Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!

Mesajde testoasa » Vin Oct 12, 2001 11:27 pm

Hai, ma, numai iubitori de rock sunt pe aici? Lasa, stiu ca este forumul Animal X, dar el nu cuprinde discutii despre toata muzica house.Asa ca vreau sa vad si eu care mai este nebun dupa acest gen de muzica!!!Hai, cine se angajeaza la discutie?
testoasa
Junior Member

Mesajde Mr_XL » Lun Oct 22, 2001 1:44 pm

trimite-mi mai: mr_x_2001ro@yahoo.com

o sa discutam ce vrei......................DOAR HOUSE!!!!!!!!!!!
Mr_XL

Mesajde upsgirl » Sâm Noi 03, 2001 2:17 am

Initial trimis de Mr_XL
trimite-mi mai: mr_x_2001ro@yahoo.com

o sa discutam ce vrei......................DOAR HOUSE!!!!!!!!!!!

Pai uite, ca si mie imi place enorm House, si hai sa discutam!!
Testoasa, cine iti place dintre cei care "canta" house???
Ce formatii??
Astept sa scrii, si mai vb noi!!!
te salut si numai bine
upsgirl
upsgirl

Mesajde testoasa » Mar Noi 13, 2001 5:59 pm

Initial trimis de upsgirl

Pai uite, ca si mie imi place enorm House, si hai sa discutam!!
Testoasa, cine iti place dintre cei care "canta" house???
Ce formatii??
Astept sa scrii, si mai vb noi!!!
te salut si numai bine
upsgirl

Eh, eu sunt innebunita dupa Peffendorf si Scooter, imi place mai ales muzica house necomerciala, hard house si house progressive.Dar imi place si techno. Apropos, ai ultima melodie Bomfunk Mc's-Superelectic?
testoasa
Junior Member

Mesajde testoasa » Mar Noi 13, 2001 6:01 pm

Oare de ce nu mai apare muzica house bazata? Ca nu e vara? Asta ma oftica in domeniul muzicii, cand e vara, apar hituri peste hituri, si dupa ce trece vara, canci. Ramanem cu aceleasi melodii vreo 3 luni ( ma refer la muzica house).
Ofticant, nu?
testoasa
Junior Member

lol

Mesajde vladonne » Mie Noi 14, 2001 5:13 am

Initial trimis de testoasa
Oare de ce nu mai apare muzica house bazata? Ca nu e vara? Asta ma oftica in domeniul muzicii, cand e vara, apar hituri peste hituri, si dupa ce trece vara, canci. Ramanem cu aceleasi melodii vreo 3 luni ( ma refer la muzica house).
Ofticant, nu?

de aici tragem concluzia ca house e o muzica ashaaaa, mai de vara ?
vladonne
Junior Member

Re: lol

Mesajde testoasa » Joi Noi 15, 2001 12:02 pm

Initial trimis de vladonne

Da, cam asa e!
testoasa
Junior Member

rave

Mesajde Vizitator » Mie Noi 21, 2001 11:29 am

Salut,
nu stiu cine a afirmat ca AnimalX ar canta house...pentru ca oricum e o aberatie...muzica rave adevarata nu prea se face la noi in tara...cine vrea sa ma contrazica sa o faca!
Vizitator

Re: rave

Mesajde testoasa » Mie Noi 21, 2001 8:30 pm

Initial trimis de master_of_rave
Salut,
nu stiu cine a afirmat ca AnimalX ar canta house...pentru ca oricum e o aberatie...muzica rave adevarata nu prea se face la noi in tara...cine vrea sa ma contrazica sa o faca!

Deviezi de la subiect!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

....

Mesajde Madalina » Joi Noi 22, 2001 8:48 pm

daca tot ati dat-o pe genuri din astea de muzica... cui ii place SYLVER? mie imi place la nebunie sylver. cui ii mai place???? :D
Madalina
Junior Member

Re: ....

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 10:13 am

Initial trimis de Madalina
daca tot ati dat-o pe genuri din astea de muzica... cui ii place SYLVER? mie imi place la nebunie sylver. cui ii mai place???? :D

Si mie imi place Sylver!!!!!!;)
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Re: Re: ....

Mesajde Madalina » Vin Noi 23, 2001 6:21 pm

Si mie imi place Sylver!!!!!!;)

Ce melodii de la Sylver itzi place? Mie imi place la nebunie "Forever in Love". Tie? :)
Madalina
Junior Member

Re: Re: Re: ....

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 10:04 pm

Mie imi place "Turn the tide"...
testoasa
Junior Member

Re: Re: Re: Re: ....

Mesajde Madalina » Vin Noi 23, 2001 10:46 pm

Mie imi place "Turn the tide"...

e misto si aia :)
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Re: lol

Mesajde apunake » Mie Noi 28, 2001 1:08 pm

Initial trimis de vladonne

Bravo coane. Asta cu muzica house de vara imi place. Adeca shpritz de muzica, asta e muzica house? shame on you :)
apunake
Junior Member

Re: Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!

Mesajde apunake » Mie Noi 28, 2001 1:11 pm

Hai, ma, numai iubitori de rock sunt pe aici? Lasa, stiu ca este forumul Animal X, dar el nu cuprinde discutii despre toata muzica house.Asa ca vreau sa vad si eu care mai este nebun dupa acest gen de muzica!!!Hai, cine se angajeaza la discutie?

Mai e si un iubitor de rock care asculta house la disperare.
Unde sa gasesc Blank&Jones? Si in general merita efortul?
apunake
Junior Member

Re: Re: Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!

Mesajde testoasa » Vin Noi 30, 2001 10:27 am

Initial trimis de apunake

Blank&Jones se gaseste doar pe Internet... Ca mp3-uri.
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Re: Re: rave

Mesajde Vizitator » Vin Noi 30, 2001 12:57 pm

Despre copiii de la Animalele X as zice mai degraba ca nu exista nici o regula care sa te convinga ca existi cu adevarat.
Vizitator

HOUSE RULES!!!!

Mesajde scorpyuta » Mar Feb 12, 2002 3:35 pm

ce sa zic?eu ascult house la disperare...ador tot ce inseamna atb,dj tonka,westbam,faithless,sylver,paul van dyk,artfull dodger...etc etc...house oricum este ceva nou pentru romani shi ma bucur ca multzi au imbratishat acet gen de muzica...merita.in caz ce vretzi sa mai vorbitzi de asha ceva cu mine scrieti-mi la scorpyuta@scorpyuta-rules.org .nu uitatzi HOUSE RULES!!!
scorpyuta
Junior Member

mda... se pare ca este o greseala deja acceptata chiar si de "CUNOSCATORI"

Mesajde airfire » Mie Feb 13, 2002 1:25 am

Intrebare intrebatoare:

Exista in ROMANIA formatzie care compune muzica HOUSE?

Va reamintesc sa consultatzi toate sursele de informatii in privintza denumirii de muzica HOUSE inainte sa va infigetzi sa-mi datzi cu parul in cap!
airfire

Re: Re: Re: Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!

Mesajde Raptor » Joi Feb 14, 2002 2:55 am

Blank&Jones se gaseste doar pe Internet... Ca mp3-uri.

Aici te inseli. Gasesti caseta cu albumul "Dj Culture" la Roton.
Raptor

Mesajde Raptor » Joi Feb 14, 2002 3:14 am

Pacat ca la noi in Romania termenul de house se cam asociaza la anumite formatii care nu au nici o treaba cu genul asta muzical (vezi de exemplu Animal X sau Kpital). Am observat ca exista tendinta la noi ca orice melodie care foloseste un pic de sintetizator, niste ritmuri un pic mai saltarete sa fie numita piesa house. Pacat!
Nici la capitolul DJ nu prea stam noi bine. M-au tot omorat astia cu Dj Raoul, Rhadoo, Internullo, etc. Parerea mea ca toti astia nu prea au treaba cu house-ul, or sti ei sa mixeze, dar cu house-ul tot nu se impaca. Singurul DJ de la noi care are stofa occidentala e Gino Manzotti, nu degeaba e si cel mai scump ca onorariu. Se vede ca a lucrat in Germania, in patria house-ului.
De afara, cei mai bazati ca mixaje mi se par Airscape, Dj Tiesto, CJ Stone, ATB, Pulsedriver, Sterbinszky, Dj Taylor si lista poate continua la nesfarsit.
Romanii mai au inca mult de invatat la capitolul asta, mai ales publicul.
Raptor

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 16, 2002 10:33 pm

Initial trimis de Raptor
Pacat ca la noi in Romania termenul de house se cam asociaza la anumite formatii care nu au nici o treaba cu genul asta muzical (vezi de exemplu Animal X sau Kpital). Am observat ca exista tendinta la noi ca orice melodie care foloseste un pic de sintetizator, niste ritmuri un pic mai saltarete sa fie numita piesa house. Pacat!
Nici la capitolul DJ nu prea stam noi bine. M-au tot omorat astia cu Dj Raoul, Rhadoo, Internullo, etc. Parerea mea ca toti astia nu prea au treaba cu house-ul, or sti ei sa mixeze, dar cu house-ul tot nu se impaca. Singurul DJ de la noi care are stofa occidentala e Gino Manzotti, nu degeaba e si cel mai scump ca onorariu. Se vede ca a lucrat in Germania, in patria house-ului.
De afara, cei mai bazati ca mixaje mi se par Airscape, Dj Tiesto, CJ Stone, ATB, Pulsedriver, Sterbinszky, Dj Taylor si lista poate continua la nesfarsit.
Romanii mai au inca mult de invatat la capitolul asta, mai ales publicul.

bine zis raptor...sunt intr-u totul de acord cu tine sa jtii....romanashii nostrii nu prea stiu ce e aia muzica house...cu exceptia celor care stau prin ardeal shi mai jtiu cate ceva...mai e de lucru la capitolu asta...da se pare ca totushi lucrurile au inceput sa se miste shi la noi...tot asha...cu respect scorpyuta!
Vizitator

Mesajde delia » Dum Feb 24, 2002 8:10 am

da si mie imi place foarte mult houseul!!!ce dj asculti?si mie imi place enorm scooter.sa imi scri!!pa pa
delia

Mesajde airfire » Lun Feb 25, 2002 9:23 am

RAPTOR amice... te inseli amarnic...
"Germania, in patria house-ului. "
Ma scuzi da patria houseului a fost si este locul de nastere al acestui stil... adica CHICAGO / USA.
Documenteaza-te baiete... ai auzit de FREDDIE KNUCKELS?
Ai auzit de clubul THE WAREHOUSE ..sau THE GARAGE unde a fost inventat stilul... ha!..sa mor eu ..habar n-avetzi fratzilor...
Confundatzi la greu TECHNO, RAVE, TRANCE, DREAM DANCE cu HOUSE-ul (derivatzie din late DISCO asa pt. informatia voastra)...
Cand o compune SCOOTER house sa ma anuntzatzi si pe mine..ok?
airfire

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:17 am

Blank&Jones sunt cel mai bun nume care l-am citit pe forum-ul asta.
Future sound of London va place?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

ceva mai bun decat FSOL

Mesajde Aliosha » Joi Feb 28, 2002 5:50 am

Am ceva chestii de genul asta care nu sunt 100% house ci o combinatie Ambient House, Electronica, Ambient Techno, Trip-Hop, Ambiental etc... IDM ( ca era sa uit)

underworld, orbital, autechre, mouse on mars, plaid, boards of canada ( ambient techno, IDM), arovane, the black dog, jetone, mu-ziq, two lone swordsmen.

Iar din house mai "pur" altceva decat Leftfield nu prea servesc, dar asta e chiar deosebit
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde sizzle » Joi Mar 28, 2002 12:04 am

Muzica house este absolut superba,fie ca e mai mult sau mai putin comerciala,fie ca e,sa-i zicem asa,mai "soft",fie ca e mai "hard"!Oricum ea este si ramane un drog....Si nu cred ca trebuie sa-i invinuim pe ce-i care fuck sau mixeaza house care nu se ridica la standardele germane,important e ca,macar incearca sa faca house.....:)))Parerea mea este ca foarte multi tineri asculta house pentru ca este la moda si nu pentru ca le plac cu adevarat ritmurile alea nebune.....care te fuck sa te simti "high",fara sa fi consumat drogs.
sizzle

Re: Re: Vreau si eu sa vorbesc cu cineva despre muzica house!!!!!!!

Mesajde fat » Joi Mar 28, 2002 4:35 pm

Initial trimis de apunake

Are baiatu' Mp3 CD cu Blank&Jones (full)
FAT (File Allocation Table)
fat
Junior Member

hmm,interesanta questie!

Mesajde Joao » Joi Mar 28, 2002 10:42 pm

:cool: Mai copii,pai eu am impresia ca toata lumea stie de scooter si blank&jones,dar eu cred ca-n muzica house(ma refer aici la toate genurile) putem vorbi la greu de piese de moment(recomand ppk-resurection!).
Ce am vazut eu prin Ibitza este greu de descris aici,nu vreau sa ma laud,dar,pana sa ajunga dj de prin Romania la nivelul de acolo,este ha-ha,mult si bine!
Am luat acum de prin Galaxy la recomandarea unui prieten Vann noiz(nu stiu exact daca asa se scrie) cu de atatea ori!Pai e o piesa excelenta,desi aduce cu o melodie din liceenii! :o
Iar cine a zis ca pe la noi lumea asculta house-ul, doar asa ca e la moda,are mare dreptate!(sizzle cred):o
Am vazut de asemenea pe hbo un reportaj cu cultura techno!
Mi s-a parut ca cam se exagereaza--suzete,cred ca totusi e prea mult!Stare de high fara droguri e insa excelenta!
Nu stiu de cand nu am mai auzit de vreun party monstru prin vreo hala,cu ceva dj renumiti!(daca stie cineve ceva acum e momentul sa zica!):confused:
Si inca o questie(v-am plictisit destul):Am vazut un concert(demonstratie mai degraba) a lui Dj quicksilver in neptun in vara trecuta.Pai sincer sa fiu,cred ca a venit asa doar de nume,caci nu s-a comportat la fel ca la party-ul din 2 mai(cred ca acolo a fost) unde chiar a fost dj!Sa fie oare questia de chef sau de bani?:con:
Joao
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii