat canalul, pe emtivi. aici, alta porcherie, amicii. in aste conditiuni, am preferat sa ma uit pe Discoví£ri, la un documentar cu nujtu ce mumii.
ANTI
-
Astazi, supararea mea a fost provocata de o baba... Eram in statie la 313 la ora 9 dimineata, cu o tigara in mana... O baba nbuna langa mine is ce imi spune... "Cu cercel in nas si cu tigara in mana! Cum de te-a lasat maica-ta sa iesi asa pe strada... S-a stricat lumea de tot... De aia e Romania unde e!" Credeam ca innebunesc!
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
Auleo. Ti-ai pus cercel in nas ? Dezgustator ! Ii dau dreptate babei. :p
Ce o fi cu tineretul din ziua de azi ? A innebunit de tot. :p
Si cum ? Tu la 14 ani ,fumezi ? Parintzii tai stie ? Si cum ? Fumezi in locuri publice ???
Ce o fi cu tineretul din ziua de azi ? A innebunit de tot. :p
Si cum ? Tu la 14 ani ,fumezi ? Parintzii tai stie ? Si cum ? Fumezi in locuri publice ???
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cam de vreo 4 luni caut versurile a doua melodii semnate Iron & Wine. Aceste melodii se intituleaza Upward over the mountain ...si Bird steeling bread.
Am dat search pe google...nimic,nimic. Si in strafunduri am cautat...si tot nu sunt de gasit. Apoi m-am apucat sa scriu pe la diversi ziaristi care semnasera articole cu Iron & Wine. Si de fiecare data m-am lovit de acelasi raspuns.
"Vezi ca versurile sunt in broshura cu care vine cd-ul" . Cat de prosti pot fi oamenii astia ? Ei cred ca daca ash avea cd-ul n-ash observa ca am versurile acolo ?
Bah..dar la 3 oameni am scris...totzi 3 mi-au dat acelasi raspuns.
M-am resemnat. Nu voi avea niciodata versurile poetice ale acestor doua melodii.
Am dat search pe google...nimic,nimic. Si in strafunduri am cautat...si tot nu sunt de gasit. Apoi m-am apucat sa scriu pe la diversi ziaristi care semnasera articole cu Iron & Wine. Si de fiecare data m-am lovit de acelasi raspuns.
"Vezi ca versurile sunt in broshura cu care vine cd-ul" . Cat de prosti pot fi oamenii astia ? Ei cred ca daca ash avea cd-ul n-ash observa ca am versurile acolo ?
Bah..dar la 3 oameni am scris...totzi 3 mi-au dat acelasi raspuns.
M-am resemnat. Nu voi avea niciodata versurile poetice ale acestor doua melodii.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Faptul k a doua problema de la olimpiada de info de astazi se rezolva cel mai eficient cu materie de clasa a 11. Asta in conditziile in care io-s a X-a...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Nu inteleg cum pot fi barbatii atat de nenorociti si femeile atat de proaste. Ei ne mint si noi ii credem!!! Asta e!!! Nu pot sa spun ca sunt fericita astazi din cauza acestei descoperiri!!!!!!!
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
- Cruela
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma