Initial trimis de Draga
[b] Either way, daca nu-si da numele (logat) nu exista.
Cheers![]()
crede-ma ca si de si-ar da numele (logat, nelogat, dezlogat...) ptr mine tot nu exista.
Cheers to u2

Initial trimis de AnDrEi
Uite Lady Killer .. despre cine cred eu ca e .. oarecum cordeles pe site ..
Rol: Aberez pana obosesc :-))) [B]la fel intretine si relatii sexuale
Preferinte : fancluburi, pisici, pesti, dealuri si campii A uitat sa mai spuna munti si pesteri ( cred ca are una .. nu ` i mai trebe )
Defecte: nu ma cunosc prea bine ; sunt prea calma de felul meu. Cand ma enervez ii scot din sarite si pe ceilalti, asa ca nu cumva sa stati pe langa mine cand sunt nervoasa! Nu-mi place cum arat. !
A fost deajuns... deci .. concluzia o astept de la voi :-) [/B]
Initial trimis de copiutzu
eu zic ca fetele de pe fanclub sunt cele mai tari, pacat doar ca nu se arata la fata.
Initial trimis de copiutzu
eu zic ca fetele de pe fanclub sunt cele mai tari, pacat doar ca nu se arata la fata.
Initial trimis de Bortzianu'
Subscriu! mie imi plac fetele barbate, fete dace ..)))
..Andrei, am vazut moaca tipei aleia de-ai atasat-o (depechemind) .. Trasaturile psihosomatice spun trei lucruri negative: comoditate ; deriva (no ax) ; introvert)
...psihologul casei![]()
Initial trimis de }Sk8er_Girl{
Pai intr-un mic fel.....de-asta am fost noi fetele puse pe pamant....sa fim mici "curvulite"(curve in devenire--sorry....joking.....).
Initial trimis de dEpEchEmIND
Macar aia-i o poza decenta, huligane cu mana-n chilotzi!
Initial trimis de Draga
Subscriu - e o poza decenta. Iar poza lu' Andrei e cu mana PE chiloti nu IN.... e o diferenta :p
[b] Bortzianule zmeu criminal,ce ai ma cu fata?! Mie mi se pare draguta.... ia lasa analizele fiziognomice :p si de stil vestimentar. Ce, tie nu-ti plac blugii, preferi sa defilezi in chilotzi pe strada? Ala se numeste "exhibitionist" nu Bortzian .... :o [/B]
Cu ce l-am deranjat eu pe AnDrEi de se tot leaga de fizicul si de viata mea?
Initial trimis de AnDrEi
Iubire.. tu vb? daca am mana`n chiloti .. mdea .. am si eu o intrebare .. tu esti virgina? sau te uiti doar pe CartoonNetwork ? Mdeah .. creca` si vezi .. vb mai frumos ca sa nu treci pe lista "prietenilor" mei :-) OkaDoka?
Initial trimis de dEPECHEmODE
Bai superbule, ai grija ca tzi-a ramas cacat printre dintzi!
mai ales pentru ca mi-am pierdut timpul aiurea pe un forum retard cu oameni care nu vor decat sa iasa in evidentza, shi aici ma refer la tine.
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator