(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 12, 2003 10:49 am

eye..luati-ash falca...ti-am explicat in engleza ce e cu avertismentele. vezi pe English topic. :)

Stitzi ce m-am gandit eu in aceasta dimineatza ? Sa ne impacam cu totzii...eu,baixo,Nicholas si onk. Ce zicetzi ? Vretzi ?
Eu vreau.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Mie Feb 12, 2003 10:55 am

daca-i pe alese io vreau sa ma impac cu bhuttu si baixo

auzitzi, domnule admin, ca tocmai ce citii postul cela cu avertismentele si numaratoarea lor, ce ne facem cu cei care ar fi meritat avertisment pe literatura si nu au primit, nu din lene ci conform principiului libertatzii spirituale....?
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 12, 2003 11:00 am

Acolo se pare ca dumneavoastra suntetzi moderator. Si impartzitzi cum doritzi avertismentele. Cand vor aparea pe forumul de avertismente si banari (bineinteles justificate)....vor fi trecute la contoar.
Fiecare forum este lasat la latitudinea moderatorului. Unii sunt mai rai , altzii mai blanzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Feb 12, 2003 11:33 am

*lol*..OM, de ce dracu as vrea sa ma impac? Daca e contagioshi? Ce fac atunci, ca asigurarea mea medicala nu acopera ce-au ei??
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

1563

Mesajde baixinho© » Mie Feb 12, 2003 12:04 pm

Initial trimis de onk
daca-i pe alese io vreau sa ma impac cu (...) baixo
(...)

si eu vreau sa ma impac cu onk (si cu dana). ete dovada:
Fişiere ataşate
pentru_onk.jpg
pentru_onk.jpg (6.55 KiB) Vizualizat de 1570 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 12, 2003 12:13 pm

Si eu vreau sa ma impac cu Nicholas. Ete dovada :
Fişiere ataşate
pt. nicholas.jpg
pt. nicholas.jpg (8.79 KiB) Vizualizat de 1549 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Feb 12, 2003 1:27 pm

Hehe...pentru sticla aia sint gata sa-mi ling buzele uitindu-ma "erotic" in ochii tai..*lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde angus » Joi Feb 13, 2003 9:35 am

tare ce ma bucur macsim ca au inceput casa se falfaie steguletzele albe p-aicishea, chiar daca ie doar de oichii lumii, n-avui vreme eri casa va bag in shedintza, ashea ca recuperez acu:
moshule, daca ai ceva personal cu divershi membri marcantzi ai clasei truditoare, fi bun shi zile-o individual, nu mai acuza pa toata lumea la gramada. nu trebe sa sari la computer imediat ce cazi din pat la ore mici, ce treaba ai tu cu ora la care ma trezesc io, mah?! shi nici cafea nu biau, nah! daca tu nu intzelegi conceptul filozofic de ielan, lasa-ne-n durerea noastra sa ne bucuram noi de iel, ce-ai de ne faci putori?! te deranjaza ca-mi place mie sa sicriu fara virgule shi liniutze? shi pe mine ma deranjeaza divershi care una doo ishi tot baga shi-shi tot scot, nu-mi place forumul de sex, nu-l citesc, fratele meu, ie simplu, nu ma apuc acum sa ma iau de oameni.
ca doar de atatea ori itzi loai apararea, atat in plen cat shi in particoler shi-n privat, poa' sa zica shi aiu, nush de ce te tot caznejti casa ma faci sa-mi para rau.
na ca ma mai rocorii o tzara.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 9:46 am

OK , anguse. Iarta-ma. Sper sa ramanem prieteni si sa dai masa aia de ai promis-o in Shorley sau in Phileas Fogg (sau cum ii zice acolo sus in Mall). :yD
Si cand zic masa...nu ma refer la aia cu 4 picioare...ci la bucatele care se aseaza pe ea.

