Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?
Moderator: anjin-san
87 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Presupun ca sunt mai multe variante,nu doar "ochi verzi,inalt shi cu muschi".
Ei,ce ziceti?
Ei,ce ziceti?
- Iasmina
- Junior Member
Iasmina....ce locatzie e asta..Sterling Hts ? Pe unde se afla prin State ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Re: Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?
[quote]Initial trimis de Iasmina
[B]Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?
ba chiar ai ghicit-o!tipu'meu e EXACT asa....adauga insa creieri,o personalitate SUPERBA si o voce de aur.
exista,da'nu-i pentru mine!
[B]Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?
ba chiar ai ghicit-o!tipu'meu e EXACT asa....adauga insa creieri,o personalitate SUPERBA si o voce de aur.
exista,da'nu-i pentru mine!
-
Mirela - Mesaje: 2566
Initial trimis de Iasmina
E in statul Michigan,cam la o jumatate de ora(de mers cu masina!)distanta de Detroit!
Multumit?
Mai mult decat multumit ! Te duci la meciurile celor de la Pistons ?
................................................
Ce ma atrage la o fata ? Sa aiba la fel de multe cunostintze din sport ca mine ! Sau daca se poate ..chiar mai multe !
"Ma mai atrage" sa fie bruneta cu ochii verzi.... !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
UPS...!
Paaaaai...sa vedem...la o fata in primul rind imi place felul in care gindeste....apoi...felul in care arata...apoi...felul cum......de aia m-am ales cu o nevasata. 

Zambeste, maine poate fi mai.....hotarati voi
Have a nice day !

Have a nice day !
- Asterix^
- Junior Member
Initial trimis de Iasmina
as vrea,crede-ma,dar nu are cine sa ma "transporte"pana acolo!
Apropo,vad ca ai ceva cunostinte din domeniul sportului!
Bravo tie!
Si eu as vrea...chestia e ca e cam scump transportul pana acolo !

Da...la NBA am cele mai vaste cunostintze ! Te pricepi si tu ?
-
Re: Blink...
Initial trimis de Anonim
cam rar gasesti brunete veritabile cu ochi verzi.......
Pai tocmai.....ca se gasesc atat de rar !

-
Re: Re: Blink...
Pai tocmai.....ce se gasesc atat de rar !
ahaaaaaaaaaa,deci iti plac "unicitatile"(sa zic asa).....ma bucur ca nu te multumesti cu orice.sau??!...

ahaaaaaaaaaa,deci iti plac "unicitatile"(sa zic asa).....ma bucur ca nu te multumesti cu orice.sau??!...

-
...
Pe mine la un baiat ma atrage felul cum arata, cum gandeste si cel mai important cei care nu te inseala. Cu toate ca se gasesc cam greu baieti asa in ziua de azi asta ma atrage pe mine la un baiat.

Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Aliosha
Baieti care nu inseala, hmm...
Sunt destui.![]()
nu prea cred dar ma rog. da-mi si mie niste exemple daca poti si atunci am sa te cred. am avut de aface cu multi baieti si cam stiu la ce-i duce capul de asta nu-ti dau dreptate.
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
Hai mai Mirelo..ca o fata bruneta cu ochii verzi nu este o "unicitate" ! De ce exagerezi ?
-
[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]Hai mai Mirelo..ca o fata bruneta cu ochii verzi nu este o "unicitate" ! De ce exagerezi ?
eu pana acum n-am vazut/cunoscut nici una--nici naturala,nici vopsita.....dar m-am gandit de cateva ori(cand eram mica si proasta) sa ma vopsesc bruneta ca sa coraspund aceleiasi descrieri.....
[B]Hai mai Mirelo..ca o fata bruneta cu ochii verzi nu este o "unicitate" ! De ce exagerezi ?
eu pana acum n-am vazut/cunoscut nici una--nici naturala,nici vopsita.....dar m-am gandit de cateva ori(cand eram mica si proasta) sa ma vopsesc bruneta ca sa coraspund aceleiasi descrieri.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
[quote]Initial trimis de Aliosha
[B]Madalina, cine cauta gaseste chiar daca ii ia un pic mai mult timp.
nu mereu!!!nu mereu.....
acum serios,ma atrage un tip mult mai destept decat mine,sincer in limitele normalului,dragut(fizic--DACA se poate inalt,brunet si cu ochi verzi sau NEGRI---nici astia nu se gasesc chiar pe toate drumurile,Blink draga)si cat de cat romantic.AA!!!sa-i placa sportul si muzica(rock).....
oare cer prea multe de la un singur baiat?
[B]Madalina, cine cauta gaseste chiar daca ii ia un pic mai mult timp.
nu mereu!!!nu mereu.....
acum serios,ma atrage un tip mult mai destept decat mine,sincer in limitele normalului,dragut(fizic--DACA se poate inalt,brunet si cu ochi verzi sau NEGRI---nici astia nu se gasesc chiar pe toate drumurile,Blink draga)si cat de cat romantic.AA!!!sa-i placa sportul si muzica(rock).....
oare cer prea multe de la un singur baiat?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Exemplu de femeie bruneta cu ochii verzi : Natalie Imbruglia
(sau cel putin asa am vazut eu la televizor)

(sau cel putin asa am vazut eu la televizor)

-
hihihi
Ce va tot batetzi pentru fete brunete cu okii verzi??????:) Cica nu exista. Hai sa fim serioshi. EU sunt bruneta natural cu okii verzi tot de la Mama Natura. Din pacate, acum sunt mai roshcata, ca-n vara vroiam sa fiu roshcata cu okii verzi.
(eram mai proasta).....

- alexutza
- Junior Member
shi da shi nu Ili...
Pai sa vedem eu sunt (in momentul de fatza) castaniu cu shuvitze roshcate, ochii negriiiiiiiii!!!!!!!!!;)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ma atrag baietii cu ochi albastri/verzi si buze senzuale...Daca trece" testul asta"...vreau sa stie sa se poarte cu o fata.Si din pacate, vreo 80%din tipii de azi n-au nici cea mai mica idee.Naspa,nu?
- Cheekychick
- Junior Member
Re: shi da shi nu Ili...
Initial trimis de Gabyzzu
Pai sa vedem eu sunt (in momentul de fatza) castaniu cu shuvitze roshcate, ochii negriiiiiiiii!!!!!!!!!;)
Gabitzule, aveam mai multe pretentii de la tine, nu te intereseaza daca e desteapta.........baietii astia...imaturi :rolleyes:
Acum sa raspund la subiect

Asa ce ma atrage pe mine la un tip.....hm, in primul rand trebuie sa fie destept (esti prost, valea), sa fie romantic cat de cat (eu sunt

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
87 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma