Care este cea mai tare formatie de fete??
PS:Cine voteazí£ "alta" sí£ scrie care
girl power
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
E plictiseala mare xgirl , nu ? Te-ai gandit si tu sa faci un sondaj, ai aruncat 4 formatii acolo si asta a fost. Nu tu o parere, nimic. Bag eu de seama ca ti-ai tocit prea mult coatele pe forumuri unde cam asta este stilul de postat. Data viitoare cand scrii ceva pe Muzica straduie-te mai tare.
controlul tehnic de calitate
controlul tehnic de calitate
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Off off.....pe cine ai omis.... irepetabilele The Cheeeeeeeeeky Giiiiirls 

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Daca vorbim de moda Girl Power, nu putem sa n-o amintin si pe Caroline Corr de la The Corrs, care a facut cariera cu succes intr-un domeniu pana nu de mult rezervat barbatilor: BATERIA.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Initial trimis de Dreamy_Girl
Daca vorbim de moda Girl Power, nu putem sa n-o amintin si pe Caroline Corr de la The Corrs, care a facut cariera cu succes intr-un domeniu pana nu de mult rezervat barbatilor: BATERIA.
Uite, aici sunt de acord cu tine... Intr-adevar, "The Corrs" canta bine... Dar nu cumva copiaza Directia 5?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Kaoma...
Initial trimis de Salma
Las kechup? Crezi ca peste doi ani o sa-si mai aduca aminte cineva cine au fost astea? Tu iti mai amintesti cine canta Lambada? Mai, dar voi stati prost de tot la capitolul "sistem de valori":(
Da, da, Kaoma canta lambada. Super melodia. Ma scuzati ca am postat puti off topic. Revenind la subiect, am votat SugaBabes, ca sunt alea cu cea mai multa attitudine la acest moment. Las Ketchup, prea fetiscane, si Attomic Kitten, prea dulci. Girl Power trebuie sa fie dura!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Kaoma...
Initial trimis de Aurolacul
Da, da, Kaoma canta lambada. Super melodia. Ma scuzati ca am postat puti off topic. Revenind la subiect, am votat SugaBabes, ca sunt alea cu cea mai multa attitudine la acest moment. Las Ketchup, prea fetiscane, si Attomic Kitten, prea dulci. Girl Power trebuie sa fie dura!!!
Hai ca vad ca ti-ai adus aminte... Acum spune repede, repede INCA 5 melodii de-ale lor... (ma refer la Kaoma)...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Pai citeste tu semnatura aia de la cap la coada....mai stii ce descoperi? Poate Directia 5 sunt de fapt Directia spre Hell
Chiar...de la ce vine 5-ul ala?

-
Cat de atrofiat mi-e creierul la orele astea tarzii....vroiam sa zic de la coada la cap, adica din spate spre fata, sfarsit--->inceput.....nah, sa se inteleaga
Stupidity I love thou...

-
DESTINY´S CHILD!!!!
Pt mine dintre toate grupurile de fete they r da best!!!! Am toate cd-urile lor!!! Alte girl bands......nope...not my tipe!!!:)
- Jane Doe
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii