Revin cu detalii .. la urmatorul vis :-)
Initial trimis de AnDrEi
Bau people .. hai sa va spun .. eu am avut un vis erotic care a inceput cu Anna Lesko ( valeu ce isi misca fundu :p ) si s`a sfarsit alaturi de prietena mea ..( mai bine realitatea decat imaginarul )
Revin cu detalii .. la urmatorul vis :-)
Initial trimis de AnDrEi
Testam o fantezie pe care o gasesti aici :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5529
AnDrEi .. gasesti tu pe acolo :-)
Initial trimis de AnDrEi
[B]X-Tina Aguilera , dupa cum bine ai vazut .. acel mesaj care continea o fantezie erotica .. era posta pe forumul Totul despre Sex / Discutii fara perdea despre sportul numit sex ... implicit pe subiectul Care-i fantezia ta??? ! :-) , deci daca postai si tu acolo un mesaj cu o fantezie .. asta nu inseamna ca o dedicai cuiva .. pur si simplu faceai publica dorinta ta sexuala :-) [/B]
Initial trimis de Bassplayer
Aici e vorba de muzica nu de fanteziile tale erotice, care daca tii neaparat sa le impartasesti gasesti fetish forums gramada.
Initial trimis de AnDrEi
Eu unul as prefera .. acum .. la sfarsit de ianuarie si inceput se februarie ... ca cele doua Andre sa fie din nou ca la inceput si sa .. faca amor a la` Cristina Raduta .. :-) with me of course :p .. nice erotic dream nu?
Initial trimis de AnDrEi
Stii ca mi se rupe .. mi se rupe .. mi se rupe inima .. opriti muzica din cluburi .. de la mese ..vreau sa`ivad "v`ul" lu Anamaria de la Demmo ( vedeti PlayBoyul cu ea ) .. cand e cald si judec la rece .. vedeti voi ? timpul trece si eu vreau sa fac ceva .. :-)
Initial trimis de Draga
Basul? LOL
Initial trimis de Aliks_2003
Pai....am avut mai multe vise dar nu-mi prea amintesc multe. Pacat ca n-am facut ca prietena mea, sa fac un caiet cu ''vise''.![]()
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator