Ce se intampla cu R.A.C.L.A.?

ce-a fost pe Muzici o data

Ce se intampla cu R.A.C.L.A.?

Mesajde sadox » Sâm Feb 22, 2003 3:26 am

Totushi un singur lucru ash vrea sa mai shtiu:mai traieshte sau nu trupa R.A.C.L.A.?
sadox
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Sâm Feb 22, 2003 10:47 pm

Ma yo stiam ca tre sa scoata un nou album(10x to Decret),dar aveau ceva probleme cu casa de discuri.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Feb 23, 2003 1:01 pm

Vezi ca se poate interpreta, k din cum ai scris tu fraza reiese k eu i-ash ajuta sa scoata albumul :) Trebuia sa pui paranteza dupa "io shtiam"...

Cat despre R.A.C.L.A., tot ce shtiu e din auzite. Au fost oarece probleme arhicunoscute intre ConnectR shi Rimaru, s-au impacat insa shi chiar au inceput sa aiba aparitzii live impreuna (printre altele au fost shi la Balul Bobocilor de anul asta din Coshbuc). Shtiu k au cateva piese gata, am intzeles k Dox le-a facut rost shi de un DJ, al carui nume imi scapa in momentul asta. Probabil albumul va fi facut in colaborare cu Hades-ul. Nu shtiu ce sa mai zic, nici eu nu shtiu mai multe, cert e k trupa exista, shi sper k albumele care vor veni sa se ridice la nivelul celor de odinioara.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde AdevaRapper » Dum Feb 23, 2003 10:25 pm

Din surse neoficiale (cunostinte comune) am auzit ca ar pregati lansarea unui album in jurul lunii mai!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica