Fetele de pe fanclub.ro

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Wild Rose » Mar Ian 28, 2003 9:27 pm

2 words: probleme mentale ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Ian 29, 2003 9:27 am

hehe..ma distrezi Calypso!!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

toate????

Mesajde Bortzianu' » Mie Ian 29, 2003 11:08 am

barbatilor:
-DA bai macho! Toate sunt curve mai putin ma-ta si soru-ta ..si normal, nici fiica-ta nu va fi curva ..:))) ...

femeilor:
-fetelor, pe toate v-a incercat o data macar o tentatie ... cine zice NU, e si c si mincinoasa... Nu vi-o mai trageti intre voi ca se numeste lesbianism.. opusele se atrag, nu? ... ei bine, doar atat: sa va fie frica doar de SIDA .. in rest toti traim o singura data si ..faceti-o la maxim! cine spune ca nu-i place ... inseamana ca prefera pe la spate..rusinoasa-rusinoasa pana-n pat...

pentru mine:
stai ba in banca ta!
Bortzianu'
Junior Member

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Sâm Feb 01, 2003 9:54 am

Toate ca toate .. dar .. nu ne putem face o parere despre fetele de pe fanclub.ro .. deoarece nu le`am cunosc face 2 face .. sa vedem de ce sunt in stare :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Calypso » Lun Feb 03, 2003 3:38 pm

Oau! Hai, ca sa nu credeti ceva rau despre mine. Am vrut sa vad ce ziceti. L-am pus pe un coleg de-al meu, care imi este si vecin, ca zica ce crede el ca poate rani mai tare orgoliul unei fete. Si a facut-o, sa mor io! Dar nu i-am zis niciodata sa scrie asa ceva... Sorry pentru fetele care au avut de suferit. Chiar va rog sa ma scuzati... Dar recunoasteti ca a fost tare chestia. Ma rog, s-ar putea sa fi fost putin beata la momentul respectiv. :) :) :) Sorry din toata inimioara mea. Doar n-oti crede ca-i adevarat. In plus, nu trebuia sa va suparati.
Calypso

Re: Re: Re: Fetele de pe fanclub.ro

Mesajde Unregistered » Lun Feb 03, 2003 4:40 pm

Ce ai tu cu viata lor sexuala?
Curva e aia care o face pt bani, si nu cred ca e cazul lor[/B]
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Feb 03, 2003 4:43 pm

bla
bla bla
bla
Unregistered

Mesajde Titina » Lun Feb 03, 2003 7:22 pm

Initial trimis de Calypso
Oau! Hai, ca sa nu credeti ceva rau despre mine. Am vrut sa vad ce ziceti. L-am pus pe un coleg de-al meu, care imi este si vecin, ca zica ce crede el ca poate rani mai tare orgoliul unei fete. Si a facut-o, sa mor io! Dar nu i-am zis niciodata sa scrie asa ceva... Sorry pentru fetele care au avut de suferit. Chiar va rog sa ma scuzati... Dar recunoasteti ca a fost tare chestia. Ma rog, s-ar putea sa fi fost putin beata la momentul respectiv. :) :) :) Sorry din toata inimioara mea. Doar n-oti crede ca-i adevarat. In plus, nu trebuia sa va suparati.

Buna incercare,..."Calypso"...
Titina
Junior Member

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Lun Feb 03, 2003 10:05 pm

Stiti voi .. in spatele unui comp ..toate sunt fitzoase ..toate zic una si fac alta .. cam atat am vrut sa va spun .. subiect incheiat pentru mine..!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Feb 03, 2003 11:49 pm

Bai !r!n@ ^^ shi nu mai shtiu cum te-a botezat ma-ta... Ce treaba ai tu cu ce fac eu aici si cu viatza mea personala? Te priveshte pe tine catzi bani fac eu pe noapte sau la ce coltz de trotuar stau eu shi ashtept clientzi taximetrishti? Te Phute grija mea? Viatza-i perversa! Trebuie sa shtii sa tzi-o traiejti!
Nu vii aici shi te dai mare shi tare ca dai muie la tot mapamondu', ca ejty tu cel mai cel baietzash de cartier cu parai in buzunar!
Nu dragutza, mai bine du-te acasa shi suge la tzurloaie, ca tata o sa-tzi dea bani de rachiu shi de bere!
Sa te-mbetzi bine, daca-tzi raman ceva bani de internet, vii shi ne-njuri, zici ca te-ai imbatat bine din banii lu' tatiku shi noi o sa te-ntzelegem. ;)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Feb 04, 2003 10:06 am

Las postul de mai sus la simtzirea voastra!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 11:48 am

Initial trimis de dEpEchEmIND
Las postul de mai sus la simtzirea voastra!

GAgiULE ... faze cu tz shtz jzthzy ..sunt FUMATE ...la gradinita cand faceam chat ... le mai foloseam ... Las-o-n pana mea ca m-am plictisit sa tot descifrez PASAREASCA asta a ta....

.. daca vrei sa citeasca cineva ceva ...

PS: orice :sperm: se face mare/evolueaza. nu?
Bortzianu'
Junior Member

patetic

Mesajde nocturna » Mar Feb 04, 2003 12:07 pm

hmm...tot threadul asta ma duce cu gandul la unul mai vechi care suna cam asa: "Oare ne facem de ras pe net?" Va las pe voi sa decideti.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: patetic

Mesajde Superba Oana » Mar Feb 04, 2003 12:42 pm

Initial trimis de Lady Killer
"Oare ne facem de ras pe net?" Va las pe voi sa decideti.

in mod sigur unii se fac...sincera sa fiu nu stiu ce a fost in capul ei in cand a creat thread-ul...de aflat se afla oricum...
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Feb 04, 2003 3:36 pm

I love this girl !!!!!! :lol:
Esti distractiva... :hehe: (macar atat daca altceva nu...)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Feb 04, 2003 8:56 pm

Initial trimis de Bortzianu'

GAgiULE ... faze cu tz shtz jzthzy ..sunt FUMATE ...la gradinita cand faceam chat ... le mai foloseam ... Las-o-n pana mea ca m-am plictisit sa tot descifrez PASAREASCA asta a ta....

.. daca vrei sa citeasca cineva ceva ...

PS: orice :sperm: se face mare/evolueaza. nu?

Mai Bortzianule, se pare ca singurul tau neuron nu prea se strofoaca sa deduca limba mea "pasareasca". Las-o balta.Nu-i obligatoriu, ca doar nu tzi-or da ashtia la bac sa-mi comentezi mie posturile.Nu ma aflu in programa!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Mar Feb 04, 2003 9:56 pm

Bagare in seama...da, trbuie sa recunosc a fost 'foarte tare' chestia... doamne :) :) :)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 11:57 am

Mai Bor[B]tz
ianule, se pare ca singurul tau neuron nu prea se strofoaca sa deduca limba mea "pasareasca". Las-o balta.Nu-i obligatoriu, ca doar nu tzi-or da ashtia la bac sa-mi comentezi mie posturile.Nu ma aflu in programa! [/B]

..Pai din 24 de miliarde de neuroni -ciCA CU atatia m-a adus barza) ..cred ca tot mai am vreo 10-15 ...

... Doar ca ma zgarie deja pe creier cateva formatiuni de litere pe care le folosesti ...cred ca ti-e greu si sa fi coerent in ce gadesti , atunci cand esti atent la a face textul sa sune cat mai bolovanos..:) ..cred ca asculti rock industrial ... de ai tendintele astea..:)

... Voiam sa te citesc si eu ... atata tot .. :)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Feb 05, 2003 6:22 pm

Are de gand sa inchida cineva acest subiect??
Nu ca ma deranjeaza dar cred ca toti si-au adunat posturile pe care le doreau... si este o mare aberatie....

:rolleyes:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Feb 05, 2003 9:27 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..cred ca asculti rock industrial ... de ai tendintele astea..:)

... Voiam sa te citesc si eu ... atata tot .. :)

Bafta!

Scuze Bortzianu'! :D

Eu nu ascult asa ceva, pentru ca sunt depesist(a). Mai era pe-aici un subiect inutil facut tot de mine pe tema asta.

sa-mi incerc puterile de user sa fie Bad Girl multumita,
SUBIECT INCHIS.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 11:41 pm

Scuze Bortzianu'! :D

Eu nu ascult asa ceva, pentru ca sunt depesist(a). Mai era pe-aici un subiect inutil facut tot de mine pe tema asta.

sa-mi incerc puterile de user sa fie Bad Girl multumita,
SUBIECT INCHIS.

Blace ultimul album depeche ...misto misto
Unregistered

Mesajde Sydney » Sâm Feb 08, 2003 9:05 am

Initial trimis de Bad Girl
2 words: probleme mentale ;D

Al 3-lea ar fi "grave"!!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Aliks_2003 » Sâm Feb 08, 2003 10:23 pm

Cele mai mari curve de pe forum mi se par X-tina Aguilera shi Sharkana.........Am citit mai multe mesaje de-ale X-tinei si de-ale Sharkanei si am observat ca X-tina nu shtie altceva decat de a fi excentrica iar Sharkana nu shtie altceva decat sa il injure pe EminEm.:eek: :a :mad:
Aliks_2003
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 10:46 pm

LADY KILLER AIA E NASOALA RAU!!!!! E CIUDAT CA-I VORBESTE DE RAU PE TOTZI. O FI CUMVA O TOCILARA DIN-AIA COMPLEXATA? SAU SI-O TRAGE "FEST"(ADICA FULL) CU TREI ODATA CATE UNU' PT. FIECARE "POARTA"? NICI ASA-ZISA "DRAGA" NU NE E PREA DRAGA!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Amaterasu » Mar Feb 11, 2003 10:30 am

Asa...Deci nu numai ca esti ipocrita dar nici macar nu ai puterea sa iti asumi responsabilitatea pt.cele spuse....Rusine!ee!!!!!! :dir:
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

LoL

Mesajde AnDrEi » Mar Feb 11, 2003 10:49 am

Initial trimis de Aliks_2003
Cele mai mari curve de pe forum mi se par X-tina Aguilera shi Sharkana.........Am citit mai multe mesaje de-ale X-tinei si de-ale Sharkanei si am observat ca X-tina nu shtie altceva decat de a fi excentrica iar Sharkana nu shtie altceva decat sa il injure pe EminEm.:eek: :a :mad:

Pai daca nu ar exista si asa-zisele "curve" atunci .. noi baietii ce ne`am face?:)
AnDrEi
Junior Member

Re: LoL

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 11:39 am

Initial trimis de AnDrEi

Pai daca nu ar exista si asa-zisele "curve" atunci .. noi baietii ce ne`am face?:)

ne-am da la femei casatorite .. :)) ..si s-ar duce naibii societatea noastra multilateral educata...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Feb 11, 2003 11:47 am

Initial trimis de Unregistered
LADY KILLER AIA E NASOALA RAU!!!!! E CIUDAT CA-I VORBESTE DE RAU PE TOTZI. O FI CUMVA O TOCILARA DIN-AIA COMPLEXATA? SAU SI-O TRAGE "FEST"(ADICA FULL) CU TREI ODATA CATE UNU' PT. FIECARE "POARTA"? NICI ASA-ZISA "DRAGA" NU NE E PREA DRAGA!!!!!!!!!

huh?! si cu mine ce-ai avut fiintza frustrata si complexata? te iert ca esti mica si proasta sau poate mic si prost. whatever. sau poate ca inca mai aveai acul in vena cand ai postat...cum bine stii, "viata-i de kkt iar tu esti plin de viata..."sper sa ajungi sa depasesti ce anume lucruri te tulbura in asa hal, pana nu ajung sa te depaseasca ele pe tine. atunci e mult mai grav.

si, am impresia ca au mai ramas cateva fete de pe forum de care nu te-ai luat, sau poate nu, totusi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 11:57 am

Initial trimis de Lady Killer

si, am impresia ca au mai ramas cateva fete de pe forum de care nu te-ai luat, sau poate nu, totusi.

alea ii sunt prietene...si o ciomagesc la scoala..:)

..Lady K : stai calma .. putina lume stie ce importante sunt soacrele..:)))

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

LOL

Mesajde Draga » Mar Feb 11, 2003 2:26 pm

Ladykiller aia care nu se inregistreaza nu merita atentia noastra, nu exista.... :o
Ori e vreun las care nu are curajul sa ne injure pe fatza (si sa argumenteze eventual), ori e careva care se baga in seama asa ca chestie, ca i-au atras atentia nick-urile noastre.

Either way, daca nu-si da numele (logat) nu exista.

Cheers :D
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii