Clipul Preferat...?

Forumul asociat fanclubului Animal X

Clipul preferat este.....

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Clipul Preferat...?

Mesajde Dee Dee » Dum Feb 02, 2003 2:37 am

Am redeschis acest subiect pentru in sondajul vechi degeaba adaugat variante noi ..pentru ca cei care au votat deja.. nu mai aveau dreptul la vot ..si poate unii dintre ei s-au razgandit pe parcurs.....

:con: Nu shtiu ce o sa fac cand va aparea urmatorul clip ... :d
Dar las problema asta de-o parte si va invit sa votati si sa va argumentati alegerea facuta .....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Dum Feb 02, 2003 2:44 am

Mai mult k oricand (normal), pentru ca are cea mai buna imagine... are o poveste mishto la baza... si pentru ca este si cel mai nou clip Animal X. :)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Feb 02, 2003 2:24 pm

bineinteles ca momentan imi place "mai mult ca oricand" .. dar urmatorul lor videoclip o sa fie si mai bun...
p.s. imi place si my desire(care n-a aparut in ro)

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Dum Feb 02, 2003 11:23 pm

pai deocamdata mai mult ca oricand dar sunt sigura ca vor aparea altele mult mai bune
}Lora{
Junior Member

Mesajde helina » Lun Feb 03, 2003 12:05 am

se pare ca toata lumea a votat ''mai mult ca oricand" shi pe buna dreptate. este cel mai bun videoclip al baietilor dar dupa cum ati spus shi voi, urmatoarele vor fi cu siguranta mai bune
helina
Junior Member

hmmm?

Mesajde F|y! » Lun Feb 03, 2003 2:57 pm

mai mult ca oricand...ca doar e cel mai nou!!!
F|y!
Junior Member

Mesajde SkyGir| » Lun Feb 03, 2003 3:56 pm

Imi place cel mai mult " mai mult ca oricand " si nu pt ca este cel mai nou clip ..........
SkyGir|
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 03, 2003 4:24 pm

Interesant... toti au votat Mai Mult Ca Oricand ... (nu ma surprinde)... Se stie ca este unu dintre cele mai bune videoclipuri facute in romania la ora actuala (daca nu chiar cel mai bun... :lol: )
Ma intreb daca ar fi cineva care sa voteze N-am crezut sau Sa pot Ierta.... Sau ma rog, un videoclip mai vechi!!

Annais, tu care zici ca videoclipul este: Penibil...:(penibil a fost pentru ea... cu tot cu mosi lor..) p Care iti place cel mai mult???? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde DoveGirl » Lun Feb 03, 2003 7:30 pm

Mie cel mai mult imi place videoclipul la "Fara tine". Este cel mai reusit. Si are si o piesa super-misto.
.:It's so hard to believe that sometimes life can break you down. Happiness and all the good things disappear like there is a spell... And dispare overcomes you. Maybe you wish to be yourself again, but that will never happen. Be aware of the dark!:.
DoveGirl
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Feb 04, 2003 7:37 pm

Am votat Mai mult ca oricand pentru ca e ultimul clip ...si normal ..e si cel mai reusit... Mi se pare logic sa progreseze si in privintza muzicii si in privintza clipurilor .Mai mult ca oricand a iesit atat de bine si pentru ca s-a investit foarte mult in el(spre deosebire de Pentru ea.. sau celalalte clipuri)

Totusi imi place foarte mult si N-am crezut pentru ca e primul clip ..si mi se pare destul de bine realizat .

Apoi imi place si Sa pot ierta pentru mesajul pe care il trasmite. Acest lucru e valabil si la Mai mult ca oricand ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Mar Feb 04, 2003 8:27 pm

sper sa nu fie considerata de catre domnisoarele moderatoare ale acestui forum si de alte superbe domnisoare ce posteaza aici-postul meu ca fiind un post de bagare in seama desi nu sunt fan animalx imi pot da si io cu parerea despre clipurile lor care au evoluat treptat de la "n-am crezut " pana la ultimul clip care este ff bine realizat si cu o serie de efecte mai speciale...
in acest sondaj am votat ultimul deoarece e super din toate punctele de vedere si nu vreau sa repet ce ati zis si voi!
topul clipurilor arata astfel:
1. mai mult ca oricand
2. sa pot ierta
3.fara tine
4.pentru ea
5.n am crezut
6.iubirea mea
ps:si in acel cu anti-drog animalele voaste preferate arata destul de bine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

mmda...

Mesajde F|y! » Mar Feb 04, 2003 11:23 pm

daca stau bine sa ma gandesc...:con: ...imi place foarte mult videoclipul piesei "Fara tine"... dar tot "Mai mult ca oricand" ramane in top...cred ca ati vazut si voi in Star ce scriau aia ...ca poate fi considerat un mic film...da, au avut o idee buna, s-au investit ceva bani...GOOD WORK! :o

;r Arata-mi iubirea ta... :kiss:
    F|y!
    Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mie Feb 05, 2003 10:30 am

Cel mai mult si mai mult imi plac ''Mai mult ca oricand'' si ''Fara tine''
    Sunt un simplu pamantean,
    Dragoste e tot ce am sa dau
    Sunt doar la inceput de drum,
    Te vreau langa mine acum
    alisa
    Junior Member

Mesajde DeVil Bitch » Mie Feb 05, 2003 1:44 pm

Am votat Mai Mult ca Oricand, mi se pare cel mai reusit clip al lor. Dupa parerea mea, Pentru ea a fost varza, nu avea nici un rost, nici o poveste, etc. Mai mult ca oricand este regizat bine, are si o piesa buna, o poveste de exceptie. Deci, fara nici o indoiala, votul pleaca spre ultimul lor videoclip.
    DeVil Bitch
    Junior Member

Mesajde kmy » Joi Feb 06, 2003 1:29 pm

SALUTARE LUME!Eu sunt nou pe aici.Eu am votat Mai mult ca oricand deoarece e cel mai nou videoclip si are o poveste interesanta.Si celelalte videoclipuri au fost interesante dar acesta este cel mai nou si pana in momentul de fata este cel mai bun de pe piata muzicala.VOI CE ZICETI.
    kmy
    kmy
    Junior Member

Mesajde Anna|s » Vin Feb 07, 2003 4:30 pm

am votat mai mult k oriknd pt ca alex arata super beton si deoarece calitatea imaginii e mult mai buna. dar asa de suflet este "fara tine". e asa de colorat... :)
    aucun art ne peut egaler la vie!
    Anna|s
    Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Sâm Feb 08, 2003 12:40 am

toate videoclipurile sunt super dar cel mai tare mis e pare mai mult ca oricand urmat de sa pot ierta si nu in ultimul rand fara tineeeee. :lol:
    Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
    Crazy Babe

Mesajde rammonny » Dum Feb 09, 2003 12:00 am

toate clipurile sunt super dar ca sa fac un clasament:
    1)Mai mult ca oricand(normal ca e cel mai bun!)
    2)Sa pot ierta(transmite f bine mesajul)
    3)Fara tine(aveti dreptate e f colorat....si baietii arata f bine)
    4)N-am crezut(f interesant....clipul lor de inceput...)
    5)clipul antidrog(mai ales faza de inceput:D)
    6)pentru ea(cu exceptia mosilor:))
    7)Iubirea mea(mi-a placut faza cu testoasa:yD)
    rammonny
    Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 09, 2003 1:31 am

hai sa fac si eu un mic top (ca am uitat sa fac mai devreme...)

1. Mai mult ca oricand (mi se pare cel mai bun videoclip al lor, cel mai bine regizat, cu cea mai cool poveste... plus ca si cantecul este absolut superb!)
    2. Sa pot ierta (a avut intradevar o poveste foarte draguta, a transmis mesajul foarte bine prin el! )
    3. N-am crezut (este o melodie pe care inca o ascult cu placere. A fost si primul lor videoclip, pe vremea cand ei inca dansau break dance. Imi placea la nebunie cum dansau atunci, inspecial cand facea alex sarpele... si mai erau cateva chestii dar nu stiu cum se numesc :D )
    4. Fara tine (clip destul de dragut, colorat intradevar... vad ca asta spune toata lumea!!)
    5. Muzica anti drog (desi nu erau numai ei prezenti in videoclip, mi-a placut! in primul rand mi-a placut mesajul pe care il transmiteau prin acest cantec/videoclip.. si mi-a placut si de ei, au fost secvente din concerte, etc!)
    6. Iubirea mea (inca mai cochetau cu breakdance-ul.... nu mi-a placut tipa din videoclip, dar a fost interesant, u know, broasca and all that!)
    7. Pentru ea (dupa parerea mea, a fost cel mai jalnic videoclip de-al lor, m-au enervat enorm de mult mosii si babele din clip... parca nu a avut nici un sens!!!! nu mi-a placut deloc, dar imi amintesc ca la vremea respectiva l-am aceptat!)
    indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
    ---
    vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
    Wild Rose
    Junior Member

Mesajde Anna|s » Lun Feb 10, 2003 9:31 am

vad ca e o moda cu topul, asa ca nu ma voi abate de la subiect:
    1. "Mai mult ca oricand" si "Fara tine" NU POT SA LE DESPART!
    2. "N-am crezut"
    3. "Sa pot ierta"
    4. "Pentru ea"
    5. "Antidrog"
    6. "Iubirea mea"
    aucun art ne peut egaler la vie!
    Anna|s
    Junior Member

Mesajde Hyeny » Dum Feb 16, 2003 12:23 pm

Am votat bineinteles "Mai mult ca oricand" Pt ca e cel mai nou si imi plac mutritzele lui Serban,apropos si Mihai a iesit destul de bine,chiar foarte bine :B
    Hyeny
    Junior Member

Mesajde xgirl » Dum Feb 16, 2003 4:29 pm

Fí£Rí£ TINE!!!!
    xgirl
    Junior Member

nu cred ca am vreunul preferat....

Mesajde FANATIK_X » Joi Feb 20, 2003 12:02 pm

daca ne gandim bine ,fiecare videoclip a insemnat un pas inainte pentru ANIMALX......cu "n-am crezut" s-au lansat si au avut un imens succes...cu "iubirea mea" a inceput "isteria animalx":)
    cu "pentru ea" si "fara tine" au devenit "lover boys"....cu "sa pot ierta" au initiat "brigada antidorg"(care dupa parerea mea a avut rezultate)....si ce mai e?......aa!..."my desire" si "mai mult ca oricand" ...cu astea au reusit sa declanseze "revolutia"...si au facut cu adevarat muzica ....
    dar cred ca "n-am crezut" e preferatul meu.......imi poarta noroc...:))))
    FANATIK_X
    Junior Member

hy

Mesajde afrodita6 » Joi Feb 20, 2003 8:35 pm

cred ca cel mai bine realizt e1." mai mult ca oricand" e si normal e cel mai recent iar baieti aratau super bine si fata arata destul de convingator
    2"sa pot ierta" in acest vidioclip iese foarte bine in evidenta mesajul pe care baietii il transmit si a facut multe dezastre prin topuri cum o sa faca si mai mult ca oricand
    3"fara tine" e un vidioclip foarte colorat si baieti arata super fain
    4"muzica anti drog" acest vidioclip transmite mai departe mesajul din "sa pot ierta" cu toate ca nu sunt singuri eu numai de ei ma interesaza
    5"na-m crezut" e prima lor melodie si e foarte reusita inca o mai ascult cu foarte multa placere
    6"iubirea mea"ideea cu broscuta nu e deloc rea si nici melodie/vidioclipul
    7."pentru ea"melodia nu e deloc rea dar vidioclipul ne naspa rau de tot batraneii nu aveau ce sa caute acolo nu inteleg sensul dar nu conteaza conteaza ca au canta animalx si sunt niste baieti superi tari
    dar "my desire" e cel mai tare cu"mai mult ca oricand"
    afrodita6
    Junior Member

Mesajde afrodita6 » Joi Feb 20, 2003 8:40 pm

eu zic ca fiecare are parerea lui si asa e cel mai bine dar pun pariu ca "mai mult ca oricand" o sa iasa.asta e si preferat-ul meu
    afrodita6
    Junior Member

Salu

Mesajde RalucaB » Vin Feb 21, 2003 1:55 pm

Mai mult ca oricand e cea mai mijto dar era mai mijto dak faceau clip la "remindes me"
    nu??
    :o :o :o
    3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
    RalucaB
    Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Feb 22, 2003 8:19 pm

preferatu meu e MY DESIRE...da parca trebuia sa bage pe el secvente din concertul REVOLUTION... :( ... pacat...
    ma gandisem shi eu la o varianta pt video-clip-ul la 'my desire' un pic mai ciudata...adaptata de la videoclipu meu imaginar la 'Arata-mi iubirea ta'...ce sa zic ...am multa imaginatie!!! :)

PS
    le salut P CREAZY BABE shi P BAD GIRL shi P ANIMALX*GIRL shi ...ce mai , pe toti din forum care ma cunosc!!! :)
    kahlan
    Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Mar 07, 2003 8:27 pm

Mie imi place "Mai mult ca oricand". Mi se pare cel mai cool de pana acum. Parca e diferit de cecalalte.
    Nightmare
    Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Mar 11, 2003 11:14 am

Mie mi-au placut toate clipurile da totusi am si eu un clasament:

1)Mai mult ca oricand
    2)Sa pot ierta
    3)N-am crezut
    4)Fara tine
    5)Pentru ea
    6)Muzica antidrog
    7)Iubirea mea
    SiMiCs
    Junior Member

Mesajde Hyeny » Mar Mar 11, 2003 8:00 pm

Am alcatuit si eu un clasament daca tot e moda asta:
    1 Mai mult k oricand (pt ca e cel mai nou si mai super)
    2 Sa pot ierta(pt mesajul pe care il transmite si pt beat-ul melodiei)
    3N-am crezut (pt. ca imi place! )
    4Muzica anti-drog(pt. faza cu"Spune nu,spune nu ,la droguri!)
    5Fara tine(pt ca asa cum spuneau mai multe persoane este foarte colorat)
    6Iubirea mea(pt broscuta testoasa si pt mutritzele lor speriate de bombe. LOL)
    7 Pentru ea(melodie reusita, dar clip naspha,in loc de dans si atmosfera,avem parte de moshi si babe!)
    Hyeny
    Junior Member

Următorul

Înapoi la Animal X