Romania 2002

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Romania 2002

Mesajde Vizitator » Vin Oct 19, 2001 7:24 pm

ia manvavashi vreau sa aud pareri:

1) Ce ziceti ajung ai nostri la mondiale sau ne fac de ras slovenii?
2) Credeti ca o sa fie mai bine acum ca e Hagi antrenor?
3) Ajungem in finala la mondiale sau ce pana mea?

tot respectu' si HAI ROMANIA!
Vizitator

Re: Romania 2002

Mesajde Vizitator » Vin Oct 19, 2001 9:16 pm

Initial trimis de xtreme3k

1) ajungem la mondiale
2) va fi mai bine cu HAgi
3) Batem Argentina in finala

:)
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 19, 2001 11:05 pm

Toata lumea...e sigura 100 % ca batem Slovenia ! Fratilor ! Voi credeti ca Slovenia e Malta sau San Marino ???
Eu sunt de parere ca sansele sunt fifty-fifty !

Cu Hagi...nu e nici mai bine nici mai rau ca inainte !

Iar daca ajungem la mondiale...ne oprim ca de obicei in optimi !
(performantza ca in '94...sa fim la un pas de semifinale..nu mai vedem noi curand)
Si nu mai vedem..datorita mizeriei din campionatul intern !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Oct 20, 2001 2:50 pm

Initial trimis de xtreme3k

1) ajung ai nostri la mondiale (cu avionul), dar ne fac de ras slovenii.
2) cred ca o sa fie ceva mai bine acum, ca tot e Hagi antrenor.
3) ce pana ta.

PS: ce nota am luat? :D
Sopra Tutt1
Junior Member

hai romania

Mesajde mihai_bog82 » Joi Oct 25, 2001 10:28 pm

sa nu uitati sa iesiti in strada la meciurile cu slovenia
mihai_bog82

Re: hai romania

Mesajde Vizitator » Joi Oct 25, 2001 10:34 pm

Initial trimis de mihai_bog82
sa nu uitati sa iesiti in strada la meciurile cu slovenia

eu voi iesi sigur!!! :)

HAI ROMANIA!!!!!!
Vizitator

Re: Re: hai romania

Mesajde andreim » Mar Oct 30, 2001 5:13 pm

Initial trimis de Anonim

eu voi iesi sigur!!! :)

HAI ROMANIA!!!!!!

Shi eu o sa sustzin Romania cu conditia sa nu joace LAcusta SAu MUtu
andreim

Re: Re: Re: hai romania

Mesajde Vizitator » Joi Noi 01, 2001 9:18 am

Initial trimis de andreim

Shi eu o sa sustzin Romania cu conditia sa nu joace LAcusta SAu MUtu

Sunt de acord despre Lacusta dar nu despre Mutu.
Vizitator

Re: Re: Re: Re: hai romania

Mesajde Vizitator » Mar Noi 06, 2001 9:23 pm

HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vizitator

Mesajde Mirela » Mar Noi 13, 2001 3:28 pm

va zic io ca-i batem pe sloveni............cum adica,sa ne facem de tot kktul la noi acasa??
meciul e in dirct pe eurosport,asa ca tot romanul poa'sa-l vada(chiar si cei"exilati"in tari straine...........)
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 13, 2001 6:08 pm

Nu prea cred..ca e in direct pe Eurosport !

Dar ..oricum..ne calificam !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Noi 13, 2001 7:37 pm

[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]Nu prea cred..ca e in direct pe Eurosport !

pe bune!miercuri la 18:00 cred...(ora irlandei)....cica aveam antrenament --da'acum am meci!!!!!
Vizitator

Mesajde Mirela » Mar Noi 13, 2001 9:03 pm

pe bune!miercuri la 18:00 cred...(ora irlandei)....cica aveam antrenament --da'acum am meci!!!!!
sorry!
stiu ca nu se "accepta" anonime pe ast forum,asa ca m-am grabit sa zic pardon ca iar am uitat sa ma loghez inainte de a trimite mesaje...
sa nu mi se mai atraga atentia a 2-a oara(nu ca persoana respectiva ar fi interesata de fotbal incat sa viziteze pagina asta...)
Mirela

Mesajde n3aGabitz » Mar Noi 13, 2001 11:34 pm

ii batem da-i in spanac de aici....:):)

1-0 ne trebuie atat, dreacu am batut noi italia la noi acasa la europene acum cativa ani, nu-i batem pe sloveni ce naiba!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 14, 2001 6:42 am

Hai Romania!

E adevarat, se arata pe Eurosport!
Vizitator

2-1 gol de aur Mutu

Mesajde Werde » Mie Noi 14, 2001 1:28 pm

E pe Eurosport dar nu cred ca e pe British eurosport; ai dreacu cica nu mai suporta sa-i vada pe romanii; lasa ca ne intalnim cu ei la vara...
Werde
Junior Member

Re: 2-1 gol de aur Mutu

Mesajde Mirela » Mie Noi 14, 2001 2:31 pm

[quote]Initial trimis de Werde
[B]E pe Eurosport dar nu cred ca e pe British eurosport;
mah,nu shtiu exact daca e british sau european euposport......da'majoritatea canalelor pe care le prind irlandezii sunt british(ca si mtv-ul,care n-are nici un farmec british.........)
Mirela

vai de mortii nostri

Mesajde n3aGabitz » Mie Noi 14, 2001 9:02 pm

suntem niste retardati......eu unul nu ma voi uita la CM 2002!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 14, 2001 11:07 pm

Fara a ma da mare expert in ceea ce priveste fotbalul -in special cel romanesc,am sa incerc in randurile urmatoare sa fac o mica analiza a ceea ce s-a intamplat in dubla mansa cu Slovenia,in urma careia dupa cum bine stiti,nationala de fotbal a Romaniei a pierdut calificarea la editia 2002 a Campionatului Mondial de Fotbal.Asadar in aceste meciuri am avut ocazia sa vad o echipa a Romaniei cum de altfel am vazut-o de cativa ani incoace si anume o echia debusolata,care a etalat de cele mai multe ori o mediocritate specifica,zic eu fotbalului romanesc in general si nu numai a echipei nationale.Jocul echipei il calific ca fiind destul de bun,pasam bine,ne aparam,construim,dar...nu reusim sa finalizam;aceasta zic eu ca ar fi principala hiba a reprezentativei noastre si din pacate pentru ea,fotbalul s-a jucat si se joaca pe goluri si nu pe ocazii sau pe ratari spectaculoase (la care atacantii romani se pricep foarte bine);dar nu asta ar fi problema,caci cu mai multa sarguinta in antrenament si cu o mai mare determinare in joc am reusi poate sa trecem de acest hop.Problema majora care exista ,este dupa parerea mea,lipsa MENTALITATII DE INVINGATOR !,in sensul ca la aproape toate meciurile pe care le-a avut de sustinut cu reprezentative cotate mai slabe ca ea,cel putin teoretic,a reusit cu chiu cu vai sa scape neinvinsa si eventual chiar sa reuseasca un amarat de 1-0 care a scos-o din situatiile grele,DAR numai aparent (vezi meciul cu Georgia de la Bucuresti).
In primul meci al dublei manse,disputat in deplasare la Lublijana echipa Romaniei a prestat un meci destul de bun,si-a creat o sumedenie de ocazii,dar asa cum am mai precizat mai sus nu a reusit sa le fructifice;golul inscris de Marius Niculae il calific drept unul norocos.Este realmente inadmisibil faptul ca o echipa (ce se doreste a fi) de talie mondiala sa nu reuseasca sa valorifice macar una,nu zic mai multe,din numarul mare de ocazii clare de gol pe care si le-a creat (si au fost cel putin 3-4).Degeaba incearca unii sa "arunce prosopul" in sprijinul nationalei cum ca am fi fost lipsiti de noroc,ca am avut ghinion etc,realitatea este alta cu mult mai trista si ea se poate exprima foarte bine intr-un singur cuvant : NEPUTINTA .De cealalta parte,echipa Sloveniei desi mai modesta in joc ,a dat totusi dovada de o determinare si o mobilizare exemplara,reusind sa se impuna in final cu scorul de 2-1,ce-i drept printr-un gol inscris cu mare sansa de un mijlocas.
Bun,ce a fost a fost.Urma meciul retur de la Bucuresti,cel care era totodata si decisiv in vederea calificarii.Romania trebuia sa refaca handicapul de un gol si practic un scor de 1-0 in favoarea noastra ne-ar fi asigurat biletele de avion pt CM Koreea-Japonia 2002.
Exact ca si in meciul tur,pe parcursul primei reprize Romania a dominat teritorial jocul,dar NU A MARCAT.Dupa pauza,la o greseala a defensivei noastre si la primul(!!!) sut pe poarta, Slovenia deschide scorul,ceea ce a insemnat pentru echipa Romaniei o "grea lovitura".Dupa aproximativ zece minute cu chiu cu vai reusim egalarea printr-un gol frumos ce-i drept,marcat de Cosmin Contra.Eee,si de-aici incepe "distractia" !Am vazut apoi aproximativ o jumatate de ora in care jocul s-a schimbat radical,in sensul ca au fost introdusi inca doi atacanti (fiind in total cinci !) si o echipa a Romaniei impunand o presiunde din ce in ce mai mare la poarta adversa,alergand disperata dupa golul ce ar fi putut trimite jocul in prelungiri.Dar degeaba ;era prea tarziu dupa parerea mea;incercau sa faca in douazeci de minute ceea ce n-au fost in stare sa faca in doua meciuri ! Sa marce un amarat de gol !Trist dar adevarat.Ceea ce incerc eu sa pricep si nu reusesc deloc este de ce trebuie sa jucam cu adevarat fotbal numai cand suntem in situatii limita cum am fost si acum in finalul meciului cu Slovenia.Nu credeti ca alta ar fi fost soarta meciului daca am fi jucat asa inca din minutul 1?Dar,din pacate este vorba de acea lipsa a mentalitatii de invingator despre care am vorbit mai sus si cred ca vor mai trece inca multi ani pana o vom dobandi (daca se va intampla asta vreodata).Alt aspect care ma deranjeaza in jocul echipei si care nu de putine ori s-a dovedit a fi foarte pagubos este retragerea in defensiva si incapatanarea de a pastra un avantaj fragil cum ar fi un gol.Amintiti-va numai la cate meciuri am primit gol/goluri in ultimele minute ce au modificat complet soarta jocului respectiv.Trist, dar adevarat, cu riscul de a ma repeta.
Cu parere de rau in suflet,ca orice roman dealtfel,ca echipa nu s-a calificat la Campionatul Mondial,sunt totusi optimist si sper ca intr-o buna zi situatia sa se schimbe,in primul rand in ceea ce priveste psihicul jucatorilor,tineri si neexperimentati ce-i drept.
Sper totusi de asemenea ca aceasta ratare a calificarii sa fie ca o palma ce au primit-o din partea sortii ,din care sa poata invata ceva si sa poata trage concluziile de rigoare !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Noi 15, 2001 11:39 am

Incredibil:
Cat ghinion amestecat cu neputinta!
Mi-au ramas in minte imaginile cu Contra si Ganea care plangeau si nu erau in stare sa dea interviu..... a si bucuria slovenilor.
Aliosha

Blink 1 82

Mesajde Mirela » Mar Noi 20, 2001 12:43 pm

se mai da "Procesul etapei" pe PROTV?
ai "stofa" de comentator..........si obiectivitatea.....dovada ca am citit pana la capat(desi norm mailul tau...)
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 21, 2001 8:56 am

Mirela...ar trebui sa ma auzi comentand basket live....atunci sa vezi stofa de comentator ! :)

Da...Procesul Etapei..e in fiecare Duminica la Pro TV..cu incepere de la 23-23:30....depinde de ce grila au pt. ziua respectiva !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Noi 21, 2001 9:39 pm

nu ma interesa neaparat cand se difuzeaza procesul etapei.....pacat ca nu ai prins aluzia.....
oricum...ai vazut meciul de rugby romania-anglia?RUSINE!! am luat bataie cu 134-0......
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 22, 2001 12:04 pm

Care era aluzia ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Noi 22, 2001 7:57 pm

[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]Care era aluzia ?

ca esti bun de moderator (sau de comentator...)de fotbal.
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 23, 2001 3:13 pm

Itzi repet.....nu mai auzit cum comentez basket !
Sa ma auzi cum prezint echipele la All Star Game...sa vezi atunci comentator de comentator !!!!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Noi 23, 2001 10:18 pm

Sa ma auzi cum prezint echipele la All Star Game...sa vezi atunci comentator de comentator !!!!!

nu ca nu te-as crede,dar tare mi-ar placea sa te "aud" live.....
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 24, 2001 9:22 am

?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Noi 24, 2001 5:13 pm

?

??????
ce vrea sa fie ultimul mesaj????
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 6:55 am

hehe ... voi doi (blink si mirela) ati trebui sa postati in forum-ul "Gasesteti Perechea" :)

Mai Blink-ule, ea vrea sa te auda "live". Adica i-ar place sa vorbeasca la telefon, sa te auda, sa te cunoasca in cuvinte simple.

Va urez bafta! :D

P.S. Sper ca nu v-a deranjat stilul meu direct...asa sunt eu!

P.P.S. Apropo, va invit la http://www.xtratime.com/ Acolo este un forum romanesc daca mergeti in "Europe" si dupa aia la "Romanian Soccer". Este o comunitate frumoasa de iubitori al fotbalului in limba engleza. Am avea nevoie de un ...comentator ! :)
Vizitator

Următorul

Înapoi la Fotbal Intern