Cel Mai Bun "mc" Roman?

CARE ESTE CEL MAI BUN "MC" ROMAN?

Vexxatu Vexx
18
19%
Deceneu
14
14%
Rimaru
11
11%
Clonatu
0
Niciun vot
Piele
4
4%
Os
1
1%
Brugner
0
Niciun vot
K-gula
6
6%
ConectR
0
Niciun vot
L-Doctor
3
3%
Toxxic
1
1%
Naighba
1
1%
CedrY2K
4
4%
Vlad Dobrescu
3
3%
Raku
6
6%
Gnom
3
3%
Cheloo
6
6%
Ombladon
6
6%
Deliric
8
8%
Carbon
2
2%

Voturi totale : 97

dc fara Gangsta-raperi?

Mesajde Gyno » Joi Ian 30, 2003 1:41 pm

bah , aici am votat cu cheloo , da personal , nu intzlege dece fara gangstaraperi acest sondaj ? sau le e frica altora ca nu mai au nici un loc in top ... inca ceva .... CINE POATE DEFINII ce este COMERCIALUL ?
Gyno

Mesajde cutuma© » Joi Ian 30, 2003 4:34 pm

HelgueraDa...ala e tase caruia ii facea puya o recomandare..dar sa ascultzi piesa "ce alegi" ca sa vezi cum ii face o tase o retrogradare familistului

Adeva shi Raspopitu...iar o luam de la capat????
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde helguera88 » Joi Ian 30, 2003 5:08 pm

Si de unde dreaq fac eu rost de "Ce alegi" ?
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Ian 30, 2003 9:26 pm

dai un blank shi faci rost de ea...shi chiar de mai multe :)

cutuma©

Re: dc fara Gangsta-raperi?

Mesajde cutuma© » Joi Ian 30, 2003 9:35 pm

Initial trimis de Gyno-KPT
bah , aici am votat cu cheloo , da personal , nu intzlege dece fara gangstaraperi acest sondaj ? sau le e frica altora ca nu mai au nici un loc in top ... inca ceva .... CINE POATE DEFINII ce este COMERCIALUL ?

fara gangstaraperi pt k reprezentantzii acestui stil din romania sunt mult sub linia ce defineshte minimul de talent...cei care in continuare cred in bla-bla-uri cu frica shi alte asemenea bazaconii sunt cei care au o hibernare cerebrala prelungita...le urez somn ushor in continuare...

Comercial(varianta cea mai des uzitata deshi se abate de la sensul real)=prostitutzie muzicala,compromiterea stilului pt interesul material,compromiterea in fatza fanilor pt satisfacerea producatorilor...

cutuma©

Mesajde ckride » Joi Ian 30, 2003 9:43 pm

incepe iar ??
ckride
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Ian 30, 2003 10:14 pm

Da ma Decret,ai dreptate,tre sa imi tin gura.Vezi asta se intampla cand intru aici zi de zi.Ok incerc sa ma controlez.
De ce fara Gangsta?Pt. ca gangsta pute.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde helguera88 » Joi Ian 30, 2003 10:35 pm

Gangsta pute indeed.
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde Gyno » Vin Ian 31, 2003 12:00 pm

atunci , daca asta inseamna comercial , hai sa facem toti ceva asa , de kt , sa nu placa la lume , ce zici ? poate ne da cineva 10.000 de pomana , sau cantam in ata bisericii ? pe bune acum ... un g-raper nu canta despre ce se intampla in crtier , despre ceea ce li sa intamplat lor si prietenilor lor ? aizis faza cuprostitutie muzical a, aicam dat-o in bara aici , pai parazitii , nu se cam prostitueaza ? la shoot yourself , cand s-a luat de o gramada trupe , nu au fct asa , pt ca cei care nu asculta trupele alea , si chiar le urasc , sa le cumperealbumu ? .. mai gandeste-te putzin...
Gyno

mmda

Mesajde Gnom » Vin Ian 31, 2003 2:36 pm

vorba unuia :"TREABA E BELITA SI FARA MARGINI"
Gnom
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Ian 31, 2003 9:16 pm

atunci , daca asta inseamna comercial , hai sa facem toti ceva asa , de kt , sa nu placa la lume , ce zici ? poate ne da cineva 10.000 de pomana , sau cantam in ata bisericii ? pe bune acum ... un g-raper nu canta despre ce se intampla in crtier , despre ceea ce li sa intamplat lor si prietenilor lor ? aizis faza cuprostitutie muzical a, aicam dat-o in bara aici , pai parazitii , nu se cam prostitueaza ? la shoot yourself , cand s-a luat de o gramada trupe , nu au fct asa , pt ca cei care nu asculta trupele alea , si chiar le urasc , sa le cumperealbumu ? .. mai gandeste-te putzin...

Ne pare rau dar raspunsul a fost .... GRESHIT!...n-ai intzeles nimic...una e sa cantzi despre ce vezi in jurul tau shi alta e sa denaturezi totul ca sa creshti in ochii unor copii care te vad ca pe un idol shi pt care mai mult ca sigur devii un exemplu...din nefericire negativ...shi toate astea pentru bani...tu ai auzit vreodata de zicala cu banul al cui ochi este?

cutuma©

Mesajde Gyno » Lun Feb 03, 2003 12:49 am

pai parazitii sunt exemple pozitive? lol!!!! zi si mie parazitii nu sunt ~comerciali` ? nu canta pt bani? pe langa Il-egal sa zicem parazitii sunt comeciali rau si il-egal e g-rap
Gyno

Mesajde helguera88 » Lun Feb 03, 2003 9:48 pm

Mai exista Il-Egal? Credeam ca porcaria asta de trupa s-a desfiintzat de mult ...
helguera88
Junior Member

Mesajde ckride » Lun Feb 03, 2003 10:08 pm

rau e sa vorbeasca gura fara tine... in cazu de fata, sa-ti fuga dejtele` pe tastatura... si gyno, lasa-i in pula mea pe parazitii... n-au facut nimic rau. COMERCIAL, vine de la comert, adik daca ceva se vinde, e comercial. ce n-ati inteles ? In fine... mereu se va trezii cineva intepat in cur sa comenteze, "ma doare-n flex" de la o vreme.

pace
ckride
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 03, 2003 10:24 pm

Faptul ca Parazitii sunt comerciali este exclusiv meritul lor si e ceva de laudat, in nici un caz de comparat cu cei care apeleaza la prostitutie muzicala pentru a face bani! Si-au creat un stil propriu si foarte "ascultabil", way to go!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

LOL

Mesajde Gyno » Mie Feb 05, 2003 1:57 am

deci Il-Egal e trupa de kkt , porcarie lol bah sa scoti tu un album si sa ai vanzari cum au avut ei la primul album si atunci mai vb bah , si de parazitii , pai ce pula mea meah , daca toti zic ca gr-rapu e comercial parazitii nu e garp s e comercial , cu taote ca comercail nu poate fi defint niciodata chir ce este , vb lu giovanni si tu neamtzuelbine ai zis , ca place la lume!@
Gyno

IL-EGAL

Mesajde Gyno » Mie Feb 05, 2003 2:00 am

nu s-a despartit , sinu se desprte , sunt in studio la noul album asa ca anu asta asteapta-te la ceva tare...
Gyno

Mesajde helguera88 » Mie Feb 05, 2003 3:42 pm

Mda, ma astept la ceva senzatzional din partea trupei Il-Egal ... un fel de gaina care naste pui vii, sau ce?
helguera88
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mie Feb 05, 2003 10:16 pm

Yo de la trupa IL-EGAL ma astept la acelasi sound,aceleasi rime,acelasi......cacat.De ce tot se rezuma la "scoate tu ceva mai bun",adik yo nu pot critica un album sau o formatie numa daca scot yo ceva mai bun?Asta e o prostie + ca nu ar trebuii sa te intereseze vanzariile.Canta pt. muzica nu pt. parai.Deci Gyno-KPT,se vede ca ai gandire de gangsta.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Feb 05, 2003 10:27 pm

Initial trimis de Raspopitu
De ce tot se rezuma la "scoate tu ceva mai bun",adik yo nu pot critica un album sau o formatie numa daca scot yo ceva mai bun?Asta e o prostie

Numa bine

Exact! Oricine poate critica! De exemplu, George Calinescu, cel mai mare critic literar, nici nu a fost un scriitor exceptional ca cei pe care i-a criticat!
AdevaRapper
Junior Member

nu judeca!

Mesajde Gyno » Joi Feb 06, 2003 1:26 am

ascultati nu judeca! si o sa vedeti , bah , d voua nu vi s-a intamplat sa fitijudecati de niste ratai , sa va acuze ah? nu cerd .... punetiva in postura lor , i cu paraii . pai nu totisunt ca voi cu bani , nu tre sa scoata si bani?
Gyno

Mesajde AdevaRapper » Joi Feb 06, 2003 10:52 pm

Gino, la faza cu banii ai dat-o in bara e un argument prost ales!
AdevaRapper
Junior Member

bani fac pamantu sa se-nvarta

Mesajde Gyno » Vin Feb 07, 2003 12:40 am

bah , dc nu banii ? vrei sa zici ca tu , daca-ti place ceva si faci , nu ai vrea sa scoti si babni dn acel ceva? parazitii nu o fac pt bani? toti o fac pt bani , toti! altfel nu s-ar mai chinui atat ! banu face legea , daca il ai e bine daca nu po` sa dispari!
in al doilea rand repet , invatati-va sa nu mai judecati lumea asa , fara sa o cunoasteti , ca va face-ti de kkO ... nu am cu nimeni nimik , da tot nu intzeleg dece tot continuati cu conflictu est-vest care e de kkt , numa cei care se dau importanti fac asa ceva , la ora actuala in romania tre sa fie uniti rapperi , sa ajute hip-hopu ... vb lu caddy , numa trupele de rap pot strica fenomenul... ...
Gyno

banii fac pamantul sa se invarta dak i-ai baut

Mesajde cutuma© » Vin Feb 07, 2003 10:16 am

e un lucru mai important decat aspectul material shi anume respectul pt fani...dar asta e un detaliu nesemnificativ pt multzi..

cutuma©

hmm sau hnnn

Mesajde Gnom » Vin Feb 07, 2003 7:06 pm

cum am mai spus si in diferite ocazii creierul meu a debitat ceva :

"TREABA E BELITA SI FARA MARGINI"
Gnom
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Feb 07, 2003 9:26 pm

da bahi gnom...poate ne shi explici ce-ai vrut sa zici...pt ashtia mai grei de cap ca mine...

cutuma©

Re: bani fac pamantu sa se-nvarta

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 08, 2003 8:20 pm

bah , dc nu banii ? vrei sa zici ca tu , daca-ti place ceva si faci , nu ai vrea sa scoti si babni dn acel ceva? parazitii nu o fac pt bani? toti o fac pt bani , toti! altfel nu s-ar mai chinui atat ! banu face legea , daca il ai e bine daca nu po` sa dispari!
in al doilea rand repet , invatati-va sa nu mai judecati lumea asa , fara sa o cunoasteti , ca va face-ti de kkO ... nu am cu nimeni nimik , da tot nu intzeleg dece tot continuati cu conflictu est-vest care e de kkt , numa cei care se dau importanti fac asa ceva , la ora actuala in romania tre sa fie uniti rapperi , sa ajute hip-hopu ... vb lu caddy , numa trupele de rap pot strica fenomenul... ...

Nu zic ca nu e bine sa faci bani din ceea e iti place, dar este ceva rusinos sa apelezi la compromisuri pentru asta!
Decret: Si eu sunt curios!
AdevaRapper
Junior Member

ce am vrut sa spun??????

Mesajde Gnom » Sâm Feb 08, 2003 11:34 pm

cam vrut sa spun exact ceea ce a debitat creiirul meu....si cred ca scos ceva bine de tot...nu are rost sa "argue each othwer".....ca gansta ,..ca la trebuia ca la..nu...SIMPLIFYYYY everithingf..conteaza nu ..nu conteza treaba era belita si inainte de discultia asat si o sa fie belita si duoa..nu are rost...parerea mea...(care evident e proasta da tre sa recunosti TARE vorba):)

Gnom
Gnom
Junior Member

Mesajde helguera88 » Dum Feb 09, 2003 1:38 am

Aaaaaa ... m-ai lamurit pe deplin ...
helguera88
Junior Member

Re: Cel Mai Bun "MC" Roman?

Mesajde genETICU » Lun Feb 10, 2003 1:30 pm

Am votat "vexxatu vexx"!deshi era cat se poate de mare oferta de mcee! vin cu cateva "verse" ca argumente...asha ca va rog...
"ridicatzi o mana pentru Vexxatu Vexx
mc-ul technic,creator de lexic.....
shi inc'o mana sus pentru formatzia,ding gratzia
careia putem sa savuram creaztia.....
shi daca'atzi intzeles shi va,simtzitzi in stare sa..
o facetzi ridicatzi una pentru voi inshiva"
"sunt pur shi simplu ceea ce sunt..
omu care trensforma fiecare gen universal ocult in cuvant..
vexxatu tu nu-mi intzelegi inca nici o idee
chiar daca e mai pah fatza ca o acnee...
atata timp cat eshti atashat de materie
fortza mea te sperie,ma vezi doar ca pe un criminal liric in serie"!
cam atata am avut de spus....
peace!
genETICU
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop