Violentza in rap shi hh

ce-a fost pe Muzici o data

Violentza in rap shi hh

Mesajde sadox » Dum Feb 16, 2003 10:46 pm

Vreau sa shhtiu ce parere avetzi voi de violentza in rap shi hh,pentru ca multzi din catzi shtiu yo ca ascult se lasa influentzatzi de latura negativa a acestui gen muzikal din pacate.
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Feb 16, 2003 10:51 pm

Imi pare rau sa citesc ca stii persoane influentate de violenta din rap. Pentru mine rapul nu inseamna violenta nici pe departe, ci un foarte bun mod de exprimare a ideilor, a trairilor de orice fel!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Dum Feb 16, 2003 10:59 pm

Eu zic ca violentza in rap este influentzata de liricile unor rapperi ca Eminem: "Drop outta school, take pills, kill people and drink". Unii nu intzeleg ca Em sau altzi artisti nu fac tot ce au in piesele lor.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Feb 16, 2003 11:34 pm

Cei care sunt influentati in modul negativ al muzici care o asculta sunt asa zisi baietasi,care cred tot ce se spune in melodii de catre idolii lor.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Punct atins

Mesajde rap_t_one » Lun Feb 17, 2003 8:53 pm

Da ,cel care a ascultat primu album mafia, cred ca sa internat la nebuni.....
nu spune nimeni ca tre sa te arunci in put....
Ia fiecare ce latura crede shi de aici toate controversele....
Vezi lumea asculta shi nu intelege decat parte rea a lucrurilor....
asha e mereu....

:con:
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 17, 2003 10:15 pm

Eu cred ca aici sunt de vina si unii rapperi care sunt fakeri si nu canta despre ceea ce traiesc, ci despre ceea ce visau ei cand erau mici se se uitau la filme cu gangsteri. Eu cred ca fiecare ar trebui sa cante ceea ce il reprezinta cu-adevarat!
AdevaRapper
Junior Member

puncte puncte (...)

Mesajde ckride » Mar Feb 18, 2003 2:30 pm

cam asa e... mesajul unor piese gangsta este prost interpretat de catre unii tineri... Si o zic cu mana pe inima si cu cealalta pe pula, tre sa fi un pic mai mult PROST, adica chiar prost, d-ala care nu gandeste, sa afirmi ca ai dat in cap sau ce pizda matii ai mai facut dupa ce ai ascultat MAFIA & co.

Si daca liricile pieselor rap influenteaza negativ psihicul pustilor, de TV ce mai ziceti ? Nu neaparat filme si alte porcarii, dar stirile, si in special stirile... si nu ma iau dupa articolu 39 de pe irefutabil cum pare, ci dupa mintea mea (care intamplator, e UP & running) cand zic chestiile astea... am un coleg care ma intreaba azi cum o fi sa ucizi oameni, daca s-ar putea impaca cu constiinta, care crede el ca e dumnezeul fiecaruia...

PS: Si tot eminem zice: "[...] c what this kids go, hear at us talking about pistols, and they wanna get one `cause they think this shit`s cool" ... "not knowen, we`re just protecting ourself, we`re enterteiners [...] we just explain it, and then we get our checks in the mail"

n-am inteles prea bine oricum it was something like that... ascultati "Sing for the moment" si corectati-ma
ckride
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Feb 19, 2003 10:50 pm

Ai multa dreptate, neamtzu! Daca am lua-o asa, ar trebui sa cenzuram trei sferturi din muzica ce apare la TV! Violenta este parte din muzica (cum e si sexul, bautura, iubirea :) s.a.m.d.) si trebuie sa fii cretin sa devii violent doar ca vezi un clip Gangsta Rap de exemplu!
AdevaRapper
Junior Member

hmmmm

Mesajde Gnom » Joi Feb 20, 2003 3:10 pm

recomand mos def si talib kwelli( one two three mos def and talib kweeeli................123 is dangerous to be an emceee/they shot 2pac and biggie...)
Gnom
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Feb 21, 2003 3:56 pm

am vazut la TV zilele trecute o emisiune in care un psiholog explica nocivitatea unei partzi a muzicii rock pt tinerii care o asculta. Se spunea k in perioada pubertatzii, multzi tineri sunt extrem de vulnerabili shi k pot fi f. ushor influentzatzi inspre rau. Treaba asta se aplica shi hh pt k sunt multzi cei ce pot intzelege greshit mesajul unei piese. Un copil cu probleme in familie, pe kre nu-l duce f. mult capul, care traieshte in conditzii mizere poate considera f. ushor k e bine sa dai in cap ca sa supravietzuieshti, luand ca exemplu o piesa mafia. Altul poate asculta o piesa gen 6 milioane shi sa-l trosneasca o idee stupida cum ca piesa aia ar sugera k e bine sa te sinucizi. Sau cine shtie ce alte prostii...deci hh nu este atat de nociv shi de violent precum se spune, dar pt unii copii cu probleme serioase mentale el poate fi f. daunator. In fine , e imposibil shi nedrept sa impui o limita de 18-19 ani shi sa zici ca cei mai mici de varsta asta n-au voie sa asculte hh...pan' la urma fiecare cu norocul lui...dak i-a dat sau nu Dumnezeu minte
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde hppp » Vin Feb 21, 2003 10:01 pm

Exista trupe care exagereaza mult realitatea ( nu stiu daca ar putea contrazice cineva faptul ca Mafia a facut chestia asta) si trupe care gasesc destula duritate si in viata de zi cu zi fara a face apel la filme cu gangsteri si mafioti.
Uneori saracia, foamea si umilinta sunt de 100 de ori mai ucigatoare, decat un pistol pus la tampla unei babute pe strada. Iar cine reliefeaza primul aspect al frazei anterioare inseamna ca face hip hop adevarat.
hppp
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Feb 21, 2003 11:07 pm

Initial trimis de D€CR€T
pan' la urma fiecare cu norocul lui...dak i-a dat sau nu Dumnezeu minte

Cam asta-i sinteza topicului. Nu conteaza ce asculti ci sa stii sa asculti si sa alegi doar ce trebuie din melodii!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde HERETE » Sâm Feb 22, 2003 12:16 am

importanta e sa stii ce sa iei din muzica rap , sa nu iei totu de bun . sunt multi care asculta respectivii rapperi ca pe dumnezeu ; astia-s dusi deja.
HERETE
Junior Member

Mesajde artz93 » Dum Dec 21, 2003 2:55 am

----------------------

Eu, personal,cred ca e vorba de cum si cat iti merge mintea , raportat in mod direct la autocontrol.La fel de usor cred ca poate fi sa te controlezi si sa alegi din ceea ce asculti doar ceea ce trebuie , precum tot asa poti sa discerni sa dai in cap prin cartier.Problema e daca respectivul cunoaste adevaratul sens al notiunilor de "bine" si de "rau" si diferenta dintre ele.Ca sa nu mai vorbim si de moralitate...
artz93
Junior Member

Reply

Mesajde Daphix_ » Dum Dec 21, 2003 8:12 pm

Are Eminem o piesa in care are o rima de genul "Half of this shit we just make'it up/So kiss my white naked ass [...]" sau ceva de genul!
Pana la urma Em. da de inteles ca lirica s-a socanta uneori nu reprezinta... realitatea.

In cele din urma, el insusi, tot in ceva piesa, ironizeaza pe cei ce i-au ad-literam ceea ce el canta! Nu mai stiu in care...

In concluzie, un individ normal intelege notiunile si uneori "show"-ul sub care se prezinta HH-ul. Cei cu tendinte... vor fi influentati de orice... fie el HH, rock, filme sau eu mai stiu ce...
Daphix_
Junior Member

Înapoi la De pe muzica