iubesc 2 baieti
Moderator: anjin-san
129 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
iubesc 2 baieti
Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?
- Blondina1
hmm interesant!!!
ai putea sa te sinucizi! ce zici? si astfel problema ar fii rezolvata!
Idiot!
Idiot!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Pentru cei care gusta unul sec
Cica era o blonda care avea doi iubiti, si nu-i placea situatia si nu prea stia ce sa faca. Asa ca se duce pe Barfe Online si intreaba "Ce sa ma fac ?". Si unu' Dadius ii raspunde "Sa te sinucizi !"
- dinu
- Junior Member
continuarea
...si unu' dinu face un banc sec pe tema asta. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: iubesc 2 baieti
Initial trimis de Blondina1
Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?
Care iubit? Ca zici ca ai doi.
Asta sigur e o problema de blonde.

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Mai fata, ai putea sa te apuci de invatat sa scrii corect in limba ta materna .... si dupa aia, mai intreba-ne ....
- Unregistered
My God people,
Credeam ca am reusit sa trecem de stadiul coboratorilor din copaci, dar de fiecare data cand in sfarsit sunt aproape sigur de asta, mai citesc cate un anunt de genul astuia si imi revin. Ceea ce pentru mine este un paradox, o chestie de neinteles este cum pot exista doi baieti/barbati, ce or fi, care sa stea cu autoarea blonda a mesajului blond si el la randul lui. Or fi si ei blonzi?? hmmmm...
De necrezut
-
ja sam pitbull - Junior Member
Re: Re: iubesc 2 baieti
Initial trimis de Unregistered
Mai fata, ai putea sa te apuci de invatat sa scrii corect in limba ta materna .... si dupa aia, mai intreba-ne ....
se scrie "intreaba-ne"

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: sheesh!
Initial trimis de Nightwish
da' esti incurabil mey! se iarta, omul era nervos din cauza blondei. :lol: tu chiar nu ierti nimic?! tsk tsk :p
Am glumit mai, ca nici pe mine nu m-au iertat ieri.

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: sheesh!
Io m-am gindit mai bine, cred ca a vrut cineva sa faca misto ... si a lasat mesajul asta cu greseli de scriere .... sa ne vada cum ne lamentam aici-sa ....
Initial trimis de copiutzu
Am glumit mai, ca nici pe mine nu m-au iertat ieri.:o
![]()
- Unregistered
Re: Re: Re: sheesh!
Io m-am gindit mai bine, cred ca a vrut cineva sa faca misto ... si a lasat mesajul asta cu greseli de scriere .... sa ne vada cum ne lamentam aici-sa ....
Stati calmi ... daca observati: scrie legata "sami" ..dar in schimb , spre sfarsit foloseste "sunt" (forma noua si totusi veche..ceea ce implica faptul ca e cat de cat pusa la punct cu anumite reguli) in loc de "sint" ... deci ...vraja marii ... cineva e dupa perdea..

..zic si io..

-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Re: Re: sheesh!
da ma, dar de ce ne abureste cu subectu asta banal? sa bage ceva mai incitant .....
vreau sa stiu cine e si ce vrea!!! :-)))
Initial trimis de Bortzianu'
Stati calmi ... daca observati: scrie legata "sami" ..dar in schimb , spre sfarsit foloseste "sunt" (forma noua si totusi veche..ceea ce implica faptul ca e cat de cat pusa la punct cu anumite reguli) in loc de "sint" ... deci ...vraja marii ... cineva e dupa perdea..
..zic si io..![]()
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: sheesh!
da ma, dar de ce ne abureste cu subectu asta banal? sa bage ceva mai incitant .....
1. Legatura cu muzica (buna)? NU
2. Exista canale despre sex ( in 2-3-4-5-6)? DA -
3. Nu ma intereseaza.
Oricum bafta!
-
Hai ca tre sa fiu scurt... si imi zic si eu acum parerea. Nu stiu cine este fata, insa daca tot are ea deja doi prieteni si nu stie ce sa faca, ma gandesc ca nu ar mai strica unu in plus. Asa ca ma ofer voluntar...
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Io zic ca subiectele de genul asta ar trebui mutate pe alt forum - am vazut ca se practica chestia asta. In definitiv, dupa cate stiu eu, "barfe online" se refera la muzica romaneasca, nu la probleme sentimentale.
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Lasa mai sa fie si aici. Noi de cine mai facem misto daca se muta acolo?:p
:o
pai vizitezi acel forum. simplu

-
pai vizitezi acel forum. simpluchiar iti recomand sa-l vizitezi, este tare distractiv si amuzant
![]()
Am intrat si m-am cam plictisit.
Sunt prea multe.
Eu zic ca e de ajuns unul si bun. Chiar daca e o problema de blonde.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Vai ce dashtepta si fruuuumoasa foc esti. Nu vrei sa ma iubesti si pe mine? Sa fim 4 ca e mai frumos.

Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
Re: Re: iubesc 2 baieti
Initial trimis de ja sam pitbull
Vai ce dashtepta si fruuuumoasa foc esti. Nu vrei sa ma iubesti si pe mine? Sa fim 4 ca e mai frumos.)
..tu numesti problema ca ai doi???!!! hi hi hi !!! Pai inseamna ca nu ai mai avut brobleme pana acum.... Las ca mai ai timp destul ..sa vezi cand vor fi patru si ..inca vreo doua de acelasi zex cu tine ...!!!! ::
..uite te ajuta pitbull daca vrei (nu-i asa doctore? ..

-
Re: Re: Re: iubesc 2 baieti
Initial trimis de Bortzianu'
..tu numesti problema ca ai doi???!!! hi hi hi !!! Pai inseamna ca nu ai mai avut brobleme pana acum.... Las ca mai ai timp destul ..sa vezi cand vor fi patru si ..inca vreo doua de acelasi zex cu tine ...!!!! ::
..uite te ajuta pitbull daca vrei (nu-i asa doctore? ..) ):eek:
:o
Mia pitbull asta e mare doctor in sex :p:p :p

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: Re: Re: iubesc 2 baieti
Mia pitbull asta e mare doctor in sex :p:p :p![]()
- costk20blu
pai vizitezi acel forum. simpluchiar iti recomand sa-l vizitezi, este tare distractiv si amuzant
![]()
No hotaraste-te: e amuzant sau e distractiv acolo?
Ca amandoua e cam greu (ca e mai multe ele)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de Bassplayer
No hotaraste-te: e amuzant sau e distractiv acolo?
Ca amandoua e cam greu (ca e mai multe ele)
No hai ca ma enervati! e distractiv si este amuzant, forumul that is! (punct) care forum e doar unul nu e mai multe
...(si de la capat) chiar imi urmariti fiecare post?! :p
Bassplayer te rog frumos, concentreza-te pe probleme mai importante, de exemplu problema blondinei.

-
DJ50 vad ca ti-ai facut prostul obicei de a muta subiectele ce nu itzi convin la noi pe forum.
Omule..e deschis de un anonim. Pe fanclub ..anonimii nu pot posta.
Asa ca lasa-l la tine acolo. Daca nu itzi convine...inchide-l ...sau sterge-l !
Omule..e deschis de un anonim. Pe fanclub ..anonimii nu pot posta.
Asa ca lasa-l la tine acolo. Daca nu itzi convine...inchide-l ...sau sterge-l !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
129 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma