C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 10:24 am

mai intai si lanceput neatza si aide in shut

auz ma'am lasca, de cand s-o mutat cm pe literatura alergam dupe efecte? io-te-te-te-le la ele.., ce nu poa sa hii sensibil si perisabil simultaneously? orcum suntem totiperisabili si trecatori pe zebra vietzii..
apropo, care vrei un motan birmanoise?
onk

Mesajde eyewitness » Mar Feb 11, 2003 10:45 am

neata
si cine nu-i gata il iau cu lopata.
nashico lasa-l mah pe baicsu ca-i paralel si cu botanica si cu geografia si cu cartile in general alea 52 cu 3 giocheri. daca-l scoate omu din folbal si hochei umbla ca bezmeticu pe forum noroc cu ilustru care-l mai ghidoneaza...
si ca luai critici referitoare la icsicna statui ieri peste program si le rectificai cu rectificatoru in sensu de modificari prin schimbare pe ici pe colo si in partile iesentiale si pt aia care nu cunoaste chimie le pot da un indiciu ca cerbu n-are gusa da ielanu are...
Fişiere ataşate
icsicna.jpg
icsicna.jpg (413.31 KiB) Vizualizat de 3324 ori
eyewitness

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 10:57 am

userul cu foarte multe posturi de calitate inferioara celor alor Jasmynei se simte onorat de schimbare
multumim ochioshia ta
onk

Mesajde SOD » Mar Feb 11, 2003 11:04 am

buna dimineata!shomeri primiti in congregatie?ce-i drept fara isigna,da tatuajili i buni?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 3:33 pm

Cataline, ce faci mah? pe rebus, nu, acolo nu, acolo nu.....nu te preda ....
onk

Mesajde eyewitness » Mar Feb 11, 2003 3:37 pm

lasa-l mah ca ie preocupat sa-si castige PAINEA cea de toate zilele si se reprofileaza pe CIRC....
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Feb 11, 2003 3:58 pm

ce e draga,nu ti-a placut cu painea?
ce sa fac onkoaso,stau ca vita acasa cu cracii pe birou si ma navighez cu surfu pe net!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mar Feb 11, 2003 4:07 pm

bah cata nu ca nu mi-a placut dimpotriva ma inecai de ras cu dumicatii aia aruncati in ilustrii...de calibru redus...najpa bah cand viata-ti penduleaza numa intre forest gump si gladiatori...
eyewitness

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 4:11 pm

bah, voi stiatzi ca intrarea la circ se facea daca dadeai lapoarta o paine intreaga, pentru hrana leilor, vroiai circ, n-aveai paine, de unde si denumirea "circul foamei"... da decat circ mai bine mirc
onk

Mesajde SOD » Mar Feb 11, 2003 4:14 pm

asa e ma bre,ca am vazut io in marele film documentar despre viata anticilor,"spartacus".de acolo am invatat io tot ce stiu de romanii astia.da ai vazut ma onkoaso,ca aia din senat dadea la poarta chifle de alea cu susan?o fi fost mcdonalts pe atunci?ca mcloud era sigur!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 4:17 pm

alea cu susan era pentru lion king, si pe urma venea shrek cu ursuletii lui si se batea cu campionii ligii de folbal cu cranii de sclavaurieni, care erau multi si frumosi ca stelele si constelatziile de pe cer
onk

Mesajde SOD » Mar Feb 11, 2003 4:24 pm

auzi ma,da forest gump asta nu a fost un soi de gladiator?adiaca nu era ala de cultiva gladiole pentru imperiul roman?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 4:27 pm

da, cultiva gladiole, da nu orce fel de gladiole, gladiole din gumpí£, si le cultiva in padure, de unde deducem lipsa de inspiratzie a autorilor in privintza titlului

io papa, e si juma'
onk

Mesajde SOD » Mar Feb 11, 2003 4:55 pm

Da dom'le,ce vremi!in Roma gladiatorii cultivau gladiole si se bateau cu Lion King,oleca mai departe Hannibal trecea Alpii cu Dumbo,McLoud facea concurenta neloiala lu McDonald's, iar Shrek orbecaia(umbla pe nevazute,a 3a e "b") pe coclauri in cautarea lu' Gump padurarul.inca nu sunt lamurit cand a aparut pe scena istorica Darth Vader si Robin Hood.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Mar Feb 11, 2003 5:06 pm

...shi uite ashea, din vorba-n-vorba shi din gura-n-gura pe cale orala shi chiar bucala cum ar zice aiu, tot la Greuceanu ajungetzi...

nu vreau mah cotoiu' ala birmanexu, ca sa-nfoaie la iealnii mei, shi-i scuipa shi mi tzii sparie, shi nu mai poate casa munceshte ei, lasca shtiu io unde batzi!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

neata

Mesajde eyewitness » Mie Feb 12, 2003 9:02 am

bah truditori sunt frunte-ash in intrecerea forumista. am doo avertismente si la al treilea intru cica o saptamana-n fara plata pt deratizarea ielanilor. bah ce bine-i sa fii adm. tu dai avertismente ,tot tu le contorizezi, tot tu iesti imbecil...
hai sa aveti ielani si pa ziulica de azi
eyewitness

mneatza

Mesajde angus » Mie Feb 12, 2003 9:18 am

mneatza oameni, frig rau, pa la voi ce mai e nou, aiule uni calcashi breh iar pa bec caci nu survolai, onk trai-tzi-ar cotoiul, baicse trai-tzi-ar isicnele, nu faci tu un biznis cinstit cu aiu sa-i preiai distributzia dupe umeri, SOD, trai-tzi-ar shi tzie ce vreai tu shi cat vreai tu, gata, ajunge cu uratu, acum la munca tovarashi
angus
Junior Member

Mesajde onk » Mie Feb 12, 2003 9:25 am

Initial trimis de SOD
inca nu sunt lamurit cand a aparut pe scena istorica Darth Vader si Robin Hood.

uite iti dauun hint
Fişiere ataşate
darkvador.jpg
darkvador.jpg (12.47 KiB) Vizualizat de 3310 ori
onk

1564

Mesajde baixinho© » Mie Feb 12, 2003 12:12 pm

neata

Initial trimis de eyewitness

()baicsu-i paralel si cu botanica si cu geografia si cu cartile in general alea 52 cu 3 giocheri. daca-l scoate omu din folbal si hochei umbla ca bezmeticu pe forum noroc cu ilustru care-l mai ghidoneaza(...)

daca-s fi bhuttu, iar tu vali ti-as spune: dute-n puncte puncte
daca-s fi SOD, iar tu Ilustru', ti-as spune: mananci ceva
dar sunt baixio, iar tu aiu, asa ca-ti spun: ej bulanjiu, nea. ce, daca a fost primu care mi-a spus ca po sa scriu si pe alte forumuri in afara de sport inseamna ca ma ghidoneaza?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Feb 12, 2003 1:21 pm

bah baicsule ca-ti pierdusi ielanii am inteles da si simtu umorului asta-i prea de tot. ce dracu mah dezordonat mai iejti....
eyewitness

Mesajde vali » Mie Feb 12, 2003 1:48 pm

sa-mi moara vecinii de deasupra, e un frig afaraaaaaaaaaaaaaa
some people deserve to die
vali

1565

Mesajde baixinho© » Mie Feb 12, 2003 1:59 pm

simtu umorului ie legat cu lantu de mine, deci nu po pentru casa-l (copirait ma'am lasca -> copirait onk) pierd. numa ca am inceput ziua dan :D "puncte puncte"-lea si-am interpretat mesagiu tau aiurea. taie-m gatu acu!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mie Feb 12, 2003 2:42 pm

buna ziua gospodari!acu facui ochi,ca am privit la teveu pana in zori de ziua.
bai oameni buni,adminu' oribil a luat-o razna de tot!ar trebui sa anuntam hingherii.mi-a dilit o droaie de posturi in care il faceam de ocara.auzi tu,contorizare.pai hai sa punem la fanclub si apometre ma!

aveti spor azi bre?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Feb 12, 2003 2:47 pm

bah baicsule imi veni inima la loc acolo unde-i sade iei bine. bah avem cui sa taiem gatzi stai linistit...

sodule vezi mah ce se intampla daca dormi ? isi face unii de cap si merge contoru ca ventilatoru
eyewitness

mneatza

Mesajde angus » Joi Feb 13, 2003 8:48 am

breh, atz sarit eri buluc la gatul provocatorilor shi lasat productzia casa sufere shi lumina nestinsa...
SODule, n-avem spor, avem ielan, vreai shi tu? vez ca pe langa spor tzi-a disparut shi avataru.
onk, ce mai face cotoiu, sanatos, voinic, cu racorica asta de-afara nu i-a inghetzat nici un madular?
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Feb 13, 2003 8:52 am

am avut lucruri muuuult mai importante de realizat.
anguse, vezi cum vorbesti, ca a inceput sa ne vorbeasca lumea ca suntem asaaa, ca suntem pe dincolooo, etceteraaa...anyway cotoiu functioneaza perfect, necastrat si neinghetzat, da de unde interesu asta asa de subit dintr-o data asupra integritatzii domniei sale?. fro elancitza la temperaturi nalte?
onk

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 9:32 am

neata proletari
ielani ciuciu azi. in dorinta si vrerea mea de a sustine economia mexicana ma facui tzandari si lucrurile azi parca nu sunt ce par a fi (copirait angus)
eyewitness

Mesajde onk » Joi Feb 13, 2003 9:44 am

poi daca n-ai elani, stai o tzira, ca vaz ca se infiripa de o pepiniera...si ce ziceai? azi stai sub sombrero?
onk

1566

Mesajde baixinho© » Joi Feb 13, 2003 9:58 am

neatza, punasiua, saru' manushitzele

vali, i-ai dat, ma, filmele do'n'soarei afra? :D
ANTI

baixinho©

lumeeeee, lumeeeeee, sooooooro lumeeeee...

Mesajde angus » Joi Feb 13, 2003 10:02 am

pai lumea aia de care zici matale tante onk ne vorbejte de mult, nush de ce se incapatzneaza ia casa ne invidieze :con: , io creca lumea aia crede ca glumejte. da' lasca pusei postul potrivit la locul nemerit pa aberatzii shi poate caci voi afla de unde devine radacina raului.
shi daca chiar vreai casa vorbesc cu liniutze shi virgule, ortografic shi ortoepic, tresa pui deo bursa casa ma trimetzi la scoala, ca la concursul pentru postul de spalator de parbrize fu suficient ce shtiu acu', ca n-am avut de scris decat " spala-ma nene" pa un parbriz plin da praf.
aiule, bag sama ca ieconomia mecsicana facu eri chiar un salt, data fiind pizza lor natzionala de trebuii s-o mananc cu fortza shi prin constrangere de foame...

leitar edit: shi ia nu te mai loa de baicsu, ca-i frate bun cu sora bunicii, shi da cateva ori m-a impresionat placut, pozitiv, afirmativ shi chiar favorabil parerea lui, care fu idem shi la fela cu parerea mea, numai ca mie imi fu jena sa mi-o exprim :D ...plus ca apreciez ibidem faptul ca injura respectuos shi numai cu stelutze shi nu in direct ca altzi oameni de bine, shi a mai inventat shi threadu' da teatru, nush ce sicrie iel acolosha pa sport ca nu mantere, da' io ma bucur tare ca s-a antamat in intrecerea ielanilor.
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare