school sucks!!!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
school sucks!!!
ce faceti cand sunteti la scoala la o materie super naspha ca sa nu va plictisiti??????vreau sugestii ca sa scap si eu de plictiseala!!!!
- baby blue
- Junior Member
Ce mai intrebare.... lol
Ptr. inceput....noi,la shcoala,in fiecare ora "comunicam" prin nishte caiete speciale .(facute ptr. Conversatii In Timpul Orelor).
Sau vb. intre noi.E,la noi exista nishte profi cam "dementzi",de ex.,joi n-am facut nici o ora.Am dus combina shi am pus muzica,mai bine zis am dat o mica petrecere.
Ptr. inceput....noi,la shcoala,in fiecare ora "comunicam" prin nishte caiete speciale .(facute ptr. Conversatii In Timpul Orelor).
Sau vb. intre noi.E,la noi exista nishte profi cam "dementzi",de ex.,joi n-am facut nici o ora.Am dus combina shi am pus muzica,mai bine zis am dat o mica petrecere.
- Titina
- Junior Member
Re: school sucks!!!
Initial trimis de baby blue
ce faceti cand sunteti la scoala la o materie super naspha ca sa nu va plictisiti??????vreau sugestii ca sa scap si eu de plictiseala!!!!
ce bashina de subiect!chiar n-ai alta treaba decat sa pui cele mai de cacat intrebari de pe forum?mai bine rezuma-te la animal x sau hi-q sau mai stiu io ce pule bete care iti plac tie...
-
b0mber - Junior Member
Re: school sucks!!!
Initial trimis de baby blue
Un subiect de genul asta exista deja, asa ca nu inteleg de ce a trebuit sa mai deschizi si tu unul.
Oricum si ala era la fel de cretin.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: school sucks!!!
Initial trimis de copiutzu
Un subiect de genul asta exista deja, asa ca nu inteleg de ce a trebuit sa mai deschizi si tu unul.
Oricum si ala era la fel de cretin.
Eu compun versuri .Desenez. Ma gandesc la orgii . Aberez. Nu-i las nici pe altii sa asculte. Dorm cu stiloul in mana, prefacandu-ma ca scriu..iese misto.. Casc.. ASTEPT...
Chiar asa: ce pix ai mai deschis thread-ul asta??? ..ca e cretin rau...
-
Bortzianu' - Junior Member
buuuuuu....
eu vb in ore shi i don't give a fuck! da' oricum, tre' sa fii cretin sa nu stii ce sa faci cand sa te plictisesti in ore... totusi, daca nu gasesti solutia, du-te acasa si culca-te!!!:o
-
sohatzki - Junior Member
Ce dracu` va intindeti mai la atatea posturi dupa ce un om care nu a avut pic de inspiratie s-a pus pe deschis subiecte aiurea?
Scoala ... scoala..! Pe deasupra suntem si in vacanta! Mai este o luna si gata scoala iar ... chiar asa de neinspirati sunteti incat sa nu va aflati ceva de facut o luna de zile pana pe 15 iunie? Nasol asa... Chiar daca nu ati mai merge la scoala s-ar rezolva problema mai usor!
Scoala ... scoala..! Pe deasupra suntem si in vacanta! Mai este o luna si gata scoala iar ... chiar asa de neinspirati sunteti incat sa nu va aflati ceva de facut o luna de zile pana pe 15 iunie? Nasol asa... Chiar daca nu ati mai merge la scoala s-ar rezolva problema mai usor!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii