Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 25, 2003 10:50 am

Bai oameni buni , Aliosha v-a rugat de 2 ori sa nu mai postatzi versuri intregi. Pentru ca v-a rugat frumos..voi l-atzi luat de prost. Chiar nu stitzi de vorba buna ? E....sa dea dracii sa mai postatzi versuri intregi d'aci inainte...ca ma ocup eu personal de problema ! Avem subiect separat pt. lirica completa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Feb 26, 2003 6:43 pm

melodia nu se incadreaza in genul ascultat de mine de obicei dar imi place:

groove armada - my friend

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 26, 2003 9:00 pm

melodia nu se incadreaza in genul ascultat de mine de obicei dar imi place:

Cypress Hill - Dr. Greentumb

Imi place bass-ul care se aude in plamani. :)

Ca sa vedetzi ca sunt un mare cunoscator de muzica....pana saptamana trecuta credeam ca Cypress Hill e un negru. Nicidecum o formatzie de 3. M-a luminat Decret !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Feb 26, 2003 11:41 pm

piesa zilei: placebo - i know, una din cele mai bune melodii de pe primul lor album...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde SatyR » Joi Feb 27, 2003 1:53 am

Asian Dub Fondation - Fortress Europe
SatyR
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Feb 27, 2003 10:12 pm

Melodia mea de moment ,nu mai spun ca imi place la nebunie de acest cintaret

Michael Bolton-''How am I supposed To live Without you''
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde ballooba » Joi Feb 27, 2003 11:05 pm

Kelly Rowland-Stole Tare rau melodia shi videoclipul
Justin -Cry me a river
B2k feat P.Diddy- Bump Bump Bump
Absolut fenomenale melodiile
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Feb 27, 2003 11:38 pm

La fel de bestial melodiile si video-clip-urile

Nelly feat. Kelly Rowland--- Dilemma

Nelly feat. Justin Timberlake--- Work it
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Feb 27, 2003 11:56 pm

* ice-t sandra trigger tha gambler - beat of life
* Tomcraft - lonliness

Melodiile astea imi plac ca sunt noi :) ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Feb 28, 2003 12:41 am

pentru azi am doua melodii superbe
  • prima e Placebo-Every You , Every Me

Sucker love is known to swing
    Prone to cling and waste these things.
    Pucker up for heavens sake,
    There's never been so much at stake.

I serve my head up on a plate.
    It's only comfort, calling late.
    Cuz there's nothing else to do,
    Every me and every you,
    Every me and every you,
    Every Me...

(cu greu m-am decis care dintre strofe sa o pun mai jos , toate imi produc acelasi efect)
  • iar a doua...este un cantec de leagan croat parca,de pe coloana sonora a filmului "Savior",pe care Nastassja Kinski il canta mai pe toata durata fimlului - Uspavanka (daca cineva poate sa imi faca rost de melodia asta,pe CD,caseta,mp3 sau in oricare alta forma...raman datoare pe viata)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde catharsis » Vin Feb 28, 2003 1:11 am

astazi am ascultat vreo jumatate din discografia placebo si pe langa i know mai adaug passive aggressive:
Every time I rise I see you falling
Can you find me space inside your bleeding heart
Every time I rise I see you falling
Can you find me space inside your bleeding heart
It falls apart
It falls apart
Falls apart
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Draga » Vin Feb 28, 2003 4:29 pm

The Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings ... pentru ca nu ma mai satur de ea de vreo doua saptamani incoace, cand m-am apucat sa sap prin casetele mai vechi... superba.

Si Samael - The Rain din acelasi motiv + ca imi place la nebunie sound-ul asta "eroic" :D
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Feb 28, 2003 5:33 pm

m-am "reindragostit"
2PAC - ALL EYEZ ON ME
bravo baixule!
marian jan

Mesajde darkshines » Vin Feb 28, 2003 7:16 pm

mama ce buna e bullet with butterfly wings de la smashing pumpkins. good one draga.

si pentru astazi, doua melodii de la dead kennedys:
too drunk to fuck si the KKK took my baby away. Jello Biafra is my hero.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde b0nechina » Vin Feb 28, 2003 7:25 pm

Audioslave - Like a Stone, nu fiindca mor dupa piesa, ci pentru ca ma chinui sa vad videoclipul de la cap la coada, si sfarsesc prin a asculta doar melodia...
Nu compar cu Cochise, e mult mai cuminte, si-n sunet, si-n imagine, piesa nu-mi place in mod deosebit (dupa cum am spus deja), sunt alte cateva pe album pe care le consider mult mai faine, da' e usor de tinut minte, banuiesc ca d-aia au hotarat s-o dea la teve.
Videoclipul este unul "de interior", imagini numai cu trupa pe o scena mica, Cornell poarta blugi evazati, Morello vesnica-i sapcalie (un prieten l-a bagat la categoria "Scorpions"), tot Morello face balet din deste (chitara are un rol lejer pe piesa asta), Commerford si-a adus pustiul, Cornell se distreaza ciufulindu-l... singurul serios e tobarul (si fix p-asta nu stiu cum il cheama). :)
E dragut videoclipul, linistit, imi insufla o stare placuta de moleseala... somn...

PS Versuri nu pun (desi e la moda), ziceti mersi ca n-au videoclip la Getaway Car - as fi fost in stare sa fac si comentariu literar, nu doar sa postez versurile.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde ograsa » Sâm Mar 01, 2003 6:14 am

cu siguranta ca au fost si sunt melodii care ne atrag
pot zice ca la un moment dat devii chiar obsedat
eu de exemplu luandu-mi o melodie noua sau ceva mai vechi dar nou in sensul ca abea il aud eu pentru prima oara si imi place
cam asta e ...
ograsa
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 01, 2003 6:42 am

Initial trimis de b0nechina
singurul serios e tobarul (si fix p-asta nu stiu cum il cheama). :)
.

Cel din cauza caruia (chipurile) a plecat De La Rocha de la RATM in urma celor intamplate la MTV awards.

darky, doar Too drunk to fuck (happened to me soooo many times :p ) e a celor de la DeaD Kennedys. The KKK took my baby away e compusa de Joey Ramone (The Ramones) insa multi au facut cover dupa ea (unul dintre ele e probabil ala de care vb tu). Mi se pare ca o varianta Pearl Jam e pe albumul tribute to Ramones aparut anul trecut.

Jello Biafra e in buletin Eric Bouche. DK a fost considerata una dintre cele mai acide( politic) formatii din SUA iar Biafra a candidat odata chiar pt postul de primar al orasului San Francisco... iesond pe locul 4 din 10, asta asa ca fapt divers.

Citeam pe undeva ca DK ar canta in Ungaria anul asta la nu stiu ce festival insa fara Biafra. Probabil ca doar celorlati le e foame.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde basstard » Sâm Mar 01, 2003 7:11 am

Bob Schneider - Big Blue Sea E de pe coloana sonora l a40 days and 40 nights. Nu stiu ce are piesa aia ca devine o obsesie pentru toti cei care o asculta. (no acuma nu habotnic da' pan' acum toti care au auzit-o o asculta in draci)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 01, 2003 7:36 am

O infuzie de muzica comerciala in aceasta dimineatza care nu m-a deranjat catusi de putin. Pretz de 1 ora (intre 6:30 si 7:30) am ascultat Radio Star.
Melodii frumoase oferite de acest post....in dimineatza zilei de 1 martie. Se pare ca a venit primivara , cel putin calendaristic.

In acest moment e Celine Dione...cu It's all coming back to me. Am auzit ca de curand Celine a nascut. Sa-i fie de bine. :)
we forgive and forget....and it's all coming back ...spunea cea pe care Aliosha nu o apreciaza mai deloc.

Mai devreme a fost o melodie pe care Aliosha a identificat-o ca fiind un hit TLC din '97-'98. Pe la refren zicea ceva de genul : "go.go....Jason Waterfols".

A mai fost si o melodie superba...care la refren zicea : "I ain't missing you at all"

PS : acum au bagat una romaneasca. cred ca sunt in forma buna...ca imi suna bine. la refren zice : "nu mai vreau singuratate...vreau sa am pe cineva aproape". cool , nu ?

Oricum..o sambata care a inceput frumos....si la ore matinale

Buna dimineatza la toata lumea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Mar 02, 2003 9:28 pm

Cateva evenimente importante zilele astea, asa ca le iau in ordine(aleatoare, evident):

Radioul meu preferat, Radio Total pe numele lui, 96,9FM a avut saptamana asta weekend Santana. Superbe genericele cu mixuri din "Black Magic Woman", "Let the Children Play", "Samba Pa Ti", "Europe" si atatea altele. Santana e o recomandare pentru toate momentele, oricum...

Din nou Vama Veche aseara, da' cu Vama Veche v-am stresat destul cu alte ocazii. uiteinc-o pereche de versuri dragute:
"Nu-i decat ura pe acest pamant/ Eu va urasc cu toate dragostea/ Nu cu iubire-ti aperi patria"
"Bai jigodie nu te mai misca/ Viata ta-i un an in mana mea/ Poti sa misti doar cand iti ordon eu/ Poti sa-mi spui pe nume: Dumnezeu"
Ca sa nu mai zic ca aproape toate versurile sunt memorabile, iar expresii ca "Picioare in spinare", "Il urasc pe plutonier" sau "Domnu' plutonier eu nu-'nteleg" au o forta extraordinara.
Super-album, "Am sa ma intorc barbat"!

Joi seara, lansarea Kpital din R3(injurati-ma, prieteni, dati-mi cupa cu amar). Sa recomadam celor interesati si una ceva mai necomerciala de pe album, de care probabil multi n-or sa auda: "Tensiune".

Si in sfarsit, adevarata recomandare a zilei, melodia in care ma regasesc de vreo doua zile incoace, Pooh - "Dammi solo un minuto".
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde SOD » Dum Mar 02, 2003 10:00 pm

Initial trimis de Aliosha
darky, doar Too drunk to fuck (happened to me soooo many times :p )

modestule..............
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Dum Mar 02, 2003 10:08 pm

Samael - Year Zero

spre marea mea bucurie,am vazut ca mai sunt ascultatori de Samael pe aici.si io care credeam ca sunt o specie pe cale de disparitie.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde catharsis » Dum Mar 02, 2003 10:27 pm

piesa zilei: Phoenix - In urma marelui urs
b0nechina unde ai vazut videoclipul la like a stone? eu vreau videoclip la what you are...
aliosha, tobarul era ala care era sa darame scena cand a luat limp bizkit premiul?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde MiG29 » Dum Mar 02, 2003 11:47 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Mai devreme a fost o melodie pe care Aliosha a identificat-o ca fiind un hit TLC din '97-'98. Pe la refren zicea ceva de genul : "go.go....Jason Waterfols".

Moshule,sigur nu era "Don`t go chasin` waterfalls?":D

On topic...Pearl Jam-I am mine
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde MiG29 » Dum Mar 02, 2003 11:52 pm

Initial trimis de b0nechina
ciufulindu-l... singurul serios e tobarul (si fix p-asta nu stiu cum il cheama). :)

Brad Wilkins.
Shi Aliosho nu din cauza lui a plecat Zack:)
Damn iar mi-am adus aminte de Rage shi de vremurile mele bune:p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde b0nechina » Lun Mar 03, 2003 7:46 pm

Ma, Aliosha, faza de la MTV awards n-a fost aia cu biscuitii? Si, daca aia a fost, nu era Commerford cel "implicat"?

Catharsis, video la Like a stone am de pe net (shhhhh!!!! :T am cumparat albumu', am voie niste videoclipuri pirat), da' - avand in vedere ca eu am primit acum cateva saptamani newsletter de la ei ca s-a lansat la MTV (US) - ma gandesc ca e vremea sa apara si prin Europa... stai cu ochii pe teveu!

Loveboat Captain am vazut-o la VH1 saptamana trecuta, si n-a fost lansata de mult, asa ca mai prindem si noi prospaturi.

Melodie de moment n-am, adica am una, damn it, si-mi tot zvacneste-n cap, Alice in Chains - Junkhead (what's my drug of choooooice...), si asta numai din cauza lu' VH1 si a emisiunii lor despre grunge pe care au dat-o de 3 ori intr-o saptamana! :mad:
Si am mai citit si bucatile alea de interviu astazi! X-(

Asa ca NU, N-AM MELODIE DE MOMENT!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde DjJaxxx » Mar Mar 04, 2003 3:54 am

Melodie de moment: 89ers - Wam Bam Boogie

p.s. ascultati prea mult rock oameni buni :D
You can't have everything. Where would you put it?
DjJaxxx
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mar 04, 2003 4:15 am

...bassist Commerford was arrested for disorderly conduct at MTV's Video Music Awards following his bizarre disruption of a Limp Bizkit acceptance speech, in which he climbed to the top of a 15-foot set piece and rocked back and forth.

Da, se pare ca i-am confundat.

Pt Mig, ca noi am mai discutat chestia asta cu ceva timp in urma :
De La Rocha abruptly announced his departure from the band, citing breakdowns in communication and group decision-making. Surprised but not angry, the remainder of Rage announced plans to continue with a new vocalist...

Mai vag de atat nici ca se poate. Oricum eu cand am scris mai sus am pus in paranteza : "chipurile".

Am downloadat imediat Like a stone ca asa fac de obicei cand scrie bonechina pe aici si intr-adevar e de adormit. Azi l-am prins si la TV. Asadar catharsis, in cateva zile o sa il vezi negresit, nu iti omora conectia ca nu merita.

Uite ca eu am melodie de moment: Joy Division - No Love Lost , pur si simplu geniala.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Mie Mar 05, 2003 4:34 am

Tot io ? Tot io...

Azi am refuzat sa mai infrunt cele - 30 de grade de afara si am stat acasa incercand sa invat si pentru ultimul examen... asta a fost in loc de introducere, sau mai degraba o justificare pentru melodiile ce vor urma.

Realizam ca peste 2 saptamani Carbasanu face 24 de ani iar eu am ajuns la 23 jumate... infricosator. Prima piesa e pentru noi
Tom Waits - I don't wanna grow up

When I'm lyin' in my bed at night
I don't wanna grow up
nothin' ever seems to turn out right
I don't wanna grow up
how do you move in a world of fog
that's always changing things
makes me wish that I could be a dog
when I see the price that you pay
I don't wanna gow up
I don't ever wanna be that way
I don't wanna grow up

... ma rog, toate versurile sunt frumoase.

Pe urma am ascultat la plictis si RHCP - "Can't Stop". Anul viitor formatia implineste 20 de ani de la infiintare si se indreapta clar spre statutul de legenda, daca nu cumva e deja. Clipul e reusit, fara actiune, doar ei prostindu-se in stilul caracteristic. Kiedis umbla imbracat intr-un cort si Flea face echilibristica etc...

Acum am dat peste semnatura lui dadius:
"Music's for you and me/ Not the fucking industry" ce m-a dus cu gandul la Biohazard - Business (Urban Discipline ('92))

Melodia nu e cine stie ce, sunt altele pe album mult mai bune insa versurile sunt exceptionale. Asadar, dedicatie speciala pentru toti ****** care fac muzica intr-un anume fel si cu un singur scop:

You got no crowd but you got a big push
Kissing asses till your pride turns into mush
You might change your style for the record company
Fingers down your throat, you heave your integrity
Music's for you and me
Not the fucking industry

You fucking tell us what is cool
You see we came from different schools
To us it matters what you say
Not the fucking games you play
You're full of shit, it's plain to see
The whole damn fucking indrusty

(Aceste versuri nu au fost postate pentru a jigni anumiti useri ai forumului. :p )
Aliosha

Mesajde basstard » Mie Mar 05, 2003 7:29 am

Initial trimis de Aliosha

Uite ca eu am melodie de moment: [b]Joy Division - No Love Lost
, pur si simplu geniala. [/B]

Suna tare mult a Iggy Pop

De 2 zile ascult Implant pentru Refuz - Propaganda/Luna Amara - Folclor. Asta oare pt ca trebuia sa imi iau salariul acu 4 zile si nu l-am luat?
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica