rugby

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde deampulea » Joi Feb 13, 2003 1:04 pm

vesti bune:

citez de pe http://www.tvr.ro:

"17.50 RUGBY * Turneul celor 6 naí¾iuni: Anglia – Franta. Transmisiune directí£"
"2.20 RUGBY (R) * Turneul celor 6 naí¾iuni: Anglia – Franta" (Sambata)

"16.50 RUGBY * Turneul celor 6 naí¾iuni: Scotia - Irlanda."
"1.50 RUGBY (R) * Turneul celor 6 naí¾iuni: Scotia - Irlanda"

(Duminica)

btw sunt pe tvr2 :)

a, inca ceva

daca sunt oameni interesati... as putea pune la dispozitia lor fisiere in format .avi cu sectiuni din meciuri... in special momentul imnurilor...

just lemme know
deampulea
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 3:16 pm

Mai intrebi ? Mie imi dau lacrimile la momentul imnului. Astept filmuletzele. Poate ai si cu haka.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde deampulea » Joi Feb 13, 2003 4:11 pm

pai s-ar putea... numa' sa prin un meci din tri nations cup pe TV...

daca nu ne fericeste nime cu competitia sus amintita, ai de asteptat pana la cupa mondiala

p.s. (off-topic - sorry) de ce e asa slaba activitatea pe 'sport'?
deampulea
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 4:23 pm

Pai lasa ca o sa fie Cupa Mondiala la toamna...si o sa iei de acolo. Pana una alta...astept momentul imnurilor din cele doua meciuri pe care TVR2 le va transmite in acest week end.

PS : nu e activitate slaba pe forumul de sport..doar ca vorbim doar de lucruri interesante. nu ne place sa batem apa in piua ca pe alte forumuri. :)
daca mai ai si alte intrebari..le astept pe PM. sau pe yahoo messenger (oribilul_mosh)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

England 25-17 France

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 15, 2003 9:26 pm

Un meci care dupa parerea mea a fost mult sub asteptari. Doar momentul imnurilor a fost la inaltimea asteptarilor...75 000 de oameni cantand in cor celebrul God save the queen.

In rest un meci destul de incalcit....cu putine faze spectaculoase. De remarcat insa transformeurul englez Wilkinson...care a fost fara greseala. La 24 de ani..cel mai bun marcator al Albionului. E ceva.

Astept maine cu interes intalnirea dintre Scotia si Irlanda....tzarile mele preferate in turneu. Inca nu stiu cu cine sa tin. Vad eu maine. Sper sa fie un spectacol frumos.
Din pacate nu am putut realiza legatura cu ziaristul nostru specializat pe problemele Irlandei. Mirela..2-10,2-10 ....ma auzi ?

Mare surpriza la Roma....unde Italia a dispus de Wales cu 30-22 !

Mi se face pielea gaina cu gandul la Flower of Scotland
Oribilul Mosh
Junior Member

1584

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 15, 2003 10:11 pm

in conditiile in care a fost prima partida a celor doua echipe in actuala editie a T6N, deci fiecare ar fi vrut sa inceapa cu dreptul, este scuzabil ca meciul nu a fost atat de interesant. pe de alta parte, nu trebuie uitat ce orgoliu exista intre Franta si Anglia in sportul cu balonul oval. oricum, britanicii si-au pastrat invincibilitatea pe teren propriu, iar Franta nu poate decat sa spere intr-un pas gresit al englezilor pentru a castiga si in acest an competitia. sau, daca vor termina pe doi, nu ii ramane decat sa se razbune la Cupa Mondiala din Australia.
am sperat intr-o victorie a Italiei si aceasta s-a realizat. in editia trecuta, Tara Galilor nu a castigat decat un singur meci, cel de pe propriu teren cu peninsularii. am pariat pe italieni, dar am facut biletul bucati din pricini de fotbal.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Scotia 6-36 Irlanda

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 16, 2003 6:49 pm

Unul din motivele pentru care iubesc Irlanda este si aceasta echipa de rugby. Selectionata trifoiului.