Bafta !....si ma bucur ca nu bei cafea. Aia e drog curat. Nici eu nu beau. Mai bun un ceai. :p

PS : astept sa ii bagi in sedintza si pe colegii tai cu elanii. sau probabil i-ai bagat deja acolea la voi
Oribilul Mosh
Junior Member

1568

Mesajde baixinho© » Joi Feb 13, 2003 10:10 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)si ma bucur ca nu bei cafea. Aia e drog curat. (...)

deci sa inteleg ca aia pe care-i vad eu la televizor isi baga cafea in vene? cool, man, cool!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 10:52 am

...ti-am explicat in engleza ce e cu avertismentele. vezi pe English topic. :)

bine ca nu mi-ai esplicat pe o-zone in rusa ca la mintea ta ma pot astepta la orice. de fapt tu le-ai dat , tu le-ai contorizat, tu ti le bagi in cur. repet cu unu nu sunt de acord si consider in continuare un abuz de putere din parte-ti practicand metoda infantila mi-ai tras-o lasca (copirait) vezi tu avertisment ce-ti dau io...si btw de ce nu i-ai dat si lu vali cand a fost off topic sau corb la corb nu scoate ochii?
deci cu alte cuvinte si in alta ordine de idei cam asta era la ce ma gandeam in momentu asta asa ca sa nu zici ca sunt off topic....

ps cu angus (care in particular ti-a luat apararea ,recunosc) ai procedat jenant ca intotdeauna. arunci cu chifla si p-orma iti ceri scuze. suna familiar nu? ipocritule!
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 10:57 am

Eu zic sa vorbesti cu Aliosha de avertismente. El se ocupa cu aprobarea si dezaprobarea lor. Eu doar le dau. :)

Eu macar imi cer scuze. Am o urma de bun simtz ..fatza de altzii...care in vecii vecilor nu ar recunoaste ca gresesc.....si isi sustin idiotenile pana in panzele albe.
Oribilul Mosh
Junior Member

1571

Mesajde baixinho© » Joi Feb 13, 2003 11:06 am

(...)care in vecii vecilor nu ar recunoaste ca gresesc(...)

eu am puterea sa recunosc ca gresesti.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 11:10 am

saracutu de tine...tu iesti doar o unealta in mana diavolului...un simplu executant nu? vezi ca si nazistii ,la judecata de apoi, tot asa au zis ca au executat ordinele...

asta numesti tu bun simt? bah poti spune ca ai dacie, troleibuz, postere,seminte ,orice ,da-ti zic io bun simt nu ai....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 11:15 am

parerea ta . nu ?

hai ca m-am plictisit de atatea aberatzii. mai punetzi si voi mana si mai scrietzi ceva folositor...ca se duce forumu' de rapa. in curand o sa ies pe strada cu formulare de inscriere...sa aduc membrii noi. :)

vb. mai tarziu , dragi tovarasi !

pa si pussy !

PS : eye..daca eu sunt o unealta in mana diavolului....atunci cine e diavolul ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Joi Feb 13, 2003 11:25 am

parerea ta . nu ?

hai ca m-am plictisit de atatea aberatzii. mai punetzi si voi mana si mai scrietzi ceva folositor...ca se duce forumu' de rapa. in curand o sa ies pe strada cu formulare de inscriere...sa aduc membrii noi. :)

vb. mai tarziu , dragi tovarasi !

pa si pussy !

noi suntem numa niste putori, incepe tu de exemplu sa scrii ceva folositor pe forumu asta ca ti-ai facut incalzirea pe fro 6000 de posturi. da-ne tu un exemplu de post prolific.
onk

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 11:26 am

eye..daca eu sunt o unealta in mana diavolului....atunci cine e diavolul ?

cum nu stii moshule? pai sa parafrazez un cunoscut si intelept user iti zic : asta n-o vei stii niciodata. vei trai cu povara acestei dileme toata viata . te va urmari pretutindeni pana la moarte....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 11:30 am

