ce parere aveti despre noul videoclip Animal X??????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde tre » Joi Feb 13, 2003 6:36 pm

e videoclip ala? credeam ca-i teleshopping, numa ca nu-ntelegeam cand or sa prezinte produsu' de-aranjat paru'.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Feb 13, 2003 8:37 pm

Problema romanului in ziua de astazi: stie numai sa critice.

chiar va rog pe toti sa scoateti voi un videoclip mai bun!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde tre » Vin Feb 14, 2003 1:59 pm

replica clasica a romanului cand e criticat: fa tu mai bine.

uita-te si tu la efectele de fulger, urmareste videoclipul pe mute si analizeaza scenariul, plus ca nu se potriveste cu stilul (de cacat, dar asta-i parere pur subiectiva) formatiei. nu neg ca s-au cheltuit mai multi bani pt asta, ca urmare a iesit ceva mai bine, dar uita-te la videoclipurile activ, k-pital, dj-nu-stiu-care cu alina de la jais, astea-s videoclipuri competitive.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

eu

Mesajde cami » Sâm Feb 15, 2003 1:43 pm

Mie-mi place foarte mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cami

Mesajde cami » Sâm Feb 15, 2003 1:49 pm

Ce parere aveti despre 3se?
cami

Mesajde ja sam pitbull » Joi Feb 20, 2003 2:37 pm

Initial trimis de cami
Ce parere aveti despre 3se?

trei studenti? o parere extraordinara. Ei Zoo X sunt formidabili, doar dupa cum declarau chiar ei, miliarde de oameni i-au vazut la MTV Music Awards. Si daca miliarde de oameni au vazut si le-a placut... Pe de alta parte miliarde de mushte stau in ra...t si le place. Dar cine sunt eu sa judec?
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Feb 20, 2003 2:41 pm

Initial trimis de ja sam pitbull

trei studenti? o parere extraordinara. Ei Zoo X sunt formidabili, doar dupa cum declarau chiar ei, miliarde de oameni i-au vazut la MTV Music Awards. Si daca miliarde de oameni au vazut si le-a placut... Pe de alta parte miliarde de mushte stau in ra...t si le place. Dar cine sunt eu sa judec?

Unde stau mustele, in cacat? :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Feb 21, 2003 11:06 am

Initial trimis de ja sam pitbull

misto asta cu "3 studenti", acum ceva vreme am auzit o conversatie intre 2 oameni destul de 'maturi': "Mah, tu ai auzit d'astia din Constanta care canta, 3 Studenti..." "Bah da' de unde draq stiu eu ca astia sunt studenti?!" :confused: :D

mda...'miliarde' de oameni i-au vazut maimutzarindu-se pe scena la MTV VMA...poate ca ar fi fost miliarde daca si-ar fi clonat parintzii si rudele de 1.000.000.000X (slava Domnului ca nu pot), oricum europenii au preferat sa vada reclame in timpul 'ilustrului discurs' oferit de animale. Suntem cei mai tari!!! sau cum zicea James Cameron I'm the king of the world! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Vin Feb 21, 2003 12:30 pm

Initial trimis de Nightwish

misto asta cu "3 studenti", acum ceva vreme am auzit o conversatie intre 2 oameni destul de 'maturi': "Mah, tu ai auzit d'astia din Constanta care canta, 3 Studenti..." "Bah da' de unde draq stiu eu ca astia sunt studenti?!" :confused: :D

mda...'miliarde' de oameni i-au vazut maimutzarindu-se pe scena la MTV VMA...poate ca ar fi fost miliarde daca si-ar fi clonat parintzii si rudele de 1.000.000.000X (slava Domnului ca nu pot), oricum europenii au preferat sa vada reclame in timpul 'ilustrului discurs' oferit de animale. Suntem cei mai tari!!! sau cum zicea James Cameron I'm the king of the world! :D

Da' pe aia cu 3 shtiuletzi ai auzit-o?
Eu sunt unul dintre europenii care nu am preferat sa vad reclame atunci. M-am uitat la un film bun.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Feb 21, 2003 1:13 pm

sigur mai, si aia cu Paula Seling si 3SE. :) he, variatii pe tema, hai ca batem campii :p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Vin Feb 21, 2003 1:50 pm

Initial trimis de Nightwish
sigur mai, si aia cu Paula Seling si 3SE. :) he, variatii pe tema, hai ca batem campii :p

Oricum, in astea 2 pagini, una jumate' nu are legatura cu subiectul.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

tot ce e cu Dracu ala ..se vinde dincolo

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 21, 2003 2:01 pm

Initial trimis de copiutzu

Oricum, in astea 2 pagini, una jumate' nu are legatura cu subiectul.

Videoclipul de la Animal X ???
..Pai ... am montat (virtual..:))) ) cate ceva in ultimii ani..:) .. dpdv tehnic? .. pai ... o groaza de bani pe cateva efecte ..fumate ... pe bune , Combustion -ul poate mai mult fratilor!!! treceti pe level 2 sau chiar 3 ..:)

... ca poveste/intriga ... de kkt. ..eu am facut greseala sa citesc Dracula(B.S. normal!!!) ..prin copilarie ..si de atunci ..rad la toate filmuletele cu vampiri tampiti ... asa ca nu pot comenta... :) ..oricum ... care e inceputul/sfarsitul povestii ???..ca intriga ..e undeva pierduta prin ... vampireala generala..

..AAAAAaaaaaaa.... ca e pe beta (digi) filmat???? ..Pai si Costi LATrINUL ..are pe beta.. care-i broblema?

deci..: ce e de apreciat? ca poate n-am observat eu!!!

..dansatorii? ..buni .... da ..aia se misca bine .. ca si lui Dracula ii placea sa danseze, nu ?...aha ! cred ca asta e legatura...

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

oricum,fata de alte clipuri de la noi......

Mesajde usualflow » Vin Feb 21, 2003 11:41 pm

Mie imi place cum "joaca" tipa..
usualflow
Junior Member

Mesajde baby blue » Sâm Feb 22, 2003 6:43 pm

este un clip de cacat...degeaba au bagat o gramada de bani in el !imi vine sa borasc cand o vad pe tipa aia cum scuipa sange.....si mai zic ca nimeni nu a mai facut o exorcizare intr-un clip......oare de ce?ca e naspha!!!oricum melodia e draguta si e marfa ca are si varianta in engleza>>>>>>sa zicem ca au evoluat un pic!!
baby blue
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Feb 23, 2003 12:30 am

Initial trimis de baby blue
este un clip de cacat...degeaba au bagat o gramada de bani in el !imi vine sa borasc cand o vad pe tipa aia cum scuipa sange.....si mai zic ca nimeni nu a mai facut o exorcizare intr-un clip......oare de ce?ca e naspha!!!oricum melodia e draguta si e marfa ca are si varianta in engleza>>>>>>sa zicem ca au evoluat un pic!!

V-am zis eu ca au de gand sa cucereasca topurile din strainatate cu varianta asta in engleza.....si daca Cheeky Girls au reusit, mi-e tare frica de ce se mai poate intampla...:rolleyes:
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mar 09, 2003 4:11 am

nu stiu de ce ii criticati atat?ce va deranjeaza? ca au succes si alte trupe care ,chipurile, au ce oferi publicului nu reusesc?
sa ma intorc la subiect: mie ii place f mult noul videoclip. atat piesa cat si videoclipul se competeaza perfect.
este unul dintre cele mai bune videoclipuri facute in romania.
Unregistered

Mesajde Nightmare » Mar Mar 11, 2003 10:27 pm

Mie mi se pare melodia super si videoclipul e original.
Mi se pare cea mai buna piesa a lor de pana acum. Are ceva special.
Si albumul Revolution e cel mai bun de pana acum.
Cred ca au mai castigat cateva sute de fani cu aceasta piesa.
Nightmare
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii