4 Elemente - Revista de Hip Hop

ce-a fost pe Muzici o data

4 Elemente - Revista de Hip Hop

Mesajde Dj Strike » Joi Ian 16, 2003 11:38 pm

http://www.4elemente.go.ro

merita sa verificati site-ul... in curand vor apare si articole... le-am ratacit pe undeva... anyway... mai e de lucrat la el... un pic... :D ... in fine o sa gasiti in curand de vanzare cd-uri 'n' tricouri... si bineinteles revista care va apare lunar...

pax !
Dj Strike
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Ian 17, 2003 10:25 pm

Cu toate k mai traba lucrat putzin la el site-u astah 4elemente arata bine da tot.Sincere felicitari din partea mea celui care l-a conceput.Pace!!!

Ragai shi ma scarpin/ Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
sadox
Junior Member

10x

Mesajde Dj Strike » Vin Ian 17, 2003 10:35 pm

multumesc... site+continut+concept+design mai putin stirile care sunt in engleza sunt realizate de mine... ca neah nu degeaba am luat 10 cu STELUTA azi... la laboratoru` de programare... cika programam in fortran :D ... la facultatea de constructii :D ... anyway... o sa-l imbunatatim... ceva muzikie... o sa vedeti...

pax... vin examenele... mai rapid decat moartea care bate la usa !
Dj Strike
Junior Member

Re: 10x

Mesajde Dj Strike » Sâm Ian 18, 2003 2:12 am

sWord Up !

update la sectiunea Articole... check it out... s-ar putea sa gasiti kestii care va intereseaza...

pax... vin examenele... mai rapid decat moartea care bate la usa !
Dj Strike
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Ian 19, 2003 10:49 pm

Da nu mere nimic de pe site-ul ala! Mai lucrati si voi la link-uri!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde sadox » Lun Ian 20, 2003 12:52 am

Initial trimis de AdevaRapper
Da nu mere nimic de pe site-ul ala! Mai lucrati si voi la link-uri!

Shi yo care credeam ca browzeru' meu ie6 este kretin,da se pareh ca site-u nu-i gatah incah in adevaratu' sens al cuvantului.
sadox
Junior Member

Mesajde ckride » Lun Ian 20, 2003 11:57 am

da cu promovarea cum stati ?
ckride
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 20, 2003 10:47 pm

Mi se pare normal mai intai sa-l termine (sper ca mai au doar de upload-at) si apoi sa inceapa promovarea!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde MasterGz » Mar Ian 21, 2003 12:54 am

Bai cu IE 6.0 nu merge...insa am incercat cu Opera 7.0 si merge super'bine. NU stiu de ce ca am vazut ca e facut in Flash. Oricum situ e marfa si astept revista...era nevoie de asa ceva.
MasterGz
Junior Member

a fost odata ... examen la algebra :D

Mesajde Dj Strike » Mar Ian 21, 2003 8:09 pm

so... pt a rula site'ul aveti nevoie de un plug-in flash mx... de aceea la unii s-ar putea sa nu se vada... it's all about da`Flash baby... in mare unele kestii sunt gata... trebuie doar revazute si apoi vor urca... pe server...

au venit examenele ... indiferent de cat aveti la pantof pana la sf. lui februarie se poarta de la 5 in sus...

pax !
Dj Strike
Junior Member

Re: a fost odata ... examen la algebra :D

Mesajde Dj Strike » Sâm Ian 25, 2003 10:43 pm

lansarea revistei s'a amanat cu ceva timp, pana dupa sesiune, anyway pe site au mai aparut cateva articole interesante... urmeaza recenzii la Parazitii, si la inca cateva albume / mixtape-uri romanesti ... mai vechi sau mai noi ... keep ya` eyes open ...

pa si pu`la revedere
Dj Strike
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Ian 26, 2003 11:09 pm

Ce tiraj o sa aiba revista (ca tare mi-e ca n-o s-ajunga si la mine prin oras ?!?)
AdevaRapper
Junior Member

banneru`

Mesajde KOndamnat » Mar Ian 28, 2003 3:55 pm

Strike`ule.. i hope u rememba me :P

bagah un email la kondamnat@yahoo.com sa facem skimb de bannere... p`al meu potzi sa-l iei de pe site... http://www.hiphopkulture.go.ro + k tre` sa mai discutam despre un articl :P

pace !
KOndamnat
Junior Member

Mesajde sadox » Sâm Feb 01, 2003 3:29 am

Potzi sa-mi zici shimie care-i treaba de nu merge site-u asta nou la mine pe pc.De cate ori dau clik la butoane imi apare spatziu gol.Tre sa loadez ceva soft sa-mi mearga?Pace!!

Ragai shi ma skarpin/Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

sWord !

Mesajde Dj Strike » Sâm Feb 01, 2003 9:37 pm

salut,
sper sa rezolv treaba cu pre-loader integrat in flash... e o treaba cu "skepsis" ca sa citez o profesoara de geometrie descriptiva... oricum treaba sta cam asa... dai click dreapta pe site... si alegi Settings... apoi Local Storage si muti cursorul pana la unlimited... sper sa reusesti... oricum in curand o sa fie gata si preloader'ul si atunci nu o sa te mai complici cu asa ceva...

AdevaRapper - revista se comanda prin mail, telefon... djstrike@mail.com sau 0723531485...

KOndamnat - verifica mail'ul...

peace out !
Dj Strike
Junior Member

Re: sWord !

Mesajde sadox » Dum Feb 02, 2003 10:41 pm

Initial trimis de Dj Strike
salut,
sper sa rezolv treaba cu pre-loader integrat in flash... e o treaba cu "skepsis" ca sa citez o profesoara de geometrie descriptiva... oricum treaba sta cam asa... dai click dreapta pe site... si alegi Settings... apoi Local Storage si muti cursorul pana la unlimited... sper sa reusesti... oricum in curand o sa fie gata si preloader'ul si atunci nu o sa te mai complici cu asa ceva...

AdevaRapper - revista se comanda prin mail, telefon... djstrike@mail.com sau 0723531485...

KOndamnat - verifica mail'ul...

peace out !

Am facut cum mi-ai zis tuh shi site-u merge zaisss.Mersi de sfat omule shi-tzi mai zik inc-o datah paceh!!!!!
sadox
Junior Member

Re: sWord !

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 03, 2003 10:34 pm

Initial trimis de Dj Strike

Sper ca e abonament, nu e nevoie s-o comand in fiecare luna! Anyway, cand apare primul numar?
AdevaRapper
Junior Member

Re: Re: sWord !

Mesajde Dj Strike » Mie Feb 05, 2003 10:01 pm

sWord Up !
am pus preloader-ul... deci nu mai sunt probleme ca nu se incarca site-ul cum trebuie... se incarca bine har domnului... :D

AdevaRapper - pai se trimite prin posta cu plata ramburs, deci o platesti cand o primesti... primu` nr pe 25 ianuarie... daca nu apare ceva neprevazut ...

si btw Ana-Liza Matem-@-ica sucks !
Dj Strike
Junior Member

Re: Re: Re: sWord !

Mesajde Dj Strike » Dum Feb 09, 2003 11:33 pm

sWord Up !
multumita lui Cahlutz, site-ul are acum si forum... so` daca aveti intrebari, nedumeriri referitoare la revista... check out the forum...

http://www.4elemente.go.ro

pax !
Dj Strike
Junior Member

Înapoi la De pe muzica