Si ce meci au facut astazi pe Murrayfield..in compania Scotiei. O partida mult mai frumoasa decat cea de ieri. Cred ca Irlanda este mare favorita la castigarea turneului din acest an.
Atzi vazut cum s-au aparat ? Au fost pur si simplu impenetrabili.
Brian O'Driscoll...la fel de impecabil ca si anul trecut. Cat efort a putut sa depuna ! Chiar daca nu a inscis nici un punct...a fost de nota 10 cu felicitari. Ce sa mai zic de Humphreys ? Nu a fost deajuns ca a inscris incercare dupa incercare....a trebuit el sa dea si eseu. :)
Cea mai spectaculoasa faza a meciului mi s-a parut incercarea realizata de Jordan Murphy. Cat de frumos si-a prelungit balonul cu piciorul.

Bravo Irlanda! =D

Mirela ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde deampulea » Lun Feb 17, 2003 9:50 am

nu stiu ce mi-a displacut mai mult... jocul supercalculat ('nemtzesc') al englezilor din meciul de sambata sau lipsa totala de organizare din meciul de duminica...

sa le luam pe rand:
sambata: un meci urat care mi-a lasat un gust amar... cu toate astea satisfactia infrangerii frantei (mai mult decat victoria angliei) ma face sa fiu ingaduitor (inceput de sezon, bla, bla)...

duminica: un meci de un angajament incredibil, cu o risipa de efort demna de o cauza mai buna, insa dpdv tactic, nimic - nimicutza... un joc dezlanat fara orizont in care irlanda a gresit mai putin (mai ales in aparare)...

o sa revin cu un comentariu mai amplu, multumesc

p.s. moshule, nu s-a rezolvat
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Feb 17, 2003 2:24 pm

Io n-am apucat sa vad decat vreo doua'j de minute din Anglia-Franta, dar sunt foarte bucuros de rezultatul final. Bravo Anglia! Bravo Johnny Willkinson!

Si ma alatur si eu Moshului: ALO MIRELA?!?
Ayrton

Bravo Irlanda !

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 08, 2003 8:03 pm

Sper ca atzi vazut meciul dintre Irlanda si Franta. Chiar daca nu a fost foarte spectaculos...chiar daca nu a avut nici un eseu...pe mine m-a incantat.
Irlandezii au meritat pe deplin victoria. I-atzi observat in ultimele secunde ale reprizei I cum s-au aparat ? Ca niste animale ranite. La fel de frumos au luptat si in repriza a II a.....si au obtinut victoria....la mica diferentza. 15-12 ! Am crezut ca francezii vor revenii..dar din fericire m-am inselat.
Abia astept meciul decisiv cu Anglia.

Mirela care a urmarit meciul din tribuna...probabil ne va spune mai multe.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde afra » Dum Mar 09, 2003 5:45 pm

Mirela, esti de invidiat.
Oricum a fost un meci dragut. In general, francezii joaca cam urat.
afra
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Mar 12, 2003 2:27 am

In general, francezii joaca cam urat

:confused: de unde pana unde? De cand ma uit io la rugby ( de pe vremea lui Camberabero) francezii au cel mai frumos joc din Europa.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 12, 2003 8:07 am

Asa este Hyde. Francezii au un joc pur latin..plin de inventivitate. Creaza unele faze care nu le intalnim la saxoni.
Oau.....stii si tu de Didier Camberaberou ? Fenomenal jucator. El si cu Serghi Blancou erau preferatzii mei ...in perioada in care am descoperit rugby-ul.

Acum preferatzii mei sunt Irlanda....si sper sa castige in acest an turneul...si sa faca o figura cat mai frumoasa la Cupa Mondiala.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Oribilul Mosh
Junior Member

hop si eu

Mesajde C^ine » Lun Mar 24, 2003 1:29 pm

buey cat ma bucur ca am gasit fanclub asta
acum am vazut la sport "rugby"
si hm e chiar misto
mai ales ca eu practic acest sport de 6 ani desi am doar 16
asa
Mirela vad ca te pricepi la sportu` asta heh
pei eu as vrea sa castige Franta turneul celor 6
dar nu se va intampla asa...parerea mea
Anglia va castiga.
cat desore Romania....pei ce sa zic
nasol ca nea batut Portugalia...dar lasa` ca ai batem noi acasa :)
am fost la meciul Romania-Rusia de pe Ghencea si era sa ne bata si astia...am avut mare noroc ca au fost aia prosti...ajungea in terenu nostru de tinta si scapau mingea...faceau greseli minore...ca daca nu ne bateau si astia.
Imi pare rau ca s-a restras P.Mitu...demiul si capitanul echipei...
Si acum ca si la fotbal avem o echipa tanara si cu timpul o sa fie o echipa buna dupa parerea mea.
Sper sa nu ne facem de ras de campionatu mondial.
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

si..

Mesajde C^ine » Lun Mar 24, 2003 1:37 pm

Oribilul Mosh :)
am eu haka daca vrei...
daca vreti sa stiti ceva despre rugby-ul romanesc ask me...sau mai ales despre Dinamo :)))
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

1832

Mesajde baixinho© » Dum Mar 30, 2003 3:48 pm

ROMí‚NIA-VICTORIE / Romania a invins, cu scorul de 19-6 (7-6), echipa Georgiei
BUCURESTI, 30 mar (MEDIAFAX) - Selectionata de rugby a Romaniei a invins, duminicí£, la Tbilisi, cu scorul de 19-6 (7-6), selectionata Georgiei, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor, informeazí£ site-ul "rugby.ro".
Pentru selecí¾ionata romaní£ au punctat Gabriel Brezoianu (eseu), Romeo Gontineac (eseu), Valentin Maftei (eseu) si Ionut Tofan (douí£ transformí£ri).
Antrenorul Bernard Charreyre a inceput meciul cu urmí£torii jucí£tori: Dí£nut Dumbraví£ Ã¢Â€Â“ Cristian Sí£uan, Romeo Gontineac, Valentin Maftei, Gabriel Brezoianu - Ionut Tofan, Petre Mitu – George Chiriac, Ovidiu Tonita – Costicí£ Mertoiu, Petre Cristian – Sorin Socol, Silviu Florea, Marius Tincu, Petritor Toderasc.
Cupa Europeaní£ a Natiunilor a fost cistigatí£ de Portugalia, care s-a impus, simbí£tí£, in deplasare, cu scorul de 11-9, in fata reprezentativei Rusiei.

ps: nu functioneaza cablul la munca si nu pot sa vad Irlanda - Anglia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 30, 2003 5:13 pm

Cat sunt eu de mare suporter al Irlandei....nu pot sa nu recunosc : Anglia a fost cu 5 clase mai bune si a meritat cu varf si indesat victoria din aceasta dupa-masa.

Irlanda 6-42 Anglia

Asadar Anglia a castigat turneul celor 6 natiuni...realizand marele slam. Irlandezii nici macar un eseu nu au fost in stare sa dea.

Mi-a placut foarte mult cum inainte de meci presedinta Irlandei...a venit si a dat mana cu jucatorii ambelor echipe. Si un gest care mi s-a parut de mare nobletze......si-a scos manusha din mana . Foarte putine femei am vazut sa faca acest lucru....cand au manusi si dau mana cu barbatzii. Bravo ei. Era si foarte , foarte dragutza.
Oribilul Mosh
Junior Member

1834

Mesajde baixinho© » Dum Mar 30, 2003 5:36 pm

Irlanda - Anglia 6-42 (6-13)
Irlanda: Lovituri de penalitate: Humphreys (26); dropgoluri: Humphreys (4).
Anglia: Eseuri: Dallaglio (8), Tindall (59), Greenwood (64, 80+2), Luger (80+4); lovituri de penalitate: Wilkinson (71); transformí£ri: Wilkinson (8, 64, 80+4), Grayson (59); dropgoluri: Wilkinson (29, 40).
Anglia a castigat, deci, Marele Slem in 2003, la capatul unui meci in care s-a realizat cea mai mare diferenta de scor in acest an, cu toate ca s-au intalnit echipele care pana acum nu pierdusera nici un punct.
Rezultate
15 februarie 2003 Italia - Tara Galilor 30-22
15 februarie 2003 Anglia - Franta 25-17
16 februarie 2003 Scotia - Irlanda 6-36
22 februarie 2003 Italia - Irlanda 13-37
22 februarie 2003 Tara Galilor - Anglia 9-26
23 februarie 2003 Franta - Scotia 38-3
8 martie 2003 Irlanda - Franta 15-12
8 martie 2003 Scotia - Tara Galilor 30-22
9 martie 2003 Anglia - Italia 40-5
22 martie 2003 Tara Galilor - Irlanda 24-25
22 martie 2003 Anglia - Scotia 40-9
23 martie 2003 Italia - Franta 27-53
29 martie 2003 Franta - Tara Galilor 33-5
29 martie 2003 Scotia - Italia 33-25
30 martie 2003 Irlanda - Anglia 6-42

Clasament
1 Anglia 5 5 0 0 173-46 10
2 Irlanda 5 4 0 1 119-97 8
3 Franta 5 3 0 2 153-75 6
4 Scotia 5 2 0 3 81-161 4
5 Italia 5 1 0 4 100-185 2
6 Tara Galilor 5 0 0 5 82-144 0
(numar meciuri, victorii, egaluri, infrangeri, punctaveraj, numar puncte)
ANTI

baixinho©

Mesajde NARAYAN » Mie Mai 14, 2003 7:48 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Mai intrebi ? Mie imi dau lacrimile la momentul imnului. Astept filmuletzele. Poate ai si cu haka.

am eu am eu ...aaa mai bine du-te si tu la http://www.nzallblacks.net/haka.asp si gasesti in josul paginii ce vrei (la downloads desigur),ok Moshu?
Pace!
Semnatura nu tre' sa depaseasca 4 randuri !

Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
NARAYAN
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 15, 2003 12:10 am

OK. Interesant site. Multumesc. Pacat ca au filme doar un format quick time. :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde NARAYAN » Vin Mai 16, 2003 6:13 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Pacat ca au filme doar un format quick time. :(

De ce adik?Oricum mp3-ul e adevarat rau de tot !
Semnatura nu tre' sa depaseasca 4 randuri !

Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
NARAYAN
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Mai 26, 2003 2:09 pm

Duminica 1 iunie, pe stadionul National din Complexul "Lia Manoliu", de la ora 18:00 are loc marea finala a campionatului national, in care se vor intalni Dinamo (detinatoarea ultimelor 3 titluri) si Steaua.

In semifinale Dinamo a trecut de Farul chiar la Constanta cu 11-8, dupa ce a fost condusa cu 8-3 la pauza si a avut 3 jucatori eliminati in repriza a doua!
In schimb Steaua a invins pe Remin Baia Mare cu 19-6 in Ghencea.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

2655

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 8:50 am

selecteaza, foca, selecteaza
Noua Zeelanda le-a ciocanit si pe Africa de Sud si pe Australia, deci, cel putin la prima vedere, in emisfera de sud nu prea are rival. sunt curios cum o sa o scoata la capat cu Anglia, de departe cea mai valoroasa si mai in forma echipa depe mapamond.
nu-mi pun sperante in Lomu si sper sa nu-l foloseasca la Cupa Mondiala din Australia. numai o minune ar face ca omuloiul asta sa revina la forma care l-a consacrat, peste o luna sau chiar un an. nu este usor sa faci trei sedinte de dializa pe saptamana si sa tii pasul cu rugby-ul de performanta la cel mai inalt nivel.

evident, multumex pentru atentie
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Aug 11, 2003 2:31 pm

chiar e Anglia in asa forma? Nu prea am mai avut nici un fel de legaturi cu acest sport (super adevarat) de cand cu lipsa de TV.
chiar a ajuns din nou Europa pe primul plan in rugby? ca in perioada cand ma uitam eu ne bateau astia din sud la orice meci.
ce parere ai de antrenamentul gen "comando" al echipei?
si ca sa te citez multumex anticipat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

2666

Mesajde baixinho© » Lun Aug 11, 2003 3:04 pm

selecteaza, foca, selecteaza
Anglia a castigat ultima edtitie a Turneului celor 6 Natiuni fara sa piarda nici un punct, invingand Franta (vicecampioana mondiala) ce-i drept, pe teren propriu. Deci sunt in prim-planul sportului cu balonul oval din Europa (si nu numai). Plus ca intr-un meci de pregatire de dinainte T6N a invins Australia (campioana lumii) la un punct diferenta.
cantonamentul-comando mi se pare ceva interesant si sunt convins ca o sa ii apropie si maimultpe selectionabili. din pacate, Corodeanu, care a plecat de la echipa de club (Grenoble) pentru a participa la acest cantonament (cu riscul de a fi dat afara de la echipa si la Cupa Mondiala din Australia), s-a lovit destul de serios la cot, deoarece s-a rasturnat cu canoea. daca va fi operat, va rata Cupa Mondiala, deoarece trebuie sa ia o pauza de o luna.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Aug 11, 2003 3:52 pm

echipa noastra a mai avansat? din cate stiu eu eram intr-o pozitie destul de aiurea: mult prea slabi pentru cele 6 mari si ceva mai buni decat aia din "Divizia B" a rugbyului european. Dar ne mai dadeau georgieni parca bucati. cum mai stam acum?

merxi...
(daca tot te-am citat)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

rezultate "stejari"

Mesajde magicianul » Joi Sep 04, 2003 12:29 am

Se spune ca echipa de rugby a Romaniei...
Eu nu spun nimic. De vorbit vorbesc rezultatele din luna august: 8-56 cu Franta, la Lens, si 8-54 cu Tara Galilor, la Wrexham.
Altfel, la Cupa Mondiala din Australia (7 octombrie - 22 noiembrie) nu vor marge patru jucatori valorosi: Petre Mitu, Alin Petrache (retrasi), Florin Corodeanu si Dragos Dima (accidentati).
Jucam cu Australia (tara gazda si campioana mondiala en titre), Irlanda (a terminat pe locul 2 in Turneul celor 6 Natiuni), Argentina (a invins de doua ori Franta, vara aceasta) si Namibia (cei mai valorosi rugbysti ai ei evolueaza in Africa de Sud).
Oricum, Cupa Mondiala se anunta un mare spectacol.
magicianul
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Sep 09, 2003 2:48 am

de acord... va fi un spectacol... abia astept si ma cac pe televiziunea publica daca nu dau toate meciurile
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde LOMU99 » Sâm Sep 27, 2003 6:43 pm

Mai eu nu prea am vazut vorbindu-se despre noul campionat 2003-2004 la juniori republicani si despre cupa mondiala de juniri Under19!oricum eu cred ca anu` acesta echipa din Focsani(LPS Focsani) condusa de prof Ion Viorel va castiga campionatul la juniori republicani!cioa si astept sa vad ce mai spun si altii
LOMU99
Junior Member

Re: rezultate "stejari"

Mesajde scobarul » Sâm Sep 27, 2003 8:23 pm

Initial trimis de magicianul
Se spune ca echipa de rugby a Romaniei...
Eu nu spun nimic. De vorbit vorbesc rezultatele din luna august: 8-56 cu Franta, la Lens, si 8-54 cu Tara Galilor, la Wrexham.
Altfel, la Cupa Mondiala din Australia (7 octombrie - 22 noiembrie) nu vor marge patru jucatori valorosi: Petre Mitu, Alin Petrache (retrasi), Florin Corodeanu si Dragos Dima (accidentati).
Jucam cu Australia (tara gazda si campioana mondiala en titre), Irlanda (a terminat pe locul 2 in Turneul celor 6 Natiuni), Argentina (a invins de doua ori Franta, vara aceasta) si Namibia (cei mai valorosi rugbysti ai ei evolueaza in Africa de Sud).
Oricum, Cupa Mondiala se anunta un mare spectacol.

da,magicianule,ai perfecta dreptate...pacat ca nu o sa fim si noi printre cei care o sa faca acest spectacol la campionatul mondial,sau cine stie...:confused:oricum mult succes rugbistilor nostrii chiar daca nu prea au mari sanse sa treaca de grupe...:dir:
HAI ROMANIA!!!
scobarul
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport