Va place MUSE?
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va place MUSE?
Ati ascultat Muse? Daca da, cum vi s-a parut? Eu cred ca suna original si aduce un suflu nou rockului de la ora actuala care in opinia mea se afla in impas (nu numai in Romania). Ce trupe rock interesante din noul val mai ascultati? Ceva recomandari?..
- Walrus
imi place f mult muse, dac nu aduce un suflu nou in rock deoarece intra in aceeasi categorie cu radiohead, placebo, suede, radiohead fiind primii...
interesant e ca feeling good este folosita la o reclama connex...
am ascultat un best of muse care comntine cam jumatate din showbiz si jumatate din origin of symmetry si cele mai bune piese ar fi new born, plug in baby, uno, bliss, cave, muscle museum, darkshines, cam toate de fapt...
interesant e ca feeling good este folosita la o reclama connex...
am ascultat un best of muse care comntine cam jumatate din showbiz si jumatate din origin of symmetry si cele mai bune piese ar fi new born, plug in baby, uno, bliss, cave, muscle museum, darkshines, cam toate de fapt...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
daca placebo e trupa ta de suflet, e adevarat ca vocalistul e bisexual si basistul e homosexual? nu ca asta ar conta...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
cred ca eu sunt unul dintre ei, dar asta nu ma impiedica sa ascult placebo... care zici ca e cel mai bun album placebo, without you i'm nothing sau black market music?Initial trimis de Gavozdita
si da romania e plina de homofobi![]()
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Initial trimis de catharsis
cred ca eu sunt unul dintre ei, dar asta nu ma impiedica sa ascult placebo... care zici ca e cel mai bun album placebo, without you i'm nothing sau black market music?
trebuia sa postez un thread despre placebo:D
mie personal imi place wyim.e mai melodios.n am vorbit vreo 2 zile cand l am ascultat(e f deprimant).nu e de neglijat insa nici albumul de debut.placebo sunt prima si singura trupa care mi au placut de la primele acorduri.
http://www.bionic-club.com
tie care ti place mai mult?
- Gavozdita
imi plac toate, si nu stiu ce sa aleg intre bmm si wyin, cred ca bmm ca are special k, dersi burger queen e una din melodiile mele preferate...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
darkshines, bringing me down, making my heart feel sore because it's good
deci, da. imi plac. dar nu am ascultat decat muscle museum,darkshines,new born,feelin good,plugin baby,bliss si inca una caruia nu-i stiu titlu.

deci, da. imi plac. dar nu am ascultat decat muscle museum,darkshines,new born,feelin good,plugin baby,bliss si inca una caruia nu-i stiu titlu.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Re: Va place MUSE?
Initial trimis de Walrus
Ati ascultat Muse? Daca da, cum vi s-a parut? Eu cred ca suna original si aduce un suflu nou rockului de la ora actuala care in opinia mea se afla in impas (nu numai in Romania). Ce trupe rock interesante din noul val mai ascultati? Ceva recomandari?..
Da imi place MUSE,e trupa care te face sa nu-ti pese daca te urci in avion iar acesta se prabuseste.Comparatiile cu Radiohead si Jeff Buckley nu stau in picioare,ii urasc pe cei care se dau mari la comparatii.
E cea mai sci-fi trupa pe care am ascultat-o,te duce la extaz asta e adevaratul post/grunge!!
Nu sunt fan,dar ma innebunesc dupa ORIGIN OF SYMMETRY.Datorita lor am inceput sa ascult Berlioz.
WE*LL DESTROY THIS WORLD FOR YOU,I KNOW YOU WANT ME TO.
Aurelian-cel mai mare fan suede din RO
wsd@k.ro
poate imi fac cont si la voi
Coldplay pot ajunge la fel de faimosi ca U2??
- Unregistered
Initial trimis de Gavozdita
trebuia sa postez un thread despre placebo:D
mie personal imi place wyim.e mai melodios.n am vorbit vreo 2 zile cand l am ascultat(e f deprimant).nu e de neglijat insa nici albumul de debut.placebo sunt prima si singura trupa care mi au placut de la primele acorduri.
http://www.bionic-club.com
tie care ti place mai mult?
The bast band in the world is....SUEDE.Nimic nu se compara cu ei!Sexualitate confuza,stralucire,optimism,
- Aurelian
Mi-a placut tare mult piesa Sunburn de la ei (cred ca e de pe origin of..). Pacat ca n-au promovat-o. CHestiile mai noi cu ei nu ma incanta asa mult. Io ziC CA suna mai bine ca Suede - nu dati cu paru' fanii lu' Suede...
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Ok ... sunt privilegiat inseamna ... am vazut si Placebo si Muse live, la Sziget, si exact astea 2 trupe au fost cele care au inchis seria de concerte pe MainStage ... so ...
De la Muse imi place Bliss, de la Placebo tot ... da' in special Blackeyed, Passive aggressive si Every me every you ...
De la Muse imi place Bliss, de la Placebo tot ... da' in special Blackeyed, Passive aggressive si Every me every you ...
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
Initial trimis de Gavozdita
acum sa raspund ca un copil de 8 ani
ba " ai mei " (placebo) is mai cul!![]()
Si mie imi place Placebo mult(by the way,in1994 au avut un turneu inUK cu Suede.Ma simt aproape de spiritul britanic,imi plac multe trupe din Albion,dar cu Suede a inceput totul.Asta se intampla in 1993,acum 10ani.
SUEDE sunt pt.mine combinatia perfecta de imaginatie si perfectiune,de erotism si perversiune,de rezervare si apropiere,de mister si energie.It's just an OBESSSION!?
wsd@k.ro
- Aurelian
Gavozdita ... pune mana pe carte, ia bacu', intra la facultate ... si cumpara-tzi bilet pt. Pepsisziget !!! Eu asta am facut dupa ce am intrat la ASE ... 

"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
Initial trimis de helguera88
Gavozdita ... pune mana pe carte, ia bacu', intra la facultate ... si cumpara-tzi bilet pt. Pepsisziget !!! Eu asta am facut dupa ce am intrat la ASE ...![]()
ok. eu am pus mana pe carte, am luat si bacu', am intrat si la ASE si tot NU am ajuns la Pepsisziget festival. in concluzie sistemul prezentat nu merge, sau poate...hmm...tu ne ascunzi ceva....

-
nocturna - Mesaje: 8725
Nu se poate ... ma dezamagesti
Pai esti in ASE, si nu potzi merge in Ungaria? Adica, la ce sesiuni de examene avem noi, ai avea timp sa mergi si-n India, nu doar in Ungaria ... Btw, eu sunt SELS-Germana, anul 3. U?

- helguera88
- Junior Member
Initial trimis de helguera88
Nu se poate ... ma dezamagestiPai esti in ASE, si nu potzi merge in Ungaria? Adica, la ce sesiuni de examene avem noi, ai avea timp sa mergi si-n India, nu doar in Ungaria ... Btw, eu sunt SELS-Germana, anul 3. U?
da mey inchipuie-ti, si mai sunt si bugetara pe langa asta

si SELS si Germana? wow! esti destept.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Auzi, da' ce dreaq inseamna acel FABBV ?
Si crede-ma, daca vrei cu adevarat sa ajungi la festival ... nimic nu te poate opri ...

Si crede-ma, daca vrei cu adevarat sa ajungi la festival ... nimic nu te poate opri ...
- helguera88
- Junior Member
Un pic offtopic : atzi vazut noul clip al lui Placebo, "Bitter end"?
- helguera88
- Junior Member
Pe multe cartzi frate, pe multe cartzi.
- helguera88
- Junior Member
Cu placere
Poate ne vedem pe insula ... mai stii?

Poate ne vedem pe insula ... mai stii?
- helguera88
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii