Bai am o problema MARE! da MARE!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 2:53 pm

Initial trimis de Nightwish
gees ce dur esti mey. :) (no ca io am fost mai subtila :p) ce ti-a facut bietul copil nevinovat? cre'ca se lasa si de copiat cand o citi postul tau :D nu-i place scoala asta e, totusi asta nu-l va opri sa termine si o facultate-cel putin. (sa vezi tu :) in viata nu facem mereu doar ce ne place, asta e clar!

toti asteapta sa li se dea fara a da nimic in schimb ptr ca asa e construit omul! intai primesti si dupa aceea (daca iti convine) oferi, ideea e cine draq iti mai ofera ceva daca toti gandesc asa?! :con:

Inseamna ca nu sunt om? ... eu dau intai.

Si normal/natural e sa semeni ca sa ai ce culege mai apoi..

..Da, de cam mult timp spatiul carpato-danubiano-pontic nu-ti mai ofera decat taxe /impozite/ preturi tot mai mari.

Dar daca vezi partea goala a paharului ... ai sa ajungi gol si tu. Si atunci?

Asculta-ma: asa trebuie sa fie . Treci de asta si vei deveni barbat! ..:)

Poti?
PS: oricum , job-ul la mine la ferma ramane valabil. Te astept.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 13, 2003 3:01 pm

Bortzianu' daca platesti bine, n-ai nevoie (ptr administratia fermei) si de...stiu eu o secretara, web-designer/master (ma pricep si la asta un pic) sau in curand economist (desi la asta nu ma pricep deloc)?! ca astia la stat aproape ca ma platesc cu nasturi :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 3:25 pm

Initial trimis de Nightwish
[b]Bortzianu' daca platesti bine, n-ai nevoie (ptr administratia fermei) si de...stiu eu o secretara, web-designer/master (ma pricep si la asta un pic) sau in curand economist (desi la asta nu ma pricep deloc)?! ca astia la stat aproape ca ma platesc cu nasturi :D [/B]

:) ..Inca nu am nevoie..de-aia ziceam peste trei ani..:).. Hai ma, tu ai vazut ferma cu secretara? ..!!!!! ..:)

Pai fugggggiiii de la stat !!! Ca eu am fugit ..si e mult mai bine... Lucrez doar web design/flash animation / sound ..si ..crede-ma ca, pe luna ..castig.. cam mult. Pe bune.

Lucrez si aici pentru dincolo/si pentru dincolo direct ...si mi-am tras si o firma de multimedia.. Sunt patron!si mai am si trupa..:)

..Pe bune, lasa stabilitatea "statului" pe loc si ... cauta pe un http://www.freelancers.net si http://www.monster.fr un job ... CV -uri vreo trei luni de zile trimise ..si trebuie sa iasa ceva..:)

BAte-ti si tu cocosul daca vrei oua..:))
Bortzianu'
Junior Member

quit

Mesajde Unregistered » Vin Feb 14, 2003 11:35 am

Pai atunci renunta la scoala ca sa devii un looser nenorocit, ceea ce esti deja oricum de pe acum.
Unregistered

Re: quit

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 14, 2003 11:48 am

Initial trimis de Unregistered
Pai atunci renunta la scoala ca sa devii un looser nenorocit, ceea ce esti deja oricum de pe acum.

DA .. looser si worker.
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: quit

Mesajde Sydney » Lun Feb 17, 2003 2:20 am

Initial trimis de Bortzianu'

DA .. looser si worker.

Asta in cel mai fericit caz Bortiene.Eu va treaba asa ... looser si somer!
Acu` Tendoane,treaba ta...potzi sa-i/sa-ti dai si foc...oricum probabil o sa ajungi un ;M dak vrei sa traiesti dupa capu` tau...

PS: vreau sa nu fiu acuzat de ipocrizie...:D
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Tendon » Mar Feb 18, 2003 9:12 pm

mah...acum pe bune...dupa cate aberatzii am auzit pe tema asta ash putea sa ma duc dreaq la un psihiatru...voiam shi io putzina consolare...alea alea...shi in plus de asta...oricum nu mi-a trecut scarba de scoala...shi...bortziene...o sa pastrez mah mesaju ala...shi daca porcilor tai le place gothicu...beton scarbici (serviciu or smth)...pai atunci vin cu placere sa-i cresc :)...hai salutare ca tre sa ma duc sa fac baie...
(pleoshc in cada umpluta...) o sa mai trec pe-aci ca suntetzi distractivi...
Tendon

Mesajde copiutzu » Mie Feb 19, 2003 11:02 am

Initial trimis de Tendon
mah...acum pe bune...dupa cate aberatzii am auzit pe tema asta ash putea sa ma duc dreaq la un psihiatru...voiam shi io putzina consolare...alea alea...shi in plus de asta...oricum nu mi-a trecut scarba de scoala...shi...bortziene...o sa pastrez mah mesaju ala...shi daca porcilor tai le place gothicu...beton scarbici (serviciu or smth)...pai atunci vin cu placere sa-i cresc :)...hai salutare ca tre sa ma duc sa fac baie...
(pleoshc in cada umpluta...) o sa mai trec pe-aci ca suntetzi distractivi...

tendoane, eu zic ca ai o problema de intindere. Eu zic sa te relaxezi. Poate ca deja esti relaxat dupa baia facuta. :sperm:
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 19, 2003 11:27 am

Initial trimis de copiutzu

tendoane, eu zic ca ai o problema de intindere. Eu zic sa te relaxezi. Poate ca deja esti relaxat dupa baia facuta. :sperm:

..Tocmai de curand ...actualul porcar ...mi-a inchis cainele lup in cotet/ferma/cocina-palat ..cu porcii ..Si s-au batut vreo 4-5 ore, cred ..si lupul-caine mi-a omorat doi porci ...cand i-am gasit ..un porc inca mai traia (cred) ..dar lupul ii mancase deja juma' de cap...Sange peste tot ..bucati de urechi si resturi de creier... Cred ca-l schimb pe domnul porcar...

..Ma rog , bine ca n-a aflat PRO-tv-ul ...Ideea e ca , cu relaxarea treci marea.

Bafta!
Bortzianu'

Re: Bai am o problema MARE! da MARE!

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 10:27 pm

Initial trimis de Tendon
Bai mie nu-mi place scoala! Si mi-as dori sa-mi placa dar nu reusesc.

Ce draq sa fac ca sa-mi placa scoala?

P.S. E pe bune! Eu chiar sunt stresat de faza asta

Hmm.acuma chiar nu ai de ce sa fii stresat !!E VACANTA:D!!..iti dau un sfat..in vacanta asta incearca sa recapitulezi materia..pe care ai pierdut`o...o sa te ajute...e greu da..daka..ai vointa reusesti!!..spre exemplu eu stau cam prost cu chimia insa acum in vacanta mi-am mai invatat ceva..ceva ..asa ca in clasa a-10-a voi stie si eu totusi despre ce e vb..in toata chimia aia...idioata!!da..nu garantez ca mai tin minte pana atunci:o..glumeam!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii