(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Da mah Nicholas...cheile de la masina..alea franceze , tubularele...sa mai reglam pe la motor daca nu merge bine. Alte chei nu imi trebuie...pt. ca vin sa beau..nu sa fiu sofer. :p
Pai muncesc mai ! O sa itzi sap gradina , mergem la prasit la porumb....avem o gramada de treburi.
Pai muncesc mai ! O sa itzi sap gradina , mergem la prasit la porumb....avem o gramada de treburi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de SOD
Darky,vrei sa te mariti cu mine?
binenteles ;D
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Dau de dimineata jos tapetul ala vechi de pe pereti...de abia am ajuns la jumate! :mad:
OM, da..avem o groaza treburi...vizitam muzeul din Piata Ovidiu, ala al armatei, mergem si pe la spitalul de nebuni din Palazu´, ma ajuti sa-mi pun tapetul ala nou, mergem si pina la Fetesti, la o baba nebuna, sa-i duc un frigider, si daca ne mai ramine timp, bem si o bere! :p
Darkshines, pai daca te mariti cu SOD, eu ce fac? :con:
OM, da..avem o groaza treburi...vizitam muzeul din Piata Ovidiu, ala al armatei, mergem si pe la spitalul de nebuni din Palazu´, ma ajuti sa-mi pun tapetul ala nou, mergem si pina la Fetesti, la o baba nebuna, sa-i duc un frigider, si daca ne mai ramine timp, bem si o bere! :p
Darkshines, pai daca te mariti cu SOD, eu ce fac? :con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
pt. ca vin sa beau..
bah alex ,bah migule sa-i dati lu asta de baut suficient ca daca nu, la toboganu care-l are el de obicei e-n stare sa ne bea marea neagra si p-orma raman dracu cu bampoarele pe uscat...si voua va fute bizu la vara ca numa vine nici dracu la ctza.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bata-te sa te bata de pezevenchi!pai nu ai zis ca nu vii azi la munci bre?ca d'aia nici nu am insistat la rebusiste!bah,ce m-ai pacalit!
in alta ordine de idei,m-am cam imbatat aseara si ma doare capu de mor!
in alta ordine de idei,m-am cam imbatat aseara si ma doare capu de mor!
-
SOD - Mesaje: 6035
he,he,he, carturare.....facui un giumbushluc. veni 3 ore dis da demeneata, pleacai si mai veni 3 ore mai pe la pranz ca va zisei pe cemeu ce mi se intampla intamplare azi in zorii zilei ai spre dimineti.
si-n alta ordine de idei m-au gasit astia cu lipsa acuta de alcool in sange...deci te invidiez trosni-te-as cu-n remi de martinica
si-n alta ordine de idei m-au gasit astia cu lipsa acuta de alcool in sange...deci te invidiez trosni-te-as cu-n remi de martinica
-
1.bhuttu,forma corecta e "nu merita",nu "nu se merita"
2.n-am baut de vreo 6 zile,in seara asta bag grupa mare

2.n-am baut de vreo 6 zile,in seara asta bag grupa mare

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
moshullleeeeeeeeeeeeeeeeeee
da-mi bah un beep ca poate am luni timp si stam la taclale!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Eu ma bucur. In curand s-ar putea sa ai o noua slujba pe forum. Insa ..deocamdata trebuie sa demonstrezi ca ai ramas acelasi gabor asasin. :p
job? ce fel de slujba,moshule? Mai sus decat asta pe care o am acum?:D :p
- Hera
- Junior Member
Normal. Vei fi avansata. Dar..deocamdata sa vedem cum te portzi ! Sunt curios daca ti-ai pastrat instinctul ucigash....
Nicholas..la tapet nu ma pricep...dar daca e o sa vin cu eye sa itzi puna el faiantza in baie. :p
Nicholas..la tapet nu ma pricep...dar daca e o sa vin cu eye sa itzi puna el faiantza in baie. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
mdeah....
oh yea(i mean damn!).....:mad: Good(or bad) luck Hera! Te invidiez....!!!!!!!!!!!!! buuuu!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Oh yeah...Hera for president!!! :o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Nicholas...ia intreab-o pe Hera..poate vrea sa vina la CT ! :-"
So Spaniard, we shall go to Rome together and have bloody adventures. And the great whore will suckle us until we are fat and happy and can suckle no more. And then, when enough men have died, perhaps you will have your freedom......ii spunea Proximo lui Maximus.
Asa itzi zic si eu tie , draga Hera...dupa ce vom da impreuna destule avertizari si banari , dupa ce vom scapa definitiv de oamenii rai de pe forum....probabil imi vei lua si locul. :p
Si acum va rog sa ma scuzatzi. E sambata seara...si ies cu o fata marfa in orash. De fapt ma duc la HBO sa vad ce premiera baga astia !
So Spaniard, we shall go to Rome together and have bloody adventures. And the great whore will suckle us until we are fat and happy and can suckle no more. And then, when enough men have died, perhaps you will have your freedom......ii spunea Proximo lui Maximus.
Asa itzi zic si eu tie , draga Hera...dupa ce vom da impreuna destule avertizari si banari , dupa ce vom scapa definitiv de oamenii rai de pe forum....probabil imi vei lua si locul. :p
Si acum va rog sa ma scuzatzi. E sambata seara...si ies cu o fata marfa in orash. De fapt ma duc la HBO sa vad ce premiera baga astia !
-
Hei...dar de ce ne mai chinuim noi sa gasim solutzie ? Ca doar e prietena lu' Mig sofer ! Nu asa ni s-a laudat , domnul Mig ? 

-
Initial trimis de eyewitness
...si voua va fute bizu la vara ca numa vine nici dracu la ctza.
bai eye pai tu ce crezi k imi doresc io de cand eram copil.sa nu mai vina draq nimeni la mare k m-am saturat de atatea lacust....a pardon turisti.Sau de fapt m-am razgandit...lasa sa vina da sa vina numa turiste intre 16-35 de ani care sa vrea sa faca prostii la mare:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Initial trimis de SOD
nu ai vrea sa futi ceva strain?
nu mah . ma multumesc cu moshu. ie autohton, ie vaccinat, n-are sida si ie disponibil la orice ora. discretie si satisfactie garantata.
-
o sa vin cu eye sa itzi puna el faiantza in baie. :p
moshule nu o da cotita acu ca tu stii mai bine ce-ti pune aiu'n baie...uitashi ai?
-
Eye-ule..o regula de bun simtz a forumului spune ca nu e bine sa dai 2 posturi unul dupa altul. Sa stii ca se poate raspunde si la mai multzi oameni in acelasi post.
Ori...alergi dupa posturi si vrei ca pana in luna cireselor sa ma intreci ?
ontopic : ce-mi face eye-u in baie ? ma linge la ***ie , nu ? rushinica ! rushinica !
Ori...alergi dupa posturi si vrei ca pana in luna cireselor sa ma intreci ?
ontopic : ce-mi face eye-u in baie ? ma linge la ***ie , nu ? rushinica ! rushinica !
-
1621
lustrule, era vorba de ce-ti pune in bae, nu de ce-ti face! de la varsta asta nu mai vezi bine?
PS: apropo de aia cu doua posturi consecutive: am nijte poze beton pentru "alternative". da-mi tu o varianta sa atasez mai multe poze in acelasi post si-ti promit ca nu o sa vezi 6-7 posturi de-ale mele unu dupa altu'!
PS: apropo de aia cu doua posturi consecutive: am nijte poze beton pentru "alternative". da-mi tu o varianta sa atasez mai multe poze in acelasi post si-ti promit ca nu o sa vezi 6-7 posturi de-ale mele unu dupa altu'!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixole..nu face pe prostu ! stii bine la ce m-am referit cu 2 posturi consecutive !
k..daca imi pune eye ..atunci fac alta poezie ! ce-mi pune eye-u in baie ? ..o limba pe ***ie , nu ? :p
k..daca imi pune eye ..atunci fac alta poezie ! ce-mi pune eye-u in baie ? ..o limba pe ***ie , nu ? :p
-
ce-mi pune eye-u in baie ? ..o limba pe ***ie , nu ? :p
moshele tu iesti eternu visator....dumineca cel putin te asesi pe partea dorsala (cam ustura uneori nu?) pe covoras, inchizi ochii si visezi la ..."cum dai tu ban lu aiu si lu sod", "ce bine ai arata in costum de mire alaturi de depeche" , " cum iei tu toti clientii din fata de la opereta" ,"cum devi tu unic administrator"sau eventual "cum ramai tu numa cu hera pe forum ca doi porumbei banandu-va reciproc" si uite asa mai un puc , mai un hbo, mai un gladiator, mai o shaorma , mai o visare si-o cacare, viata ta se scurge in tihna si pace sufleteasca...
ps : daca tot iesti adm mai iesi in p*** mea din visare si uneste-mi posturile alea sau sterge-le ca ma pish pe nr de posturi si pe tine si mai mult, poti sa-mi dai turentelu la "0" ca mi se falfaie daca cumva ai impresia ca alerg dupa posturi , copil tembel ce esti...
-
Eu nicidecum nu visez la asemenea chestii dumineca. Acele chestii sunt doar rodul creierului tau imbibat in alcool dublu rafinat. Mai o definitzie rebusista , mai o insigna cu cerbi pe ea , mai o muitza amicala luata de la administratzie....si saptamana trece pe negandite. Saptamana dupa saptamana...si asa a ajuns eye al meu membru de vaza al forumului !
Nu uita de unde ai plecat , pustiule !
-
Eu nicidecum nu visez la asemenea chestii dumineca. Acele chestii sunt doar rodul creierului tau imbibat in alcool dublu rafinat. Mai o definitzie rebusista , mai o insigna cu cerbi pe ea , mai o muitza amicala luata de la administratzie....si saptamana trece pe negandite. Saptamana dupa saptamana...si asa a ajuns eye al meu membru de vaza al forumului !
vezi ma mosh ca esti de cacat?si dup-aia zici ca ce am eu(sau lumea) cu tine.

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Io-te , eye-ule..ca ti-o sarit baiatu' asta pe nume Alin in ajutor. Da-i si lui un pahar de tequila ...ca merita din plin pentru interventzia sa.
-
bai moshule,nu stiu daca pentru tine conteaza prea mult ce iti zic io acum,da sa stii ca esti de kkt ma!dupa ce ca aisperiat toti clientii din fata operei,acum vrei sa gonesti lumea dupa forum ma?
a dracu si alin asta!ca sa vezi ce a facut el pentru tequila.macar daca se cunosteau intre ei!esti varza mosnege,varza!porcule!
a dracu si alin asta!ca sa vezi ce a facut el pentru tequila.macar daca se cunosteau intre ei!esti varza mosnege,varza!porcule!
-
SOD - Mesaje: 6035