Accesories

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 05, 2002 7:49 pm

Am in permanenta la mine doua cruciulite. Una este din lemn (cred) cumparata de la Manastirea Sinaia si sta in buzunarul de la vesta, in dreptul inimii. A doua este primita din Mexic, este din argint (cu lantisor din acelasi material) si are o "gaura" care il reprezinta pe Isus rastignit. Pe asta o port la gat. Ceas nu am.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde `Crystal` » Dum Oct 06, 2002 3:36 pm

eu momentam am 3 inele...un ceas ... un lantisor cu o inimioara si cu un d la care tin f mult si o pereche de cercei cu inimioare...sa se potriveasca cu medalionul..:) bratara aveam pana ieri cand am rupt-o trebuie s-o dau la lipit...si port numai argint
apropo stie careva cum se pot curata bijuteriile de argint? am incercat cu pasta de dinti si cu bicarbonat dar s-au innegrit mai tare dup-aia...
`Crystal`
Junior Member

Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...

Mesajde tre » Lun Oct 07, 2002 2:13 am

denissa-gl incearca cu foarte putina apa, scrum de tigara si-o periuta. poti adauga si produse gen 'cif' tot in cantitate foarte mica.

casual calvin klein face chiloti nu ceasuri....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Oct 07, 2002 5:23 am

Well eu nu sunt iubitoare de aur, dar am 2 lanturi din aur, unul de la fratimiu, iar unul de la maicamea, pe ala de la fratimiu lam lasat in romania in cutia mea cu bijuterii, pe ala de la maicamea sunt obligata sa il port pt ca ii face placere "lu" maicamea sa il port,si mai am 2 bratari de argint, una ondulata, si una cu delfini, si 3 inele de aur pe care nu le suport,2 sunt in ro., iar al treilea mi la luat taicamiu de ziua mea,si sunt obligata sa il port din cand in cand,AND DID I SAY I HATE GOLD?!?!?! AND MY PARENTS KNOW THAT, HOW COME THEY GOT ME A GOLD RING FOR MY B-DAY?!?!?!?!?!?!?!?

I HATE GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOLD IS FOR OLD PPL.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FARA SUPARARE, e opinia mea!!!!!!!!!!!!!!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 08, 2002 9:52 am

Initial trimis de tre cool
[

[b]casual
calvin klein face chiloti nu ceasuri.... [/B]

cu chestia asta cine a facut mishto de tine? ia vezi pe-aici

http://www.diamond.com/calvin-klein-watches.asp

acu nu zic ca le-ar manufactura el cu manutele lui ca doar nici chiloteii nu-i brodeaza el ...
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Oct 08, 2002 1:08 pm

haoleo,manca-va-s,ca mi-ati dilit postu'!mucles ma,care mai sterge la posturi il matrasesc,il pupa ma-sa rece,din primul suriu miroase a mort!sa moara mama,ce lipsa de respect!ba,va dau in gat la Madalin Voicu,manca-va-s!

asa,mai spui odata,ca poate intelege si oamenii astia ca eu e cu accesoriile!ce e azi?marti?pai martea port pe brandu' stang o frumusete de bratare de metal d'asta nobilu',impletita in trei cu aur alb si platina,la vreo 50-60 de grame,ca mi-a facut-o tata,jos in beci si nu stiu sigur cat are.pe brandu' drept port tot rolexu ala de aur,ca e de suflet,manca-va-s,ca e de la bunicu' de-a mierlit-o in parnaie.dizident,ce sa-i faci?a luptat pana la ullima picatura de sange pentru libertatea de cultura de exprimare in libertate ca sa zic asa,sa nu ziceti ca n-am carte!la gat am un lantisor mititel,gros cam cat latul de sabia ningia de o am in porbagaju' de la meleu!e cu semnul paraiului!
alti accesorii d'astea mai am,cum sa va spui,mai multe,ca e sub 50 de efecte personale de accesorii.chilotii e marca janpolgotie',e ciorditi de un var din Paris.mi i-a dat anu trecut de craciun!toti tiganii moare de ciuda!sa moara,dai dracu',ca e tigani prosti si inculti!nici nu stie bine ce e aia un desu rafinat!
mai,mai am niste accesorii de infrumusetare,da e mai intime!da vi le zic,ca tiganii stie cum sa zica!am un tatuaj pe pectoralu' drept,un trandafir rosu,pe care scrie Dan Bittman forever,ca danut e de-al nostru,e cu banii verzi si d'aia tiganii il iubeste!si mai am un tatuaj pe spate,facut in elvetia,la un concurs de a fost in penetencear acolo,ca cica,cine e mai culti?tiganii sau romanii?si mi-am facut teorema lu' pitagora generalizata pe spate,de-a murit toti romanii de ciuda.
mai am unele bile puse in locuri sensibile,da nu va zic de astea,ca am cearta de scandal cu piranda!

ba,sa nu mai diliti postu',ca va matrasesc!sa moara mama!
SOD

Mesajde FREAKBABY » Lun Oct 21, 2002 10:22 pm

Pai eu am un inel de tinichea (ca arata misto) cu pietre de la Channel, mai un inel de tinichea no name cu 10€cu pietre(i-am zis la lume in Ro c-am dat 1500€ pa el);o si la gat am un lantoc de aur (ii cam gros si nu se potriveste cu inelele) si asa ca nu il prea port, poate il vand la Ebay ;p . In urechi nu am nimic ca is pretentioasa (cica fac alergie la tinichea), si bratara am una de argint de la Joop (ce i-am luat-o lu al meu de craciun, dar nu i-a convenit) .Mai am si in buric un piercing de aur cu piatra ...A!la mana am un ceas de la Cartier (ca se potrivesc cu tigarile mele Cartier) :p .(da ii ciorditos ca n-am certificat la el), si la sf saptamanii imi iau "biletul de plecare inapoi in Ro"(ca ma costa 3560€) adica un Rolex Explorer II .
Cam atat....
FREAKBABY
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 21, 2002 10:29 pm

Le cam schimb...port si aur, si aur alb, si argint:) Deobicei port 1-2 inele, o bratara, un lantic, cercei (of course:) ) etc.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde tre » Mar Oct 22, 2002 12:29 am

Initial trimis de eyewitness

cu chestia asta cine a facut mishto de tine? ia vezi pe-aici

http://www.diamond.com/calvin-klein-watches.asp

acu nu zic ca le-ar manufactura el cu manutele lui ca doar nici chiloteii nu-i brodeaza el ...

haoleo mama mea de ce m-ai facut pe pamantu' asta....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Oct 23, 2002 12:22 am

right now on me (de sus in jos ) :p :
4 cercei intr-o ureche(stanga) si unul in calalta ...
3 inele(toate la fel ..gen verghete) -cate unu pe degetele mari :) si unu` pe inelarul drept
3 bretzari pe mana stanga(toate au o semnificatie si le am de la cineva: una cu tzepi pe doua randuri :) de la my best friend,alta neagra simpla ,din plasic de la alta friend, si alta negra cu o kestie suepr tun din metal ..cadou de la un friend din spania)
la mana stanga am o singura bratzara la care tin suuuppperrr mult de la my love :D
la gat nu obishnuiesc sa port in general nimik ...ocazional cate o "zgarda" :)
in buric un mik piercing ...
si cam atat.....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Oct 23, 2002 12:23 am

oops.. am uitat sa spun ca nu port aur! nu-l suport!
numai argint
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Feb 15, 2003 3:57 pm

bah,stiti sapca de aia cu locuri de pus bautura si cu furtunas?de aia mi-am luat!si m-am si imbatat odata!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Sâm Feb 15, 2003 4:11 pm

de unde cumpar?zi mai repede!de unde?zi!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde dirklady » Sâm Feb 15, 2003 9:54 pm

De obicei port o perche de cercei din aur alb cu pietricele, inelul de "logodna" din aur galben cu pietricele,si un lant din aur galben cu un medalion cu initiala numelui meu. In rest mai am 2 bratari din aur alb+una din inox cu numele meu scris cu litere din aur galben, un inel din aur alb,si un ceas care il port numai cand plec pe undeva.....ca-i prea valoros ca sa-l rovin.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Feb 16, 2003 9:34 pm

shi io am la mana stanga o bratara din aia lata cu tepi(cine n-are?!),da' din pacate la shcoala n-o pot purta :( ca sare diriginta cu "afirmatii"...
La gat vreau sa-mi iau din aia cu tepi,exact cum are Dea de la TNT,....alte "bijuterii" nu prea port eu...mai mult la petreceri.Prin casa,nu port chiar nimic.
Titina
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Mar 21, 2003 11:23 pm

uite ca cerceii pt spranceana incap si in ureche!
lol
Fişiere ataşate
cam032100-2323-6.jpg
cam032100-2323-6.jpg (46.62 KiB) Vizualizat de 8843 ori

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde ROBAKITA » Sâm Mar 22, 2003 12:40 am

Desi mor dupa bijuterii nu le si port,deci port non-stop 3 inele,cel de logodna ,verigheta si inca unul de la aniversarea casniciei de 3 ani,apoi lantul cu cruciulita de aur,ceasul de care nu ma pot lipsi ,doar noaptea si cind fac baie,iar cind ies undeva imi ''pun'' si bratara de argint de o ''jumate'' de kg la mina ,una de antichitate ,cerceii si colierele in functie de ce port:) (nu suport aurul la inele,port numai aur alb si argint vechi,nu cele iesite acum noi)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mar 30, 2003 12:15 am

Am si eu o bratara de piele, veche de peste 20 de ani, la care tin foarte mult si pe care mama mea a cumparat-o de la Fondul plastic din Iasi, cand era de-o varsta cu mine.
Am aici un atasament cu ea:
Fişiere ataşate
picture 97.jpg
picture 97.jpg (51.75 KiB) Vizualizat de 8845 ori
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Sydney » Mie Apr 02, 2003 8:25 pm

Eu nu prea apar fara sapca.De bicei amuna neagrade baseball, d-aia lpina cu NY.Cum are ala de la Bizkit
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Apr 03, 2003 2:13 am

Sa incerc sa fac inventarul accesoriiiiilor mele (de sus in jos)
- in urechi - ceara (o mai recoltez ocazional cu destiu si o intind pe pantaloni)
- din nas mai atarna cate o perla (dar o iau jos cu limba si o mananc)
- pe nas am niste ochelari cu rame pe care scrie Ray Ban (da' ii port rar ca scrie asa mare Ray Ban ca nu vad mai nimic)
- la gat un lantzik finut, cre' ca ii da argint (l-am achizitionat de la rezervorul de la WeCeul lu tusa Marie) de care e atarnata o cheie de 10 (ca mi se deregleaza des cablu' de ambreiaj si tre sa il tot strang)
- la mana stanga am un ceas cu 7 melodii (ma cac pe Seikourile voastre)
- la mana dreapta am un carcel si ma tine ce vreo 2 minute.
- pe desti am un ghiul cu piatra pretioasa pe care e gravat semnul de la Nike.
- am un tatuaj cu un maieu de culoare deschisa (lumea crede ca m-am bronzat ca tractoristii da nu-i asa)
- chilotii nu cred ca is de firma, sunt chiloti normali: galbeni in fata si maro in spate.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Apr 12, 2003 8:49 pm

De obicei port un lantisor din argint cu un pandantiv care are pe el un semn (nu stiu ce inseamna), cercei si o bratara tot din argint.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Crystalized » Joi Iun 12, 2003 7:43 pm

Singurele accesorii pe care le port sunt 2 bratari 'occidentale
cu tot felul de zdranganele agatate.Gatul nu-mi permite sa port lantisor,iar cu inelele nu sunt deloc obisnuita.Am uitat de cercei care sunt imi sunt necesari.
Crystalized

Mesajde jewell » Mar Aug 19, 2003 11:16 pm

sunt indragostita de bijuterii (argint) ... o iau de sus in jos : am 3 cercei in urechea stanga si 2 in dreapta; port mereu cate un lantic; la maini port 3 bratari si 2 inlele (degetul mic si mare) la stanga si 2 bratari si 3 inele (mare, aratator, mijlociu); am un piercing in buric; la picioare port o bratara cu clopotei la glezna stanga si 2 inele (al 2-lea deget si degetul mic ) la piciorul stang, iar pe glezna dreapta am o bratara cu multe chestii agatate pe ea si mai port 1 inel pe al doilea deget de la piciorul drept. cam atat..:)
jewell
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Aug 20, 2003 8:36 am

dupa o ce a fost omorata una la 200 m de casa mea nu mai port nimic ca eu ajung seara acasa... purtam un lantz de argint pe care l-am primit la ziua mea de la sormea...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Ilinca_ » Joi Aug 21, 2003 6:45 pm

io am 3 cercei in urechea stanga - 2 verigi de argint, din alea mici si un faraon tot din argint... in urechea dreapta am celalalt faraon.
la mana dreapta am o bratara de piele pe care mi-am luat-o din baia mare mai demult (1 an sau 2) si la stanga am un ceas f fain
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde dirklady » Joi Oct 09, 2003 9:02 pm

Bijuteriile mele s-au inmultit: Acum vreo 3 saptamani mi-am cumparat un inelas micut din aur alb cu 6 pietricele. Iar ieri tocmai am primit inelul de logodna. Extrem de dragut. O combinatie de aur alb cu galben si 38 de pietricele. Magnific!
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Oct 09, 2003 9:06 pm

Acum imi plac accesoriile din piele cu tinte. Din pacate, nu prea pot sa le port si la scoala.:(
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde jewell » Lun Oct 13, 2003 10:11 pm

am primit zilele trecute un inel de picior , pe care il port pe degetul mijlociu de la piciorul drept. port acum 2 inele si o bratara la fiecare picior. nu e mult fata de cat purta o tipa pe care am vazut-o vara trecuta in bruxelles: bratara la ambele glezne si inel pe fiecare deget de la picior :)! as purta si eu asa, dar m-as simti foarte ciudat cand as merge pe strada, cred ca toata lumea ar intoarce capul dupa mine ... si asa bratarile mele fac ceva zgomot cand merg, asa ca atrag de multe ori atentia:).
jewell
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Oct 29, 2003 10:57 am

in ultima vreme nu prea am mai purtat decat un ceas swatch cu bratara din argint , un inel bvlgari si ochelarii de soare d&g..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 11:06 am

nicio nam mai purtat prea multe accesorii in ultima vreme ci m-am rezumat doar la : un ceas raketa firmat in cccp, un inel din inox bvulgaresc luat de curand din excursie de la varna si ochelari de sudura d&g (s.c dumbrava gorjului) luati de la tg jiu cu comanda speciala.
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati