Propune un forum "Cream"
Sondajul de pe forumul Muzica arata ca majoritatea userilor/fanilor doresc acest lucru.
Dovada : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6071
Obiective: Se va face banner/link spre http://www.fanclub.ro pe pagina oficiala a lu` Claudia "Crea" , pagina este in constructie dar in maxim 1 saptamana va fi finalizata !Forumul va fi vizitat constat de Madalina Simionescu ( Media Pro Music - Producatoarea Crea ) cat si de Claudia "Cream"
Multumesc
Propunere forum "Cream"
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
NU
Bai Andrei, ce facem frate aici? Forum pentru TOATE vedetele din Romania?pai hai sa facem si pentru Dolly ca intra gagicile aici, hai sa facem si pentru VIVA si pentru Bambi, etc....deci nu se poate asha ceva. Eu ma opun unui forum CREAM...desi arata bine tipa.....sau ar mai fi o varianta salvatoare...ca toate forumurile vedetelor si formatziilor de mana a II-a (adica aproape toate) sa fie bagate sub forumul, sa zicem: "ARTISTI"...ca sa nu mai ocupe loc in prima pagina inutil.
-
Love2Fly - Junior Member
Raspuns
Love2Fly , hai sa iti spun eu in ce consta un forum .. in multi vizitatori .. exact ce vrem sa facem pe acest site .. sa il ridicam .. sa ajunga sa fie pe nr 1 ( nu ca nu ar fi ) . De ex sunt forumuri care nu isi au rostul .. cum ar fi Stefan B Jr .. are pagina web ? intra cineva din cadrul formatiei sa tina legatura cu fanii ? sau de ex forumul Andre care nu isi are la fel rostul .. formatia Andre nu mai exista ?!?! pricepusi? deci fiecare formatie/artist are dreptul la o sansa .. nu?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Pai atunci propun si io forum alina sorescu ca ar intra...
sau nah, de ce nu faceti forum Bad GIRL???
glumesc desigur.... acum, sa fiu serioasa....
Un forum Cream... nu stiu daca isi are rostul! Nu pot spune ca a avut un mare succes de cand s-a lansat solo.... Nu depinde de mine, dar eu nu prea vad ce am putea discuta pe un asemenea forum
(apropo, de un forum tatu ce ziceti? )

sau nah, de ce nu faceti forum Bad GIRL???

Un forum Cream... nu stiu daca isi are rostul! Nu pot spune ca a avut un mare succes de cand s-a lansat solo.... Nu depinde de mine, dar eu nu prea vad ce am putea discuta pe un asemenea forum
(apropo, de un forum tatu ce ziceti? )

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Concluzie
Datorita ascensiunii pe care a avut`o si o are Claudia .. eu zic ca merita un forum .. incercarea noarte n`are nu ?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Ba da...incearca are moarte...moarte generata de cei care o sa floodam cu mesaje anti pana renuntzatzi la ideea unui asemenea forum.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
HMM...EU SPUN CA MERITA SI EA O SANSA.
NU DEPINDE DE MINE, DAR DACA INTRADEVAR E ASA CUM ZICI ANDREI, SI DACA INTRADEVAR ARE FANI, EU NU AM NIMIC IMPOTRIVA!
NU DEPINDE DE MINE, DAR DACA INTRADEVAR E ASA CUM ZICI ANDREI, SI DACA INTRADEVAR ARE FANI, EU NU AM NIMIC IMPOTRIVA!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
- Lovely_angel
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii