Sa radem ... umpic ... cu administratorii
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
asta era un topic unde ne radeam noi intre noi
de la xgirl
"Deci nu putem sí£ facem forum christina aguilera doar pt. cí£ nu vrei TU!!! Shi ai inchis subiectul shi sondajul pt. cí£ lumea vota "da!!", am primis shi 2-3 "nu" dar restul a fost votat de cí£tre tine. Asa este, nu? Shi ce o sí£ faci acum? Nu-mi lasi sí£ vin la http://www.fanclub.ro? Dar sí£ stii cí£ pot sí£ fac o altí£ adresí£ de email.. si totusi o sí£ inrtu pe aici!!!!"
de la xgirl
"Deci nu putem sí£ facem forum christina aguilera doar pt. cí£ nu vrei TU!!! Shi ai inchis subiectul shi sondajul pt. cí£ lumea vota "da!!", am primis shi 2-3 "nu" dar restul a fost votat de cí£tre tine. Asa este, nu? Shi ce o sí£ faci acum? Nu-mi lasi sí£ vin la http://www.fanclub.ro? Dar sí£ stii cí£ pot sí£ fac o altí£ adresí£ de email.. si totusi o sí£ inrtu pe aici!!!!"
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Vedetzi in atasament ce PM am primit de la X-Tina ! Vali...sigur nu esti tu...si razi de mine ?
- Fişiere ataşate
-
- !!!!!!!!.gif (20.08 KiB) Vizualizat de 3250 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu, pentru ultima oara
x-tina nu sunt eu
---------------------------------------------
http://www.zoso.tv/aliks.jpg
x-tina nu sunt eu
---------------------------------------------
http://www.zoso.tv/aliks.jpg
-
acum mi-am dat seama ce vrea x-tina: noi 3 am scris pe topicu ala "intrebari" de pe barfe, de aia intreaba de noi.
ezi moshule, daca nu iti pierdeai timpu pe animal x, fata iti cere direct numaru si lungimea pulii...
ezi moshule, daca nu iti pierdeai timpu pe animal x, fata iti cere direct numaru si lungimea pulii...
-
Daca nu esti tu....atunci vino cu ea la o intalnire forumista.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Dar de ce ma intreaba pe mine despre voi ? De ce nu va scrie voua direct ?
-
Pai cum de ce Carbasane ? Nu esti tu pretenu userilor sub 12 ani ? Nu iti scriu ei mereu, nu sunt ei suporterii tai ?
edit zoso: aici mai era, da aliosha a modificat
even later edit aliosha: mai era... dar ce sa iti fac daca faci publice threaduri ascunse
edit zoso: aici mai era, da aliosha a modificat
even later edit aliosha: mai era... dar ce sa iti fac daca faci publice threaduri ascunse

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
zosovali (7:04:17 AM): http://.../filme_1/
zosovali (7:04:20 AM): http://.../filme_2/
aliosha1979 (7:04:27 AM): aoleu
aliosha1979 (7:04:33 AM): sarumana boierule
zosovali (7:05:08 AM): ssshhh
aliosha1979 (7:04:46 AM): nu mai am destul loc pe hard, maine trag CD uri
aliosha1979 (7:04:58 AM): recomanda-mi unu de inceput
zosovali (7:05:41 AM): Changing.Lanes.avi
DancerInTheDark.avi
DialMForMurder.avi
zosovali (7:06:41 AM): astea le voiam io de acolo ca restu le-am vazut
aliosha1979 (7:07:08 AM): ia sa vedem ce zice cronicili
aliosha1979 (7:10:05 AM): aoleu, pe asta de hitchcock il iay
aliosha1979 (7:10:38 AM): I love you zoso
zosovali (7:11:27 AM): loool
zosovali (7:04:20 AM): http://.../filme_2/
aliosha1979 (7:04:27 AM): aoleu
aliosha1979 (7:04:33 AM): sarumana boierule
zosovali (7:05:08 AM): ssshhh
aliosha1979 (7:04:46 AM): nu mai am destul loc pe hard, maine trag CD uri
aliosha1979 (7:04:58 AM): recomanda-mi unu de inceput
zosovali (7:05:41 AM): Changing.Lanes.avi
DancerInTheDark.avi
DialMForMurder.avi
zosovali (7:06:41 AM): astea le voiam io de acolo ca restu le-am vazut
aliosha1979 (7:07:08 AM): ia sa vedem ce zice cronicili
aliosha1979 (7:10:05 AM): aoleu, pe asta de hitchcock il iay
aliosha1979 (7:10:38 AM): I love you zoso
zosovali (7:11:27 AM): loool
-
amintiri din trecut
Reciteam azi subiecte mai vechi...din vremuri tulburi ale forumului..si am dat si peste cel cu propunerea pt. noi admini. Iata cateva reactzii ale userilor de atunci :
eyewitness : "oricum oricine numa moshu nu"
sly : "cred ca ar fi bine ca moshu sa fie admin"
Bad Girl : "si eu sunt de acord sa-l puneti pe moshu administrator"
onk : "Moshule, nu esti bun de administrator ca esti razbunator si mai ales partinitor"
depechemind : "Doua maini shi doua picioare sus pentru Moshu'! "
M-am decis ca vineri seara ...sa vorbesc cu depechemind...si sa o rog sa revina pe forum. Ea a fost dragutza si a avut incredere in mine atunci...si zic eu ca e datoria mea sa o impac cu forumistii. :p
Ma gandesc eu si la niste premii pt. Bad Girl si sly. :yD
eyewitness : "oricum oricine numa moshu nu"
sly : "cred ca ar fi bine ca moshu sa fie admin"
Bad Girl : "si eu sunt de acord sa-l puneti pe moshu administrator"
onk : "Moshule, nu esti bun de administrator ca esti razbunator si mai ales partinitor"
depechemind : "Doua maini shi doua picioare sus pentru Moshu'! "
M-am decis ca vineri seara ...sa vorbesc cu depechemind...si sa o rog sa revina pe forum. Ea a fost dragutza si a avut incredere in mine atunci...si zic eu ca e datoria mea sa o impac cu forumistii. :p
-
LOL moshule stii care e faza cea mai interesanta? ca io imi mentin punctul de vedere...in plus "propunerea" mea de-atunci e sefu tau de azi caruia ii ceri voie pana si... la veceu...tu ai auzit de umpluturi?...ah ca uitai,... ma pish pe premiile oferite de tine
pacat ca nu poate si nashu sa-si exprime punctul de vedere asa cum ar vrea el ca deh ....sunteti colegi...

pacat ca nu poate si nashu sa-si exprime punctul de vedere asa cum ar vrea el ca deh ....sunteti colegi...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Iar parerea ta..nu a contat atunci..si nu conteaza nici acum....ceea ce demonstreaza ca esti inexistent. :p
-
Re: amintiri din trecut
Initial trimis de Oribilul Mosh
dau si eu un premiu pt Moshu: un ban pe IP vreo 3 ore asha...
-
de ce , vali ? vrei sa vezi daca mi-am insusit cele invatzate de la tine ? :p :p :p
-
ca simplu user putin ma intereseaza ca pararea mea este sau nu luata in considerare....mai trist trebe sa fie pentru tine ca administrator, sa nu ti se considere parerile...si sa fii doar asa cu numele...si c-o functie onorifica de bagator de seama...
-
si ce ma sfatuiesti ?
-
moshule, te lasa memoria? pai cetz spusei io tzie cand itz ghicii in palma, atuncea cand iereai tu mai oropsit ca niciodata, de plangeai cu sughitzuri shi cu capu pa masa de necaz catz luase ajtia toate jucariile shi te pusesera la coltz in genunchi pa coji da nuca? pai itzi ghicii io sau ba un viitor maretz? dupe ca ca se-ndeplini, ba shi putzin pa deasupra, iar ma taiashi dupe lista de premiantzi. shi daca ar fi fost pentru prima data nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca ai ceva in contra mea...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bine...ai si tu premiu. o bere ..ca asta vara...sa te mai doara un pic burtica. :p
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
si ce ma sfatuiesti ?
citez din tine lustrule deci...mucles nu mai cere sfaturi:
Iar parerea ta nu conteaza nici acum....
deci ca sa-ti completez cei 7 ani de-acasa ,cand ii spui cuiva ca parerea lui nu conteaza nu ii mai cere sfaturi...deci nu linge ce ai scuipat da? daca gafele tale nu le pot pune pe seama educatiei atunci cu siguranta nu exista decat varianta imbecilitatii...
-
pai chiar nu conteaza parerea ta (in ceea ce ma priveste)...dar stiu ca itzi face placere sa te bagi in seama aiurea.
-
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii