Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Re: 1483

Mesajde vali » Joi Ian 23, 2003 3:06 pm

Initial trimis de baixinho
a) Nu am pus o semnatura cu corp de litera 10, in 5 culori si sa si clipeasca din 1-2 secunde, cu una cu corp de litera 3.
b) Tot nu mi s-a spus cine anume a modificat-o.

a) nu ai inteles ce am vrut sa spun. o sa iti desenez o schema. e deranjanta. si te rog sa ramana asta. e de ajuns ca e ingrosata.
b) eu.
some people deserve to die
vali

1485

Mesajde baixinho© » Joi Ian 23, 2003 3:14 pm

ba am inteles, chiar daca de felul meu pricep greu si uit incredibil de repede, dar am vrut sa fac o comparatie intre ceea ce aveam eu si ceea ce ai propus tu. nu era nevoie sa ma rogi sa ramana cu corpul 2 pentru ca oricum aveam de gand sa o modific (insa faptul este consumat). multumesc de raspuns
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 5:17 pm

baixole..chiar te rog sa reclami cine nu are semnatura in regula. eu nu ma pot uita la 8000 de useri.
am modifact doar la cei cunoscutzi..care aveau semnatura neregulamentara. Adica mai mare de 4 randuri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 5:30 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
..care aveau semnatura neregulamentara. Adica mai mare de 4 randuri.

moshule stiu ca azi esti cu fundu-n sus si nu se poate glumi cu tine da serios acu, baicsu si chiar tu mai devreme te-ai referit la semnaturi "cu bun simt" si nu la cele neregulamentare...
eyewitness

Propunere

Mesajde AnDrEi » Joi Ian 23, 2003 5:34 pm

Azi m`am intalnit cu Dragos "GRASU" de la XXL si 10 Grei , i`am spus de acest portal.Eu am o propunere/sugestie .. nu se poate face 1 subforum XXl & 10 Grei pe forumul Hip Hop ? Deoarece daca faceti asa ceva .. membrii trupei vor intra .. "GRASU" in special si pe siteul lor se va pune banner/link spre http://www.fanclub.ro .. voi ce spuneti? Ii aducem sau nu?
P.S. XXL & 10 Grei - o formatie din Bacau .. sper ca atzi auzit macar 1 din melodiile lor ca de ex "Privesc de sus" sau ca "GRASUL" a produs trupa Mahsat cu melodia "O vorba de pe strada" de pe compilatia Ca$$a !
Multumesc
AnDrEi
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Ian 25, 2003 6:03 pm

Poate cineva sa schimbe codul la zambaretzul asta (:" )?
Ne incurca pe totzi. E cam nasol atunci cand vrei sa pui doua puncte urmate de-un citat intre ghilimele si apare asta...

o sugestie: :}
se poate?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde vali » Dum Ian 26, 2003 2:03 am

dupa semne de punctuatie cum ar fi virgula, punctul, 2 puncte, semnul intrebarii, semnul exclamarii se lasa spatiu. eu asha am invatat la scoala.
vali

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Ian 26, 2003 12:23 pm

Si eu am invatzat asha la scoala, dar foarte multzi useri de pe-aici nu. :S
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Re: Propunere

Mesajde AIWAMAN » Dum Ian 26, 2003 4:10 pm

Initial trimis de AnDrEi
Azi m`am intalnit cu Dragos "GRASU" de la XXL si 10 Grei , i`am spus de acest portal.Eu am o propunere/sugestie .. nu se poate face 1 subforum XXl & 10 Grei pe forumul Hip Hop ? Deoarece daca faceti asa ceva .. membrii trupei vor intra .. "GRASU" in special si pe siteul lor se va pune banner/link spre http://www.fanclub.ro .. voi ce spuneti? Ii aducem sau nu?
P.S. XXL & 10 Grei - o formatie din Bacau .. sper ca atzi auzit macar 1 din melodiile lor ca de ex "Privesc de sus" sau ca "GRASUL" a produs trupa Mahsat cu melodia "O vorba de pe strada" de pe compilatia [B]Ca$$a
!
Multumesc [/B]

Piesele chiar suna bine...de ce nu mai scot ceva nou?
AIWAMAN
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Lun Ian 27, 2003 3:12 pm

Dap , vor scoate ceva nou in maxim 1 luna .. 1 luna si ceva ..oricum eu am pus o intrebare la care nu am primit nici un raspuns .. "Se poate face un forum/sub forum XXl si 10 grei"?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Feb 02, 2003 6:19 pm

Ce faceti bai cu portalul ala ca e super ... dezordonat, am vrut sa citesc azi un articol si cand am dat click, nici macar nu mai era pe pagina, sa nu mai zic de intarzierea cu care (n-)apar articolele pe forum. DO SOMETHING!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: Raspuns

Mesajde cutuma© » Dum Feb 02, 2003 9:16 pm

Initial trimis de AnDrEi
Dap , vor scoate ceva nou in maxim 1 luna .. 1 luna si ceva ..oricum eu am pus o intrebare la care nu am primit nici un raspuns .. "Se poate face un forum/sub forum XXl si 10 grei"?

Ca mod pe hh,eu n-am nimic impotriva initziativei lui Andrei cu conditzia k faza cu intratul membrilor trupei pe respectivul forum sa nu fie vrajeala...din punctul meu de vedere poate intra ca sub-forum la hh, eu in nici un caz nu ma voi ocupa de el,poate neamtzu, deshi dak imi este permisa o parere sunt trupe mult mai de calitate din hh romanesc care ar merita un forum...in plus nu shtiu despre ce s-ar putea discuta pe forumul respectiv...mai bine sa intre respectivul ins pe forumul hh,sa vedem ce zice shi dak merita sa se faca un forum separat..
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Re: Raspuns

Mesajde vali » Dum Feb 02, 2003 10:23 pm

Initial trimis de AnDrEi
"Se poate face un forum/sub forum XXl si 10 grei"?

da, cand o sa facem si forum costi.

andrei, te rog eu, inceteaza cu cereri de forumuri de 2 bani. te uiti si tu cat se scrie pe forumu de hip-hop despre trupa xxl si 4 grei si atunci vorbeste. da tu nu ai intrat niciodata acolo si te-ai intalnit cu ei pe strada. nemaipomenit. eu le-am luat interviu la alea de la andrem acu 2 ani. asta inseamna ca tre sa ma bag moderator pe forumu lor sau sa ma dau expert in andre?

zgubi, explain again ca n-am inteles nimic.
vali

Mesajde marian jan » Lun Feb 10, 2003 5:28 pm

propun forum paranormal.
bravo baixule!
marian jan

Aha...zic eu...

Mesajde Love2Fly » Mar Feb 11, 2003 2:58 am

Azi m`am intalnit cu Dragos "GRASU" de la XXL si 10 Grei , i`am spus de acest portal.Eu am o propunere/sugestie .. nu se poate face 1 subforum XXl & 10 Grei pe forumul Hip Hop ? Deoarece daca faceti asa ceva .. membrii trupei vor intra .. "GRASU" in special si pe siteul lor se va pune banner/link spre http://www.fanclub.ro .. voi ce spuneti? Ii aducem sau nu

Azi m-am intalnit cu prietena mea Pamela Anderson si am invitat-o pe forum ca i-am zis ca ii facem forum NUMAI ei si a acceptat cu placere. Apoi m-am intalnit cu amicul meu din copilarie Phil Collins si i-am zis ca e un site romanesc fanclub.ro in care scrie toata Romania si a zis ca e incantat ca o sa intre si el apoi mai spre seara m-am intalnit cu [...] si in cele din urma Cameron Diaz mi-a zis ca ar fi onorata sa aiba un forum pe acest site. Deci...ce ziceti? facem niste forumuri.....Pamela, Manuela, Vannesa, Cameron, michael, Eric....[...], Elvis, Hether?:)
Ah...scuzati aici nu e forum de kterinci dar nu m-am putut abtine!

propun forum paranormal.

Sustin cu vehementza...sau ma rog....ar fi pe stiintze ceva legat de paranormal....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Feb 12, 2003 12:15 am

domnilor admini,ati cam zapacit userul de rand.daca acum 2 ziel,fata forumulti era alta,acum e iar schimbata.acum 2 zile,forumul Battle era pe prima pagina si cred eu,era de bun augur.daca ar fi pe prima pagina,poate ca unele dispute s-ar putea desfasura acolo,prin intremediul versurilor.cred ca toata lumea ar avea ceva de castigat.
multumesc!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Mie Feb 12, 2003 12:49 am

pai tov. rocker batran si fara minte, battle-ul este facut doar pentru aceia dintre useri care doresc sa se razboiasca in versuri. si pe muzici de hip-hop.
vali

Sper sa ma luatzi in seama de data asta...

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Feb 12, 2003 8:29 pm

Am shi eu o reclamatzie in legatura cu poza mea de la Profile pe care vreau s-o schimb, am trimis e-mail la toti adminii si nici acum nu mi-au schimbat-o.

De ce nu putem sa ne editam singuri profilul de la "Fani"? Ar fi mai simplu si mai convenabil pentru useri.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde vali » Mie Feb 12, 2003 10:00 pm

si ai primit un reply de la administratorul care se ocupa cu aceasta problema, pentru ca nu specificasei unde vrei poza. tu ai ales sa ignori acest mesaj. eu ce sa iti fac?

mai trimite-o inca o data la vali@fanclub.ro cu un text in care sa spui ce e cu poza aia
vali

legat de forum XXL & 10 grei

Mesajde ckride » Sâm Feb 15, 2003 11:38 pm

Bah, ati innebunit ? "vreau forum animalx, vreau forum christina aguilera, vreau forum cream, propun forum ...". Ma seaca. Cu toate ca xxl & 10 grei e o formatie BUNA, chiar mai mult decat buna, nu vad multi fani ai formatiei pe acest portal, si in plus, nu vad ce s-ar putea discuta. Mai degraba un forum CTC, pe care sa scrie numa` decret :D, glumeam. Si asa, ca un mic apropos, grasu mai intra din cand in cand pe aici, chiar ceva mai mult, a primit un ban la inceput, nush-din-ce-motiv :)

Repet, de tot cacatu cererile pt noi forumuri... fuckin` kids
ckride
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Feb 15, 2003 11:45 pm

da da da VREAU...VREAU FORUM CTC....sunt cei mai tari...hai sa facem sondaj, k o sa vedetzi k shi altzii vor...yupii facem forum CTC...

LAME!:mad:

cutuma©

Mesajde marian jan » Dum Feb 16, 2003 1:06 pm

ma,si eu as scrie pe un forum CTC :D

dar totusi propun forum gica petrescu :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Dum Feb 16, 2003 2:57 pm

subscriu pentru maestrul Gica.chiar nu se poate face forumul ala pentru bosorogi?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cutuma© » Dum Feb 16, 2003 9:17 pm

Initial trimis de SOD
domnilor admini,ati cam zapacit userul de rand.daca acum 2 ziel,fata forumulti era alta,acum e iar schimbata.acum 2 zile,forumul Battle era pe prima pagina si cred eu,era de bun augur.daca ar fi pe prima pagina,poate ca unele dispute s-ar putea desfasura acolo,prin intremediul versurilor.cred ca toata lumea ar avea ceva de castigat.
multumesc!

forumul de battle e bine acolo unde...shi apropo de el...se simte cineva p'aici dator cu un reply?

cutuma©

Mesajde vali » Dum Feb 16, 2003 11:25 pm

nu, forumu de battle nu a fost niciodata pe prima pagina. niciodata.

daca moderatorii de pe rap sunt de acord sa se certe lumea pe fourumul lor, eu nu am nimic impotriva sa facem din "battle" un scandal 2 in versuri. cu siguranta ca va da un farmec aparte certurilor, sa incerce certaretii sa puna pe versuri injuriile
vali

Mesajde cutuma© » Dum Feb 16, 2003 11:34 pm

vali, chiar cu riscul de a da dovada de infatuare shi egoism ma opun unei asemenea idei. Forumul ala e exclusiv hh only pt k are o anumita tenta. Interventzii precum ale lui SOD sunt de bun augur shi au fost bine primite doar k nu cred k e cazul k ele sa aiba loc intr-un numar ridicat. Din partea mea e loc pt oricine atata timp cat se incadreaza intr-un anume stil, respectand anumite norme shi reguli doar k mi-e greu sa cred k totzi se vor adapta asha cum trebuie shi nu vreau sa fiu pus in ingrata situatzie de a shterge mesaje. btw, pt forumul ala ash vrea sa facem regulament separat. Ma ocup eu de asta dak ma lashi...

cutuma©

Mesajde SOD » Dum Feb 16, 2003 11:35 pm

forumul de battle a fost CU SIGURANTA pe prima pagina,deoarece, altfel,nu aflam eu de el,din motive lesne de inteles.

ai prins ideea,adminule!scandal in versuri!ar fi tare!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cutuma© » Dum Feb 16, 2003 11:39 pm

SOD, eshti sigur k n-ai dat de el de pe home page...unde apare lista ultimelor posturi?

edit: forumul de battle de pe hh nu are legatura cu scandalul. Este un concurs. Nu o cearta.

cutuma©

Mesajde SOD » Dum Feb 16, 2003 11:53 pm

ce aveti mai nene?nu-s destul de clar?era pe prima pagina.

decret,nu vreau transformarea threadului battle in scandal.am sugerat ca se poate face un nou forum de scandal,in care sa fie permise replicile doar in versuri.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Lun Feb 17, 2003 1:53 am

am si eu o sugestie de facut

mai terminati cu cererile de forumuri de kkt!!!
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii