nu mai exista www.parazitii.us
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
nu mai exista www.parazitii.us
pagina era super adevarata. nu pricep de ce au scoso.
- Bozgay
- Junior Member
Ok... am inteles. Nu pricepi. Si, care-i faza? Vrei sa iti explicam noi de ce nu mai exista siteul asta??? Daca da, de unde dreq sa stim? Si... poola mea, tu nu sti ca scos-o se scrie cum am scris eu, nu cum ai scris tu?
Concluzie: Care e rostul acestui subiect???????????????
Am zis
Concluzie: Care e rostul acestui subiect???????????????
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Chiar ca e un subiect alandala! Si oricum pagina aia mie nu mi-a mers niciodata!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Nu prea isi are rostu` subiectu,da` ma rog..
...sa-l lamurim pe om.Am vizitat pagina de curand si am citit,mesajele si am si vb cu ala care a facut pagina,si a zis ca a inchis-o pentru ca nu a mai avut bani sa o tina.Si cum nu l-a ajutat nimeni si nu s-a implicat nimeni(desi omu` a incercat sa vorbeasca cu cei de la Rebelmusic si cu trupa,pt a face siteul oficial,nimeni nu l-a aizit).Si...asta e...o sa ne multumim cu rebelmusic.ro cand o sa fie gata si cu paginaparazitii.go.ro
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
sa punem punctu` pe I...
Parazitii.us a fost o treaba excelenta... pana l-a inchis omu. Motivul ? pai... vlad (cxe - webamsterul) a vorbit cu managerul trupei, in mai multe randuri, la un moment dat era totul stabilit aranjat etc ca pagina sa fie oficiala. Nu a cerut bani si n-a avut nici o alta pretentie de ordin material, a cerut doar sa fie tinut la curent cu evolutia trupei, concerte, etc. Bun... totu bine, toata lumea fericita, parazitii.us era situl oficial, se lucra chiar si la un fle de magazin online etc.... Intamplarea face ca acelasi webmaster sa auda de la acelasi management ca treaba cu parazitii.us = oficial era un fel de muci in fasole, adica managerul Parazitilor a lansat vorba asta (parazitii.us = oficial) pentru ca trupa Parazitii sa nu-si piarda din fani!, pana urma sa fie terminat rebelmusic.ro
...
ce ziceti ?
...
ce ziceti ?
- ckride
- Junior Member
Re: sa punem punctu` pe I...
Initial trimis de neamtzu
[...] Intamplarea face ca acelasi webmaster sa auda de la acelasi management ca treaba cu parazitii.us = oficial era un fel de muci in fasole, adica managerul Parazitilor a lansat vorba asta (parazitii.us = oficial) [b] pentru ca trupa Parazitii sa nu-si piarda din fani!, pana urma sa fie terminat rebelmusic.ro
...
ce ziceti ? [/B]
personal nu cred sa fi facut munteanu asa ceva..
dar na.. nu exclud posibilitatea..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
....pentru informarea omului pagina inca e valabila , dar acum are o calduroasa urare care suna cam asa ...
A fost odata http://WWW.PARAZITII.US si a fost frumos, dar nu mai e !
Multa MUIE pt. Tovarasii de la
C N A
( CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI )
Oricum e aiurea subiectul....
A fost odata http://WWW.PARAZITII.US si a fost frumos, dar nu mai e !
Multa MUIE pt. Tovarasii de la
C N A
( CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI )
Oricum e aiurea subiectul....
-
monk - Mesaje: 2747
..se misca ceva pe http://www.parazitii.us/ sau mi se pare doar mie?!? :-?
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
da
MonsterSnatch scrie:..se misca ceva pe http://www.parazitii.us/ sau mi se pare doar mie?!? :-?
nu tzi se pare vazui shi yo scria ceva de under construction... intratzi shi vedetzi

-
RappSodic - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1