Traieshte 2pac..sau nu?
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Traieshte 2pac..sau nu?
De-a lungul timpului(dupa moartea lui) cred ca-i ce-l mai mare semn de intrebare!Sunt prea multe aspecte care ar fii de mentzionat:
iata unul dintre ele:cum se face ca..pe masa de autopsie lui 2pac ii disparuse tatuajul cu "makiaveli" de pe gat????
altul:de ce mentorul acestuia..care totushi a fost langa el atunci cand s-a comis presupusa crima..a refuzat sa dea o declaratzie?
Cred ca a avut multe piese dupa care sa "sintetizeze" vocea pentru melodiile post mortem...dar totushi..sunt prea multe melodii..nu credetzi?
De ce din ce in ce mai multe persoane pretind ca l-au vazut pe 2pac in carne shi oase..dupa moartea acestuia?
UN LUCRU ESTE SIGUR...2PAC VA TRAI INTOTODEAUNA...PRIN VERSURILE SHI PRIN MILIARDELE DE FANI WORLDWIDE!!!!!
DESHI POATE CA SI-A INSHCENAT MOARTEA.....
iata unul dintre ele:cum se face ca..pe masa de autopsie lui 2pac ii disparuse tatuajul cu "makiaveli" de pe gat????
altul:de ce mentorul acestuia..care totushi a fost langa el atunci cand s-a comis presupusa crima..a refuzat sa dea o declaratzie?
Cred ca a avut multe piese dupa care sa "sintetizeze" vocea pentru melodiile post mortem...dar totushi..sunt prea multe melodii..nu credetzi?
De ce din ce in ce mai multe persoane pretind ca l-au vazut pe 2pac in carne shi oase..dupa moartea acestuia?
UN LUCRU ESTE SIGUR...2PAC VA TRAI INTOTODEAUNA...PRIN VERSURILE SHI PRIN MILIARDELE DE FANI WORLDWIDE!!!!!
DESHI POATE CA SI-A INSHCENAT MOARTEA.....
- genETICU
- Junior Member
totul e relativ
sunt total de acord. am citit si eu despre chestiile alea "suspecte" in leg. cu moartea lui.....Probabil ca nu vom sti niciodata ce s-a intamplat de fapt.
2pac e viu prin muzica si prin noi.
pace.
2pac e viu prin muzica si prin noi.
pace.
- usualflow
- Junior Member
Asa cum am mai spus pe acest forum, 2 Pac este cu siguranta mort, dar toti fanii (inclusiv subsemnatul) sunt insufletiti de o mica parte de speranta care n-o sa moara niciodata!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Uitah kiar imi pare bine ca ai deskis subiectu asta pa forumu' lu 2pac,pentru ca si yo am auzit tot felu' de zvonuri cum ca mai traieste shi nici vb. sa fii murit.De fapt tocmai am citit o shtire pe net cum ca traieshte bine mersi,shi ca s-ar putea sa revina pe plan muzical dupa 2003 sau 2004,sau kiar sa intre in politica(asta kiar nu mai cred:):)).Da in fine astea nu-s decat barfe,asha ca nu shtiu ce sa mai cred, daca shtitzi voi ceva shtiri in plus ceva mai recente despre 2pac informatzi-ma shi pa mine.Pace!!
P.S. Cu okazia asta mi-am schimbat shi motto-ul.
How the f*** should i be white,i don't even exist!
P.S. Cu okazia asta mi-am schimbat shi motto-ul.

How the f*** should i be white,i don't even exist!
-
sadox - Junior Member
Zvonurile raman din pacate doar zvonuri, dar daca vrei sa fii la curent cu ele, iti sugerez sa te inscri la forumurile de pe site-urile oficiale 2 Pac!
-
Re: Traieshte 2pac..sau nu?
Ok, poate traieste poate nu...nu vreau sa neg de la inceput sperantza fanilor, mie imi place 2pac dar daca si-a inscenat moartea? de ce a facut-o? ce interes avea? s-a saturat de fani? de bani? oare ce-a fost in capu' lui? sau poate chiar a murit fratzilor...cat despre tatuaju cu "makiaveli" a fost pe gatul sau si la autopsie( nu mai credetzi tot felu de zvonuri ), apoi el avea cam 200 de piese inregistrate si nepublicate...de aici au inceput sa iasa la iveala restu! oricum pt mine a fost si e unul dintre cei mari.....respekt 2PAC!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Multi tind sa creada ca el traieste... S-au adunat multe "dovezi" care arata ca el s-ar putea sa fie in viata la ora actuala. Oamenii cred ca el traieste pentru ca n-au fost poze cu el in spital, pentru ca in cantecul "Life goes on" canta despre propria inmormantare... Videoclipul "I ain't Mad at Cha" a fost lansat la cateva zile dupa moartea lui si il arata pe el ca fiind un inger in rai.... ce coincidenta, felul in care moare in clip coincide cu moartea lui reala. Mai sunt zvonuri care spun ca numele Makaveli , alias-ul lui Tupac a fost scris pentru a scrie AM ALIVE. Si am auzit ca mereu purta o vesta anti glont... funny..just that day, he chose to take the goddamn vest off...."I heard rumors that I died, murdered in cold blood, tramatized pictures of me in my final states, you know mama cried, but that was fiction, some coward got the story twisted..." (recunoasteti versurile?? Ain't hard to find...) Multi sustin ca l-au vazut ... and so on!!!!
Exista atatea solutii, pentru ca fani vor sa creada ca Tupac traieste... Intrebarea este: Sunt doar sperante sau Tupac este in viata??
Eu nu stiu.... Unii afirma ca da, altii ca nu.... sunt deacord cu ce ati spus mai sus: el va traii mereu prin muzica lui.... Pentru mine, el nu va murii niciodata!
Exista atatea solutii, pentru ca fani vor sa creada ca Tupac traieste... Intrebarea este: Sunt doar sperante sau Tupac este in viata??
Eu nu stiu.... Unii afirma ca da, altii ca nu.... sunt deacord cu ce ati spus mai sus: el va traii mereu prin muzica lui.... Pentru mine, el nu va murii niciodata!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
Multi tind sa creada ca el traieste... S-au adunat multe "dovezi" care arata ca el s-ar putea sa fie in viata la ora actuala. Oamenii cred ca el traieste pentru ca n-au fost poze cu el in spital, pentru ca in cantecul "Life goes on" canta despre propria inmormantare... Videoclipul "I ain't Mad at Cha" a fost lansat la cateva zile dupa moartea lui si il arata pe el ca fiind un inger in rai.... ce coincidenta, felul in care moare in clip coincide cu moartea lui reala.
Pai si Sapro canta despre propria inmormantare! Daca ar fi murit la scurt timp (Doamne-fereste) inseamna ca si-ar fi inscenat moartea? Sirul coincidentelor nu poate duce la un verdict concludent!
-
Am spus eu ca dovedeste ca el traieste sau ca si-a inscenat inmormantarea??? Nope.. chiar deloc!daca nu crezi, citeste mai atent cea ce am scris!
Am spus doar cateva coincidente care fac aceasta mica "barfa" sa para mai reala... Am spus clar ca nu stiu ce s-a intamplat, nimeni nu are cum sa stie....
Am spus doar cateva coincidente care fac aceasta mica "barfa" sa para mai reala... Am spus clar ca nu stiu ce s-a intamplat, nimeni nu are cum sa stie....
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Keep cool, Bad Girl, nu te atacam pe tine, ci pe ipotezele acelea! Sunt de acord cu parerea ta!
-
traieste,ma,v-a spus si neamtzu.a fost cu noi la o bere saptamana trecuta in backstage.vine in romania si se apuca de manele,ca cica iese banu'.
chiar nu o sa va opriti niciodata!lasati-l in pace acolo unde o fi!
chiar nu o sa va opriti niciodata!lasati-l in pace acolo unde o fi!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
2pac
Bai Aline fra' am auzit yo o melodie a lu' Gutza cu el shi cu Aaliyah..da nu-mi venea sa cred c-a dat-o omu' pah manele!de-abia ashtept sa iasa un album ceva de genu'...."Best thugz manele"sau "all eyes on manele"...shi poate face ceva shi cu Adrian copilu...
Oricum cand o mai ardetzi prin Backstage cu el...holla at me!!
ca vin shi yo la o sticla de "Hennessy"...sau acu' o arde pah Discovery vodka?
"itzi dau cu peace shi-am ieshit"
Oricum cand o mai ardetzi prin Backstage cu el...holla at me!!
ca vin shi yo la o sticla de "Hennessy"...sau acu' o arde pah Discovery vodka?
"itzi dau cu peace shi-am ieshit"
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
check it out:
http://www.celebritymorgue.com/tupac-shakur/
http://www.celebritymorgue.com/tupac-shakur/
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Ba io cred ca ar trebui sa terminati cu porcariile astea ... k ? Nu aveti voi cum sa va pronuntati in privinta asta !!! Voi credeti ca dak ati citit tot felu de teorii si alte kkturi asta inseamna ca este viu ...Ba lasati-l acolo unde este ... Nu ii mai patati memoria !!! Ar trebui sa fiti multumiti ca inca mai apare cate ceva .. melodii sau alte clipuri !!!
PEACE
PEACE
-
Onu@Pac - Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1