Initial trimis de AnDrEi Deci aici se cauta un sprijin nu? o punte de lansare .. eu cred ca PhaseR cauta pe cineva care sa o ajute pe surioara lui sa devina vedeta.. apeleaza la Mof Records http://www.mof-records.ro , parerea mea
, si apropos .. PhaseR ai zis ca vii cu sora ta ca sa vb.. dar se pare ca nu prea ai fost parolist.. oare de ce?
Imi pare rau prietene sa te dezamagesc. Sora mea chiar a vrut sa vb cu tine. A venit vineri la mine la servici la ora 13:00 si a stat pana am plecat eu la 16:00.... DAR... se pare ca tu nu ai aparut si soramea s-a suparat si a zis ca-mi bat joc de ea.
Deci se pare ca altcineva nu a fost parolist.
I-am trimis o gramada de mesaje lui Mihai de la HI-Q dar degeaba. N-am primit nici un raspuns... Asa ca daca mai ai tu vreo alta idee ti-as fi recunoscator daca mi-ai spuneo si mie.
Si ca sa-ti raspund la intrebarea de inceput... Da, oarecum, se cauta sprijin... Soramea doar asteapta si crede ca o sa-i pice ceva din cer si ma enerveaza ca tot asteapta asa cai verzi pe peretzi... pana la urma o sa oboseasca sa astepte ... o sa mearga la facultate si o sa faca altceva si ar fi mare pacat pentru ca isi iroseste talentul pe care il are (si pe care l-a primit probabil cu un anumit scop).
Cu acest mesaj n-am urmarit, neaparat, sa gasesc pe cineva care sa o ajute ci am vrut sa vad cum primeste lumea piesele, mai ales ca sunt compuse de ea.
Pa Pa