Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde MiG29 » Mar Ian 21, 2003 12:07 am

James Bond-The World is not Enough -destul de misto filmu.Oricum mai bun decat Tomorrow never dies.Totushi Denise Richards n-are fatza de fizician nuclear:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde vali » Mar Ian 21, 2003 6:55 am

Originally posted by Hideyoshi
mentziune speciala pentru peisajele din New Zealand

made with maya or bryce?

bad company - slab de tot, nu e nici comedie nici actiune. sa se hotarasca si sa mai incerce o data. 2/10

big trouble - oarecum funny, dar are si faze de kkt. 5/10

joe somebody - asta a fost mai amuzant decat precedentul. 6/10

the salton sea - actiunea cam slabutza, val kilmer ca de obicei. 7/1-

the wash - coloana sonora face tot filmul. 6/10
some people deserve to die
vali

Mesajde Mirela » Dum Ian 26, 2003 6:13 pm

vazut aseara :
Rudyard Kipling's The Jungle Book - o frumoasa ecranizare a Cartii Junglei . Jason Scott Lee e , ca de obicei , absolut adorabil . Numai doua sau 3 faze mi s-au parut mai false , in rest frumos regizat , frumos prezentat , nu lipsesc accentele umoristice , drama om vs. animal , inocentza vs. killing "for sport " , plus nelipsitele accentele de romantism ( boy meets girl , dar fac parte din 2 lumi diferite , etc etc ) .

Heaven's Burning - cu Russell Crowe si Youki Kudoh , o frumoasa chinezoaica . Actiune , film destul de imprevizibil , cateva clisee tipice genului , dar per total un film numai bun de vazut cand nu ai ce face cu timpul liber , tolanit pe canapea cu o farfurie mare de cartofi prajiti alaturi . ( niami ) Ps: singura bila neagra ar fi perciunii de Elvis ai lui Russell Crowe...in rest tipu' e :S...

The People versus Larry Flint - Courtney Love , Woody Harrelson , Edward Norton . Un film care nu mai are nevoie de nici un fel de comentariu .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 26, 2003 9:56 pm

Cateodata se mai intampla sa imi placa si mie cate o comedie romantica....desi genul meu preferat este drama.
Asa a fost si in aceasta seara..cand am urmarit Someone Like You .
5.8 stele pe imdb , 7 stele din partea mea

In rolul principal..una dintre actritzele mele preferate all-time.....Ashley Judd. Doamne..e perfecta.

Spoiler

Ashley se indragosteste de un coleg de munca..interpretat de Greg Kinnear. Tot la ea la servici mai era unu care era cam afemeiat. Eddie il chema. Iar pe Kinnear...in film il cheama Ray. Si Ashley cu Ray petrec ceva timp impreuna...si cica se iubeau. Dar pana la urma..Ray o paraseste si se intoarce la fosta lui iubita. Ashley se muta cu Eddie....caci acesta isi cauta pe cineva cu care sa imparta apartamentul.
Mi-a placut mult...cand nu puteau ei sa doarma noaptea...si ii arata Ashley cateva faze de pe vremea cand era ea majoreta. Ba...ce corp perfect si lucrat poa' sa aiba. Ceva incredibil. Picioarle impecabile..exact pe placul meu. Buna rau...Ashley.
Si ,pula mea, pana la urma...ajung impreuna Ashley cu Eddie. Si asa se termina filmul.
In concluzie...mi-ar place si mie sa am o colega de apartament ca Ashley care sa se indragosteasca de mine. :p

End of spoiler

I-am dat 7 filmului....pt. ca e Ashley super-marfa. Daca filmul ar fi fost cu Julia Roberts ar fi luat 5 stele din partea mea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mar Ian 28, 2003 7:39 am

someone like ya ... e dragutzel

12 monkeys - revazut si e la fel de meserias. 8/10

donnie darko - nu prea am inteles finalul filmului

riders - susperct de bun, multa actiune, intriga frumoasa, steven dorff si natasha henstridge 7/10

the man who sued god - excelent film, satirizeaza si religia si pe cei care folosesc numele zeului suprem in afaceri. 9/10

the sum of all fears - uin sfarsit un film mai omenesc cu bomba atomica. 7/10
vali

tmwwt

Mesajde gutza36 » Mar Ian 28, 2003 2:32 pm

a vazut careva the man who wasn't there?!?
excelent film..
gutza36
Junior Member

Mesajde vali » Vin Ian 31, 2003 7:40 am

the ring - excelent film. la inceput e cam plictisitor, dar pe urma era sa fac pe mine de 2-3 ori.
vali

Mesajde MiG29 » Vin Ian 31, 2003 11:35 pm

Torentte -o comedie neagra spaniola care mi-a last totushi un gust cam amar.Adik filmu avea shi faze destul de tari da per total actziunea e slabutza shi filmu e cam grotesc.
High Fidelitty -despre filmu asta s-a mai vorbit aici.Ma bucur k l-am vazut shi eu pana la urma.Merita sa stai vineri seara in casa k sa-l vezi:)
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Feb 01, 2003 8:51 pm

8 Mile Nu mi-a placut, sper ca Eminem sa nu inceapa sa faca si alte filme, caci nu le are deloc cu actoria..:)

Jeepers Creepers Un film de groaza, bunicel, dar cu un sfirsit de kkt

We were soldiers Un film de razboi foarte misto, unde Gibson reuseste sa faca iar un personaj nemaipomenit.

Mai pe seara ma uit la 13th Floor...sper sa fie ceva de capul lui..
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Feb 16, 2003 11:44 pm

am revazut weekendul asta american psycho, film excelent, sfarsit ambiguu 9/10
in schimb, am inteles de ce continuarea (american psycho 2/all american girl) a fost lansata direct pe video... un film asa de bun nu merita asa o continuare, chiar daca in ea a jucat william shatner (cunoscut pt rolul capitanului kirk? din star trek). nu are deloc profunzimea si caracterul de satira sociala al primului 3/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Lovely_angel » Mar Feb 18, 2003 12:38 am

Pai...eu sunt adepta a filmelor de actiune, si in special celor cu batai...arme...chestii!
Sunt multe filme care imi plac, si nu stiu cu care sa incep!
Mai nou am vazut 007-sa nu mori azi...si ce sa zic...mi-a placut...halle berry si pierce brosnan....fac o echipa pe cinste; dar mi-au placut mai mult partile anterioare.
Am vazut Triple X...si am vazut si un film tot cu Van Diesel...ceva de genu "Furios si iute"...care era cu curse de masini..si mi-a placut.
Am vazut pt. a saptea oara "Gladiatorul"....si niciodata nu ma plictisesc cand ma uit la filmul asta...
Nu stiu ce sa va mai spun....aaaa....am mai vazut si 8 Mile...sincer...nu prea a fost cine stie ce...ma asteptam la ceva mai mult din partea lui eminem...dar nu mai conteaza!
Si cam atat.....sunt multe filme care le-am vazut...dar nu-mi mai vin acum in minte!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Lovely_angel
Junior Member

Mesajde vali » Mar Feb 18, 2003 12:58 am

Initial trimis de Lovely_angel
Am vazut Triple X...si am vazut si un film tot cu Van Diesel...ceva de genu "Furios si iute"...

VIN, numele lui este Vin Diesel.
vali

Mesajde nocturna » Mar Feb 18, 2003 2:02 pm

Initial trimis de catharsis
am revazut weekendul asta american psycho, film excelent, sfarsit ambiguu 9/10

am vazut si eu American Psycho, sfarsitul este interpretabil.
pana pe la mijlocul filmului totul mi se parea complet aiurea, si ma grabeam sa cataloghez filmul ca fiind porcarie, mai spre final mi-am dat seama ca nu-i deloc asa. In orice caz o palma destul de dura adresata snobismului societatii americane in primul rand.

ceva interesant, si totusi nu vazut prea curand a fost Filantropica si desi Mircea Diaconu nu se numara printre actorii mei preferati, f mult mi-a placut filmul asta, m-a facut sa ma gandesc de 2 ori atunci cand vad un cersetor. :)

The man in the iron mask: Leonardo di Caprio prestatie slaba, John Malkovichi-captivant ca de obicei, Jeremy Irons prestatie deosebita. foarte interesanta povestea Omului cu masca de fier o gramada de legende si o gramada de supozitii pe seama acestui om care chiar a existat:

Who Was That Masked Man?
We know little about the Man in the Iron Mask, but it seems unlikely that he was, as legend suggests, the identical twin of Louis XIV.
Of course, the Man in the Iron Mask could have been a non-identical brother of the king.
The legend of the Man in the Iron Mask continues to intrigue people to this day. His identity will probably always remain one of history's great mysteries.

Se vechicula ideea ca misteriosul personaj ar fi fost chiar Moliere: A famous actor and playwright. Moliere died in 1673 of consumption. According to one theory, Moliere's death was faked and he was imprisoned in the iron mask because his plays had offended powerful religious zealots.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SatyR » Mie Feb 19, 2003 12:38 am

Azi am vazut si eu pana la urma "Kalifornia" cap-coada,ce sa zci,super film,un film f violent unde Brad Pitt intra perfect in rolul criminalului psihopat
Ce sa mai...isi dovedeste inca odata valoarea,observ ca Brad isi schimba foarte bine accentu in fiecare film,lucru f interesant zic eu...
SatyR
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Feb 19, 2003 6:22 am

The Ring (thx vali)

Un thriller cu o intriga ce poate parea penibila dar care devine captivanta. Bine facut, reuseste sa te bage in sperieti, iti pune mintea la contributie insa face parte din categoria - cum imi place mie sa o numesc - celor "necinstite". Adica in conditiile in care il urmaresti cu mare atentie tot nu iti poti da seama exact cum stau lucrurile pe acolo.
Una peste alta merita neaparat vazut.

Confessions of a Dangerous Mind

Un film inspirat din biografia unui producator TV pe nume Chuck Barris care pretindea ca meseria lui nevazuta era aceea de hit man CIA. Filmul e bunicel cu multe scene interesante, inedite chiar insa mie mi s-a parut inconsistent.
(Drew Barrymore, George Clooney si Julia Roberts au roluri secundare)
Nu m-am omorat niciodata dupa adaptarile dupa biografii (ex: Man on the Moon)... de vazut.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Totti » Mie Feb 19, 2003 4:35 pm

Va recomand si eu un super film: The Boondock Saints.
E ceva gen Tarantino. Un film destul de vechi, realizat de un regizor necunoscut cu actori necunoscutzi (mai putin Willem Defoe). Am citit ca anul acesta apare si continuarea :).
Forza Roma!
Totti
Junior Member

Mesajde vali » Joi Feb 20, 2003 12:18 am

007 - from russia with love
007 - never say never again
james bond-urile cu sean connery sunt cele mai tari. lipsa de efecte cu care este plin "die another day" este suplinita de o intriga bine pusa la punct, de actori profesionisti si de femei frumoase

casablanca
need i say more?

gangs of new york
zosovali: kkt de film gangs of new york
aliosha1979: da?
zosovali: am adormit de 2 ori
aliosha1979:
zosovali: realizare de exceptie (oscar pt regie si rol secund) dar intriga de kkt
aliosha1979: toti zic ca rolu secundar e jucat tare
zosovali: absolut. day lewis face un rol mare

high fidelity
un clasic. coloana sonora de exceptie, trairile personajlui principal sunt noi in cinema

L.A. confidential
russel crowe la inceput de drum. kevin spacey, la fel ca intotdeauna, simplu, discret, nemaipomenit

once upon a time in america
scorsese, de niro, woods, genial.
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Feb 20, 2003 3:56 pm

casablanca ???

Vali, tu si cu aia din "Bevery Hills 92343443" ce va mai uita-ti la nebuneli din astea....nu am putut niciodata sa inteleg de ce este asa de faimos filmul ala! :con:

Eu am vazut ieri Hellraiser 6: The HellSeeker :D

Am pierdut de pomana 86 de minute din viata mea. Hellraiser 5 a fost o timpenie, HellSeeker se ia dupa el...

Au bagat-o pe Ashley (sa adune spectatori?), dar nu este in film decit vreo 5 minute...la fel ca si Pinhead si alti "cenobites".

The Ring mi-a placut si mie, mai ales spre sfirsit..."She never sleeps"!:eek:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Feb 22, 2003 2:33 am

Initial trimis de Totti
Va recomand si eu un super film: [b]The Boondock Saints.
E ceva gen Tarantino. Un film destul de vechi, realizat de un regizor necunoscut cu actori necunoscutzi (mai putin Willem Defoe). Am citit ca anul acesta apare si continuarea :). [/B]

filmul trateaza o problema vesnic actuala: oare toti oamenii merita sa traiasca? criminalii, mafiotii, violatorii...?

excelent film
vali

Mesajde eyewitness » Sâm Feb 22, 2003 9:20 am

Initial trimis de vali
[B
once upon a time in america
scorsese, de niro, woods, genial. [/B]

capodopera
de niro at his best ever
eyewitness

Mesajde Mr Hyde » Dum Feb 23, 2003 1:48 am

Woods at his best ever fara nici o indoiala, De Niro parca a fost si mai bun in "Deer Hunter".
Vali, ce Scorsese ma, ca-i Leone toata ziua!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mirela » Lun Feb 24, 2003 11:51 pm

vichendu' care a trecut am revazut doua filme care mie una imi plac foarte mult...si anume The Fifth Element ( Bruce Willis , Mila Jonovic ) si Twelve Monkeys ( Bruce Willis , si Madeleine Stowe...tipa din Ultimul Mohican )

Si mai vazui un film tare mijto cu Sigourney Weaver , "Gorillas in the Mist" ii zice , un film absolut superb dupa o poveste reala .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 24, 2003 11:58 pm

Iar eu week end-ul trecut...am re-vazut Cast Away. Filmul ce 80 % este o frumoasa piesa de teatru..avandu-l ca unic actor pe dublul premiat cu Oscar...Tom Hanks...si avand ca scena o idilica insula din Pacificul de Sud . Ce-i drept o insula fara baruri la care sa se serveasca bauturi cu umbrelutza. O insula pustie. :)
Ii dam 7 stele !

Mirela..ai vazut acest film ?

later edit (2:00 AM ) : tocmai am re-vazut The Talented Mr. Ripley . mi s-a parut mai interesant prima data. unele filme devin plictisitoare cand le revezi....in schimb pt. altele e o placere revederea.
Tot 7 stele
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Feb 25, 2003 6:31 am

Mirela, in 12 monkeys joaca si Brad Pitt. :D

Carbasane, Cast Away nu mi-a placut deloc. Mai ai si tu zilele tale proaste... una dintre ele a fost si aia in care mi-ai recomandat filmul ala cu retarzii aia de pun pariu care se insoara ultimu...atat de prost a fost ca nici numele nu i l-am retinut.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 25, 2003 10:36 am

Se numeste Tom Cats.

Dar in schimb se pare ca m-am revansat in ziua in care am fost impreuna la cinema pentru a vedea Stuart Little. Pacat ca amandoi am ratat partea a doua.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 25, 2003 3:25 pm

cel mai bun film vazut de mine in 2002 este 'the legend of 1900'

daca e cineva interesat de soundtrack, contact me
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Feb 26, 2003 2:18 am

Amen -super interesanta ideea.Filmu destul de bine facut (Caramitru shi Iures sunt mari,chiar shi Malaiele-ofitzer nazist:P).Totushi parca are ceva goluri,prea se trece vrusc de la o scena la alta.Oricum ideea e mare shi daca se va dovedii k e shi adevarata atunci biserica catolica e cam in deep shit.
MiG29

Mesajde vali » Mie Feb 26, 2003 6:00 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Se numeste Tom Cats.

Dar in schimb se pare ca m-am revansat in ziua in care am fost impreuna la cinema pentru a vedea Stuart Little. Pacat ca amandoi am ratat partea a doua.

stuart little 2 - najpa 2/10
stuart little 1 - 5/10

e film pentru retarzi mintal
vali

Mesajde galateea » Mie Feb 26, 2003 10:30 pm

ultimul film BUN!!! pe care l-am vazut, si cand spun bun ma gandesc la un film care atunci cand stai pe scaun, sau ma rog, unde e mai comod de vazut, stai aplecat in fata cel putin 90%, este ultimul film al lui almodovar(cred ca e ultimul, nu stiu exact), "talk to her".e foarte amar, asa cum de fapt sunt in general filmeme lui almodovar, chiar daca sunt ascunse sub o perdea de umor de super calitate.
de ce "m-a tinut" filmul? pai pentru ca e viu, plin de nuante, fara burti(zone unde te plictiseti de moarte si te uiti la ceas sau mai stiu eu unde), are in centru o tema clasica - iubirea- tratata cat se poate de fin (la propriu - spre exemplu unul dintre eroii principali, un barbat, plange ori de cate ori are loc vre-o situatie mai speciala: omorarea unui sarpe, vizionarea unui specacol de balet contemporan, si nu se dau imediat explicatii telenoveliste. spectatorul e lasat sa simta personajul, sa-l descopere incetul cu incetul si ceva mai tarziu i se ofera explicatia: lacrimile apareau pentru ca el nu o mai avea pe ea cu care sa imparta viata), si in toata mare de tristete in care innoata filmul, exista totusi o insula unde se afla speranta. inca o data, situatie des repetata in filme, dar la almodovar e altfel... de aceea e almodovar si nu ... cel care a facut ....sa zicem filmele cu van damme. habar n-am cum il cheama. tot respectul pentru muschi dar tare's greu de digerat cand ii servesti fara nicu un fel de "garnitura".
daca puteti, vedeti-l si mai discutam dupa.

dana
galateea
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 26, 2003 10:41 pm

Draga Dana , din Windy City....filmul se numeste Hable con ella . Sper sa il dea cat mai repede pe HBO . Vad ca este cotat extrem de bine pe siteurile de specialitate (8.2 pe imdb).

Eu am vazut doua filme regizate de Almodovar. Mult laudatul..Todo sobre mi madre...care nu mi s-a parut chiar cine stie ce. Bine...un film bun...de 7 stele.
Si am mai vazut..Carne tremula (sange fierbinte a fost tradus la noi). Cu Javier Bardem...care a ajuns in scaunul cu rotile (in film ,bineinteles).
Oricum..au un aer aparte filmele spaniolului.

Permite-mi sa-tzi recomand un film mexican...care mie mi s-a parut de exceptzie. Amores Perros (8.1 pe imdb)

Gabriel
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film