Noutati
A ti auzit faza d la bv?
baietii aau daat bani pt intrarea celor peste 30 fani din buc care nu au stiut ca intrarea e 200 mii lei...
eu am fost uimita d atitudinea lor...
c trupa a mai facut asa ceva ?!
BRAVO baieti!!!!
va pup p toate fetele d p forum
ps: mai votaii si voi ca au picat d pe no 1
baietii aau daat bani pt intrarea celor peste 30 fani din buc care nu au stiut ca intrarea e 200 mii lei...

eu am fost uimita d atitudinea lor...

c trupa a mai facut asa ceva ?!
BRAVO baieti!!!!

va pup p toate fetele d p forum

ps: mai votaii si voi ca au picat d pe no 1

- nasty_girl_pink
- Junior Member
Dragut din partea lor!!!Nici eu nu am stiut de pretul biletului pana joi(ziua de dinaintea concertului).A sunat o prieten de-a mea la Capra Neagra).Ni s-au stricat planurile din cauza pretului!Din grupul de 8, care trebuia sa mearga, au mai ramas 3(eu si inca 2 prietene,tot fane animal x). Normal ca nu ne-au mai lasat parintii (pt. ca eram prea putine si e periculos).Acum la final sa recunoastem ca cele de la fan clubul din Bucuresti au avantaje.
In orice caz nu orice formatie ar fi facut asta!:)
In orice caz nu orice formatie ar fi facut asta!:)
- arici_giuly
- Junior Member
Hyena va participa la licitatia pentru cel mai dorit burlac(2003).Anul trecut a fost nominalizat la categoria asta(a aparut si in viva ),dar nu s-a tinut o licitatie.Mi-a zis o prietena ca s-ar putea sa fie sambata asta si s-ar putea sa arate ceva la stirile de acasa.Nu stiu sigur! O sa ma interesez.Sunt curioasa care va fi pretul..
Oricum banii vor fi donati!!!
- arici_giuly
- Junior Member
hy
Initial trimis de arici_giuly
Hyena va participa la licitatia pentru cel mai dorit burlac(2003).Anul trecut a fost nominalizat la categoria asta(a aparut si in viva ),dar nu s-a tinut o licitatie.Mi-a zis o prietena ca s-ar putea sa fie sambata asta si s-ar putea sa arate ceva la stirile de acasa.Nu stiu sigur! O sa ma interesez.Sunt curioasa care va fi pretul..
Super pacat ca nu pot fi si eu acolo.Apropo banii o sa fie donati la casele de copii sau unde?daca stiti cumva .
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Re: hy
Initial trimis de alisa
Super pacat ca nu pot fi si eu acolo.Apropo banii o sa fie donati la casele de copii sau unde?daca stiti cumva .
Banii vor fi donati caselor de plasament din Sinaia si Campina
- arici_giuly
- Junior Member
care a fost valoarea lui serban pana la urma? ca-s curioasa tare. hehehe!
:lol:
:lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
hy
Initial trimis de alisa
HE ,HE eu una nu stiam ,dar iata ca am aflat.Apropo cine este aceasta Monica Barleadeanu?
Nu stii cine e Monica Barladeanu?
Pe ce lume traiesti tu?E un fotomodel din Iasi, care apare in aproape toate revistele.E foarte draguta, e super, are ochii frumosi(albastri, ca ai lui Soparla)
- Raluk_animal x
- Junior Member
Au aratat pe Acasa azi de la licitatie... ;D cica serban a valorat cel mai mult... 13 mil...nu 14...cel putin asa au zis ei....da nu au zis cine a platit
citat de la ei : "barbatia lui serban a facut 13 milioane " ;D la ce barbatie se refereau??
mie mi se pare ca nu se potriveste cu monica...e prea dragutza si finutza....parerea mea... pare si mai matura..da e super frumoasa...mie imi place la nebunie de ea...merita ceva mai bun ..sa nu sariti toate pe mine.. ;D

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
so... a fost cumparat de stilista lor, care l-a facut cadou monikai caci nu a vrut sa petreaca 2 ore in compani lui.. asa scrie in libertatea de azi...
Dont't ask me
what you now it's true
Don't have to tell you
i love your precious body...
what you now it's true
Don't have to tell you
i love your precious body...
- `Crystal`
- Junior Member
- Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...
HEhe !
SUper faza asta cu Sherban !
Nu am avut timp din pacate sa ma uit in nici un ziar azi
so .. nu am nimik cu ei despre tema asta... pacat
..oricum m-am super bucurat ca a iesit Sherban cel mai scump barbat
lol...ce ciudat suna.. barbat...
...baiat e pentru mine el ....
pe locul 2 a fost Catalin Botezatu .. lol ...
Muzica Barladeanu e o fata suberba ! Are gusturi bune si la barbati din cate vad....
lol .....
SUper faza asta cu Sherban !
Nu am avut timp din pacate sa ma uit in nici un ziar azi

pe locul 2 a fost Catalin Botezatu .. lol ...
Muzica Barladeanu e o fata suberba ! Are gusturi bune si la barbati din cate vad....

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Mie nu mi s-a parut foarte corect ca Hyena a castigat.Adevarul e ca e dragut ,dar cred ca i s-a urcat la cap!Acum se crede cel mai tare!!!
Am vazut si eu pe Acasa si am vazut ca incerca sa-si arate "muschii".
:):)
Am vazut si eu pe Acasa si am vazut ca incerca sa-si arate "muschii".

- arici_giuly
- Junior Member
ce dracu ` sa castige?
n-a castigat nimik!!! era pt o cauza nobila....in scop caritabil!
13 mil..pe data de 13 februarie...norocos "hiena" asta!
p.s. anul acesta premiile industriei muzicale nu vor mai avea loc!!!
n-a castigat nimik!!! era pt o cauza nobila....in scop caritabil!
13 mil..pe data de 13 februarie...norocos "hiena" asta!
p.s. anul acesta premiile industriei muzicale nu vor mai avea loc!!!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
of...
habar nu am avut ca va fi licitat Serban...nu am vazut nici in ziar...si mi-e o ciuda...oricum, bravo lui..MERITA!...desi...eu l-as fi nominalizat pe Alex..
Jasmyna...de ce nu se mai tin premiile industriei...?;P

Jasmyna...de ce nu se mai tin premiile industriei...?;P
Ma faci sa visez...doar tu..in al 9-lea cer... ;r
- F|y!
- Junior Member
din cauza lipsei de profesionalism... toti artistii au fost foarte dezamagiti cand au aflat ca show-ul s-ar fi tinut in aceeasi locatie, cu acelasi gen de "spectatori",fara ca publicul sa aibe vreo contributie la alegerea lor drept castigatori.. s.a.m.d. Animal X si Music & Music au declinat din prima invitatia iar restul artistilor au gandit la fel...poate la anul...sau poate cine stie cand?!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Nu mai conteaza !Important e ca a iesit el pe primul loc ! nu mai are rostsa vorbim despre asta !
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
da, bravo mi-am luat azi la prima ora... (star iau maine...) M-a dat gata vierme, cu tot cu manelele lui.... bleah!!! :hehe:
in rest, alex iar a spus de faza cu tatuajul de pe spatele lui.. si a fost si toata faza aia cu ZVON unde ziceau ca nu se drogheaza, ca nu au prietene.... :lol: distractiv, mi-a placut! ca sa nu mai spun ca ei arata super misto.... imi plac pantaloni lor (nu cei de pe coperta...ceilalti!!!)
andra: a iesit poza!!! :hehe:
in rest, alex iar a spus de faza cu tatuajul de pe spatele lui.. si a fost si toata faza aia cu ZVON unde ziceau ca nu se drogheaza, ca nu au prietene.... :lol: distractiv, mi-a placut! ca sa nu mai spun ca ei arata super misto.... imi plac pantaloni lor (nu cei de pe coperta...ceilalti!!!)
andra: a iesit poza!!! :hehe:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
hy
Initial trimis de Jasmyna
banuiesc ca v-ati luat deja Bravo si Star... :p
Eu inca nu mi le-am luat mi le i-au astazi si sper sa mai fie ca la mine in Bv se vand revistele astea ceva de speriat nici bine nu apar si imediat nu mai sunt..
Sunt un simplu pamantean,
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member