site muzica buna

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

site muzica buna

Mesajde banderas » Sâm Ian 25, 2003 7:25 pm

asta e un site de laba.daca ce aveti voi pe site se poate numi muzica buna,atunci imi dau seama ce fel de oameni il fac si il viziteaza.3Sugiest,gaz pe foc?sa fim seriosi.lasati domeniul asta cuiva care are habar ce ii aia muzica buna.apropo.nu tot ce nu ii manea ii muzica buna.sa moara Directia 5 daca nu-i asa.
banderas

Mesajde Bassplayer » Lun Feb 03, 2003 5:51 pm

Pai daca vorbim de Dream Theatre, Al di Meola, Victor Wooten si altii o sa ne intrebe forumistii daca asta e echipa de baschet a Bangladesh-ului. Daca vorbim de Mircea Tiberian, Sorin Chifiriuc, Nightlosers, Nicu Covaci, Misu Cernea si altii de-ai nostri ne trimit la forumul despre hochei pe asfalt

Posteaza un topic legat de un artist bun si afli.
Bassplayer

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 12:14 am

Initial trimis de Bassplayer
Pai daca vorbim de Dream Theatre, Al di Meola, Victor Wooten si altii o sa ne intrebe forumistii daca asta e echipa de baschet a Bangladesh-ului. Daca vorbim de Mircea Tiberian, Sorin Chifiriuc, Nightlosers, Nicu Covaci, Misu Cernea si altii de-ai nostri ne trimit la forumul despre hochei pe asfalt

Posteaza un topic legat de un artist bun si afli.

...care crezi ca e mai bun pentru sufletelul tau... si fa-o sincer.
Unregistered

Mesajde basstard » Mie Feb 05, 2003 5:45 pm

Mai Unregistred, aici e Barfe Online (e mai multe ele). Ce poti barfi despre Chifiriuc? Mie imi place tar mult omu' da' zi tu cine de aici stie ce se mai intampla cu el, daca mai canta prin vreu club etc
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: site muzica buna

Mesajde Draga » Joi Feb 06, 2003 3:51 pm

Am citit tot threadu' (dupa bunul meu obicei) si n-am inteles: pana la urma vorbim despre site-ul http://www.muzicabuna.ro sau despre forumul aici de fatza?!

Bassplayer in ce priveste forumul ai dreptate - nu se poate barfi decat despre cei care isi fac simtita prezenta intr-un fel sau altul, ca cei care s-au dat (sau au fost dati) la fund nu mai prezinta interes pentru majoritatea barfaretzilor... :)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Aliks_2003 » Sâm Feb 08, 2003 11:02 pm

Ba mie imi place site-ul poate unora nu le place sa barfeasca dar mie imi place (numai de unii). Numele iti spune totul: BarfeOnline:cool:
Aliks_2003
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii