eminem-raparul cu cel mai mare succes

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

EMinEM

Mesajde URSULET » Mie Feb 26, 2003 2:56 pm

Bai fratilor ce pula mea tot aveti cu EminEm. E cel mai tare fie ca va convine fie ca nu. Celor care nu le convine sa taca in mortii masii din gura si sa n-o mai suga aiurea pe site-ul asta...Cacanarilor puneti mana si cititi si voi o carte sa aveti invatatti si voi sa vorbiti si lasa-ti-l pe EM' in pace ca sunteti deplorabili cu textele voastre comuniste: ca o injura pe masa, ca e vulgar, ca e rasist ca pula mea aberatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sunteti niste cretini cu toti
P.S:acest mesaj e dedicat tuturor care au ceva impotriva lui EMINEM
URSULET

Re: EMinEM

Mesajde ja sam pitbull » Mie Feb 26, 2003 6:42 pm

Initial trimis de URSULET
Bai fratilor ce pula mea tot aveti cu EminEm. E cel mai tare fie ca va convine fie ca nu. Celor care nu le convine sa taca in mortii masii din gura si sa n-o mai suga aiurea pe site-ul asta...Cacanarilor puneti mana si cititi si voi o carte sa aveti invatatti si voi sa vorbiti si lasa-ti-l pe EM' in pace ca sunteti deplorabili cu textele voastre comuniste: ca o injura pe masa, ca e vulgar, ca e rasist ca pula mea aberatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sunteti niste cretini cu toti
P.S:acest mesaj e dedicat tuturor care au ceva impotriva lui EMINEM

Ceva mai aberant ca mesajul de mai sus nu am auzit in viata mea. In primul rand fiecare are dreptul la o opinie, nu cred ca te-a injurat nimeni pe tine personal fiindca iti place eminem. Pe de alta parte se pare ca habar n-ai engleza, habar n-ai despre ce este vorba, stii si tu din auzite cateva chestii despre eminem si versurile lui, dar te-ai gasit sa iti dai cu parerea.
Cat despre texte comuniste mai invata si tu sa te comporti ca in capitalism, fiecare are dreptul la o opinie, daca ii injuri pe cei care nu agreeaza parerea ta esti mai rau decat un comunist. Ala macar avea curajul sa te bage in puscarie si sa te execute, tu insa... vai de capul tau.

PS Imi place si mie eminem!
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes

Mesajde spinny » Joi Feb 27, 2003 11:49 pm

Bai, tu suferi de mania contrazicerii ?
Shi apropo, cine sta pe bara ??
spinny
Junior Member

Re: Re: EMinEM

Mesajde ursulet » Vin Feb 28, 2003 11:39 am

Initial trimis de ja sam pitbull

Ceva mai aberant ca mesajul de mai sus nu am auzit in viata mea. In primul rand fiecare are dreptul la o opinie, nu cred ca te-a injurat nimeni pe tine personal fiindca iti place eminem. Pe de alta parte se pare ca habar n-ai engleza, habar n-ai despre ce este vorba, stii si tu din auzite cateva chestii despre eminem si versurile lui, dar te-ai gasit sa iti dai cu parerea.
Cat despre texte comuniste mai invata si tu sa te comporti ca in capitalism, fiecare are dreptul la o opinie, daca ii injuri pe cei care nu agreeaza parerea ta esti mai rau decat un comunist. Ala macar avea curajul sa te bage in puscarie si sa te execute, tu insa... vai de capul tau.

PS Imi place si mie eminem!

What is your problem? I don't understand you, form where this idea that i don't know English. I feel sorry for you.
ursulet

Re: Re: Re: EMinEM

Mesajde ja sam pitbull » Vin Feb 28, 2003 2:30 pm

Initial trimis de ursulet

What is your problem? I don't understand you, form where this idea that i don't know English. I feel sorry for you.

I ain't got no problem bro'. It's just that tonite I'm cleanin' out my closet. See ya... wouldn't wanna be ya !
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 28, 2003 3:19 pm

:con: Despre Eminem? Not bad baiatu'... da' cam suparat pe viata si pe toate cele... muzica e buna, insa la mesaj nu e pe aceeasi lungime de unda cu mine.
Nu-s fan, nici anti-Eminem, asa ca nu ma bag in certurile voastre de pe threadul asta :o nu-i treaba mea...

Doar o observatie: imi place mai mult "Dream on"-ul celor de la Aerosmith... Steven Tyler rulz :rulz:
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde ja sam pitbull » Vin Feb 28, 2003 3:23 pm

Initial trimis de Draga
:con: Despre Eminem? Not bad baiatu'... da' cam suparat pe viata si pe toate cele... muzica e buna, insa la mesaj nu e pe aceeasi lungime de unda cu mine.
Nu-s fan, nici anti-Eminem, asa ca nu ma bag in certurile voastre de pe threadul asta :o nu-i treaba mea...

Doar o observatie: imi place mai mult "Dream on"-ul celor de la Aerosmith... Steven Tyler rulz :rulz:

dar cine se cearta?? :eek: :D
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 28, 2003 3:30 pm

Scuze... ma refeream la injuraturile de zburau de colo-colo pe thread... nu mi-am dat seama ca asa se alinta si se iubesc forumistii :p mea culpa ;)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Feb 28, 2003 3:40 pm

bah ashti care se iau de el mai lasatzil , nici mie nu-mi placea la inceput da' cu timpu' am inceput sai intzeleg mesaju , asha ca mai lasatzil sa respire
Unregistered

Mesajde ja sam pitbull » Vin Feb 28, 2003 3:45 pm

Initial trimis de Draga
Scuze... ma refeream la injuraturile de zburau de colo-colo pe thread... nu mi-am dat seama ca asa se alinta si se iubesc forumistii :p mea culpa ;)

cum sa iti explic eu draga, e o dragoste asa mai cu nabadai :))
Oricum unii injura si altii (adica eu) se mira. Nu era o cearta... cand nu mai ai nimic de spus injuri... simplu ca buna ziua. Daca m-as certa cu din astia unde as ajunge? Zic unde as ajunge? Cineva sa imi zica unde as ajunge :cool:
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mar 02, 2003 10:58 pm

Initial trimis de Draga

La muzica nu e bun ci e super bun, si cum adica ca versurile nu-s bune, La Eminem muzica nu e la fel de buna fara versurile acelea!
Muzica lui se amesteca perfect cu versurile!
Asa ca daca nu esti fan Eminem nu comenta asupra versurilor lui pt. ca la uni le plac Eminem si nu le prea plac sa auda asa ceva despre el!
SI apropo daca nu iti place Eminem ce cauti aici?????????!
Unregistered

Mesajde copiutzu » Lun Mar 03, 2003 10:15 am

Eminem, cat e el de bun, a luat-o pe preluari mai nou.
Daca asculti "Sing For The Moment" de pe ultimul lui album si piesa "Dream On" a celor de la Aerosmith, iti dai seama ca e cam acelasi lucru (cel putin refrenul nu difera deloc).
Asa ca.....
Totusi cred ca el a platit drepturi de autor. :t :wazzup: ;y
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

eminem este dumnezeul raperilor

Mesajde emy » Mie Mar 05, 2003 6:16 pm

cine nu stie nimic despre eminem ar fi bine sa isi pastreze comentariile ptr. ei.
nici eu prima oara nu ma prea dadeam in vant dupa em' dar acum il ador.
si cred ca nici un solist nu poate sa faca o muzica asa de buna cum o face em' ptr. ca nu a simtit si nu a trait si nu a avut probleme cu familia cum a avut si poate mai are.

am si eu o intrebare la mtv a aratat la news ca mama lui eminem a zis ca il iubeste pe fiul ei
eu nu prea cred asta poate face asta ptr. banii lui
daca il iubea nu il dadea in judecata.

ascultati mult eminem :rulz:

:bye:
emy

Re: eminem este dumnezeul raperilor

Mesajde copiutzu » Joi Mar 06, 2003 11:07 am

Initial trimis de emy
cine nu stie nimic despre eminem ar fi bine sa isi pastreze comentariile ptr. ei.
nici eu prima oara nu ma prea dadeam in vant dupa em' dar acum il ador.
si cred ca nici un solist nu poate sa faca o muzica asa de buna cum o face em' ptr. ca nu a simtit si nu a trait si nu a avut probleme cu familia cum a avut si poate mai are.

am si eu o intrebare la mtv a aratat la news ca mama lui eminem a zis ca il iubeste pe fiul ei
eu nu prea cred asta poate face asta ptr. banii lui
daca il iubea nu il dadea in judecata.

ascultati mult eminem :rulz:

:bye:

Ai uitat de ce l-a dat in judecata?
Si ce face el nu e muzica. El doar vorbeste cu un anumit ritm pe un aranjament "muzical". Dar astae rap-ul, nu?
Si de unde sti tu ce probleme a avut cu familia? Crezi ca asta ii da dreptul sa scrie versurile pe care le scrie? Mai bine se ducea la un psihiatru si rezolva problema.
Eu cred ca e doar un teribilist care face chestia asta pentru pustanii teribilisti.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: eminem este dumnezeul raperilor

Mesajde ja sam pitbull » Joi Mar 06, 2003 11:21 am

Initial trimis de copiutzu

Ai uitat de ce l-a dat in judecata?
Si ce face el nu e muzica. El doar vorbeste cu un anumit ritm pe un aranjament "muzical". Dar astae rap-ul, nu?
Si de unde sti tu ce probleme a avut cu familia? Crezi ca asta ii da dreptul sa scrie versurile pe care le scrie? Mai bine se ducea la un psihiatru si rezolva problema.
Eu cred ca e doar un teribilist care face chestia asta pentru pustanii teribilisti.

Vai copiutzu ce le-ai zis-o, praf i-ai facut pe pushtanii astia teribilisti, praf iti spun.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Pizzi » Joi Mar 06, 2003 11:32 am

Buna ziua, e prima oara cand postez asa ca a trebuit sa va salut. Uitati cum suna o melodia d'alu' Eminem: bla, bla, bla, ....., bla, bla, Refren bine realizat, bla, bla, ....., bla, bla, bla, Refren bine realizat. Doamnelor si domnilor asta a fost noul nr. 1 in Billboard. Daca oricare "fan" d'alu' eminem ar incerca macar sa traduca versurile din orice melodie ar rade cu gura pana la urechi. e penibil ceea ce zice, sau mai bine zis, ceea ce scrie. e adevarat insa ca limba engleza e melodioasa, dar incercati sa ascultati si altceva decat refrenul melodiei. :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Mar 06, 2003 11:41 am

Initial trimis de Pizzi
Buna ziua, e prima oara cand postez asa ca a trebuit sa va salut. Uitati cum suna o melodia d'alu' Eminem: bla, bla, bla, ....., bla, bla, Refren bine realizat, bla, bla, ....., bla, bla, bla, Refren bine realizat. Doamnelor si domnilor asta a fost noul nr. 1 in Billboard. Daca oricare "fan" d'alu' eminem ar incerca macar sa traduca versurile din orice melodie ar rade cu gura pana la urechi. e penibil ceea ce zice, sau mai bine zis, ceea ce scrie. e adevarat insa ca limba engleza e melodioasa, dar incercati sa ascultati si altceva decat refrenul melodiei. :t

http://www.ournet.md/~emmd/albums/emshow.htm
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 12:13 pm

Initial trimis de Pizzi
...sa traduca versurile din orice melodie ar rade cu gura pana la urechi. e penibil ceea ce zice, sau mai bine zis, ceea ce scrie. e adevarat insa ca limba engleza e melodioasa, dar incercati sa ascultati si altceva decat refrenul melodiei. :t

extras din White America:

[size=1.5]...America

We love you

How many people are proud to be citizens of this beautiful country of ours?
The stripes and the stars for the rights of men who have died for the protect?
The women and men who have broke their necks for the freedem of speech the United States Government has sworn to uphold...
[/size]

intr-adevar 'penibil'!
io nu's fana Eminem da' tre' sa recunosc ca mai ascult din cand in cand, iar versurile nu's penibile.

mah Pizzi uite cine asculta doar refrenu'....sau pe voi inca nu va invatat engleza la scoala?! :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Unregistered » Dum Iul 06, 2003 5:08 pm

Stiti mie personal imi place EMINEM, cred ca el merita oricum ceva!!!
El si fara voi si-a facut cariera si deaceia nave-ti ce sa-l cristica-ti...
Eminem a ajuns unde a ajuns, dar voi unde sunteti?
Acasa pe canapea si cer-ti bani de la parint?
Ginditi-va la viitorul vostru baietei, bine?
Unregistered

eh

Mesajde Lua » Dum Iul 06, 2003 7:23 pm

eh...multa lume vorbeste corecteste romineste p-aci...da pe cuvintul meu ca n-am vazut nici unu' ca tine...in rest totul e ok...si
"NU-L MAI MINCATZI DE CUR PE EMINEM...NU ATI FOST CA EL. NU SUNTETI CA EL...N-O SA FITI CA EL!!!!!!"
Lua

Re: Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes

Mesajde Unregistered » Mie Iul 09, 2003 8:30 pm

Initial trimis de packardb

. Macar are melodiile ritmate...

SI PRELUATE.....
Unregistered

Esti o .........

Mesajde The Real Slim Shady » Joi Iul 31, 2003 12:59 pm

Sincer imi place ca poti sa spui ce simti in fata intregii lumii dar asta nu iti da dreptul sa critici pe cei care nu-ti plac. Nu e problema mea ca tu urasti versurile lui, oricum I HOPE YOU GET TO READ THIS LETTER @!@#$%$%&%^% #@$@# ##@$ #$%&** ^*^($%# ^%$#$@# %^&&% $%&$$
The Real Slim Shady

Mesajde Titina » Joi Iul 31, 2003 3:31 pm

Pe mine a inceput sa ma enerveze,de cand il vad in fiecare zi pe Mtv.......shi ma oftica shi faptul k in aproape toate melodiile lui noi vb ba de fiica'sa,ba de ma'sa....ce ne intereseaza pe noi de familia lui....lol.....
Nu pot sa zic ca'l urasc,dar a inceput sa ma enerveze....
Titina
Junior Member

acelas eminem...

Mesajde Hades » Vin Aug 01, 2003 4:01 am

bei astia e unul(dintre putinii), care a putut sa se ridice din underground!!! va asigur ca cei care il critica nu puteti sa va ridicati nici la 0.000000000000000000001% din cat s-a ridicat el!!! eu ii urez bafta si sanatate in continuare fiinca sunt sigur ca nu a uitat de unde a plecat!!!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

EM|N3M_

Mesajde Unregistered » Vin Aug 01, 2003 11:33 pm

Salutare...
Dupa cum se vede nu m-am inscris de mult timp...si ce as vrea eu sa zic ca va chinuiti degeaba sa barfiti pentru ca nu o sa rezolvati nimik...Eminem e Eminem si nu aveti ce sa-i faceti...voi credeti ca daca spuneti ca, canta numai despre ma-sa si fiica-sa o sa puteti sa-l opriti cumva?...daca va ganditi mai bine Bug mafia..La familia..
si toti ceilati canta despre aceleasi subiecte...
Daca eminem ar vrea sal asculte lumea numai pe el....pun pariu ca asta ar putea sa o faca....si nu conteaza despre ce canta...

I hate all my friends
I hate my big brother
I hate everything but me...
I'm sorry mom.

I hope to see all in hell.
Unregistered

.....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 02, 2003 7:11 am

ptr cine a deschis topicul plus 99% din cei care au raspuns:

e greu sa suferi.....e greu. urmati sfatul lui cheloo si al lui omblandon de pe piesa "shoot yourself"

Hades: sa ne mai miram frate de ce e asa bine cotat si vandut hip hop-ul in Romania? Uite si tu hal de public....hal de mentalitate. cu 20 de ani in urma? nea...poate cu 200.

ps: oare cum o sa fii traiesti ca bagator de seama. multi dintre voi sufera de neatentie in cercurile lor de amici (daca exista).
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde RoLaNd2 » Sâm Ian 24, 2004 10:14 am

bine amu` nu aveti ce sa barfiti despre eminem ca eminem e eminem
RoLaNd2
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii