muzica si sexul
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
muzica si sexul
Ce muzica ascultati in timp ce faceti sex?!
Exista anumite melodii afrodisiace care au avut efecte magice pentru voi?
Destainuiti-va!;)
Destainuiti-va!;)
- cocosatul
Re: muzica si sexul
Initial trimis de cocosatul
Destainuiti-va!;)
Ya man. Inainte imi placeau chestiile alea lente de prin 60-70 si reproduceri a ala Michael Bolton. De cand m-am invechit in problema, am nevoie de ritm, asha ca am schimbat "placa". Acu merge mai bine un Parazitii sau Mafia. Ghinionu sunt versurile. Yo fac abstractie , da prietena face migrene cand le aude. Solutia sunt tot formatiile de gen din afara. Nu sta nici dracu sa mai traduca ce zic aia

- dragos
- Junior Member
Destainuiti-va!;)
Bai ... eu cred ca acesta e singurul moment in care se potriveshte muzica clasica ... of course ... nu orice din muzica clasica ...
- Administratori
Re: Re: muzica si sexul
Initial trimis de Administrator
Bai ... eu cred ca acesta e singurul moment in care se potriveshte muzica clasica ... of course ... nu orice din muzica clasica ...
Se vede ca eshti newby .. no offence

Cine gandeshte mult, are shanse sa moara repede. Mie imi place viatza 

- dragos
- Junior Member
Destainuiti-va!;)
Hehe.. Eu am o intreaga colectie de vreo 48 de ore de muzica.. special pentru asemenea momente.. :p
Alterneaza de la balade catre muzica instrumentala si ambientala.. (cu accente orientale - vezi China .. India)..
La acest capitol (sex) ai consider pe orientali mult inaintea noastra..si imi place sa ascult aceste melodii (vezi Kitaro, Kotto..Yanni, Vangelis -grec totusi

Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Initial trimis de WOLF
Hehe.. Eu am o intreaga colectie de vreo 48 de ore de muzica.. special pentru asemenea momente.. :p
Alterneaza de la balade catre muzica instrumentala si ambientala.. (cu accente orientale - vezi China .. India)..
La acest capitol (sex) ai consider pe orientali mult inaintea noastra..si imi place sa ascult aceste melodii (vezi Kitaro, Kotto..Yanni, Vangelis -grec totusi).. Anyway .. nu lipsesc de obicei nici betigasele fumegande ..
![]()
Man, tot incepator scrie pe tine ... Se vede imediat mashina care e in rodaj , trage motoru mai greu, nu depashesti optzeci la ora ca se incind cilindrii shi ramai fara ulei .. Probleme. Yanni e tot grec , by the way. Lasa-i tu pe orientali, aia sunt in stare sa stea zile intregi nemiscatzi (ei zic ca mediteaza, eu zic ca nu fac nimic - tzi s-ar face creieru sos sa gandeshti atata). Hai sa te servesc cu un banc pe care l-am auzit azi:
Vine lupu la o baie comuna shi il vede pe iepurash.
- Bai iepurashule, yo am impresia ca tu te masturbezi!
- Ba lupule, ce treaba ai tu cu ce viteza mi-o spal yo?
Cine gandeshte mult, are shanse sa moara repede. Mie imi place viatza 

- dragos
- Junior Member
Destainuiti-va!;)
Mai cocoshatule, vrei tu sa-ti imbogatzesti experientza prin fanclub???

nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
- lebadutza
- Junior Member
Destainuiti-va!;)
- Vizitator
[quote]Initial trimis de cocosatul
[B]Ce muzica ascultati in timp ce faceti sex?!
Destca sa gandesti in felul asta trebuie sa-ti si planuiesti sesiunile de sex ,adica , loc ,ora , decor ,accesorii (obligatoriu shampanie , capshuni cu frishca si caviar ). In cazul asta cand de cele mai multe ori sexul in sine nu reusheste sa apaneze efortul ambiental , poti sa te gandesti si la muzica focul din camin si eventual condoms. In functie de nivenul la care speri sa impresionezi ,alegi muzica ; din pacate de cele mai multe ori insa nu se tine cont sex implica de fapt cel putin doua persoane care poate nu reushesc sa atinga aceleasi nivele pasionale pe muzica la care o faci tu.Muzica care-mi face mie placere nu e atat de ushor digerabila pt "casual sex" asa ca prefer sa credca sex si muzica nu-si prea au locul impreuna , sau daca da ... clar muzica fara text , strict ambientala , cuvintele( in orice limba )distrag atentia precum paianjenul din tavan.
recomand totusi "the sound of oceans" , "earth bound" si "the galaxy in me"
Destca sa gandesti in felul asta trebuie sa-ti si planuiesti sesiunile de sex ,adica , loc ,ora , decor ,accesorii (obligatoriu shampanie , capshuni cu frishca si caviar ). In cazul asta cand de cele mai multe ori sexul in sine nu reusheste sa apaneze efortul ambiental , poti sa te gandesti si la muzica focul din camin si eventual condoms. In functie de nivenul la care speri sa impresionezi ,alegi muzica ; din pacate de cele mai multe ori insa nu se tine cont sex implica de fapt cel putin doua persoane care poate nu reushesc sa atinga aceleasi nivele pasionale pe muzica la care o faci tu.Muzica care-mi face mie placere nu e atat de ushor digerabila pt "casual sex" asa ca prefer sa credca sex si muzica nu-si prea au locul impreuna , sau daca da ... clar muzica fara text , strict ambientala , cuvintele( in orice limba )distrag atentia precum paianjenul din tavan.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Eu nu am facut inca sex, dar sper ca atunci cand se va intampla va fi ceva minunat...Si cum si eu si el suntem fanatici dupa muzica,
fundalul sonor va fi ceva de vis! Probabil va fi Celine Dion, piesa
Falling into you...sau Seduces me, oricare! In orice caz, ceva romantic! Ai mai putea incerca Mariah Carey...important e sa va iubiti si sa simtiti muzica pana-n strafundul sufletului! Auditie placuta!
Falling into you...sau Seduces me, oricare! In orice caz, ceva romantic! Ai mai putea incerca Mariah Carey...important e sa va iubiti si sa simtiti muzica pana-n strafundul sufletului! Auditie placuta!
- Vizitator
Initial trimis de Anonima
Eu nu am facut inca sex, dar sper ca atunci cand se va intampla va fi ceva minunat...Si cum si eu si el suntem fanatici dupa muzica,
hmmmm,anonimo,creca pot sa fac rost de piesa...Facem mai intai cu Celine Dion,pe urma itzi pun eu ceva senzual,sa zicem Cannibal Corpse-I Cum Blood
- Vizitator
Re: Re: Re: muzica si sexul
Initial trimis de Anonim
hmmmm,anonimo,creca pot sa fac rost de piesa...Facem mai intai cu Celine Dion,pe urma itzi pun eu ceva senzual,sa zicem Cannibal Corpse-I Cum Blood
tu mai mult blood sweat and tears.
- Vizitator
Initial trimis de the radicalInitial trimis de cocosatul
overdose of satisfaction? WOW!!! Slow down: marfa, dar din ce iei tu supradoza, daca nu ti-e cu suparare?????
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
seven fratilor....
contine aluzii subsexuale
ei ii va place
voua va va place faptul ca ei ii place
mereu....
si tot asa
am incercat eu cu prietena
credeti-ma!!!!!!!!!!!!!!!!
rock-n-roll
contine aluzii subsexuale
ei ii va place
voua va va place faptul ca ei ii place
mereu....
si tot asa
am incercat eu cu prietena
credeti-ma!!!!!!!!!!!!!!!!
rock-n-roll
- Unregistered
Initial trimis de Bortzianu'
Nu fac sex inca..![]()
:p si Britney Spears s-a declarat virgina si dup-aia cica a mintit, asa... pentru imagine... sa te credem?
Anyway, io zic ca depinde. La cat de largi sunt gusturile mele muzicale cred ca sunt in stare sa fac dragoste (nu sex

:o
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
cred ca sunt in stare sa fac dragoste (nu sexe o diferenta...) si pe Vangelis, si pe Radiohead, si pe Alicia Keyes si pe Samael, etc (adica pe muzica lor, bey pervershilor, :o
Pai tocmai asta era ideea : nu fac sex
..dragoste??? cat incape !!!!!..iar daca fac dragoste nu am nevoie de electrozi/o mana sa ma ajute/un cantecel sa-mi creeze o stare, care sa-mi imbete simturile astfel incat s-o vad pe anna l. in locul celei din fata/sub/deasupra mea...

.. Am facut sex candva ...pe the doors (e .... cutremurator de halucinogen!!!!! ..stelute verzi/comete-n stratosfera/c..a 100 de boeing-uri in 100 de Trade World Center!!!!!!!)
..... dar cum spuneam ... era sex...

..hai sa dam mana cu mana / ce-i cu inima romana???!!!
-
Bortzianu' - Junior Member
Pai asa mai va Bortzianule mancatz-as, ca prea ne lasasesi in ceatza... :p
Anna L. ? Parca o pandeai pe roscata de la Candy - sau te multumesti cu Anna pana face Monica 18 ani? ....lol
Pe Doors?! Nu cred ca vreau sa incerc... prea aduce a muzica psihedelica... daca nu chiar o fi
Anna L. ? Parca o pandeai pe roscata de la Candy - sau te multumesti cu Anna pana face Monica 18 ani? ....lol
Pe Doors?! Nu cred ca vreau sa incerc... prea aduce a muzica psihedelica... daca nu chiar o fi

-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
Pai asa mai va [B] Bortzianule mancatz-as, ca prea ne lasasesi in ceatza... :p
Pe Doors?! Nu cred ca vreau sa incerc... prea aduce a muzica psihedelica... daca nu chiar o fi[/B]
..Pai pe Monica ..o las pana pe la 20 ....ca tinere arata toate bine ..dupa 20 se vede cine are grija si cine nu ..Apropos: stiai ca o partida buuuna face cat 2 sedinte de fitness??? De cand a aflat perechea mea ... nu mai merge la fitnes si eu ... nu prea mai merg pe picioare...

...Glumesc, cred... pai : FRatilor : fiti sinceri aku:
Voi chiar mai aveti timp sa dati drumul la muzica??????
..Eu unul URASC sa fac dragoste/sex premeditat!!!!! Cand e ceva spontan/ de la sine cerut... atunci e bestial!!!!
..E vorba de sexul mic (cum spunea un psiholog) ...
..Intr-adevar , pentru sexul mare inchiriezi un etaj de hotel, pentru tine, apoi etajul de deasupra si cel de dedesubt le inchiriezi ca sa fii sigur ca nu te aude nimeni ...

..... Raspuns : psihedelica
-
Initial trimis de Bortzianu'
si ..te-ntrebi de ce naiba mai aveai nevoie de toate astea.......
Pai putina diversitate nu strica... vezi role-playing si altele asemenea :p ca altfel se plicitiseste omu' dup-un timp, ce naiba...

-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
Pai putina diversitate nu strica... vezi role-playing si altele asemenea :p ca altfel se plicitiseste omu' dup-un timp, ce naiba...plus ca femeii ii place sa fie rasfatata... si, ce, parca voua nu va place? :o
Ba nu! mie-mi place pe negandite!!!! Rapid ca un gand neterminat si devastator ca un tai fun!!!! De-abia sa clipeasca si sa se intrebe : ce s-o fi intamplat???? A fost cutremur?? asa scurt si aaaaaaaaaatatttttt de puternic?????
..PS: sa nu te urci cu mine-n autobuz..

-
eu fac sex pe muzica house ... avetzi ceva impotriva daca eu sunt bunny ?
imi place sa dau din cap mai repede
) discutatzi-ma!

- claudiup
- Junior Member
Initial trimis de claude008
:P imi place sa dau din cap mai repede) discutatzi-ma!
..Sa dai din cap ...

(hai ca am reusit sa fiu porcos!! :::)

- Bortzianu'
Re: Re: Re: muzica si sexul
sa dau din cap ...
) unde? ... in partea de jos a femeii cu partea de jos a barbatului
si eu am fost si mai porcos!! see ya

si eu am fost si mai porcos!! see ya
- Unregistered
Initial trimis de
Eu nu am facut inca sex, dar sper ca atunci cand se va intampla va fi ceva minunat...Probabil va fi Celine Dion, piesa
PAi ..asta va fi la inceput ..pana cand vei ajunge la linkin park ..

..si pantera ..

..Pai pe Celine dion ..nu o poti face decat intr-un singur mod: in reluare, ca in matrix..

..si asta va fi prima data ..

-
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii