omul cu sobolani

ce-a fost pe Muzici o data

omul cu sobolani

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Aug 16, 2001 12:44 am

daca tot se numeste rock-ul romanesc,as vrea sa stiu parerile vostre despre anumite formatii de rock...azi ....omul cu sobolani
Rockeru'Somer
Junior Member

versuri bune

Mesajde Vizitator » Joi Aug 16, 2001 12:49 am

mie imi plac, la intra in categoria muzica ascultabila.
au versuri bune, in special pe social, dar cateodata ma cam seaca muzica
Vizitator

Re: omul cu sobolani

Mesajde gaga » Joi Aug 16, 2001 8:40 am

Merg, desi numele lor si legatura cu Freud nu mi se pare o gaselnita, dar probabil ca au avut motivele lor. E o muzica buna la depresie
gaga

Re: Re: omul cu sobolani

Mesajde alina » Joi Aug 16, 2001 3:35 pm

merg din cand in cand cam rar pt ca nu se compara cu iris sau cargo,nu? iris au versuri mult mai inteligente si profunde iar la cargo soundul e bestial
alina
Junior Member

Re: Re: Re: omul cu sobolani

Mesajde Vizitator » Vin Aug 17, 2001 3:44 am

Initial trimis de alina

merg din cand in cand cam rar pt ca nu se compara cu iris sau cargo,nu? iris au versuri mult mai inteligente si profunde iar la cargo soundul e bestial

lasa-ma ca au si iris niste versuri cateodata (chestia aia cu "ai slabit...") m-am spart de ras.
Vizitator

Mesajde FrozeN » Vin Aug 17, 2001 11:04 am

Au inceput sa-mi placa desi de felul meu nu prea suport rock-ul alternativ.
Am fost la un concert de-al lor in Union Jack si a fost super atmosfera. De atunci a inceput sa-mi placa.
FrozeN
Junior Member

Re: omul cu sobolani

Mesajde tseposu » Vin Aug 17, 2001 1:38 pm

Initial trimis de Rockeru'Somer
daca tot se numeste rock-ul romanesc,as vrea sa stiu parerile vostre despre anumite formatii de rock...azi ....omul cu sobolani

mi se par un pic "altfel" (dupa o formula preferata a lor) si incearca sa nu cada in comercial - cel putin in albumul "Razna", ca pe ultimul nu-l am si nici nu stiu piesele de pe el (exceptie Dez-orientat, care mi se pare o piesa buna). Dan, vocalistul, e un tip cu idei interesante
versurile imi plac
vali, mie mi se par mai funny versurile din primele albume Iris - gen "Spre ziua" sau "Lumea vrea pace", "Dieta" e o luare in deradere a obsedatilor de diete de slabit. Faza cu "mmmm, ai slabit!" mi se pare chiar adecvata... (nu te supara, frate! - apropo, mai stiti jocul asta de pe vremea lui Ceausescu?)
tseposu
Junior Member

Re: Re: omul cu sobolani

Mesajde alina » Dum Aug 19, 2001 6:22 pm

Initial trimis de tseposu

mi se par un pic "altfel" (dupa o formula preferata a lor) si incearca sa nu cada in comercial - cel putin in albumul "Razna", ca pe ultimul nu-l am si nici nu stiu piesele de pe el (exceptie Dez-orientat, care mi se pare o piesa buna). Dan, vocalistul, e un tip cu idei interesante
versurile imi plac
vali, mie mi se par mai funny versurile din primele albume Iris - gen "Spre ziua" sau "Lumea vrea pace", "Dieta" e o luare in deradere a obsedatilor de diete de slabit. Faza cu "mmmm, ai slabit!" mi se pare chiar adecvata... (nu te supara, frate! - apropo, mai stiti jocul asta de pe vremea lui Ceausescu?)

logic ca la fiecare album exista o piasa mai nelucrata ca naspa nu-i da ce zici de vis pierdut miraje suflete de gheata si altele
alina
Junior Member

Re: Re: Re: omul cu sobolani

Mesajde tseposu » Dum Aug 19, 2001 6:49 pm

Initial trimis de alina

logic ca la fiecare album exista o piasa mai nelucrata ca naspa nu-i da ce zici de vis pierdut miraje suflete de gheata si altele

vis pierdut e de pe luna plina, care mi se pare unul dintre cele mai bune albume. la fel iris 1993. mirage-ul e super. da' tu ce zici de noaptea si in parc, pt ca astea sunt de pe primele 2 albume?
tseposu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: omul cu sobolani

Mesajde alina » Lun Aug 20, 2001 4:35 pm

Initial trimis de tseposu

vis pierdut e de pe luna plina, care mi se pare unul dintre cele mai bune albume. la fel iris 1993. mirage-ul e super. da' tu ce zici de noaptea si in parc, pt ca astea sunt de pe primele 2 albume?

nu am albumele din pacate acum incerc sa fac rost de ele de ai mai batrani ca eu is cam tanara cand s-a infintat trupa nici nu traiam si in cj nu se mai gaseste nimic
vis pierdut e melodia mea preferata ce sa mai zic de iris 93 mie imi place la nebunie la toti 'prietenii'(daca ii pot numi asa) mei nu le place
alina
Junior Member

Sucks!!!!

Mesajde Hack » Joi Aug 30, 2001 2:52 am

canta super naspa.....shi copiaza rockul alternativ de afara .........sunt super naspa shi mai critica shi alte fomatzii din afara(macar de ar avea juma din faima lor) de ex: Korn care mi se pare o formatzie super shi RATM....care sunt consideratzi super tari!!!!
NU au shi ei ce sa critice.........mai bene s-ar critica pe ei.........cu ce au debutat shi au .........ajuns ...........la rock
PAcat sobolanilor ca rockul e strain cu voi!!!!
Hack
Junior Member

Re: Sucks!!!!

Mesajde gaga » Joi Aug 30, 2001 7:15 am

Initial trimis de Hack
canta super naspa.....shi copiaza rockul alternativ de afara .........sunt super naspa shi mai critica shi alte fomatzii din afara(macar de ar avea juma din faima lor) de ex: Korn care mi se pare o formatzie super shi RATM....care sunt consideratzi super tari!!!!
NU au shi ei ce sa critice.........mai bene s-ar critica pe ei.........cu ce au debutat shi au .........ajuns ...........la rock

Faza cu criticatul, v-am explicat puilor. E specifica trupelor romanesti. Daca ai sa vorbesti cu cei care s-au afirmat (mai mult sau mai putin) toti vor avea un dinte impotriva unuia sau altuia. Nici nu ar trebui sa bagam in seama ce dracu' declara vreunul daca nu e legat de muzica pe care o fac.
"Let the music do the talkin'"
gaga

Re: Re: Sucks!!!!

Mesajde alina » Joi Aug 30, 2001 2:39 pm

Initial trimis de DANA

Faza cu criticatul, v-am explicat puilor. E specifica trupelor romanesti. Daca ai sa vorbesti cu cei care s-au afirmat (mai mult sau mai putin) toti vor avea un dinte impotriva unuia sau altuia. Nici nu ar trebui sa bagam in seama ce dracu' declara vreunul daca nu e legat de muzica pe care o fac.
"Let the music do the talkin'"

bai eu faceam comparatie intre ei si si trupe ca nitro si altele nu ziceam ca ei sunt buni care nici nu stiu ce-i rockul alternativ dar il canta
alina
Junior Member

Re: Sucks!!!!

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Aug 30, 2001 3:55 pm

Initial trimis de Hack

mie mi se par baietii astia cea mai in forma formatie de rock din valul nou!
nu mi se par increzuti si daca critica korn sau altele,e ca si cum eu critic voltaj si parlament
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 30, 2001 3:58 pm

nu mi se par increzuti si daca critica korn sau altele,e ca si cum eu critic voltaj si parlament

Voltajul nou, sper - ca pe-ala vechi, cu Mincu si cu MS pe tobe n-ai de ce sa-l critici.
La lista cu huo asi adauga langa Parlament si Proconsul.
Desi e bine ca exista Proconsul= atunci cand au cantat ei la "Adunare generala" m-am dus si eu la tufe (a se citi la pipi)
gaga

Mesajde tseposu » Joi Aug 30, 2001 4:12 pm

bine zis, Rocker Somer!
tseposu
Junior Member

Fratzilor!!!

Mesajde Hack » Vin Aug 31, 2001 1:41 am

Macar sa vb despre rock nu despre niste tzipate........astea le-as putea sa le fak shi yo akasa cu u program bunicel....de fakut muzica........sa adaug niste sample-uri.............sa vb daka e sa vb de trupe adevarate de rock..........Shi korn nu se poate compara cu Voltaj..............korn au o mare influientza in rock-ul strain.......
Hack
Junior Member

Re: Fratzilor!!!

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Aug 31, 2001 11:17 pm

Initial trimis de Hack
Macar sa vb despre rock nu despre niste tzipate........astea le-as putea sa le fak shi yo akasa cu u program bunicel....de fakut muzica........sa adaug niste sample-uri.............sa vb daka e sa vb de trupe adevarate de rock..........Shi korn nu se poate compara cu Voltaj..............korn au o mare influientza in rock-ul strain.......

nu compar voltaj cu korn...un vreau sa-i altur...omul cu sobolani seamana cu deftones....iris semana in anii 80 cu ac/dc...vita de vie seamana cu korn...iedera sunt leiti limp bizkit...si lista poate continua
Rockeru'Somer
Junior Member

Vita de vie?

Mesajde Hack » Dum Sep 02, 2001 9:11 pm

niciodata vita de vie nu o sa se compare cu Korn ,deoarece canta super bene nu..........se poate compara cu Korn never................si omul cu sobolani au mult de invatza crede-ma ca sunt super afoni nu shthiu delok de rock
Hack
Junior Member

Re: Vita de vie?

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Sep 03, 2001 1:26 pm

Initial trimis de Hack
niciodata vita de vie nu o sa se compare cu Korn ,deoarece canta super bene nu..........se poate compara cu Korn never................si omul cu sobolani au mult de invatza crede-ma ca sunt super afoni nu shthiu delok de rock

nu se compara...dar ei asta vor!
omul cu sobolani zic ca sunt prea profunzi ca versuri...poate tie nu-ti plac ca ei nu au injuraturi pe texte...
nu sunt afoni ,asta zic oameni care canta nu care doar asculta!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Lun Sep 03, 2001 3:53 pm

bine zis rockere imi place cum gandesti
alina
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Sep 07, 2001 11:53 am

Initial trimis de alina
bine zis rockere imi place cum gandesti

nu mai spune?
Rockeru'Somer
Junior Member

Coooooooooooooool

Mesajde Hack » Dum Sep 09, 2001 12:41 am

niste increzuti..........cu versuri "profunde" Cooooooooooooooool
Hack
Junior Member

Cotcodaaac!!!

Mesajde [GAINA]PENALA » Dum Sep 09, 2001 10:27 pm

Acum ca v-am facut cunoscut strigatul meu de lupta...
Mai,mie imi plac tipii si orice s-ar zice,rockul lor e cel putin ascultabil,whatever the other says...
to be born is the first sin-to live is the second ;
[GAINA]PENALA
Junior Member

Re: Coooooooooooooool

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Sep 10, 2001 10:13 am

Initial trimis de Hack
niste increzuti..........cu versuri "profunde" Cooooooooooooooool

bah baiete!
cred ca tu esti unu' din aia care asculta rock-ul doar sa faca impresie!
daca tu nu asculti versurile sau mai bine zis nu le intelegi...
pacat de tine!
cred ca esti unu' dintre aia care umbla cu geci pe ei cu lanturi si la petreceri dau din buricuri!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 10, 2001 10:39 am

Din buricuri poti sa dai si tu. Depinde cat de repede te imbat.
In loc sa fi rautacios mai bine da-ti cu parerea ca de-aia suntem aici, ca sa invatam. Si despre omu' cu soricei nu mai vorbeste nimeni in topicul asta? Ca parca asa fuse vorba!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Sep 10, 2001 11:19 am

Initial trimis de DANA
Din buricuri poti sa dai si tu. Depinde cat de repede te imbat.
In loc sa fi rautacios mai bine da-ti cu parerea ca de-aia suntem aici, ca sa invatam. Si despre omu' cu soricei nu mai vorbeste nimeni in topicul asta? Ca parca asa fuse vorba!

nici la betie nu dau din buric!despre omu' cu sobolani tot respectul pentru ceea ce fac!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 10, 2001 11:28 am

Sincera sa fiu nu am acordat atentie omului cu sobolani.
Daca tu zici ca-s misto o sa ma concentrez, poate ai dreptate si nu stiu ce pierd.
gaga

Re: Re: Coooooooooooooool

Mesajde Hack » Mar Sep 11, 2001 11:46 pm

bah baiete!
cred ca tu esti unu' din aia care asculta rock-ul doar sa faca impresie!
daca tu nu asculti versurile sau mai bine zis nu le intelegi...
pacat de tine!
cred ca esti unu' dintre aia care umbla cu geci pe ei cu lanturi si la petreceri dau din buricuri!

bah domnu'
sorry ca te-am deranja shi sa ma vezic e dau din buric.la petreceri is cel mai bun nimeni nu m-a intrecut is cel mai rapid din floarea cea vestita ( good coach) si sa vezi ce lanturi am........de la glezna pana in nas.
anyway
Sobolanii aia nu imi plak ca se cred prea increzutzi.................shi ptr fanii lor sper sa fitzi cat mai multzi........da yo nu o sa ma numar printe ei.....cum a zis shi DANA aici invatzam :)
Respect..............DANA!
Hack
Junior Member

Re: Re: Re: Coooooooooooooool

Mesajde gaga » Mie Sep 12, 2001 6:46 am

Initial trimis de Hack

bah domnu'
Respect..............DANA!

Idem
gaga

Următorul