Initial trimis de onk
noi suntem numa niste putori

Pai mai spalati-va in cazul asta. :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Joi Feb 13, 2003 11:33 am

Draga tovarase mosh, de ce ma provoci? stii ca pot face fatza unor jigniri si stiica pot injura, si stii ca ma pot cobori la nivelul limbajului tau suburban, dar nu o fac. stii de ce? pentru ca eu sunt un simplu user... tu o faci... jignesti... si stii de ce? pentru ca esti admin... si crezi ca esti puternic....e bine sa crezi in ceva, e frumos, dar viatza e nedreapta uneori... sau de cele mai multe ori... mai vorbim, pentru detalii...
onk

1572

Mesajde baixinho© » Joi Feb 13, 2003 11:37 am

sa treaca sarbatorile astea si ma ocup de problema. vorbesc in numele meu propriu si personal si sper ca nu-ti trece prin cap ca ma duc sa-l spal si pe eyewitness.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 11:39 am

...sau pe onk :rolleyes:

______

Draga tovarasha onk , nu te provoc. Dar voi continuatzi sa imi raspundetzi. De ce nu ma lasatzi in prostia mea si ma bagatzi in seama ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 11:55 am

De ce nu ma lasatzi in prostia mea si ma bagatzi in seama ?

bah moshule fute-mi-te-as pe unde mananci shaorme hai ca iar bagashi giumbushlucu bata-te sa te bata doroftei la moaca aia ta de disney. bah pe bune de unde le scoti nenica? pai bah moshule taia-ti-as pula cu clestele de cuie pe cine futea grija mai alaltaieri de baicsu,angus,onk si eye si activitatile lor matinale?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 12:01 pm

Initial trimis de eyewitness
bah moshule fute-mi-te-as pe unde mananci shaorme

Pai pe unde mananc shawarme ? Pe la terase si restaurante .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 12:09 pm

Pai pe unde mananc shawarme ? Pe la terase si restaurante .

pe unde vrei tu moshule ....dorinta ta ie lege pt mine...daca tu la muian ii zici terasa sau restaurant ie treaba ta... mi-e totuna...deci ramane cum am discutat, nu? :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 12:13 pm

Bine..dar pe urma mi te fut si eu pe unde bei tuica d'aia mexicana. Vrei ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 12:17 pm

cand o sa fii cu gura plina moshule o sa-ti placa asa de mult ca nu-ti mai vine a face nica altceva...

ps hai gata ca poate ne luam ban amandoi ca nu folosim pemeu sau ymeu sau porumbelu calator. mai bine sterge ultimele posturi ca sa fim in siguranta :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 12:20 pm

Lasa'le asa. Sa murim impreuna...daca e sa murim.
Aliosha...mie sa nu imi dai ban...ca ne cunoastem. Numai lu' eye sa ii dai. Da ? Te rog eu ! Merci. Esti un dragutz.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 12:34 pm

nu vreau sa mor cu tine moshule ca tu mori repede ori te calca tramvaiu 14 la cimitiru armenesc, ori iti dau aia cu pucu in cap ori te-neci cu seminte de bostan...ori iti face polidinu cu un cutit de bucatarie vrun user nemultumit.
si aliosha de acord da-mi mie banu... canadianu asa pt inceput fro suta de mii de-o franzela da lu moshu sa nu-i dai ca-i praduie dand la altii . io am doo deja si conduc detasat in top (fute-mi-te-as moshule ca cu asta nu te iert)
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Feb 13, 2003 12:49 pm

SC SOD LTD,vinde in rate si cu avans o ,apometre made in germany.montare gratuita!adica le dam la monta!

moshule,nu bagam apometre ma,la fanclub? hai ma,ca e monta gratuita si poate intri si tu in lumea oamenilor!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Joi Feb 13, 2003 1:52 pm

detin 1 bucata garsoniera fara apometre si gazometre.solicit ajutor.
bravo baixule!
marian jan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati