Semintze
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Semintze
Poporul roman este un popor de oameni simpli si adora sa sparga semintze. Fie ele de bostan sau de floare.
Acest subiect isi propune sa sondeze preferintzele voastre in materie de semintze...dar ridica si o intrebare : semintzele sunt numai pentru oamenii simpli ?
Am vazut multa lume stramband din nas...privindu-i pe cei ce mancau semintze. Si nu inteleg de ce.
Preferatele mele sunt cele de bostan. Dar pot spune ca imi plac si cele de floare.
Si mai exista la noi pe piatza ..aduse din Ungaria..semintze de floare. Doar miejii. Alea nu imi plac. Semintele nu au farmec...daca nu le spargi chiar tu.
Acest subiect isi propune sa sondeze preferintzele voastre in materie de semintze...dar ridica si o intrebare : semintzele sunt numai pentru oamenii simpli ?
Am vazut multa lume stramband din nas...privindu-i pe cei ce mancau semintze. Si nu inteleg de ce.
Preferatele mele sunt cele de bostan. Dar pot spune ca imi plac si cele de floare.
Si mai exista la noi pe piatza ..aduse din Ungaria..semintze de floare. Doar miejii. Alea nu imi plac. Semintele nu au farmec...daca nu le spargi chiar tu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu cind am fost in tarile nordice, aia vindeau seminte, da ca mincare pentru pasari! Prin Europa au asa ceva, mai ales la spanioli...de care vrei, bostane, de"braila", negre...cu sare sau fara...foarte bune!
Raspunsul la intrebarea ta, OM, este: nu numai oamenii simpli maninca (dovada = EU! :p ), dar aici este vorba de bun simt..ce faci cu cojile??? Tu, daca te duci la un cinematograf, meci,etc..unde arunci cojile??
Raspunsul la intrebarea ta, OM, este: nu numai oamenii simpli maninca (dovada = EU! :p ), dar aici este vorba de bun simt..ce faci cu cojile??? Tu, daca te duci la un cinematograf, meci,etc..unde arunci cojile??
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Pai eu m-am gandit sa fac acest thread ca am fost ieri la meci de hockey si am servit acolo pe patinuar semintze. Cojile bineinteles pe jos...ca toata lumea. Nu am vazut pe nimeni la meciuri...sa arunce altundeva decat pe jos cojile de la semintze.
Este o traditzie...ca sa zic asa..scuipatul cojilor pe jos. Si politia si gardienii si toata lumea...la fel procedeaza.
La cinematograf nu se manaca semintze. Se mananca floricele ! :p
La terasa le arunc in scrumiera. Iar in rest nu mananc. Urasc oamenii care mananca in mijloacele de transport si scuipa cojile acolo. Imi vine sa le scot inima din piept si sa ma pish pe ea. (asta cu scosul inimii..e cu copyright
)
Este o traditzie...ca sa zic asa..scuipatul cojilor pe jos. Si politia si gardienii si toata lumea...la fel procedeaza.
La cinematograf nu se manaca semintze. Se mananca floricele ! :p
La terasa le arunc in scrumiera. Iar in rest nu mananc. Urasc oamenii care mananca in mijloacele de transport si scuipa cojile acolo. Imi vine sa le scot inima din piept si sa ma pish pe ea. (asta cu scosul inimii..e cu copyright

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Bineintzeles k shi eu consum semintze.Insa numai cand merg la stadion shi vara cand stau in fatza scarii in slapi shi fac comentarii idioate despre lumea care trece prin fatza blocului...De obicei mananc d-alea Alka Nutline k alea de la tziganii sunt cam arse da mai mananc shi d-alea de dovleac.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Mie imi plac alea de floare, si imi aduc aminte si acum cu nostalgie de vremurile cand eram copil si ma trimiteau ai mei in vacanta de vara la tara, la bunici, si ma duceam pe camp si furam porumb pentru fiert si cate o "paleashca" de floarea soarelui, si erau asa de bune, fragede, cu lapte, chiar daca se spargeau cu greu, sau poate nu prea puteam eu sa le sparg; de la tigani nu iau acum, cand ma duc la meciuri, decat daca sunt in pungute sigilate, ca alea, din traista nu-mi inspira decat greata...
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Peste tot...
Eu mananc semintze peste tot. Acasa, la scoala(arunc cojile in banca sau pe jos), pe stada(doar pe strazile laturalnice), pe stadion, la film, in tramvai nu consum ca sa nu-mi scoata Moshu inima din piept :p . Cel mai mult am consumat 12 pungi de semintze din alea in pungi verzi la 2.000 pachetu'. In timpul asta am consumat si 3 beri in fatza blocului. Am zis ca mor dupa aia....
-
Love2Fly - Junior Member
trebuia pusa in sondaj inca o optiune:seminte de canepa.se culeg din planta si se trag in piept.efect garantat!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
si as mai adauga la aceeasi catogorie pe cele de mac
super bune si aromate (taste like chicken, cum spun americanii)
eu prefer semintele de bostan (ca doar is roman ce mama lui maical gexan) si le mananc cand mi-e foame :yD
da-mi plac si alea unguresti decojite (la desert)
iar ca aperitiv seminte pe paine mmmm, mmmm
iar la sfarsit un cocktail din ambele (aoleu ce foame mi-e, ma duc sa mananc)
super bune si aromate (taste like chicken, cum spun americanii)
eu prefer semintele de bostan (ca doar is roman ce mama lui maical gexan) si le mananc cand mi-e foame :yD
da-mi plac si alea unguresti decojite (la desert)
iar ca aperitiv seminte pe paine mmmm, mmmm
iar la sfarsit un cocktail din ambele (aoleu ce foame mi-e, ma duc sa mananc)
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Eu le prefer pe cele de floarea soarelui mai mult ,mama imi aduc aminte cand eram acasa impreuna cu fratii mei ,vreo 3 la numar ,stateam seara si ne uitam la tv si rontaiam la seminte ,dar nu va mai spun ce era pe jos dupa,pina si pisicile pe care le am incepeau sa manance de pofta,cica,oricum era mishto(cojile nu le aruncam pe jos ,dar mai cadeau din greseala),imi plac si cele de bostan,cei drept au trecut vremurile alea.Nu mi-a placut niciodata sa maninc seminte pe strada ,doar acasa,ca nebunii.
)
Acum cind ma uit la tv,mai rontai ceva floricele de porumb,ceva alune si mai trag si cite o pizza la domiciliu:)

Acum cind ma uit la tv,mai rontai ceva floricele de porumb,ceva alune si mai trag si cite o pizza la domiciliu:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Eu le prefer pe cele de floarea soarelui mai mult
Le preferi mai mult sau mai bine? Acu nu vreau sa fiu porc, da' imaginea unei femei spargand seminte nu e tocmai atragatoare
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Da,le prefer pe cele de floarea soarelui sint preferatele mele si daca ai observat am specificat ca maninc doar acasa,adik mincam la mama acasa:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Semintele? Merg in aproape orice imprejurare ( de. ex. in momentul de fatza stau in lab si nu ma impiedica nimic sa sparg seminte de floare in rastimpurile butonatului la calculator. )
Alea de bostan sunt preferatele mele, dar cel mai des mananc seminte de floare. Mai ales sera, cand mai stau la un film sau la un meci bunla televizor...merg perfect cu un Dutch Gold (mai nou) rece.
ps: tudore, cauta un magazesc rusesc sau arabesc. mai mult ca sigur ca gasesti si semintze.
Alea de bostan sunt preferatele mele, dar cel mai des mananc seminte de floare. Mai ales sera, cand mai stau la un film sau la un meci bunla televizor...merg perfect cu un Dutch Gold (mai nou) rece.
ps: tudore, cauta un magazesc rusesc sau arabesc. mai mult ca sigur ca gasesti si semintze.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
bineinteles ca bostan si cele decojite trase in miere sau caramel:) try'em.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
cele mai bune sunt cele de bostan, dar adevarul este ca se consuma mai mult cele de floare.
nu mananc decat in cand sunt in natura (Delta, la munte, la padure, etc)
cel mai mult cred ca am mancat in armata (in medie 2 pungi /zi) avand in vedere ca nu sunt fumator chestia asta mai facea sa treaca timpul.
nu mananc decat in cand sunt in natura (Delta, la munte, la padure, etc)
cel mai mult cred ca am mancat in armata (in medie 2 pungi /zi) avand in vedere ca nu sunt fumator chestia asta mai facea sa treaca timpul.
- tarzy1
- Junior Member
De cind sint prin tari straine e tot mai greu sa gasesc seminte. Da' sint mindra ca am dat de un turc care aduce din Spania o mindrete de seminte de floarea soarelui, mari si crocante de te umple veselia cind te gindesti ca vine seara si te pui la televizor sa vezi un DVD frumos, sa spargi o saminta si sa savurezi un pahar de vin!
Pe strada n-am incercat, ca mi-e rusine, dar mi-am luat odata la plaja, sa am ce rontai de emotie la un roman de Stephen King, si s-au uitat toti chioris la mine!
De-atunci le savurez numai acasa (si numai in zilele cind fac sport, e nenorocire cum creste fundu' dupa ele!)
Pe strada n-am incercat, ca mi-e rusine, dar mi-am luat odata la plaja, sa am ce rontai de emotie la un roman de Stephen King, si s-au uitat toti chioris la mine!
De-atunci le savurez numai acasa (si numai in zilele cind fac sport, e nenorocire cum creste fundu' dupa ele!)
-
bad bad Annie - Junior Member
Io mananc semintze de cand ma shtiu.Preferatele mele sunt cele de bostan(sau in alta denumire:dovleac).Cumpar cu sutele de grame,dar le consum numai acasa in fatza televizorului cu berica langa mine.Rontzai la ele pana mi se face gura punga shi nu mai simt varful limbii.Nici mancare nu-mi mai trebuie daca am semintze!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Imi plac la fel de mult shi alea de bostan shi alea de floare.Cum zice Spider iti trece shi foamea de la seminte + cateva beri! Alea decojite le mananc prea repede shi mi se face rau, asha ca nu ma omor dupa ele!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante