M-am gandit ca ar fi bine sa puna cineva un subiect cu greseli de filmare. Daca ati observat greseli din astea puneti-le fara frica aici.
:o
Greseli de filmare.....
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Greseli de filmare.....
For every winner there are dozens of losers..............Odds, are you one of them......
-
Aliks_2003 - Junior Member
Cateva greseli de filmare??Pai, in filmul Harry Potter and the Philosopher's Stone au fost peste 149 de greseli conform unui site care se ocupa special cu chestii din astea, iar in Harry Potter and The Chamber of Secrets au fost peste 141.
Exemple: >Cand Harry si Ron tocmai fusesera sortati, Ron se asezase langa Harry, dar cand au facut cunostinta cu Nearly Headless Nick Harry era de partea cealalta a mesei, langa Hermione (HP 1)
Si mai multe........dar sa nu le spun pe toate.....

Exemple: >Cand Harry si Ron tocmai fusesera sortati, Ron se asezase langa Harry, dar cand au facut cunostinta cu Nearly Headless Nick Harry era de partea cealalta a mesei, langa Hermione (HP 1)
Si mai multe........dar sa nu le spun pe toate.....

For every winner there are dozens of losers..............Odds, are you one of them......
-
Aliks_2003 - Junior Member
unda dintre greselile de filmare ce m-au amuzat cel mai mult a fost in filmul waterworld (sper sa fi scri corect), cand cei doi actori principali au fost nevoiti sa sara in apa pt. a scapa de pirati. Cosner, era un mutant ce putea respira sub apa. partenera lui avea nevoie de aer pt. a putea sta cat mai mult sub apa, iar acesta a sarutat-o pt. ai da oxigen #-o toate bune si frumoase. cadru apropiat cu acestia sarutandu-se, dupa care, cadru indepartat din care un scafandru din echipa de filmare incerca sa iasa cat mai repede din imagine. a fost circul din lume la vederea acestor imagini. de fapt cred ca a fost cea mai mare gafa din industria cinematografica.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Re: Greseli de filmare.....
Initial trimis de Aliks_2003
M-am gandit ca ar fi bine sa puna cineva un subiect cu greseli de filmare. Daca ati observat greseli din astea puneti-le fara frica aici.
:o
mda.. cred ca e vorba de http://www.moviemistakes.com nu?
faza care mi-a placut cel mai mult, e din titanic cand jack o desena pe rose si i-a spus sit on the bed... couch sper ca n-am gresit, de fapt pe scenariu scria sit on the couch, el s-a balbait

nush cat de adevarata e, dar mi se pare amuzanta
iar faze la care se vad membri crew-ului sunt n in orice film
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Uite mai multe in Princess Diaries (greseala descoperita de mine). La inceputul filmului cand Mia coboara din camera ei pe bara, nu poarta ochelari, dar cand mama vorbeste cu ea ii are la loc. Alta, tot in filmul ala, tot la inceput. Mia merge cu trotineta ei (inainte sa o intalneasca pe Lily) si are jacketa neagra pe ea, iar cand se intalneste cu Lily nu o mai are! Sau tot acolo cand Lily merge prima oara cu limuzina, ea si Mia nu au trotinetele, dar la sfarsitul orelor, merg acasa cu trotinetele. Nu stiu la ce o sa te ajute greselile astea, dar fie!
:gay: ...he's just a boy and I'm just a girl... ;r
-
}Sk8er_Girl{ - Junior Member
am vazut de 2 ori warterworld dar n-am vazut nici un scafandru.
in terminator 2, faza cu camionul. cand sare de pe pod se desprind geamurile din rame si cad, dar in cadrul urmator cand continua urmarirea baiatului, actorul da cu mana la o parte geamurile care erau sparte ca de pietre.
in terminator 2, faza cu camionul. cand sare de pe pod se desprind geamurile din rame si cad, dar in cadrul urmator cand continua urmarirea baiatului, actorul da cu mana la o parte geamurile care erau sparte ca de pietre.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
-
deampulea - Junior Member
O Doamne, o greseala de filmare de neiertat mi s-a parut in "A beautiful mind", cand in mai multe secvente se vedea microfonul atarnand de sus... hmmm, si cu toate astea a primit oscarul.

"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
-
drama_queen - Junior Member
Initial trimis de drama_queen
O Doamne, o greseala de filmare de neiertat mi s-a parut in "A beautiful mind", cand in mai multe secvente se vedea microfonul atarnand de sus... hmmm, si cu toate astea a primit oscarul.![]()
o greseala e cinematograful la care ai vazut filmul respectiv, pentru ca formatul majoritatii cinematografelor din Romania nu este taman ok. O asemenea "greseala" ai s-o vezi in multe filme... si nu tzine de filmare ci de latimea de banda afisata. Filmele sunt facute pentru alte standarde, in care inaltimea imaginii e putin mai mica.
PS: am cunostinte la facultatea de film ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1