SIMPLU ia "Discul de aur" !

Forumul asociat fanclubului Simplu

SIMPLU ia "Discul de aur" !

Mesajde UnCopilutz » Joi Ian 30, 2003 9:30 pm

Ce spuneti voi , copilutzi , pe merit, nu pe merit ? De fapt...ce s-a vandut s-a vandut si se vede bine. Nu are cum sa nu fie pe merit.Dar dupa umila voastra parere , merita si ei sa il ia ,sau doar Akcent ,Hi-q... si alte trupe din RO?
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Feb 01, 2003 9:41 pm

Am fost si eu astazi la Diverta, sa vad cand primesc Discul de Aur!!! :) Am fost cu Babygirl si cu Olivia.... :) A fost omor pe acolo, ne-am plimbat prin tot mallu si am venit si noi la sfarsit sa vorbim cu ei.... Olivia a dat si ea cateva autografe (ce sa facem daca e cunoscuta...se mai intampla :lol: ) si am reusit si noi in sfarsit sa intram acolo... Andrei surprins (si fericit) sa ne vada, autografe am cerut (sa nu murim proaste).. ma rog, eu am cerut unul dar nu se spune unde! :p (ghiciti de la cine??? :hehe: )

Andrei era super fericit, l-a cam speriat Olivia (andrei andrei... vezi ce se intampla daca nu inveti??? ;D ) Babygirl a facut pe fotografa (cu aparatul meu).... Ce sa va mai spun... au fost super multi fani, fetele mai aveau putin si lesinau pe acolo, pur si simplu se topeau cand ii vedeau.... :hehe:

Pacat ca am plecat in Unirea atat de repede, am ratat sa mancam la KFC.... but next time!!!!!!

V-am spus repede cate ceva, pentru ca stiu ca multi dintre voi nu ati putut merge la Diverta... In orice caz, io zic ca au meritat din plin acest premiu, si va asigur ca erau foarte fericiti ca l-au primit!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Feb 02, 2003 12:47 am

Apropo de intrebare...merita sau nu?! faza e ca discul este pentru vanzari....asta inseamna ca au multi fani si ca muzica lor e bine vanduta...e okay...!! faptul ca si hi-q si akcent si multi multi altii au luat discu asta se datoreaza caselor lor de discuri care impart cu discuri si in stanga si in dreapta...!! nu toate casele de productie de la noi din tara dau discuri asa intr-o veselie!! sunt formatii care poate au vandut mai mult (sigur au vandut mai mult da nu dau exemple aici ) si care nu primesc nici un premiu pt ca nu merge treaba asa la casele lor de productie!! noroc cu rotonu` :) oricum eu zic ca simplu merita premiul....au demonstrat-o !! era super plin de fani acolo....ei erau fericiti...a fost super okay...cred ca au dat autografe 3 ore.. :) si lumea tot venea!! super mishto!! ma bucur pentru ei si ii felicit din nou !! in rest...ce era de spus (si chiar mai mult decat trebuia) a spus bad_grl !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde SatyR » Dum Feb 02, 2003 1:22 am

Simplu si discul de aur =mamaie-mea si sumbarinele nucleare...

.....iar daca intradevar astia iau discul de aur inseamna ca mai-mea s-a apucat de mult de sumbmarine si eu nu stiu.......cine stie poate construieste vreun U96
SatyR
Junior Member

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 2:15 pm

Initial trimis de SatyR
Simplu si discul de aur =mamaie-mea si sumbarinele nucleare...

.....iar daca intradevar astia iau discul de aur inseamna ca mai-mea s-a apucat de mult de sumbmarine si eu nu stiu.......cine stie poate construieste vreun U96

Satyre mama, las' ca Simplu e baietzi valabili si eu zic ca au meritat discul ala (am fost si io pe-acolo sambata, cu alte treburi, si era cat pe ce sa ma insir la coada cu fanii, da' mi-a fost jena, ca nu sunt mare cunoscatoare de Simplu si nici nu prea aveam timp... da' data viitoare nu-mi scapa :p ma mai documentez si io pana atunci)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Vai,cate mi-s date sa aflu!

Mesajde UnCopilutz » Mie Feb 05, 2003 4:04 pm

Si eu zic ca au meritat discul asta pentru ca au facut tare mare valva cu "Oare stii"-ul lor si chiar nu aveau nimic in plus baietii de la Akcent sau altii altii . Ei , adevar graieste gura ta mai Baby Girl , ca mult conteaza si casa de discuri si munca ei pentru a imparti in tara materialele inregistrate ale diferitelor trupe ...
Meritau baietii una ca asta si .. vedeti ca nu s-a facut atata valva cat s-a facut cu alte trupe !
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Dia » Mie Feb 05, 2003 10:07 pm

UnCopilutz in sfarsit imi dai si mie dreptate...merit...k le-am transmis baietilor mesaju` :) iintr-adevar nu prea s-a facut valva si nu prea am vazut sa filmeze televiziunile...voi ati vazut pe la stiri la mtv sau atomic? io nu!!! :( poate nu am vazut ca nu prea am stat acolo tot timpu` si m-am dus la sfarsit!! anyway..sa le traiasca casa de discuri k in stilu asta iau si platina cat de curand! ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Mie Feb 05, 2003 10:41 pm

pai defapt au fost si pe la tv dupa... pe la romania int etc.. eu i-am vazut!!! :p (sau ma rog, am prins 1 minut din interviu...) Important este ca erau acolo sa vorbeasca de premiu... :)

Poate o sa-i dea la atomic curand, nici nu stiu sa va spun sincer daca au fost, nu prea m-am mai uitat la tv zilele astea...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Draga » Joi Feb 06, 2003 3:00 pm

Initial trimis de BabyGirl
iintr-adevar nu prea s-a facut valva si nu prea am vazut sa filmeze televiziunile...voi ati vazut pe la stiri la mtv sau atomic? io nu!!!

Nici eu. M-am uitat si pe mtv si pe atomic la stiri, au zis de altii care avusesera lansare/spectacol/bla-bla, dar nimic de ei, ceea ce m-a mirat.

bad girl normal ar fi ca stirea sa apara imediat nu dupa nu stiu cat timp, ca d-aia e stire :p

Sau e vorba de o emisiune anume unde o sa apara? Daca stii ceva zi-ne si noua, sa ne uitam :)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Joi Feb 06, 2003 3:52 pm

Eu am vazut pe Atomic despre disc , dar era un ... nu stiu .. spot , daca i pot zice asa , de vreo 10 secunde . Altfel nu stiam defel. Asta era saptamana trecuta , cred ca joi . Ei , bine ar fi sa increstam in grinda , voi ce ziceti ?
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Feb 06, 2003 4:31 pm

Initial trimis de Draga

[B] bad girl
normal ar fi ca stirea sa apara imediat nu dupa nu stiu cat timp, ca d-aia e stire :p

Sau e vorba de o emisiune anume unde o sa apara? Daca stii ceva zi-ne si noua, sa ne uitam :) [/B]

au fost la o zi sau 2 dupa ce au castigat, deci nu a fost cu o intarziere prea mare :lol: Au fost la ora G (parca asa se numeste nu??? ) Am prins sfarsitu doar, unde cei 6 baieti dansau :hehe: (ma rog, defapt isi miscau capu de la stanga la dreapta, dar lasa-i! ei danseaza!!)

alte emisiuni ... :con: Nu prea stiu!! N-am avut timp sa ma uit la tv, in schimb stiu ca (precum a spus si UnCopilutz) a fost un spot pe Atomic...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Dum Feb 09, 2003 2:27 pm

Noroc cu spotul de pe atomic,zic eu ...
UnCopilutz
Junior Member

au mai fost..

Mesajde Tupe|sta » Lun Feb 10, 2003 1:01 am

au mai fost si pe B1, la emisiunea LaStrada. Au avut un mini reportaj de 5 minute. A pus tipa aia cateva intrebari legate de castigarea discului, si intr-adevar se vedea ca sunt foarte fericiti. eu nu pot sa spun decat ca asta este macar un fel de apreciere a tot ceea ce au facut baietii pana acum. si cu casele de discuri este asa cum spuneti voi, dar si baietii au priza la public . asa este! felicitari baieti!
Tupe|sta
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Feb 10, 2003 8:44 pm

...Ce trebuie sa te intreb: cand o sa fie la strada in reluare ca as vrea sa vad si eu... zau ...
multam de info . felicitari si din partea mea baietilor!
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Simplu