Va place Marius Moga ? :-)
Moderator: anjin-san
mai multe in episodul viitor
Parerea mea......?
Nu am avut timp si poate nici rabdare sa citesc tot ce au postat ceilalti inaintea mea... Daca tot suntem la sectiunea "barfe", probabil ca ar fi trebuit sa nu fiu off-topic...in fine.....promit sa revin mai tarziu asupra subiectului.
Despre M&M? Daca nu as fi ascultat albumul "UNU'" probabil ca parerea mea in legatura cu "munca" lui ar fi fost exprimata in cuvinte jalnice.... Cu Mogaciosu' am dezbatut destul de mult in legatura cu "creatiile" lui...si in legatura cu muzica in general...Vreti sa stiti ce spune el? :a
Nu am avut timp si poate nici rabdare sa citesc tot ce au postat ceilalti inaintea mea... Daca tot suntem la sectiunea "barfe", probabil ca ar fi trebuit sa nu fiu off-topic...in fine.....promit sa revin mai tarziu asupra subiectului.
Despre M&M? Daca nu as fi ascultat albumul "UNU'" probabil ca parerea mea in legatura cu "munca" lui ar fi fost exprimata in cuvinte jalnice.... Cu Mogaciosu' am dezbatut destul de mult in legatura cu "creatiile" lui...si in legatura cu muzica in general...Vreti sa stiti ce spune el? :a
- usualflow
- Junior Member
Re: intrebare
Initial trimis de Draga
Acu'... mie-mi place de MM ca de!, cand ti se pune o pata pe cineva, asta e :p da' zi si mie te rog care muzica buna a inceput sa produca? Ca in afara de doua-trei piese care au reusit sa mi se instaleze in creieras, restul nu mi-au atras atentia prea mult. Poate ai ceva noutati? Tell us... please.
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mihai -ului
Initial trimis de Unregistered
Eu inca nu am iesit pe piata...de ce? Pentru ca primesc tot timpul raspunsuri de la casele de discuri de genul : "vai e foarte bine!!! te includem in proiectele noastre viitoare..."Daca vrei sa auzi piesele, 2 la numar, pe care le-am facut de curand...nu-i nici o problema...vrei sa vezi ce poate face sunetistul meu, sau... oricum ti-l trimit ...spune-mi unde...
PA!!!
Pai ce te impiedica sa le pui pe FTP, ca sa ne putem face o idee? habar n-ai de unde poate sari iepurele.
Fa-ti un cont la Serviciul online Edison (http://www.Edison.ro) si ai acolo 10 MB pentru FTP (disclaimer: lucrez la Edison).
*** Reality is a state of mind.
- Catalin-B
- Junior Member
hmm!!!
vad ca ati asternut 4 pagini despre omul asta si totusi nu am aflat mare lucru despre el.
sunt si eu curios daca poate sa scrie careva de la MOF sau atcineva care stie: Ce face exact acest om? Cu ce se ocupa?
ca este interpret,compozitor si textier stim toti dar in rest....?
Canta la vreun instrument? Lucreaza efectiv el la aceste hituri ? (ma refer la aranjament si orchestratie) ,Se pricepe la mixaje,mastering e.t.c.?
Mai pe scurt.... Care e viata lui?
sunt si eu curios daca poate sa scrie careva de la MOF sau atcineva care stie: Ce face exact acest om? Cu ce se ocupa?
ca este interpret,compozitor si textier stim toti dar in rest....?
Canta la vreun instrument? Lucreaza efectiv el la aceste hituri ? (ma refer la aranjament si orchestratie) ,Se pricepe la mixaje,mastering e.t.c.?
Mai pe scurt.... Care e viata lui?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Marius Moga?
Despre Mogaciosu ar fi multe lucruri de spus..... Spre exemplu, ca om este un personaj extraordinar. Ca artist, este un bun profesionist; e migalos, lucreaza totul in detaliu pana ii place lui cum suna.... e pretentios.
Nu stiu in ce masura se petrece la mixaje....stiu cert ca nu a pus mana pe platane....dar a pus mana pe clape.... ( a absolvit sectia pian la scoala populara de arte)...
Viata lui e ciudata, ca a oricarui artist. E destul de imprastiat......genul "cu capul in nori, DAR CU PICIOARELE BINE INFIPTE IN PAMANT". Am zis.
Nu stiu in ce masura se petrece la mixaje....stiu cert ca nu a pus mana pe platane....dar a pus mana pe clape.... ( a absolvit sectia pian la scoala populara de arte)...
Viata lui e ciudata, ca a oricarui artist. E destul de imprastiat......genul "cu capul in nori, DAR CU PICIOARELE BINE INFIPTE IN PAMANT". Am zis.

- usualflow
- Junior Member
episodul trei
mda :mad: am citit in sfarsit lungul sir de mesaje postate in cadrul acestei dezbateri mai mult "anti- M&M"..... im adresez o intrebare: Oare subiectul nu era "Va place Marius Moga?
"? In finele finelui....Cu regret observ ca lucrurile au ajuns mult mai departe decat ar fi trebuit sa ajunga.....In loc sa isi exprime parerile sincer, scurt si la obiect, oamenii au inceput sa o lalaie cum ca la mof-records nu se face treaba k lumea etc etc---incep sa ma simt Andrei Gehorghe--( paranteza fara rost)...si sa taraie numele bietului compozitor intr-o balta de cuvinte mai mult irefutabile, avand in vedere faptul ca "aparatorul"( sau "baiatul care idolatrizeaza nume celebre"....tot aia e...) in persoana unui oarecare AnDrEi nu e in stare sa curete petele..... --- Draga Andrei, nu esti un bun detergent....;S
Sa revin.... Ma dezamageste exclusivismul pe care il afiseaza unii oameni si lipsa de toleranta....se schimba oare lumea doar in rau?( Ma rog, oricum nu intereseaza pe nimeni ce ma dezamageste pe mine sau nu....) Si nu pricep un lucru: voi chiar credeti ca Marius Moga nu a adus nici un bine "muzicii" din Romania? Vreti sa spuneti ca era mai bine cand era Dutza la putere? Nu prea inteleg unde batetzi... atata timp cat intr-o tara 3% asculta Zeb roc Ski( de exemplu) si "doar" 78% Akcent si AndreEA( oare de ce nu ma mira ca a luat Discul De Aur???), la ce ne putem astepta? Ce sa se produca? de ce e comercial? e comercial pt a se vinde.... mentalitatea romanului o cere.... Credeti ca se va schimba ceva vreodata? Probabil ca Marius moga e un idealist, poate el crede.....Si eu consider ca isi da silinta....Cred ca omul asta chiar incearca sa faca ceva bun.
Sunteti cu totii invidiosi ca el ia 3000$ pe "Te joci cu mine" a unei blonde spalacite.... Bravo lui! :o
Inchei (deocamdata) aici aceasta aberatie tarzie, nu inainte de a parafraza pe un bun prieten de-al meu : "Urata treaba se petrece pe pagina asta!"..... ...... PACE. :con:
Nu incerc sa ies in evidenta. Vreau doar sa fac lumina.

Sa revin.... Ma dezamageste exclusivismul pe care il afiseaza unii oameni si lipsa de toleranta....se schimba oare lumea doar in rau?( Ma rog, oricum nu intereseaza pe nimeni ce ma dezamageste pe mine sau nu....) Si nu pricep un lucru: voi chiar credeti ca Marius Moga nu a adus nici un bine "muzicii" din Romania? Vreti sa spuneti ca era mai bine cand era Dutza la putere? Nu prea inteleg unde batetzi... atata timp cat intr-o tara 3% asculta Zeb roc Ski( de exemplu) si "doar" 78% Akcent si AndreEA( oare de ce nu ma mira ca a luat Discul De Aur???), la ce ne putem astepta? Ce sa se produca? de ce e comercial? e comercial pt a se vinde.... mentalitatea romanului o cere.... Credeti ca se va schimba ceva vreodata? Probabil ca Marius moga e un idealist, poate el crede.....Si eu consider ca isi da silinta....Cred ca omul asta chiar incearca sa faca ceva bun.
Sunteti cu totii invidiosi ca el ia 3000$ pe "Te joci cu mine" a unei blonde spalacite.... Bravo lui! :o
Inchei (deocamdata) aici aceasta aberatie tarzie, nu inainte de a parafraza pe un bun prieten de-al meu : "Urata treaba se petrece pe pagina asta!"..... ...... PACE. :con:
- Unregistered
episodul trei
hmmm....cel anterior era msg meu....ma intreb de ce nu mi-a fost atribuit? hmmm.....acum semnez...
mda am citit in sfarsit lungul sir de mesaje postate in cadrul acestei dezbateri mai mult "anti- M&M"..... im adresez o intrebare: Oare subiectul nu era "Va place Marius Moga? "? In finele finelui....Cu regret observ ca lucrurile au ajuns mult mai departe decat ar fi trebuit sa ajunga.....In loc sa isi exprime parerile sincer, scurt si la obiect, oamenii au inceput sa o lalaie cum ca la mof-records nu se face treaba k lumea etc etc---incep sa ma simt Andrei Gehorghe--( paranteza fara rost)...si sa taraie numele bietului compozitor intr-o balta de cuvinte mai mult irefutabile, avand in vedere faptul ca "aparatorul"( sau "baiatul care idolatrizeaza nume celebre"....tot aia e...) in persoana unui oarecare AnDrEi nu e in stare sa curete petele..... --- Draga Andrei, nu esti un bun detergent....
Sunteti cu totii invidiosi ca el ia 3000$ pe "Te joci cu mine" a unei blonde spalacite.... Bravo lui!
Inchei (deocamdata) aici aceasta aberatie tarzie, nu inainte de a parafraza pe un bun prieten de-al meu : "Urata treaba se petrece pe pagina asta!"..... ...... PACE.
Piciulika.
mda am citit in sfarsit lungul sir de mesaje postate in cadrul acestei dezbateri mai mult "anti- M&M"..... im adresez o intrebare: Oare subiectul nu era "Va place Marius Moga? "? In finele finelui....Cu regret observ ca lucrurile au ajuns mult mai departe decat ar fi trebuit sa ajunga.....In loc sa isi exprime parerile sincer, scurt si la obiect, oamenii au inceput sa o lalaie cum ca la mof-records nu se face treaba k lumea etc etc---incep sa ma simt Andrei Gehorghe--( paranteza fara rost)...si sa taraie numele bietului compozitor intr-o balta de cuvinte mai mult irefutabile, avand in vedere faptul ca "aparatorul"( sau "baiatul care idolatrizeaza nume celebre"....tot aia e...) in persoana unui oarecare AnDrEi nu e in stare sa curete petele..... --- Draga Andrei, nu esti un bun detergent....
Sunteti cu totii invidiosi ca el ia 3000$ pe "Te joci cu mine" a unei blonde spalacite.... Bravo lui!
Inchei (deocamdata) aici aceasta aberatie tarzie, nu inainte de a parafraza pe un bun prieten de-al meu : "Urata treaba se petrece pe pagina asta!"..... ...... PACE.
Piciulika.
- usualflow
- Junior Member
....episodul patru
si totusi....am promis ca va voi "impartasi" si parerea lui Marius Moga in legatura cu muzica pe care o creeaza...( sper de data asta sa nu mai raman fara nume......si fara zambete):( El nu prea spune nimic....tace....de obicei ii place sa primeasca reprosuri si critici cu privire la ceea ce face; atata timp cat au rol moralizator si sunt in buna masura rostite in scop constructiv...Si zambeste.... Stiu cu certitudine ca una dintre promisiunile pe care si le-a facut sie insusi cu privire la noul an se refera la faptul ca nu va mai produce piese pt toata lumea, ci doar pt cei care au ce cauta in muzica.... desi el nu garanteaza ca isi va tine promisiunea...E foarte greu sa te tii de cuvant, cand tentatia materiala e mare. ;P
Astept pareri contrarii.
Astept pareri contrarii.
- usualflow
- Junior Member
interesant.....?
pe forumul dedicat trupei Simplu am gasit ceva interesant...
Doua puncte
Bad Girl
bite me!
Inregistrat: Sep 2002
Duta vs Moga... hm... sa va spun sincer, eu zic ca Duta este un compozitor mult mai bun decat dl Moga (nu pentru ca el scrie versurilor de la Animal X...nu e nici o legatura...) Moga a compus si el 2-3 piese bune, dar trebuie sa recunoastem ca nu numai ca sunt mult prea comerciale (chiar el a recunoscut ca nu sunt numai comerciale, dar sunt facute, stupide sau nu, pentru a atrage publicul repede... dar desi prima oara prind bine la pubilc, pana la urma isi dau toti seama ca defapt nu sunt nimik special! ) dar in acelasi timp ... putin stupide (va reamintesc de celebrul: n-am bani de bilet, ma faceai si-o faceai zambind, s.a.m.d) Moga a compus aproape pentru toti cei care au cerut (fie ca erau o formatie buna sau nu...) in timp ce Duta si-a limitat "inventiile" (L.A nu se pun..plus a compus doar 2 piese pentru ei!) Eu zic ca Duta si Moga nici nu ar trebui sa fie comparati... Duta il face pe Moga!
BabyGirl
Member
Inregistrat: Apr 2002
Eu cred ca a fost vremea cand Dutza il facea pe Moga... vremuri de mult apuse....!! de fapt...nici nu cred ca merita comparatia....si unul si altul copiaza melodii de afara pentru formatii din Ro si incerca sa scoata hituri pe banda!! Dutza acum nu s-a limitat la Animal X Radutza 3se si LA ....nu mai are "clienti" ....toti au migrat sper Moga...!!! saracu el o vrea sa mai faca melodii si pentru altii dar nu mai are cui!! a luat moga tot...saracu Dutza!! si d c e condamna moga ca accepta sa faca melodii pentru toate formatiile?!! nu trebuie sa iasa banu`?! k la urma urmei asta e toata shparla...sa iasa bani...si pt compozitor si pt formatie!! eu cred ca asa cum face el melodiile...cu versuri de 2 bani sau nu...comerciale sau necomerciale ...merita apreciat.... munceste enorm si a ajuns intr-un an ce a ajuns Dutza in 6 .... trebuie sa recunoasteti!!!!
Comentarii?
:a
Doua puncte
Bad Girl
bite me!
Inregistrat: Sep 2002
Duta vs Moga... hm... sa va spun sincer, eu zic ca Duta este un compozitor mult mai bun decat dl Moga (nu pentru ca el scrie versurilor de la Animal X...nu e nici o legatura...) Moga a compus si el 2-3 piese bune, dar trebuie sa recunoastem ca nu numai ca sunt mult prea comerciale (chiar el a recunoscut ca nu sunt numai comerciale, dar sunt facute, stupide sau nu, pentru a atrage publicul repede... dar desi prima oara prind bine la pubilc, pana la urma isi dau toti seama ca defapt nu sunt nimik special! ) dar in acelasi timp ... putin stupide (va reamintesc de celebrul: n-am bani de bilet, ma faceai si-o faceai zambind, s.a.m.d) Moga a compus aproape pentru toti cei care au cerut (fie ca erau o formatie buna sau nu...) in timp ce Duta si-a limitat "inventiile" (L.A nu se pun..plus a compus doar 2 piese pentru ei!) Eu zic ca Duta si Moga nici nu ar trebui sa fie comparati... Duta il face pe Moga!
BabyGirl
Member
Inregistrat: Apr 2002
Eu cred ca a fost vremea cand Dutza il facea pe Moga... vremuri de mult apuse....!! de fapt...nici nu cred ca merita comparatia....si unul si altul copiaza melodii de afara pentru formatii din Ro si incerca sa scoata hituri pe banda!! Dutza acum nu s-a limitat la Animal X Radutza 3se si LA ....nu mai are "clienti" ....toti au migrat sper Moga...!!! saracu el o vrea sa mai faca melodii si pentru altii dar nu mai are cui!! a luat moga tot...saracu Dutza!! si d c e condamna moga ca accepta sa faca melodii pentru toate formatiile?!! nu trebuie sa iasa banu`?! k la urma urmei asta e toata shparla...sa iasa bani...si pt compozitor si pt formatie!! eu cred ca asa cum face el melodiile...cu versuri de 2 bani sau nu...comerciale sau necomerciale ...merita apreciat.... munceste enorm si a ajuns intr-un an ce a ajuns Dutza in 6 .... trebuie sa recunoasteti!!!!
Comentarii?
:a
- usualflow
- Junior Member
piciulika exact in ce relatii te afli tu cu MM? Asa, de curiozitate...
Subscriu la faptul ca se arunca foarte mult cu pietre pe threadul asta, dar deh, e vorba de gusturile si parerile oamenilor... pe care si le exprima cum vor.... asta e.
Las' ca-i bine cand esti in vizorul opiniei publice... mai grav e cand nu te baga nimeni in seama - si macar pentru asta ar trebui sa-l apreciezi pe AnDrEi - macar se straduieste, saracu'.... nu vezi ca poporu' deja l-a botezat "PR-ul MOF Records" altele asemenea?
:o
PS - cat despre Duta vs. Moga... mie nu mi-a placut niciodata de Duta, de cand era mic si-l imita pe Michael Jackson, da' a compus si el piese bune...

Subscriu la faptul ca se arunca foarte mult cu pietre pe threadul asta, dar deh, e vorba de gusturile si parerile oamenilor... pe care si le exprima cum vor.... asta e.
Las' ca-i bine cand esti in vizorul opiniei publice... mai grav e cand nu te baga nimeni in seama - si macar pentru asta ar trebui sa-l apreciezi pe AnDrEi - macar se straduieste, saracu'.... nu vezi ca poporu' deja l-a botezat "PR-ul MOF Records" altele asemenea?
PS - cat despre Duta vs. Moga... mie nu mi-a placut niciodata de Duta, de cand era mic si-l imita pe Michael Jackson, da' a compus si el piese bune...
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
[b] piciulika exact in ce relatii te afli tu cu MM? Asa, de curiozitate...![]()
cat despre Duta vs. Moga... mie nu mi-a placut niciodata de Duta, de cand era mic si-l imita pe Michael Jackson, da' a compus si el piese bune... [/B]
Da ..chestia aia cu "cifre cifre / uh/ a / diriri da!..

..sincer? ..stiu ce insemna, din proprie experienta, sa compui ceva, si sa nu-ti placa ..e ca si cum ai naste un copil deformat/handicapat/mutant.... din proprie initiativa... si saa-l mai si lasi sa ZBURDE....

Asa ca Moga ... Marius (il cheama identic cu un ff bun prieten/coleg de banca din liceu ...

..concluzie : este el destul de autoflagelat ...
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
.sincer? ..stiu ce insemna, din proprie experienta, sa compui ceva, si sa nu-ti placa ..e ca si cum ai naste un copil deformat/handicapat/mutant.... din proprie initiativa... si saa-l mai si lasi sa ZBURDE....![]()
Asa ca Moga ... Marius (il cheama identic cu un ff bun prieten/coleg de banca din liceu .....dar tipul respectiv e din Focsani ) ... isi da destui pumni in constiinta zilnic ...astfel incat ..noi nu suntem decat biete pietricele aruncate intr-un geam incasabil...
..ce mai comparatie ..
..concluzie : este el destul de autoflagelat ...
Omu' tre sa manance si el o paine, nu? Dupa ce si-o scoate banu' sa stea linistit, o sa-si permita probabil sa faca si niste chestii mai putin comerciale...
-
Draga - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mihai -ului
Initial trimis de Catalin-B
Pai ce te impiedica sa le pui pe FTP, ca sa ne putem face o idee? habar n-ai de unde poate sari iepurele.
Fa-ti un cont la Serviciul online Edison (http://www.Edison.ro) si ai acolo 10 MB pentru FTP (disclaimer: lucrez la Edison).
Ok!!
Voi face acest lucru...Va voi anunta...Numele sub care voi pune piesele va fi Baby Girl...
PA!!! :hi:
- Unregistered
Initial trimis de Draga
[b] piciulika exact in ce relatii te afli tu cu MM? Asa, de curiozitate...![]()
PS - cat despre Duta vs. Moga... mie nu mi-a placut niciodata de Duta, de cand era mic si-l imita pe Michael Jackson, da' a compus si el piese bune... [/B]
Nu sunt in cine stie ce relatzii cu Marius Moga( depinde si ce anume intelegi prin "relatii

Intr-un fel, este de apreciat ceea ce a incercat AnDrEi sa faca; el e un om cu intentii foarte bune; numai ca a gresit atunci cand s-a convertit in biograful mof-records... (Sorry andr3i, sa nu arunci cu pietre in mine...nu o spun cu rautate, stii doar. Sunt realista)
Sunt de acord cu tine. Duta a avut multe cuvinte de spus in curentul dance autohton.Si probabil va mai avea. Imi cer scuze ca sunt off-topic....despre Marius Moga discutam, nu?

Multumesc.

- usualflow
- Junior Member
Initial trimis de Piciulika
Intr-un fel, este de apreciat ceea ce a incercat AnDrEi sa faca; el e un om cu intentii foarte bune; numai ca a gresit atunci cand s-a convertit in biograful mof-records... (Sorry andr3i, sa nu arunci cu pietre in mine...nu o spun cu rautate, stii doar. Sunt realista)
Sunt de acord cu tine. Duta a avut multe cuvinte de spus in curentul dance autohton
Andrei? ..face si omul ce poate ... CE motiv sa gaseasca si el pentru a sta in preajma "importantilor"?? (valori proprii)..poate cumparaturile zilnice la mof ... curatenie..

Andrei: glumeam
Andrei: intre noi fie vorba, pe net te cunoaste lumea cel putin la fel de mult ca si pe moga..

Duta? ..da , mai are multe de spus in muzica...
... DRT: dpdv al muzicii compuse? nu. ... sorry.
-
piciulika pai oricum se pare ca-l cunosti personal, adicatelea exista o relatie, oricat de indepartata (ei, da, am fost rautacioasa in intrebarea aia, recunosc si ma tratez :p)
Ah, si apropo, ca mi-am amintit (sinapsele merg greu zilele astea) subiectul threadului fiind "Va place MM?", raspunsul ar putea sa fie si "nu", asa ca si oamenii anti-MM au dreptul sa se exprime aici. Parerea mea
Ah, si apropo, ca mi-am amintit (sinapsele merg greu zilele astea) subiectul threadului fiind "Va place MM?", raspunsul ar putea sa fie si "nu", asa ca si oamenii anti-MM au dreptul sa se exprime aici. Parerea mea

-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
Ah, si apropo, ca mi-am amintit (sinapsele merg greu zilele astea) subiectul threadului fiind "Va place MM?", raspunsul ar putea sa fie si "nu", asa ca si oamenii anti-MM au dreptul sa se exprime aici. Parerea mea![]()
sunt intru totul de acord.....eu mi-am exprimat nemultumirea in legatura cu acei "falsificatori de cuvinte" (ca nu le pot spune altfel)....care isi spun veseli unii altora <<hai sa ne cacam in palme si apoi sa ne strangem mainile unii altora-" dovada de respect">>. Ma intelegi? : )
Pt restu'....e o tara libera...sa nu ducem totusi totul la extreme.
- usualflow
- Junior Member
- ^Drakoaika^
live!!!!!
apreciez la el ca nu face playback. Pe 14 februarie (in fine 15, ca era noapte tarziu...) Moga a cantat in club Twice alaturi de TNT si Simplu . bine, o sa spunetzi, si ce-i cu asta? Pai, faza interesanta e ca l-a rugat pe adrian Despot sa ii imprumute un microfon deschis, pt ca altfel el refuza sa cante alaturi de TNT.
Are o bila alba.
Are o bila alba.
- usualflow
- Junior Member
Re: live!!!!!
l-a rugat pe adrian Despot sa ii imprumute un microfon deschis, pt ca altfel el refuza sa cante alaturi de TNT.
Are o bila alba.
O fi citit si el ce de vitriol se arunca pe forumu asta in artistii care fac playback :o
Respect, man
PS - Ma oftic ca n-am nimerit si eu in Twice vineri seara

-
Draga - Junior Member
rasfoind niste reviste, am gasit un interviu cu MM, in care acesta isi spunea p.d.v. in legatura cu muzica pe care o face:
"Gusturi si gusturi....Dar la noi, faza nasoala e ca "specialistii" in muzica nu sunt pe lungimea de unda a publicului. N-au nici o legatura cu gustul publicului. Ce fac eu e un fel de empatie. stiu ce vor oamenii si asta fac pt ei."
......:confused:
"Gusturi si gusturi....Dar la noi, faza nasoala e ca "specialistii" in muzica nu sunt pe lungimea de unda a publicului. N-au nici o legatura cu gustul publicului. Ce fac eu e un fel de empatie. stiu ce vor oamenii si asta fac pt ei."
- usualflow
- Junior Member
rasfoind niste reviste, am gasit un interviu cu MM, in care acesta isi spunea p.d.v. in legatura cu muzica pe care o face:
De asta are si succesul nebun pe care il are.
El.... specialistul
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: hahaha
uite nu am privit pana acum latura infatuata a cuvintelor rostite de Moga....interesant unghiul de abordare a problemei...![]()
..Pai daca ai VREA, ai mai VEDEA si alte chestii interesante mai sus de acest mesaj ...borblema privita si din alte "unghiuri" ..decat acela al indragostitei de MM..
Desteptarea fetito! Are deja destui bani de cam mult timp...... Pai: ia sa faca o piesa 100% Moga , asa cum vrea /blace/simte el ..si dupa aia mai vorbim despte TALENTUL lui moguta...
..ca sa dai vina pe societate/necesitati materiale/cacaturi cotidiene ... e destul de USOR... sa spui ca faci comercial ptr. ca asa "ti se cere" ..vax albina ! pe cine aburesti?
..CEVA 100% natural . Si apoi ..vorbim despre talent. Pana atunci? Nulla crasa.
..Si ...vezi ca ti s-au cam aprins calcaiele ..dupa moguta.

Ia cate patru palme, la opt ore, timp de 7 zile. Si stai la pat.
Bafta!

-
Cu ochii larg inchishi......
Initial trimis de Bortzianu'
..Pai daca ai VREA, ai mai VEDEA si alte chestii interesante mai sus de acest mesaj ...borblema privita si din alte "unghiuri" ..decat acela al indragostitei de MM..
Desteptarea fetito! Are deja destui bani de cam mult timp...... Pai: ia sa faca o piesa 100% Moga , asa cum vrea /blace/simte el ..si dupa aia mai vorbim despte TALENTUL lui moguta...
..ca sa dai vina pe societate/necesitati materiale/cacaturi cotidiene ... e destul de USOR... sa spui ca faci comercial ptr. ca asa "ti se cere" ..vax albina ! pe cine aburesti?
..CEVA 100% natural . Si apoi ..vorbim despre talent. Pana atunci? Nulla crasa.
..Si ...vezi ca ti s-au cam aprins calcaiele ..dupa moguta.
Ia cate patru palme, la opt ore, timp de 7 zile. Si stai la pat.
Bafta!![]()

In legatura cu problema care vad ca te macina din strafunduri, ar fi politicos din partea mea daca ti-as oferi niste lamuriri, cu toate ca asta ar insemna sa fiu off-topic( cine a inceput?)...asa ca nu am sa o fac, mai mult din respect pt oamenii care mai intra aici pt a-si afirma p.d.v. in legatura cu Moga, nu pt a ma intreba pe mine in ce relatzii sunt cu el...
Dragul meu, iti multumesc mult pentru sfaturi si pt retzeta( am sa tzin cont de ea in caz ca ma loveste iubirea). Ma "nelinisteste" un lucru: din ce soi de complex de inferioritate vine acest misoginism pragmatic care zace in tine si urla spre cate o prezenta feminina din cand in cand? Si in caz ca nu stiai, rufele murdare se spala "in private". Nu AICI.
Eu nu incerc sa ii iau apararea lui moga. Eu mi-am exprimat parerile. Daca vrei sa oferi leacuri babesti, iti recomand sa i te adresezi lui AnDrEi...el e fanul Moga.
:con:
- usualflow
- Junior Member
Post scriptum off-topic
Daca ai reciti primul meu mesaj postat aici...nu prea suna a slavire de muiere indragostita..eh, ma rog....Nu ma stresez, urla invidia in tine ca si in multi altii...te-ai dat de gol la faza cu banii...Si nu te teme, la lirica acida ma pricep si eu...daca vrei sa fim carcotashi, ok, tata...nici o problema, dar macar fa-o cu motivatzie, nu ca sa te afli in treaba.
Si pt a incheia aici participarea mea "glorioasa" la acest subiect de discutzie, voi raspunde la intrebarea din topic( de fapt asta ar fi trebuit sa spunem de la inceput, nu sa batem campii...): Nu, nu imi place MM!--->Bortzianu' , orgoliul tau e nesatisfacut....
Si pt a incheia aici participarea mea "glorioasa" la acest subiect de discutzie, voi raspunde la intrebarea din topic( de fapt asta ar fi trebuit sa spunem de la inceput, nu sa batem campii...): Nu, nu imi place MM!--->Bortzianu' , orgoliul tau e nesatisfacut....
- usualflow
- Junior Member
Re: Post scriptum off-topic
Daca ai reciti primul meu mesaj postat aici...nu prea suna a slavire de muiere indragostita..eh, ma rog....Nu ma stresez, urla invidia in tine ca si in multi altii...te-ai dat de gol la faza cu banii...Si nu te teme, la lirica acida ma pricep si eu...daca vrei sa fim carcotashi, ok, tata...nici o problema, dar macar fa-o cu motivatzie, nu ca sa te afli in treaba.

spuneam doar ca vreau FAPTE nu vorbe... am incercat sa te ignor o perioada( ..

..crede-ma ca am trecut de perioada complexelor de cam multisor..actualmente am o viata ..chiar prea stabila material/pshici/fizic/social..

..in privinta femeilor ..? .. in primul rand toti suntem oameni ... iar eu am constientizat de cam mult timp ..faptul ca acest secol.. va fi al femeilor..

DRT: - cum spuneam, vreau ceva 100% Moga , pentru a -mi da cu parerea despre adevaratul lui talent (inca tinut la pastrare probabil)
- si..e usor sa spui ca nu faci muzica pe care o simti , din motive ca : cerere/piata/cacaturi... e foarte usor.

Cu sincer respect , Piciulica ..

-
Re: Re: Post scriptum off-topic
Initial trimis de Bortzianu')))..hai hai , nu te ataca in halul asta...
spuneam doar ca vreau FAPTE nu vorbe... am incercat sa te ignor o perioada( ..) dar ..deja ..din amica/ sustinatoare te-ai cam transformat in avocat ..si mi-am zis : ia sa o atac putin sa vedem ..cu cine voteaza..
)
..crede-ma ca am trecut de perioada complexelor de cam multisor..actualmente am o viata ..chiar prea stabila material/pshici/fizic/social..... adica reusesc sa-mi castig existenta din ceva ce-mi place ..
...
..in privinta femeilor ..? .. in primul rand toti suntem oameni ... iar eu am constientizat de cam mult timp ..faptul ca acest secol.. va fi al femeilor.....imi plac femeile hotarate..si apreciez foarte mult o femeie , la fel de mult ca pe un barbat... Si.. am spus FEMEIE ..nu MUIere!!!!
DRT: - cum spuneam, vreau ceva 100% Moga , pentru a -mi da cu parerea despre adevaratul lui talent (inca tinut la pastrare probabil)
- si..e usor sa spui ca nu faci muzica pe care o simti , din motive ca : cerere/piata/cacaturi... e foarte usor...repet ca poate intelegi ce vreau sa zic..
Cu sincer respect , Piciulica .., al tau bortzian
Baietzi, eu zic sa organizam un meci.
Gasim arbitrii, stabilim o bursa pentru invingator si invins... iar voi tot ce trebuie sa faceti e sa o tineti tot asa si in ring.

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
LOL, vreau si eu bilet la spectacolul asta... :p
Piciulika am si eu o intrebare: daca MM a cantat live cu TNT, inseamna ca CD-ul fetelor nu continea si partea lui de voce? Ma cam indoi... le insoteste la toate concertele si canta mereu cu ele live?! :con:
In alta ordine de idei: am ascultat zilele trecute "Fara gheata nu e viata", dar nu cred ca era varianta originala - e pe o compilatie "pirat" ( asta e :p nu dati cu pietre-n mine!) care mai contine si "Ani de liceu", piesa care aici suna destul de diferit de varianta single pe care o auzim peste tot. Asa ca ma bate gandul ca sunt modificate si puse pe ritmuri mai de discoteca...
Ce vroiam sa spun e ca mi-a placut foarte mult (cu notabila exceptie a versurilor, care mi se par neinspirate) si ca eu cred ca ar fi un single foarte bun pentru vara (poate ca la asta s-au si gandit), dar nu sunt convinsa ca varianta asta care-mi place mie (are un sound misto de tot, ritm, e foarte buna pentru dans) e originalul, sau s-a bagat "piratul" pe ea...
Piciulika am si eu o intrebare: daca MM a cantat live cu TNT, inseamna ca CD-ul fetelor nu continea si partea lui de voce? Ma cam indoi... le insoteste la toate concertele si canta mereu cu ele live?! :con:
In alta ordine de idei: am ascultat zilele trecute "Fara gheata nu e viata", dar nu cred ca era varianta originala - e pe o compilatie "pirat" ( asta e :p nu dati cu pietre-n mine!) care mai contine si "Ani de liceu", piesa care aici suna destul de diferit de varianta single pe care o auzim peste tot. Asa ca ma bate gandul ca sunt modificate si puse pe ritmuri mai de discoteca...
Ce vroiam sa spun e ca mi-a placut foarte mult (cu notabila exceptie a versurilor, care mi se par neinspirate) si ca eu cred ca ar fi un single foarte bun pentru vara (poate ca la asta s-au si gandit), dar nu sunt convinsa ca varianta asta care-mi place mie (are un sound misto de tot, ritm, e foarte buna pentru dans) e originalul, sau s-a bagat "piratul" pe ea...
-
Draga - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma