Forum Backstreet Boys
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Forum Backstreet Boys
Ce parere aveti de un forum BSB???
-
Aphrodite - Junior Member
Initial trimis de Aphrodite
BSB au fani peste tot...milioane de fani...de ce n-ar avea si aici?
nu ne mai da,ma vesti proaste

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
íƒia nu cred ca mai existí£ de....de "miliarde de milenii" (exagerez)
Oricum nu mi-au placut niciodata.Mai exista doar nick carter,care mi se pare ca n-are nici un succes shi nici nu va avea vreodata.
PS: (off-topic) Acuma totzi vretzi forum cu ceva(orice),numai din cauza subiectului "forum christina aguilera". Shi dup'aia toata vina pica numa' pe mine ;P ,cu toate ca nu eu am deschis subiectul ala. :a

Oricum nu mi-au placut niciodata.Mai exista doar nick carter,care mi se pare ca n-are nici un succes shi nici nu va avea vreodata.
PS: (off-topic) Acuma totzi vretzi forum cu ceva(orice),numai din cauza subiectului "forum christina aguilera". Shi dup'aia toata vina pica numa' pe mine ;P ,cu toate ca nu eu am deschis subiectul ala. :a
- Titina
- Junior Member
[.
PS: (off-topic) Acuma totzi vretzi forum cu ceva(orice),numai din cauza subiectului "forum christina aguilera". Shi dup'aia toata vina pica numa' pe mine ;P ,cu toate ca nu eu am deschis subiectul ala. :a [/B][/QUOTE]
Mi se pare o mare imbecilitate faptul ca o trupa (daca se poate numi asta) ca Andre are forum aici si BSB-superstari...nu au!
Asta e, incerc sa va inteleg, dar credeti-ma ca nu reusesc...nu vad nici o logica
By the way, draga mea X-tina Aguilera (cheap imitation)
nu inteleg ce legatura are subiectul meu cu subiectul tau...
Nu ma baga pe mine in oala cu ceilalti...eu demult doream sa
fac propunere de BSB , dar n-am avut timp...asa ca stai in banca ta...si nu mai posta off-topic...:lol:
PS: (off-topic) Acuma totzi vretzi forum cu ceva(orice),numai din cauza subiectului "forum christina aguilera". Shi dup'aia toata vina pica numa' pe mine ;P ,cu toate ca nu eu am deschis subiectul ala. :a [/B][/QUOTE]
Mi se pare o mare imbecilitate faptul ca o trupa (daca se poate numi asta) ca Andre are forum aici si BSB-superstari...nu au!
Asta e, incerc sa va inteleg, dar credeti-ma ca nu reusesc...nu vad nici o logica
By the way, draga mea X-tina Aguilera (cheap imitation)
nu inteleg ce legatura are subiectul meu cu subiectul tau...
Nu ma baga pe mine in oala cu ceilalti...eu demult doream sa
fac propunere de BSB , dar n-am avut timp...asa ca stai in banca ta...si nu mai posta off-topic...:lol:
-
Aphrodite - Junior Member
O sa facem cat de curand forum BSB . Mai asteapta putin. Deocamdata avem cereri pt. urmatoarele forumuri si trebuie sa le rezolvam :
subiect inchis
- Captain Hollywood Project
- 2 Unlimited
- Take That
- Dr. Alban
- Snap
- Jamiroquai
- Fun Factory
- Sqeezer
- Spice Girls
- Rednex
- E-Rotic
- La Bouche
- Ricky Martin
- Captain Jack
- Aqua
subiect inchis
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii