Se pare ca doar eu urmaresc cea mai importanta competitie europeana inter-cluburi....si deci..e normal sa tin un monolog pe acest subiect.
Sunt sigur ca baixo nu apreciaza calitatea unui meciin care combatantele se numesc Barcelona,Milan sau Ajax. Sunt sigur ca sly desi etapa de etapa ne asalteaza cu pronosticuri..nu a urmarit in viatza lui un meci din Champhions League. Sunt sigur ca eye are alte treburi mult mai importante decat sa vada asemenea meciuri. Poate ayrton si deampulea sa urmareasca..dar inca nu au ajuns la servici sa isi spuna si ei o parere.
Eh..sa revenim la ziua de ieri.
Ce imi pare mie rau este ca Newcastle au inceput asa prost grupa. Probabil toata lumea credea despre ei..ca nu au ce cauta in aceasta faza a competitziei. Iata ca pe final si-au revenit. Dar acum trebuie sa astepte jocul rezultatelor. In primul rand tre' sa ii bata pe Barca in Anglia. Sunt sigur ca o vor face. Iar apoi..Leverkusen trebuia sa smulga macar 1 punct Inter-ului pe Bayarena. Or fi ei in stare ? Sa speram !
Meciul dat de Pro Tv nu prea mi-a placut. Un ritm cam prea lent..pentru gustul meu. Din grupa asta ash vrea sa mearga mai departe..Arsenal si Ajax. Cel mai rau mi-ar parea sa nu se califice Arsenal..si au toate sansele.
Atzi vazut la rezumate ce a zis Lobont ? Ca isi doreste mai mult o calificare a lu' Ajax in sferturi decat ca Romania sa bata Danemarka. Ce parere avetzi despre acest lucru ?
Si m-a distrat...cand l-au intrebat comentatorii : "Cristi Chivu ce face ? Cum se simte dupa meci ? " . Dar Lobont : "Cristi e bine. Il doare spatele ! " :p
In atasament Cristi....care a fost depasit de mai multe ori de John Carew si ai sai colegi.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.