cu sondajele de la teveu nu convingi pe nimeni cel putin pe mine nu. ar fi bine ca toti cei intervievati sa cunoasca bine care-i problema , sa le explice cineva avantajele si dezavantajele si pe-urma sa se faca sondaje asta e idealism. oamenii nu cunosc bine problema, unii nici macar nu sunt in stare s-o intzelega, totushi toata lumea are drept de vot. asha-i in demoncratzie
sondajele exprima o realitate, betzivanii mei sau ai tai sunt o mini-societate mult prea particulara pentru a fi relevanta in chestiunea viziunii romanului fatza de luarea de pozitzie in politica noastra externa
ce vroiati bah oameni buni sa spunem lu bush hai bah plimba ursu sa stai sa vezi din ce directzie bate vantul shi sa itzi alegi partenerii dupa interes (nu numai dupa mushchi) este o mishcare inteligenta. pana acum noi nu incercam decat sa sensibilizam pe unchiul sam, doar doar s-o uita la noi cand o fi vorba de impartzit ceva. dar romanii ca shi multe alte natziuni nu vor sa invetze istorie
sa ne punem contra ca aphex? contra ce?
maciuci africane fals. reia lectura lu smith si mai vorbim. maciucare
, mana invizibila itzi spune ceva? poate exprimarea mea este defectuoasa, dar conceptul lui Smith este unul, daca shi tu shi eu l-am citit ne referim la acelashi lucru. ashadar prin mana invizibila se arata ca interesul personal coincide cu cel al grupului shi imi cer scuze pentru eventuala exprimare ambigua. sa integrez aceasta observatzie cu restul ideii mele. atata timp cat interesul nostru este dat de integrarea intr-o structura economica internatzionala care logic este sa fie una europeana (reiau ideea cu enclava - crezi ca daca suntem prinshi intre UE shi arabi vine Bush shi ne salveaza?) mi se pare normal ca tot ce inseamna decizie sa tzina cont de acest fapt. suntetzi catziva care proliferatzi idei pro-americane (nu intzentzionez sa fiu anti-american, cum ai sugerat, ci pro-european!), dar noi o sa fim europeni shi este ilogica detasharea noastra de europa shi prosternarea in fatza unei americi care ne ofera mai mult vorbe. caci atitudinea pro-americana este, din cate vad io pe aici, mai mult bazata pe promisiunile lui Bush
provenienta jucariilor
asta e cam singura idee on-topic, hai sa o dezvoltam:
a) cine a inarmat iraqul?
b) cine l-a sustzinut pe saddam?
c) de ce n-a fost saddam dat jos dupa incidentul din golf?
Hyde,
insa in situatia de fata inclin sa cred ca dreptatea se afla de partea lor Dreptatea? LOL
Ma distreaza ca atat tu cat si aphex uitati care este problema principala si o dati in anti-americanisme...
Un exemplu de anti-americanism al meu ar fi ....
se pune problema in care grup vrem noi sa apartzinem shi ne facem culcushul moale.